LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

  Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille   

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
10 ilmaisminuuttia
Emilia, Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Neuvonantajamme, Selvännäkijä, Tarot tulkinta,
Kielet joita puhun

Emilia Uusi!


Emiilia tulkitsee sinulle Tarot -kortit ja erilaiset Oraakkelit intuitiota apuna käyttäen. Emiilian suvussa on ollut ja on erilaisia herkkyyksiä omaavia henkilöitä, kuten parantajia, unien tulkitsijoita, selvänäköä ja -tuntoa. 

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 505
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2,95 €/min + pvm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Tulkitsen Tarot-kortteja ja erilaisia Oraakkeleita intuitiota apuna käyttäen. Kutsumukseni on auttaa ja tukea kanssa kulkijoita henkisellä tiellä. Tapani tulkita kortteja on lempeän suorapuheinen. Kun luen Tarot-kortteja, tai oraakkeleita, kyse on energioiden lukemisesta. Tarot-kortit ja Oraakkelit puhuttelee ja viestii omalla erityisellä tavallaan. Olen myös toiminut energian välittäjänä. Suvussamme on ollut ja on erilaisia herkkyyksiä omaavia henkilöitä, kuten parantajia, unien tulkitsijoita, selvänäköä ja -tuntoa. Tarot-korttien, tai oraakkelien avulla voimme saada hyödyllistä tietoa elämäsi tärkeistä osa-alueista; selventää nykyisiä tavoitteitasi ja valaista, rohkaista, että myös tukea sinua elämään liittyvissä haasteissa. Vahvistus siitä, että olet oikealla tiellä, on rohkaisevaa ja voimaannuttavaa. Kuuntelen myös mielelläni sinua. Olen täällä sinua varten.

Asiakkaiden arvostelut:

Jos olet keskustellut tämän neuvonantajan kanssa, olemme erittäin kiitollisia, jos haluat jättää arvostelun.
Klikkaa tästä jättääksesi arvostelun
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Ensimmäinen henkinen kokemukseni

5635 näyttökerrat

Kaikilla meedioilla on kertomus ensimmäisestä kokemuksestaan henkien kanssa. Tämä on erään näkijän kertomus ensimmäisestä henkisestä kokemuksestaan.

 

Henkiparantajat

2701 näyttökerrat

Henkiparantajat ovat yksilöitä, jotka ovat erityisen herkkiä muiden ihmisten tunteille. He voivat tuntea kipua ja tunteiden epätasapainoa ihmisistä, joihin he sitoutuvat syvästi.

 

Viisi syytä, miksi on hyvä astua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle

2293 näyttökerrat

Elämä voi olla haasteellinen matka. Voi olla vaikeaa tehdä itsetutkiskelua, astua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle tai kokeilla jotakin uutta. Saatat yhä yrittää ymmärtää elämäsi tarkoitusta ja saatat tuntea olevasi hukassa tai yksin. Tämä saattaa vaikuttaa rajoittavasti niin, ettet pysty käyttämään täyttä potentiaaliasi.

 

Lumipyryn seurailijat

427 näyttökerrat

Lumi symboloi ilmatilan ja elämäntilanteen muutosta, joka voi olla positiivinen tai negatiivinen.

 

Ajatuksen voima

5176 näyttökerrat

Olemme usein kuulleet ennustajalta, selvänäkijältä tai povaajalta, että positiivinen ajattelu vetää positiivisia asioita puoleensa.

 

Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla

4845 näyttökerrat

Aarrekartta on tuttu käsite monille. Vaikka et olisi koskaan kuullut termiä, olet varmaan jossain elämäsi vaiheessa istunut alas ja miettinyt niitä kaikkia asioita, joita haluat elämäsi aikana tehdä, ennen kuin aikasi maan päällä on ohi. Saattaa kuitenkin olla ylitsevuotavan hankalaa koota kaikkia näitä ajatuksia paperille. Kun otat huomioon horoskooppimerkkisi ominaisuudet, se voi auttaa sinua päättämään, mitä haluat karttaasi lisätä.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy