LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2,95 €/min + pvm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Ella, Energiahoito, Ennustaja, Astro, Ennustajat, Ennustus, Meedio, Neuvonantajamme, Rajatieto, Ennustaminen, Selvännäkijä, Tarot tulkinta, Unien tulkinta,

Ella


Ella osaa mm. numerologiaa, käyttää pelikortteja, osaa lukea aurasi, ja on ollut meedio jo lapsuudestaan. Ellan mediaaliset lahjat ovat käytettävissäsi ja hän osaa antaa sinulle neuvoja kaikilta elämän osa-alueilta. 

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 230
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2,95 €/min + pvm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Ella elää lähellä luontoa ja on nöyrä Äiti Maan apulainen. Hän saa apua henkimaailman oppailta ja suojelusenkeleiltä ja osaa näyttää sinulle tien arkipäivän ongelmien yli. Ella käyttää monia eri välineitä ja häntä voikin kutsua sekä noidaksi, meedioksi kuin selvännäkijäksikin. Ella on syvästi tunteva positiivisen energian omaava henkimaailman energialähettiläs. Hän on nöyrä ja sympaattinen, eikä mikään ongelma ole hänelle liian pieni tai liian vaikea.
Ellalla on suora yhteys enkeleihin. Voit luottaa hänen lahjoihinsa ja siihen, että saat tienohjausta ja todellisia kanavoituja vastauksia. Ella näyttää sinulle tien ja kertoo sinulle vastaukset, sinun pitää vain luottaa elämään ja siihen, että oikeat vastaukset annetaan sinulle oikeassa hetkessä. 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mielipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Viisi uskomusta meedioista

2328 näyttökerrat

On paljon uskomuksia liittyen meedioihin. Tässä yhteydessä otan esille viisi tavallisinta myyttiä, joihin jokaiseen annan vastauksen.

 

Yliluonnolliset unet - kun unesta tulee näky

3587 näyttökerrat

Onko sinulla unia tai näkyjä, jotka vaikuttavat? Jos on, et ole yksin. On monia, jotka näkevät erilaisia yliluonnollisia unia.

 

Epätäydellisyyden tunteen käsitteleminen

3430 näyttökerrat

Jos olet joskus tuntenut itsesi tyhjäksi ja epätäydelliseksi, ymmärrät ehkä hyvin, kuinka vakavia tällaiset tunteet voivat olla. Onneksi on ihmisiä, jotka osaavat auttaa, eikä ainoastaan terapeutteja, jotka antavat sinulle vain lääkkeitä.

 

Tärkeät tarot-kortit ja niiden merkitykset

14860 näyttökerrat
Ottamalla yhteyttä tarot-oppaisiin voit ymmärtää, mihin kohtalo haluaa sinua viedä. Selvänäkijä voi käyttää ennustamisessa tarot-kortteja intuitiotaan vahvistaakseen.
 

Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla

4605 näyttökerrat
Aarrekartta on tuttu käsite monille. Vaikka et olisi koskaan kuullut termiä, olet varmaan jossain elämäsi vaiheessa istunut alas ja miettinyt niitä kaikkia asioita, joita haluat elämäsi aikana tehdä, ennen kuin aikasi maan päällä on ohi. Saattaa kuitenkin olla ylitsevuotavan hankalaa koota kaikkia näitä ajatuksia paperille. Kun otat huomioon horoskooppimerkkisi ominaisuudet, se voi auttaa sinua päättämään, mitä haluat karttaasi lisätä.
 

Viisi merkkiä siitä, että sinun täytyy tehdä sisäistä tutkiskelua

4504 näyttökerrat
Lääkkeet, kirurgiset toimenpiteet ja hoitomenetelmät ovat kaikki tapoja, joita ihmiset käyttävät ratkaistakseen ja hallitakseen asioita kehossaan. Nämä menetelmät eivät kuitenkaan ole ainoita tapoja tehdä niin. Itse asiassa voit saada merkkejä, että sinun pitää sen sijaan lähteä henkiselle matkalle.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy