Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Aulis, Energiahoito, Tarot tulkinta, Ennustajat, Rajatieto,

Aulis


Aulis vastaa kysymyksiisi ja välittää tietoa oppailtasi ja muilta valo-olennoilta.

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 207
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2.95 €/min + pvm/mpm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Olen Aulis, empaatikko, jolla on suuri tahto aidosti auttaa ja kuunnella jokaista. Elän sydämeni kautta, säteillen valoa ja rakkautta ympärilleni, jakaen ja lähettäen sitä meille kaikille. Vastaan kysymyksiisi intuitiivisesti universaalilla ja ehdottomalla rakkaudella. Olen luonteeltani positiivinen ja lempeä, halunani on puhtaasti auttaa ja tukea sinua elämässäsi - elämäntilanteestasi rippumatta. Ennustuksissani käytän paljon tarot-kortteja, joiden kautta minulle välittyy tietoa oppailtamme ja muilta valo-olennoilta. Toimin puhtaana kanavana ja viestien tuojana, antaen sinulle juuri tarvitsemaasi tietoa. Vastaan kysymykseen kuin kysymykseen kaiken minulle välitetyn tiedon avulla, tahtonani auttaa ja tukea sinua matkallasi kohti parasta itseäsi ja parempaa nykyhetkeä. Voin myös tehdä kaukoparannusta ja lisätä heräämistä. Soita siis minulle, Aulikselle, kun kaipaat tienviittoja omalla matkalla itseesi.

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mieleipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Kortti numero 13

3046 näyttökerrat
Olet ehkä törmännyt Tarotkortteihin vierailleissasi selvänäkijän, ennustajan tai näkijän luona. Tarotkortit ovat helvetilliset.
 

Viimeinen ulospääsy

3127 näyttökerrat
Ennustajana autan näkemään tulevaisuuteen, ja tarjoan myös erityisapua kodinpuhdistuksessa ja henkisen tien ohjauksessa.
 

Tutki tuonpuoleista elämää

1610 näyttökerrat
Kuten monilla ihmisillä ympäri maailmaa, voi sinullakin olla aikoja, jolloin tunnet itsesi hukassa olevaksi, etkä löydä vastauksia tiettyihin kysymyksiin. Jos niin on, ota hyöty tästä tekstistä ja saat näin opastusta yhdeltä online-linjoilla toimivista henkisistä auttajistamme.
 

Miau tuonpuoleisesta

4307 näyttökerrat
Minäkin voin ennustajana joskus kunnolla yllättyä. Tämä on kertomus pienestä kissasta, joka näyttäytyi hengen muodossa.
 

Jäljet lumessa

4238 näyttökerrat
Kolmevuotias poikani hävisi sekunnissa. Alkoi tulla pimeää, tuuli tuiversi ja ulkona oli pakkasta. Sain apua odottamattomalta taholta.
 

Hevosenkenkä

3642 näyttökerrat
Kuvittelepa olevasi aurinkoisena päivänä metsäkävelyllä. Millaisia symboleja metsän poluilta voikaan löytää?
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä