Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
ennustaja24fi instagram 30ennustaja24fi instagram 31ennustaja24fi instagram 32ennustaja24fi instagram 33ennustaja24fi instagram 34ennustaja24fi instagram 35
 
Anaia, Ennustaja, Selvännäkijä, Tarot tulkinta, Ennustaminen,

Anaia


Anaia on avoin kanava henkimaailmaan, joka auttaa sinua avaamaan uusia mahdollisuuksia elämääsi.

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 200
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2.95 €/min + pvm/mpm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Hei, nimeni on Anaia. Tehtäväni on olla avoin kanava ja auttaja, selvänäkijä ja ennustaja. Tämän tehtävän auttaa ihmisiä näkijänä olen saanut toiselta puolelta, henkimaailmasta, voimallisen unen aikana. Olen omistautunut annetulle tehtävälleni koko sydämestäni, viisaasti ja maanläheisesti. Minua voit lähestyä aina hyvin helposti – olen herkkä ja avoin sielu. Kanavoin myös puhdasta energiaa energiahoitoihin Usui Reiki Masterina enkelten ja kristallien kanssa. Erityisenä lahjana ja kutsumuksena minulla on näkijänä auttaa ihmisiä kaksoisliekki- ja sielunkumppanisuhteissa. Voin myös toimia selvänäkijänä aivan kaikenlaisissa ihmissuhdekriiseissä. Katson myös erityisellä kutsumuksellani ihmisen sielunpolun ajankohtaisia tapahtumia ja ennustan jokaiseen minulle esitettyyn kysymykseen vastauksia. Käytän ennustamisessa vahvasti tarot-kortteja ja enkeli-kortteja. Voit aina kääntyä luottavaisesti puoleeni, olen rinnallasi uskollisesti ja puhtaana kanavana. Soita minulle niin voin auttaa sinua avaamaan uusia mahdollisuuksia elämässäsi ja magnetisoimaan avullani uuden sielunkumppanin elämääsi. 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mieleipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Ajatuksen voima

3643 näyttökerrat
Olemme usein kuulleet ennustajalta, selvänäkijältä tai povaajalta, että positiivinen ajattelu vetää positiivisia asioita puoleensa.
 

Tarot ja neljä elementtiä

3898 näyttökerrat
Tarotkorteissa on paljon symboleja ja värejä. Tässä kerrotaan, miten neljä elementtiä yhdistetään Tarotkortteihin.
 

Kasvaako lapseni tuonpuoleisessa?

3079 näyttökerrat
Lapsen menetys on vanhemmille kauhea taakka kantaa. Monet ihmettelevät, kasvaako heidän lapsensa tuonpuoleisessa, pysyykö hän samanikäisenä tai pysyykö maan päällä? Työssäni meediona tiedän, että tuonpuoleisen elämän asiat ovat yhdenmukaisia tämän maailman kanssa ja lapset todella kasvavat siellä. Heidän täytyy kuitenkin ensin siirtyä toiseen ulottuvuuteen.
 

Miau tuonpuoleisesta

3829 näyttökerrat
Minäkin voin ennustajana joskus kunnolla yllättyä. Tämä on kertomus pienestä kissasta, joka näyttäytyi hengen muodossa.
 

Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla

3048 näyttökerrat
Aarrekartta on tuttu käsite monille. Vaikka et olisi koskaan kuullut termiä, olet varmaan jossain elämäsi vaiheessa istunut alas ja miettinyt niitä kaikkia asioita, joita haluat elämäsi aikana tehdä, ennen kuin aikasi maan päällä on ohi. Saattaa kuitenkin olla ylitsevuotavan hankalaa koota kaikkia näitä ajatuksia paperille. Kun otat huomioon horoskooppimerkkisi ominaisuudet, se voi auttaa sinua päättämään, mitä haluat karttaasi lisätä.
 

Tulevaisuuden näkeminen eli ennenäyt

365 näyttökerrat
Tulevaisuuden näkeminen tai ennenäky on taito nähdä tai ennustaa tulevia tapahtumia. Tämä on vanha ennustamisen tapa, jossa ennustetaan lähitulevaisuutta. Useimmiten ennenäyt liittyvät lähiperheen jäseniin tai hyvin läheisiin ystäviin.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä