Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Anaia, Ennustaja, Selvännäkijä, Tarot tulkinta, Ennustaminen,

Anaia


Anaia on avoin kanava henkimaailmaan, joka auttaa sinua avaamaan uusia mahdollisuuksia elämääsi.

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 200
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2.95 €/min + pvm/mpm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Hei, nimeni on Anaia. Tehtäväni on olla avoin kanava ja auttaja, selvänäkijä ja ennustaja. Tämän tehtävän auttaa ihmisiä näkijänä olen saanut toiselta puolelta, henkimaailmasta, voimallisen unen aikana. Olen omistautunut annetulle tehtävälleni koko sydämestäni, viisaasti ja maanläheisesti. Minua voit lähestyä aina hyvin helposti – olen herkkä ja avoin sielu. Kanavoin myös puhdasta energiaa energiahoitoihin Usui Reiki Masterina enkelten ja kristallien kanssa. Erityisenä lahjana ja kutsumuksena minulla on näkijänä auttaa ihmisiä kaksoisliekki- ja sielunkumppanisuhteissa. Voin myös toimia selvänäkijänä aivan kaikenlaisissa ihmissuhdekriiseissä. Katson myös erityisellä kutsumuksellani ihmisen sielunpolun ajankohtaisia tapahtumia ja ennustan jokaiseen minulle esitettyyn kysymykseen vastauksia. Käytän ennustamisessa vahvasti tarot-kortteja ja enkeli-kortteja. Voit aina kääntyä luottavaisesti puoleeni, olen rinnallasi uskollisesti ja puhtaana kanavana. Soita minulle niin voin auttaa sinua avaamaan uusia mahdollisuuksia elämässäsi ja magnetisoimaan avullani uuden sielunkumppanin elämääsi. 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mieleipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Tarot ja neljä elementtiä

4403 näyttökerrat
Tarotkorteissa on paljon symboleja ja värejä. Tässä kerrotaan, miten neljä elementtiä yhdistetään Tarotkortteihin.
 

Ajatuksen voima

4122 näyttökerrat
Olemme usein kuulleet ennustajalta, selvänäkijältä tai povaajalta, että positiivinen ajattelu vetää positiivisia asioita puoleensa.
 

Kasvaako lapseni tuonpuoleisessa?

3451 näyttökerrat
Lapsen menetys on vanhemmille kauhea taakka kantaa. Monet ihmettelevät, kasvaako heidän lapsensa tuonpuoleisessa, pysyykö hän samanikäisenä tai pysyykö maan päällä? Työssäni meediona tiedän, että tuonpuoleisen elämän asiat ovat yhdenmukaisia tämän maailman kanssa ja lapset todella kasvavat siellä. Heidän täytyy kuitenkin ensin siirtyä toiseen ulottuvuuteen.
 

Jäljet lumessa

4239 näyttökerrat
Kolmevuotias poikani hävisi sekunnissa. Alkoi tulla pimeää, tuuli tuiversi ja ulkona oli pakkasta. Sain apua odottamattomalta taholta.
 

Miau tuonpuoleisesta

4308 näyttökerrat
Minäkin voin ennustajana joskus kunnolla yllättyä. Tämä on kertomus pienestä kissasta, joka näyttäytyi hengen muodossa.
 

Tulevaisuuden näkeminen eli ennenäyt

816 näyttökerrat
Tulevaisuuden näkeminen tai ennenäky on taito nähdä tai ennustaa tulevia tapahtumia. Tämä on vanha ennustamisen tapa, jossa ennustetaan lähitulevaisuutta. Useimmiten ennenäyt liittyvät lähiperheen jäseniin tai hyvin läheisiin ystäviin.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä