LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Alisa, Ennustaja, Energiahoito, Ennustaminen, Ennustus, Ennustajat, Neuvonantajamme, Selvännäkijä, Tarot tulkinta, Unien tulkinta,

Alisa


Hei, olen Alisa, parantaja ja tarottulkitsija, välitän myös Sinulle enkeliviestejä ja voit keskustella kanssani mistä tahansa mieltäsi painavasta asiasta.

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 242
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2.95 €/min + pvm/mpm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Hei, olen Alisa, olen sertifioitu parantaja, minulla on siis parantajan koulutus ja voin auttaa sinua sekä fyysisissä että henkisissä ongelmissasi. Välitän sinulle parantavaa energiaa, jolloin huolesi helpottuvat ja alat luottaa taivaallisten valo-olentojen eli enkeleiden olevan aina luonasi ja luottamuksesi henkilökohtaiseen johdatukseesi voimistuu. Voin auttaa sinua myös sekä arkipäiväisissä ongelmissa että henkilökohtaisissa asioissa, voin antaa henkilökohtaista ohjausta henkisen tien kulkemisen suhteen, jos emmit mikä on seuraava askel, jonka voisit ottaa oman henkisen kehityksesi kannalta. Omat lahjani ovat heränneet aikuisiällä, olen syvästi tunteva ja tunnistan energiat hyvin, koe kanssani huumorintajuinen ja positiivinen kohtaaminen. Olen empaattinen , ymmärtäväinen ja hyvä kuuntelija, soita minulle kun haluat kokeneen ja ammattimaisen henkilön kokonaisvaltaisen näkökulman asioistasi. Voit soittaa minulle avoimin mielin, takaan sinulle turvallisen ja positiivisen kohtaamisen. Olen intuitiivinen selvätuntija, voin välittää sinulle myös aina niin positiivisia ja rakkaudentäyteisiä enkeliviestejä enkelikorteista. Mikään ongelma ei ole niin vähäpätöinen, ettet voisi minulle soittaa, olen kehittänyt lahjojani auttamistarkoitusta varten. Olen täällä valmiina auttamaan ja neuvomaan juuri sinun ongelmissasi.

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mielipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla

4435 näyttökerrat
Aarrekartta on tuttu käsite monille. Vaikka et olisi koskaan kuullut termiä, olet varmaan jossain elämäsi vaiheessa istunut alas ja miettinyt niitä kaikkia asioita, joita haluat elämäsi aikana tehdä, ennen kuin aikasi maan päällä on ohi. Saattaa kuitenkin olla ylitsevuotavan hankalaa koota kaikkia näitä ajatuksia paperille. Kun otat huomioon horoskooppimerkkisi ominaisuudet, se voi auttaa sinua päättämään, mitä haluat karttaasi lisätä.
 

Ajatuksen voima

4748 näyttökerrat
Olemme usein kuulleet ennustajalta, selvänäkijältä tai povaajalta, että positiivinen ajattelu vetää positiivisia asioita puoleensa.
 

Elämänpolun tulkinnan edut

4444 näyttökerrat
Tiesitkö, että henkiset tulkinnat eivät ole vain yliherkän oireyhtymän (ESP) kokemuksia tai yhteydenpitoa henkien kanssa? Laadukas henkinen tulkinta voi antaa sinulle paremman käsityksen elämästäsi, samoin kuin luotettavaa ohjausta tulevaisuuttasi varten. Yksi suosituimpia ja tehokkaimpia henkimaailman tulkintoja on elämänpolun tulkinta.
 

Lemmikkien pyyteetön rakkaus

2013 näyttökerrat
Jos olet lemmikin omistaja, tiedätkin jo, kuinka ne vastaavat rakkauteemme. Vaikka emme valitettavasti kykene ymmärtämään niiden kieltä, ne silti näyttävät meitä kohtaan tuntemaansa rakkautta ja kiintymystä monin eri tavoin.
 

Tulevaisuuden näkeminen eli ennenäyt

2057 näyttökerrat
Tulevaisuuden näkeminen tai ennenäky on taito nähdä tai ennustaa tulevia tapahtumia. Tämä on vanha ennustamisen tapa, jossa ennustetaan lähitulevaisuutta. Useimmiten ennenäyt liittyvät lähiperheen jäseniin tai hyvin läheisiin ystäviin.
 

Jäljet lumessa

4836 näyttökerrat
Kolmevuotias poikani hävisi sekunnissa. Alkoi tulla pimeää, tuuli tuiversi ja ulkona oli pakkasta. Sain apua odottamattomalta taholta.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy