Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Aina, Ennustaja, Selvännäkijä, Unien tulkinta, Astro,

Aina


Aina auttaa sinua vahvalla intuitiollaan ja näkijän kyvyillään löytämään ilo ja onni elämääsi.

Soita ennustaja24.fi

Valitse neuvonantaja 204
 
Soita nyt painamalla tästä!
 
2.95 €/min + pvm/mpm

Palvelumme ovat laatuvarmistettuja

Soita nyt painamalla tästä!
 

Olen Aina, sinua ja sinun kysymyksiäsi varten. Vahvalla intuitiollani ja kyvylläni nähdä asioita haluan auttaa sinua tekemään elämästäsi paremman. Elämä tuo meidän kaikkien eteen myös vaikeita asioita: menetyksiä, surua, pettymyksiä. Olemme elämässä usein myös risteyskohdassa, koemme epätietoisuutta ja ahdistusta eri valintojen välillä. Lahjojeni ja elämänkokemukseni lisäksi käytän apunani Elämäntaito-korttejani. Korttieni avulla löydämme sinulle ratkaisuja elämän ongelmiin, pieniin ja suuriin. Käytän apunani myös väriterapiaa. Väreillä on suuri vaikutus meihin. Ne vaikuttavat kehoon, ajatuksiin ja tunteisiin. Niiden avulla voit lisätä hyvää oloasi, parantaa elämänlaatuasi, jopa ulkonäköä. Tulkitsen myös astrologiaa ja unia. Soita minulle, tavoitteeni on kaikilla kyvyilläni auttaa sinua löytämään ilo ja onni elämääsi. 

Asiakkaiden arviot

Jos olet keskustellut tämän ennustajan / selvännäkijän / meedion kanssa pyydämme sinua ystävällisesti kirjoittamaan palautteesi alle. Kiitos osallistumisestasi. Pyrimme täydelliseen asiakastyytyväisyyteen ja olemme aina kiinnostuneita sinun mielipiteestä
Kirjoita palautteesi alle, kiitos.
Sinun nimesi:
Sinun sähköpostiosoitteesi:
Sinun viestisi:
 
Lähetä
 

Tietoon perustuvia artkkeleita

Maagisen nimen valinta

5109 näyttökerrat
Ennustajina tai meedioina työskentelevät eivät aina käytä omia nimiään. Kerromme sinulle, miten valitset oman maagisen nimesi.
 

Viisi uskomusta meedioista

1586 näyttökerrat
On paljon uskomuksia liittyen meedioihin. Tässä yhteydessä otan esille viisi tavallisinta myyttiä, joihin jokaiseen annan vastauksen.
 

Henkisen opastuksen käyttäminen kumppanin löytämiseksi

1000 näyttökerrat
Jossain elämän kohdassa jokainen tarvitsee kumppanin, ja kosmos onkin varustettu erilaisilla keinoilla aviomiehen tai vaimon löytämiseen.
 

Viisi merkkiä siitä, että sinun täytyy tehdä sisäistä tutkiskelua

3772 näyttökerrat
Lääkkeet, kirurgiset toimenpiteet ja hoitomenetelmät ovat kaikki tapoja, joita ihmiset käyttävät ratkaistakseen ja hallitakseen asioita kehossaan. Nämä menetelmät eivät kuitenkaan ole ainoita tapoja tehdä niin. Itse asiassa voit saada merkkejä, että sinun pitää sen sijaan lähteä henkiselle matkalle.
 

Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla

3645 näyttökerrat
Aarrekartta on tuttu käsite monille. Vaikka et olisi koskaan kuullut termiä, olet varmaan jossain elämäsi vaiheessa istunut alas ja miettinyt niitä kaikkia asioita, joita haluat elämäsi aikana tehdä, ennen kuin aikasi maan päällä on ohi. Saattaa kuitenkin olla ylitsevuotavan hankalaa koota kaikkia näitä ajatuksia paperille. Kun otat huomioon horoskooppimerkkisi ominaisuudet, se voi auttaa sinua päättämään, mitä haluat karttaasi lisätä.
 

Pahan poistaminen pahalla

3158 näyttökerrat
Olimme sitten ennustajia tai emme, me kaikki olemme joskus törmänneet polttavaan nokkoseen. Miten meidän tulisi nokkoseen todella suhtautua?
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy