LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Voisitko sinä olla ennustaja? Voiko kuka tahansa olla ennustaja?
Voisitko sinä olla ennustaja? Voiko kuka tahansa olla ennustaja?

Voisitko sinä olla ennustaja? Voiko kuka tahansa olla ennustaja?

Millaisia ihmisiä ennustajat ovat? Ennustaja näkee tulevaa ja mennyttä - näetkö sinä?


Oletko koskaan miettinyt, millaisia ovat ne ihmiset, jotka toimivat ennustajina? Ja oletko koskaan miettinyt, voisitko sinä itse olla ennustaja? Voisitko siis olla ihminen, jolle muut soittaisivat, pyytäisivät apua ja neuvoja ennustusten muodossa? Minä olen.

Joskus muinoin suoraan sanoen kuvittelin, että kaikki ennustajat ovat jollain tavalla hieman (tai vähän enemmänkin) outoja ihmisiä, todellisia persoonien persoonia. Onneksi olen elämäni varrella saanut tutustua useampaankin sellaiseen henkilöön, jotka tekevät ennustuksia. Mutta totta toinen puoli, kuten sanotaan. Useimmat ennustajat eivät ole millään tavalla outoja ihmisiä, mutta suurin osa heistä on kyllä jollain omalla tavallaan massasta erottuvia persoonia - osa enemmän, osa vähemmän. Osa haluaisi ehkä olla enemmän jotain, mitä nyt uskaltavat näyttää ja piilottelevat kykyjään ehkä enemmän, mitä haluaisivatkaan. Osa taas antaa palaa täysillä muista piittaamatta, ja haluavat sekä ulkoisella olemuksellaan että käyttäytymisellään näyttää koko maailmalle, kuinka upean lahjan ovat saaneet!

Molemmat tavat ovat oikein, koska myös ennustajat ovat ihmisiä. Useimmiten ihan tavallisia ihmisiä. Erona on se, että heille on annettu lahja, jota he eivät pelkää, vaan osaavat ja haluavat käyttää sitä auttaaksensa muita ihmisiä.

Miksi osa ihmisistä aistii asioita tai näkee tulevaan ja osa ei? Kaiken avain on henkisyys ja herkkyys. Ennustajana toimivat ovat herkkiä ihmisiä - muuten he eivät pystyisi tekemään työtään, sillä universumi, enkelit, intuitio ja muut heille merkkejä ja neuvoja lähettävät tahot jäisivät heiltä saavuttamatta. Vain herkät ihmiset havainnoivat näitä merkkejä. Monille niitä annetaan ja lähetetään, mutta vain harva osaa ottaa merkit vastaan, saati hyödyntää saamaansa lahjaa käyttämällä sitä muiden auttamiseen. Onneksi heitäkin on <3

Minun tuntemani ennustajat ovat melko tavallisia työmyyriä, eikä heistä kukaan erityisemmin halua toitottaa lahjaansa maailmalle. He hyödyntävät kyllä saamaansa lahjaa auttamalla muita ja antavat tulkintoja ennustuslinjan kautta soittaville ihmisille. Tuntemani tulkitsijat tekevät kokopäivätyötä muualla ja tekevät tätä auttamistyötä sen lisäksi. He ovat siis melkoisia työmyyriä! Heitä kaikkia yhdistää myös se, että he nauttivat omasta rauhasta ja kotonaolosta. Missään nimessä heitä ei kuitenkaan voi laittaa samaan muottiin, saati kutsua tylsiksi ihmisiksi. Päinvastoin. Kaikkien kanssa on erittäin antoisaa käydä keskusteluja, eikä heistä suurin osa ole mitenkään ujoja ihmisiä, vaikka siltä aluksi voisi vaikuttaa. Osa heistä taipuu melkoisiinkin sirkustemppuihin ja esiintymissuorituksiin, jos he vaan ovat sellaisella fiiliksellä. Se heitä kaikkia yhdistää - fiilis eli tunne ja vahvasti sen mukaan eläminen - juuri sitähän ennustajan työkin edellyttää, tiettyä tunnetta ja tunnetilaa, jotta työssään onnistuu.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Vapaa
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy