LAADUKAS PALVELULINJA HYVÄSYTTY TULKITSIJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Viimeinen ulospääsy
Viimeinen ulospääsy

Viimeinen ulospääsy

Ennustajana autan näkemään tulevaisuuteen, ja tarjoan myös erityisapua kodinpuhdistuksessa ja henkisen tien ohjauksessa


Joskus minuun ottavat yhteyttä asiakkaat, jotka kokevat, että heitä häiritsevät selittämättömät ilmiöt, kuten jonkinlainen henkiyhteys, joista he toivovat pääsevänsä eroon. Olen usein kuullut kysymyksen, voiko jostain paikasta saada mukaansa vieraan hengen tai voiko identiteetti kulkea ihmisestä toiseen? Osa asiakkaista ei voi muistaa ovatko he kokeneet yliluonnollisia asioita, tai onko joku edesmennyt läheinen voinut olla heidän kanssaan. Näkijänä ja ennustajana minun täytyy antaa rehellinen vastaus ja todellakin: vierailemalla voimakkaasti latautuneessa paikassa voi mukaansa saada vieraan energian ja tämä energia voi mennä henkilöstä toiseen.

Vaikka ilmiö on epätavallinen, se ei ole mahdoton, ja voihan se joskus kuulostaa vähän kuin kauhuelokuvan tarinalta. Esimerkikkinä siitä kuinka mukaansa voi saada energian vierailemalla määrätyssä paikassa, haluan ennustajana seuraavassa jakaa erään nuoren naisen kokemuksen.

Jokin aika sitten minulle soitti epätoivoinen nuori nainen, joka oli kuullut puhuttavan eräästä ennustajasta (eli minusta) tuttavansa kautta. Hän oli tasaisin väliajoin herännyt tuntien painoa rinnassaan, ja kuin elektronisten iskujen lävistävän hänen kehonsa. Se ei tuntunut kivuliaalta, mutta se oli epämiellyttävää ja pelottavaa. Hän oli mielestään myös nähnyt pieniä valonvälähdyksiä asunnossaan. Aluksi hän uskoi kaiken johtuvan yliväsymyksestä ja stressistä, mutta kun kokemuksia tuli tiheämmin ja myös silloin, kun hän oli levännyt, alkoi hän huolestua.

Sovimme ajan, jolloin minä näkijänä menisin vierailulle hänen kotiinsa katsomaan oliko kyseessä levoton henki, vai voisiko se olla jotakin muuta. Paikalle päästyäni valmistauduin tekemällä suojaavan rituaalin, jonka kautta saisin enemmän tietoa siitä, mitä tämän naisen ympärillä oli. Olen näkijä ja niin minulle näyttäytyi valo ja kapea hahmo. Hoikka nainen, jolla oli kuollut vastasyntynyt lapsi sylissään. Hän huusi epätoivoissaan suruaan ja voimattomuuttaan. Se oli epämiellyttävä näky jopa minulle näkijänä.

Kysyin hahmolta, miksi hän oli täällä ja miten hän oli tänne tullut? Hahmo näytti minulle osan elämästään kuin elokuvana, joka näin kolmannen silmäni edessä. Tämä nainen oli syvästi uskova juutalainen, joka menetti elämänsä toisessa maailmansodassa. Hän oli joutunut natsien vangiksi ja lähetetty Auschwitziin. Tässä helvetillisessä paikassa hän menetti miehensä ja muun perheensä. Hänen pysyi itse elossa vielä jonkin aikaa sekä synnytti lapsen, joka kuoli kohta synnytyksen jälkeen. Epätoivoissaan hän tappoi itsensä koskettamalla tätä kauhun paikkaa ympäröivää sähköaitaa. Koska kiellettyä itsemurhaa pidettiin hänen uskonnossaan suurena syntinä oli hän kuolemansa kautta jäänyt tilaan, jossa pelko, syyllisyydentunne ja kova yksinäisyys vaivasivat häntä, ja josta hän halusi päästä pakoon.

Kysyin tältä nuorelta naiselta, joka oli pyytänyt minut tekemään kotinsa puhdistusta, oliko hän joskus vieraillut Auschwitzissa? Hän vastasi käyneensä siellä luokkaretkellä yläasteella ja se mitä hän oli siellä nähnyt ja kokenut, oli vaivannut häntä pitkään. Kerroin hänelle, että hän oli saanut tämän hengen Auschwitzista mukaansa ja ne krampit, joita hän oli tuntenut, olivat tuntemuksia hengen kuolemasta. Tämä olio ei halunnut mitään pahaa, vaan ainoastaan päästä vapaaksi ja saada energiahoitoa. Koska henkien elämässä aika ei ole olemassa samalla tavalla kuten meidän ulottuvuudessamme, oli olio tiennyt voivansa saada tilaisuuden vapautumiseen tämän nuoren naisen kautta.

Aiheuttamalla naiselle erilaisia ilmiöitä halusi henki saada naisen hakemaan erityisapua, jonka avulla henki pääsisi eteenpäin. Keskustelin olion kanssa ja näytin hänelle avoimen oven, jossa hänen kuolleet omaiset odottivat häntä, hänen lapsensa oli elossa ja odotti äitiään. Siellä oli vain valoa, iloa, rakkautta ja energiahoitoa, eikä mitään tuomitsevaa ja rankaisevaa jumaluutta.

Henki päätti mennä tästä ovesta ja minä näkijänä suljin oven hänen mentyään. Sen jälkeen lopetin työni rituaalilla, jolla koti pysyy vapaana ei-toivotuista energioista ja harmonia, energiahoito ja rauha palautuisivat tämän nuoren naisen elämään. Kesti kaksi kuukautta vierailusta ennen kuin ennustajana sain puhelun naiselta. Hän kertoi, ettei hän vierailun jälkeen ollut kokenut enää ihmeellisiä asioita ja että hän oli pystynyt nukkumaan syvää unta ilman häiriötä, mistä hän oli todella kiitollinen.

Henkisen tien ohjauksen ja erityisavun kautta, olin näkijänä, meediona ja ennustajana auttanut kahta henkilöä menemään eteenpäin elämässään. Se on juuri sitä, mitä me ennustajat, selvänäkijät ja meediot haluamme tehdä.

 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

Bloggaajat
Sanna
Vapaa
SannaNRO 226Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Tuuli
Vapaa
TuuliNRO 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot...
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Annikki
Kutsu minua
AnnikkiNRO 206Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Ennustus, Ennustajat,...
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Sofiia
Kutsu minua
SofiiaNRO 228Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana.

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Helmi Rauha
Kutsu minua
Helmi RauhaNRO 229Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Helmi Rauha on selvänäkijä ja enkelikorttien tulkitsija. Helmi Rauha on myös reiki...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Miten ennustaja voi auttaa minua?

6530 näyttökerrat

Ennustaja voi antaa sinulle apua auttaakseen sinua ymmärtämään itseäsi. Hengellisen neuvonannon avulla voit saada silmäsi auki uusille mahdollisuuksille

 

Kodinpuhdistusrituaali

7467 näyttökerrat

Työskentelen meediona, ennustajana, povaajana ja näkijänä. Minulta on monta kertaa kysytty voinko puhdistaa kodin negatiivisista energioista

 

Enkelin viesti numerot

2920 näyttökerrat

Enkelin viesti numerot ilmestyvät toistuvasti eteesi. Enkelin viesti numerot voi ilmestyä eteesi missä ja milloin vaan

 

Kolme energiahoitotapaa

4309 näyttökerrat

Energiahoito on yksi vaihtoehtoisen lääketieteen harjoittamisen muoto, joka käsittelee äkillistä kipua, kroonista särkyä ja muita terveysongelmia

 

Hevosenkenkä

6297 näyttökerrat

Kuvittelepa olevasi aurinkoisena päivänä metsäkävelyllä. Millaisia symboleja metsän poluilta voikaan löytää?

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy