LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

  Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille   

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Viimeinen ulospääsy
Viimeinen ulospääsy

Viimeinen ulospääsy

Ennustajana autan näkemään tulevaisuuteen, ja tarjoan myös erityisapua kodinpuhdistuksessa ja henkisen tien ohjauksessa.


Joskus minuun ottavat yhteyttä asiakkaat, jotka kokevat, että heitä häiritsevät selittämättömät ilmiöt, kuten jonkinlainen henkiyhteys, joista he toivovat pääsevänsä eroon. Olen usein kuullut kysymyksen, voiko jostain paikasta saada mukaansa vieraan hengen tai voiko identiteetti kulkea ihmisestä toiseen? Osa asiakkaista ei voi muistaa ovatko he kokeneet yliluonnollisia asioita, tai onko joku edesmennyt läheinen voinut olla heidän kanssaan. Näkijänä ja ennustajana minun täytyy antaa rehellinen vastaus ja todellakin: vierailemalla voimakkaasti latautuneessa paikassa voi mukaansa saada vieraan energian ja tämä energia voi mennä henkilöstä toiseen.

Vaikka ilmiö on epätavallinen, se ei ole mahdoton, ja voihan se joskus kuulostaa vähän kuin kauhuelokuvan tarinalta. Esimerkikkinä siitä kuinka mukaansa voi saada energian vierailemalla määrätyssä paikassa, haluan ennustajana seuraavassa jakaa erään nuoren naisen kokemuksen.

Jokin aika sitten minulle soitti epätoivoinen nuori nainen, joka oli kuullut puhuttavan eräästä ennustajasta (eli minusta) tuttavansa kautta. Hän oli tasaisin väliajoin herännyt tuntien painoa rinnassaan, ja kuin elektronisten iskujen lävistävän hänen kehonsa. Se ei tuntunut kivuliaalta, mutta se oli epämiellyttävää ja pelottavaa. Hän oli mielestään myös nähnyt pieniä valonvälähdyksiä asunnossaan. Aluksi hän uskoi kaiken johtuvan yliväsymyksestä ja stressistä, mutta kun kokemuksia tuli tiheämmin ja myös silloin, kun hän oli levännyt, alkoi hän huolestua.

Sovimme ajan, jolloin minä näkijänä menisin vierailulle hänen kotiinsa katsomaan oliko kyseessä levoton henki, vai voisiko se olla jotakin muuta. Paikalle päästyäni valmistauduin tekemällä suojaavan rituaalin, jonka kautta saisin enemmän tietoa siitä, mitä tämän naisen ympärillä oli. Olen näkijä ja niin minulle näyttäytyi valo ja kapea hahmo. Hoikka nainen, jolla oli kuollut vastasyntynyt lapsi sylissään. Hän huusi epätoivoissaan suruaan ja voimattomuuttaan. Se oli epämiellyttävä näky jopa minulle näkijänä.

Kysyin hahmolta, miksi hän oli täällä ja miten hän oli tänne tullut? Hahmo näytti minulle osan elämästään kuin elokuvana, joka näin kolmannen silmäni edessä. Tämä nainen oli syvästi uskova juutalainen, joka menetti elämänsä toisessa maailmansodassa. Hän oli joutunut natsien vangiksi ja lähetetty Auschwitziin. Tässä helvetillisessä paikassa hän menetti miehensä ja muun perheensä. Hänen pysyi itse elossa vielä jonkin aikaa sekä synnytti lapsen, joka kuoli kohta synnytyksen jälkeen. Epätoivoissaan hän tappoi itsensä koskettamalla tätä kauhun paikkaa ympäröivää sähköaitaa. Koska kiellettyä itsemurhaa pidettiin hänen uskonnossaan suurena syntinä oli hän kuolemansa kautta jäänyt tilaan, jossa pelko, syyllisyydentunne ja kova yksinäisyys vaivasivat häntä, ja josta hän halusi päästä pakoon.

Kysyin tältä nuorelta naiselta, joka oli pyytänyt minut tekemään kotinsa puhdistusta, oliko hän joskus vieraillut Auschwitzissa? Hän vastasi käyneensä siellä luokkaretkellä yläasteella ja se mitä hän oli siellä nähnyt ja kokenut, oli vaivannut häntä pitkään. Kerroin hänelle, että hän oli saanut tämän hengen Auschwitzista mukaansa ja ne krampit, joita hän oli tuntenut, olivat tuntemuksia hengen kuolemasta. Tämä olio ei halunnut mitään pahaa, vaan ainoastaan päästä vapaaksi ja saada energiahoitoa. Koska henkien elämässä aika ei ole olemassa samalla tavalla kuten meidän ulottuvuudessamme, oli olio tiennyt voivansa saada tilaisuuden vapautumiseen tämän nuoren naisen kautta.

Aiheuttamalla naiselle erilaisia ilmiöitä halusi henki saada naisen hakemaan erityisapua, jonka avulla henki pääsisi eteenpäin. Keskustelin olion kanssa ja näytin hänelle avoimen oven, jossa hänen kuolleet omaiset odottivat häntä, hänen lapsensa oli elossa ja odotti äitiään. Siellä oli vain valoa, iloa, rakkautta ja energiahoitoa, eikä mitään tuomitsevaa ja rankaisevaa jumaluutta.

Henki päätti mennä tästä ovesta ja minä näkijänä suljin oven hänen mentyään. Sen jälkeen lopetin työni rituaalilla, jolla koti pysyy vapaana ei-toivotuista energioista ja harmonia, energiahoito ja rauha palautuisivat tämän nuoren naisen elämään. Kesti kaksi kuukautta vierailusta ennen kuin ennustajana sain puhelun naiselta. Hän kertoi, ettei hän vierailun jälkeen ollut kokenut enää ihmeellisiä asioita ja että hän oli pystynyt nukkumaan syvää unta ilman häiriötä, mistä hän oli todella kiitollinen.

Henkisen tien ohjauksen ja erityisavun kautta, olin näkijänä, meediona ja ennustajana auttanut kahta henkilöä menemään eteenpäin elämässään. Se on juuri sitä, mitä me ennustajat, selvänäkijät ja meediot haluamme tehdä.

Toimittaja: J. Saarinen

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AnnikkiAnnikki
Ei paikalla
Annikkinro 206Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Ennustus, Ennustajat
 
Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
EevaEeva
Ei paikalla
Uusi! Eevanro 222Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Eeva on ratkaisukeskeinen energiatietoinen valmentaja, rinnalla kulkija ja opas,...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
HelenaHelena
Ei paikalla
Helenanro 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 
Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Unien tulkinta 2

6372 näyttökerrat
Kaikki ihmiset näkevät noin viisi unta yössä. Näiden unien kesto vaihtelee 15 ja 40 minuutin välillä. Unien tulkinta on ikivanha tekniikka, jota käytetään ennustamisessa.
 

Ensimmäinen henkinen kokemukseni

5545 näyttökerrat

Kaikilla meedioilla on kertomus ensimmäisestä kokemuksestaan henkien kanssa. Tämä on erään näkijän kertomus ensimmäisestä henkisestä kokemuksestaan.

 

Kuuntele kuinka äärettömyys puhuu

1656 näyttökerrat
Monet meistä toivovat saavansa universumilta apua pulmiimme. Mutta tiedätkö, kuka tai ketkä silloin tulevat avuksi?
 

Kuinka pääset sisälle henkimaailmaan?

3630 näyttökerrat
Jos sinulla on aavistuksia siitä, että sinulla on henkisiä kykyjä, mutta olet kokenut vaikeaksi päästä oikeaan mielentilaan niin, että voit sopeutua siihen, kannattaa jatkaa lukemista. Vaikka tarvitaankin harjoitusta ja itsekuria voimistamaan vahvuuksiasi, tulet ajan mittaan huomaamaan, kuinka on aina helpompaa päästä yhteyteen henkimaailman kanssa. Saat varmasti erityistä apua, jos seuraat neuvojani.
 

Tulevaisuuden näkeminen eli ennenäyt

2719 näyttökerrat

Tulevaisuuden näkeminen tai ennenäky on taito nähdä tai ennustaa tulevia tapahtumia. Tämä on vanha ennustamisen tapa, jossa ennustetaan lähitulevaisuutta. Useimmiten ennenäyt liittyvät lähiperheen jäseniin tai hyvin läheisiin ystäviin.

 

Elämänpolun tulkinnan edut

4826 näyttökerrat

Tiesitkö, että henkiset tulkinnat eivät ole vain yliherkän oireyhtymän (ESP) kokemuksia tai yhteydenpitoa henkien kanssa? Laadukas henkinen tulkinta voi antaa sinulle paremman käsityksen elämästäsi, samoin kuin luotettavaa ohjausta tulevaisuuttasi varten. Yksi suosituimpia ja tehokkaimpia henkimaailman tulkintoja on elämänpolun tulkinta.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy