LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2,95 €/min + pvm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Viimeinen ulospääsy
Viimeinen ulospääsy

Viimeinen ulospääsy

Ennustajana autan näkemään tulevaisuuteen, ja tarjoan myös erityisapua kodinpuhdistuksessa ja henkisen tien ohjauksessa.


Joskus minuun ottavat yhteyttä asiakkaat, jotka kokevat, että heitä häiritsevät selittämättömät ilmiöt, kuten jonkinlainen henkiyhteys, joista he toivovat pääsevänsä eroon. Olen usein kuullut kysymyksen, voiko jostain paikasta saada mukaansa vieraan hengen tai voiko identiteetti kulkea ihmisestä toiseen? Osa asiakkaista ei voi muistaa ovatko he kokeneet yliluonnollisia asioita, tai onko joku edesmennyt läheinen voinut olla heidän kanssaan. Näkijänä ja ennustajana minun täytyy antaa rehellinen vastaus ja todellakin: vierailemalla voimakkaasti latautuneessa paikassa voi mukaansa saada vieraan energian ja tämä energia voi mennä henkilöstä toiseen.

Vaikka ilmiö on epätavallinen, se ei ole mahdoton, ja voihan se joskus kuulostaa vähän kuin kauhuelokuvan tarinalta. Esimerkikkinä siitä kuinka mukaansa voi saada energian vierailemalla määrätyssä paikassa, haluan ennustajana seuraavassa jakaa erään nuoren naisen kokemuksen.

Jokin aika sitten minulle soitti epätoivoinen nuori nainen, joka oli kuullut puhuttavan eräästä ennustajasta (eli minusta) tuttavansa kautta. Hän oli tasaisin väliajoin herännyt tuntien painoa rinnassaan, ja kuin elektronisten iskujen lävistävän hänen kehonsa. Se ei tuntunut kivuliaalta, mutta se oli epämiellyttävää ja pelottavaa. Hän oli mielestään myös nähnyt pieniä valonvälähdyksiä asunnossaan. Aluksi hän uskoi kaiken johtuvan yliväsymyksestä ja stressistä, mutta kun kokemuksia tuli tiheämmin ja myös silloin, kun hän oli levännyt, alkoi hän huolestua.

Sovimme ajan, jolloin minä näkijänä menisin vierailulle hänen kotiinsa katsomaan oliko kyseessä levoton henki, vai voisiko se olla jotakin muuta. Paikalle päästyäni valmistauduin tekemällä suojaavan rituaalin, jonka kautta saisin enemmän tietoa siitä, mitä tämän naisen ympärillä oli. Olen näkijä ja niin minulle näyttäytyi valo ja kapea hahmo. Hoikka nainen, jolla oli kuollut vastasyntynyt lapsi sylissään. Hän huusi epätoivoissaan suruaan ja voimattomuuttaan. Se oli epämiellyttävä näky jopa minulle näkijänä.

Kysyin hahmolta, miksi hän oli täällä ja miten hän oli tänne tullut? Hahmo näytti minulle osan elämästään kuin elokuvana, joka näin kolmannen silmäni edessä. Tämä nainen oli syvästi uskova juutalainen, joka menetti elämänsä toisessa maailmansodassa. Hän oli joutunut natsien vangiksi ja lähetetty Auschwitziin. Tässä helvetillisessä paikassa hän menetti miehensä ja muun perheensä. Hänen pysyi itse elossa vielä jonkin aikaa sekä synnytti lapsen, joka kuoli kohta synnytyksen jälkeen. Epätoivoissaan hän tappoi itsensä koskettamalla tätä kauhun paikkaa ympäröivää sähköaitaa. Koska kiellettyä itsemurhaa pidettiin hänen uskonnossaan suurena syntinä oli hän kuolemansa kautta jäänyt tilaan, jossa pelko, syyllisyydentunne ja kova yksinäisyys vaivasivat häntä, ja josta hän halusi päästä pakoon.

Kysyin tältä nuorelta naiselta, joka oli pyytänyt minut tekemään kotinsa puhdistusta, oliko hän joskus vieraillut Auschwitzissa? Hän vastasi käyneensä siellä luokkaretkellä yläasteella ja se mitä hän oli siellä nähnyt ja kokenut, oli vaivannut häntä pitkään. Kerroin hänelle, että hän oli saanut tämän hengen Auschwitzista mukaansa ja ne krampit, joita hän oli tuntenut, olivat tuntemuksia hengen kuolemasta. Tämä olio ei halunnut mitään pahaa, vaan ainoastaan päästä vapaaksi ja saada energiahoitoa. Koska henkien elämässä aika ei ole olemassa samalla tavalla kuten meidän ulottuvuudessamme, oli olio tiennyt voivansa saada tilaisuuden vapautumiseen tämän nuoren naisen kautta.

Aiheuttamalla naiselle erilaisia ilmiöitä halusi henki saada naisen hakemaan erityisapua, jonka avulla henki pääsisi eteenpäin. Keskustelin olion kanssa ja näytin hänelle avoimen oven, jossa hänen kuolleet omaiset odottivat häntä, hänen lapsensa oli elossa ja odotti äitiään. Siellä oli vain valoa, iloa, rakkautta ja energiahoitoa, eikä mitään tuomitsevaa ja rankaisevaa jumaluutta.

Henki päätti mennä tästä ovesta ja minä näkijänä suljin oven hänen mentyään. Sen jälkeen lopetin työni rituaalilla, jolla koti pysyy vapaana ei-toivotuista energioista ja harmonia, energiahoito ja rauha palautuisivat tämän nuoren naisen elämään. Kesti kaksi kuukautta vierailusta ennen kuin ennustajana sain puhelun naiselta. Hän kertoi, ettei hän vierailun jälkeen ollut kokenut enää ihmeellisiä asioita ja että hän oli pystynyt nukkumaan syvää unta ilman häiriötä, mistä hän oli todella kiitollinen.

Henkisen tien ohjauksen ja erityisavun kautta, olin näkijänä, meediona ja ennustajana auttanut kahta henkilöä menemään eteenpäin elämässään. Se on juuri sitä, mitä me ennustajat, selvänäkijät ja meediot haluamme tehdä.

Toimittaja: J. Saarinen

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Katriina Katriina
Odottaa soittoasi
Katriina nro 524Energiahoito, Astro, Ennustajat, Ennustaja, Ennustaminen,...
 

Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
EllaElla
Ei paikalla
Ellanro 230Energiahoito, Ennustaja, Astro, Ennustajat, Ennustus, Meedio,...
 

Ella osaa mm. numerologiaa, käyttää pelikortteja, osaa lukea aurasi, ja on ollut...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
KirsiKirsi
Ei paikalla
Kirsinro 521Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustus, Meedio,...
 
Kirsi on intuitiivinen näkijä, ja on lapsesta asti ollut herkkä aistimaan ja...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
MarenaMarena
Ei paikalla
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 
Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Kuuntele kuinka äärettömyys puhuu

1378 näyttökerrat
Monet meistä toivovat saavansa universumilta apua pulmiimme. Mutta tiedätkö, kuka tai ketkä silloin tulevat avuksi?
 

Kuinka pääset sisälle henkimaailmaan?

3377 näyttökerrat
Jos sinulla on aavistuksia siitä, että sinulla on henkisiä kykyjä, mutta olet kokenut vaikeaksi päästä oikeaan mielentilaan niin, että voit sopeutua siihen, kannattaa jatkaa lukemista. Vaikka tarvitaankin harjoitusta ja itsekuria voimistamaan vahvuuksiasi, tulet ajan mittaan huomaamaan, kuinka on aina helpompaa päästä yhteyteen henkimaailman kanssa. Saat varmasti erityistä apua, jos seuraat neuvojani.
 

Ensimmäinen henkinen kokemukseni

5032 näyttökerrat
Kaikilla meedioilla on kertomus ensimmäisestä kokemuksestaan henkien kanssa. Tämä on erään näkijän kertomus ensimmäisestä henkisestä kokemuksestaan.
 

Unien tulkinta 2

5971 näyttökerrat
Kaikki ihmiset näkevät noin viisi unta yössä. Näiden unien kesto vaihtelee 15 ja 40 minuutin välillä. Unien tulkinta on ikivanha tekniikka, jota käytetään ennustamisessa.
 

Meditoimalla luot omaa todellisuuttasi

4124 näyttökerrat
Mielesi on uskomattoman voimakas työkalu. Voit koputella sitä meditaation avulla, jolloin avaat oven uuteen todellisuuteen. Kuvittelemalla asioita, joita haluat ja olemalla ymmärtäväinen sen suhteen, että kaikki kuvittelemasi on myös mahdollista, voit luoda haluamasi todellisuuden, jonka ansaitset.
 

Kasvaako lapseni tuonpuoleisessa?

4188 näyttökerrat
Lapsen menetys on vanhemmille kauhea taakka kantaa. Monet ihmettelevät, kasvaako heidän lapsensa tuonpuoleisessa, pysyykö hän samanikäisenä tai pysyykö maan päällä? Työssäni meediona tiedän, että tuonpuoleisen elämän asiat ovat yhdenmukaisia tämän maailman kanssa ja lapset todella kasvavat siellä. Heidän täytyy kuitenkin ensin siirtyä toiseen ulottuvuuteen.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy