LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

  Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille   

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Välineitä chakrojen ymmärtämiseen
Välineitä chakrojen ymmärtämiseen

Välineitä chakrojen ymmärtämiseen

Kuten tunnettua, seitsemän päächakraa ovat nimeltään kruunuchakra, kulmakarvojen välissä sijaitseva kolmas silmä, kurkkuchakra, sydänchakra, solar pleksus eli napachakra, intohimo eli sakraalichakra ja juurichakra.


Chakrojen tukokset aiheuttavat energioiden virtausten estymistä ja siksi energioiden vapaa virtaaminen kehossa on myös edellytys henkisyydelle.

Chakra voidaan kääntää myös sanalla pyörä tai kiekko ja ne ovat hyvin tehokkaita energiapyörteitä. Näitä pyörteitä on myös mahdollista kontrolloida oikeantaajuisen tai voimakkuudeltaan oikean energiavirtauksen aikaansaamiseksi.

Jokainen chakra myös resonoi omanlaisellaan taajuudella ja sillä onkin vastaavuutensa väreissä, kristalleissa ja nuoteissa. Siksi väreillä, musiikilla ja kristalleilla voidaan puhdistaa chakroja. Jotkut ihmiset ovat visuaalisia, toiset taas auditiivisia. Visuaaliset reagoivat väreihin paremmin kuin esimerkiksi musiikkiin.

VISUALISOINTI

Jos visualisointi tuntuu eri vaihtoehdoista sopivimmalta chakrojen puhdistamiseksi, aloitamme rentoutumalla ja viemällä tietoisuus siihen chakraan, jota halutaan käsitellä. Yritä päästä meditatiiviseen tilaan ja keskity tiettyyn chakraan ja visualisoi mielessäsi sen väri. Voit myös aloittaa juurichakrasta ja visualisoida sen punainen väri myötäpäivään pyörivänä kiekkona ja hengittää sen energiaa hitaasti sisään ja ulos. Muista, että vain kruunu- ja juurichakroilla on sekä etu- että takapuoli. Etene näin chakra kerrallaan päälakea kohti. Kun energia virtaa vapaasti, voi myös kundaliini nousta selkärankaasi pitkin ylöspäin kehoasi. Tunnet sen voimakkaana tulenkaltaisena lämpönä.

KRISTALLIT

Kristalleja voi ostaa new age -liikkeistä ja esimerkiksi jalokivigallerioista. Ne ovat tehokkaita välineitä chakrojen lataamiseen ja puhdistamiseen. Olen käyttänyt mm kirkasta kvartsia kivuliaan oikean munasarjani hoitamiseen. Laitoin sen chakran päälle keholleni tai pidin sitä kädessäni kolmen minuutin ajan ja meditoin. Olen myös käyttänyt kirkasta kvartsia kolmannen silmäni päällä ja siten saanut syvennettyä henkisiä voimiani.

ÄÄNI

Paras väline tietyn äänivärähtelyn tuottamiseen ovat ns tiibetiläiset kulhot, joita saa new age -tyyppisistä kaupoista. Kulhon mukana tulee myös tavallisesti käyttöohjeet. Aloita jälleen juurichakrasta, meditoi ja siirry ylöspäin kehoasi.

HIERONTA

Hieronta on hyvin miellyttävä tapa chakrojen käsittelemiseen, sillä se tyynnyttää koko kehon, olitpa sitten vastaanottaja tai hieroja. Seitsemän päächakran lisäksi kehossamme on myös 21 pienempää chakraa ja siksi koko kehon hierominen on hyväksi. Erityistä huomiota kannattaa kohdistaa jalkapohjien ja kämmenien hieromiseen. Jalkapohjissa sijaitsevat kehon kaikkien elinten aku- eli energiapisteet. Jos annat hierontaa, muista että kätesi ovat kuin energialähettimet, jotka auttavat kehoa rentoutumaan, avautumaan ja parantumaan. Käsittele kehoa kevyesti, älä käytä liikaa voimaa.

LIIKUNTA JA RAVINTO

Kaikki tiedämme, että sopiva määrä liikuntaa ja terveellinen ruokavalio ovat kehon terveydelle välttämättömiä. Huumeet, alkoholi ja roskaruoka saavat kehon ja chakrat epätasapainoon.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
RitaRita
Odottaa soittoasi
Ritanro 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen
 

Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
TuuliTuuli
Odottaa soittoasi
Uusi! Tuulinro 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot tulkinta
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
EevaEeva
Ei paikalla
Uusi! Eevanro 222Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Eeva on ratkaisukeskeinen energiatietoinen valmentaja, rinnalla kulkija ja opas,...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy