LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2,95 €/min + pvm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Tarot kortit
Tarot kortit

Tarot kortit

Hyvä tarottulkitsija avaa mahdollisuutesi, mitä tarot kortit tänään kertovat sinulle.


Historia ei tänä päivänäkään vielä tunne tarkkaan tarot korttien alkuperää. Oletetaan, että niillä olisi jonkinlainen yhteys muinaiseen Egyptiin ja Intiaan. Euroopassa ensimmäiset tarot korttien historialliset merkinnät alkavat Pohjois-Italiasta vuodesta 1325. Etelä-Ranskasta löytyy myös kirjallista tietoa, joka ajoittuu 1400-luvun alkuun. Tarot kortit olivat aikanaan hyvin arvokkaita, kookkaita taideteoksia, joten niitä oli vain varakkailla. Niitä käytettiin ratkomaan elämän ongelmia. Tarot korttien arvokkuudesta kertoo muun muassa se, että aikanaan kuninkailla oli hovissaan oma tulkitsija.

Tulkitsijaa tarvittiin, koska sotien käynnissä ja asioiden hoidossa tarvittiin tietäviä neuvoja. 1700-luvulla alkoi tarot-korttien käyttö enenevässä määrin ennustamisen apuvälineenä. Mies nimeltä Jean-Baptiste Alliette (1738-1791) kirjoitti maailman ensimmäisen Tarot-opaskirjan vuonna 1783, ja viisi vuotta myöhemmin julkaisi uuden tarot-pakan, joka oli varta vasten tarkoitettu esoteeriseen käyttöön. Tänä päivänä tarot kortit ovat paljon enemmän kuin pelkkä ennustusväline. Tarot kortit kertovat, kuka ja mikä olemme, ja mihin meidän kannattaa elämässä pyrkiä. Kortit kertovat tulevaisuuden suuntaviitat, paljastavat menneisyyden salat ja neuvovat käsittelemään näitä asioita nykyhetkessä.

Kortit opastavat myös kohtaamaan omat pelkomme ja voittamaan ne sisäisten voimavarojen avulla. Tarot-tulkinnassa käytetään apuvälineenä 78 kortin pakkaa. Elämä sisältää päivittäin erilaisia valintatilanteita: yhdestä valinnasta seuraa tietty tapahtumaketju, toisesta toinen. Ihmisen – kuolemattoman sielun fyysisen olemuksen – käydessä läpi valitsemiaan elämän kokemuksia ja opetuksia, saattaa joskus tuntua siltä, että suunta on hukassa. Tai edessä on valintatilanne, jonka merkitys ihmisen elämässä on suuri, ehkä kokonaan uuden suunnan valitseminen. Juuri tällaisissa asioissa Tarot-tulkinta voi auttaa, ikään kuin raottamalla aiotun tulevaisuussuunnan mahdollisuuksia. Tarot kortit sisältävät erilaisia symboleja ihmisen elämästä ja sen tapahtumista.

Taroteilla voit katsoa vastauksia esimerkiksi ihmissuhteisiin, rakkauteen, työhön, rahaan ja asumiseen liittyviin asioihin. Jokaiselle meistä löytyy konkreettisten tekijöiden perusteella omia ns. pysyviä tarot-kortteja, joiden energia seuraa meitä läpi koko elämämme. Syntymäaikaasi perustuva Sielunkortti ja sen energia imeytyy osaksi sinua syntymäsi hetkellä. Se on henkinen kehityspolkusi koko tämänkertaisen elämäsi ajan. Sielunsuunnitelmasi nivoutuu yhteen monien muiden saman Sielunkortin omaavien kanssa. Olemme tämän kortin välityksellä osa suurempaa kosmista joukkoa ja kohdatessamme saman Sielunkortin omaavia veljiä ja sisaria, voimme aina jakaa kokemuksia keskenämme.

Jollakin mystisellä tavalla kehityspolkumme nivoutuvat toisiinsa ja meillä kaikilla on jotain erityistä opittavaa Sielunkorttikaimoiltamme. Voit verrata mahdollisimman monen tuntemasi ihmisen syntymäaikoja, jotta saisit selville, ketkä heistä ovat kanssasi samalla luokalla henkisen kehityksen korkeakoulussa. Persoonallisuuskortti voi muuttua sukunimen tai etunimien virallisesti muuttuessa joksikin toiseksi. Etunimien ja sukunimesi mukaan määräytyvä persoonallisuuskortti muodostuu kaikkien nimiesi kirjainten yhdessä muodostamasta värähtelystä, jota kuvaa joku 22:sta Suurten Salaisuuksien korteista.

Tämän kortin sanoma on tarkoitettu tukemaan sinun persoonallista kasvuasi ja kehittymistäsi tasapainoisemmaksi ja vahvemmaksi ihmiseksi. Suosittelen tutustumaan tämän kortin sisältöön useamman tarot-pakan ja tarot-kirjan opastuksella, jotta saisit itsestäsi mahdollisimman laajan ja monipuolisen käsityksen. Tämä kortti on ikään kuin kuva Sinusta muiden silmissä ja toivottavasti löydät siitä eväitä itsevarmuutesi ja itsetietoisuutesi vahvistamiseen. Sielunkortti seuraa meitä kehdosta hautaan, koska se perustuu syntymäaikaamme. Vuosikortti sen sijaan vaihtuu aina vuoden vaihtuessa ja kuvastaa henkisen kehityksemme vuositason kehitysnäkymiä.

Vuosikortti on eräänlainen kosminen oraakkeli, joka kertoo jotain kuluvaan vuoteen liittyvästä henkisestä tehtävästä itsesi kanssa. Tämä energia vaihtuu aina vuodenvaihteessa ja ainakin omasta mielestäni tässä on enemmän ideaa Uuden Vuoden aattoseremoniaan kuin tinan valamisessa. Saman Sielunkortin omaavilla voi olla erilainen Vuosikortti ja kehityksen kiertokulku. Myös Vuosikorttia kannattaa tarkkailla useamman tarotpakan ja tulkinnan välityksellä. Kortit kertovat mahdollisuuksistasi elämässä, parhaimmillaan ne voivat avata silmäsi loistavalle tulevaisuudelle. Ne myös varoittavat petollisista ihmisistä ja vaikeista tilanteista. Usein käy niin, että olet jo itsekin intuitiivisesti epäillyt asiaa, mutta taitava tulkitsija kertoo, että tarot kortit kertovat haasteista ja epäluottamuksista elämänpolullasi.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 
Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
RitaRita
Odottaa soittoasi
Ritanro 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen
 
Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
EllaElla
Ei paikalla
Ellanro 230Energiahoito, Ennustaja, Astro, Ennustajat, Ennustus, Meedio,...
 

Ella osaa mm. numerologiaa, käyttää pelikortteja, osaa lukea aurasi, ja on ollut...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
HelenaHelena
Ei paikalla
Helenanro 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 
Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Kortti numero 13

3889 näyttökerrat
Olet ehkä törmännyt Tarotkortteihin vierailleissasi selvänäkijän, ennustajan tai näkijän luona. Tarotkortit ovat helvetilliset.
 

Syntynyt meedioksi?

5866 näyttökerrat

Meedioiden intuitio on synnynnäistä, mutta joskus taidon voi myös oppia. Tässä on joitain merkkejä siitä, että olet syntynyt ennustajaksi.

 

Oma koti kullan kallis

3735 näyttökerrat
Kotimme on turvallisuuden, ilon ja yhteisöllisyyden paikka. Kerron tässä, kuinka kutsumattomista vieraista pääsee eroon.
 

Tunsin syyllisyyttä siitä, etten varoittanut jotakuta, vaikka sain ennakkoaavistuksen

1412 näyttökerrat
Tämä artikkeli käsittelee ihmisiä, jotka ovat kokeneet vuosia syyllisyyttä siitä, että heillä on ollut negatiivinen aavistus jostain ikävästä tapahtumasta. He kokevat syyllisyyttä, koska he eivät jakaneet tai puhuneet kenenkään kanssa tästä tunteesta.
 

Meedio

1036 näyttökerrat
Ammattitaitoinen meedio saa yhteyden edesmenneisiin rakkaimpiisi. Hän välittää tärkeitä viestejä henkimaailmasta.
 

Tarina suitsukkeesta

6942 näyttökerrat
Kerron tässä miten erilaisia suitsukkeita käytetään nykyään, kuinka herkkiä aivomme ovat juuri tuoksuille sekä miten suitsukkeita käytettiin ennen vanhaan.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy