LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Tarot kortit selitykset
Tarot kortit selitykset

Tarot kortit selitykset

Tarot kortit - mistä löydän selitykset korttien merkityksistä.


Kaikille tarot-korttien käytöstä kiinnostuneille aluksi vaikein osa on tulkita niitä. Jopa yhden kortin tai hyvin yksinkertaisen pöydän, kuten kolmen kortin käyttäminen voi olla haastavaa. Suurimmalla osalla tarot-merkityksiä tai -määrittelyjä antavilla verkkosivustoilla on yleensä vain muutama rivi, ja rehellisesti sanottuna siitä ei ole kovin hyötyä, etenkin aloittelijalle. Joskus annettu määritelmä ei yksinkertaisesti vastaa lainkaan sitä, mitään hait esittämäsi kysymyksen yhteydessä! Voidaan sanoa, että tämä tarkoittaa tätä tai toista, mutta miten käytät tätä määritelmää rakkausasioiden lukemiseen? Määritelmämme on jaettu johdanto-osaan, yleiseen, työhön, rakkauteen, talouteen, terveyteen ja henkisyyteen. Toivomme, että löydät paljon hyödyllisempiä ja paljon merkityksellisempiä sisältöjä pyrkiessäsi ymmärtämään kaikkia tarot-merkityksiä ja että tarot kortit antavat sinulle selitykset.
 
Huomaa kuitenkin, että nämä merkitykset on tarkoitettu ohjeiksi. Merkityksiä ei ole hakattu kiveen, ei edes näitä! Niiden on tarkoitus saada sinut ajattelemaan ja ohjaamaan sinua oikeaan suuntaan. Useimmissa korteissa todennäköisesti (ja toivottavasti!) sinusta tuntuu, että merkitys ovat oikein, mutta jos tietty kortti kutsuu sinua eri tavalla, älä pelkää lähteä intuitiosi mukaan. Aika näyttää, oletko oikeassa vai et.
 
Eri kannet kutsuvat joskus maita ja kortteja eri tavalla. Tarot-kortit ovat todella symbolisia ja jos ymmärrät korttien symbolit, voit saada täyden tarot-kokemuksen tulkitsemalla niitä ja saat selitykset, vaikka et tiedä kunkin kortin yksilöllistä merkitystä. Käytetyistä tarot-kansista riippuen symbolit tulevat mm. numerologiasta, energioista ja symboleista, värien merkityksistä, astrologiasta ja henkisestä symbolismista. Jos tunnet olosi olevan jumissa tarot-lukemisen aikana, käänny kortin symbolien puoleen saadaksesi lisätietoja.
 
Joskus korttien energia ei aukea tulkitsijalle. Joskus kortteihin ei kanavoidu tulkittavan energiaa ja tulkintaa on vaikea saada. Pöytä saattaa tuntua järjettömältä, saatat saada ajatuksia, jotka eivät tunnu tutuilta. Tässä tapauksessa hengitä syvään ja koita jonain toisena päivänä uudelleen. Saatat etsiä alitajuntaisesti vastausta, jota ei ole tulossa. Yrität väkisin saada korteilta vastausta, joka olisi sinulle miellyttävä. Tämä on kuitenkin turhaa, sillä oikea vastaus näytetään sinulle kyllä. Et välttämättä ymmärrä sitä heti, etkä välttämättä ole yhtään samaa mieltä korttien kanssa. Siinä tilanteessa kannattaa kirjoittaa korttien sijainnit ylös ja tarkastella pöytää myöhemmin rauhassa. Usein tällaisessä tilanteessa korttien vastaukset ja sanoma aukeaa paremmin, kun on esimerkiksi nukkunut yön yli ja kysyy kysymyksensä uudelleen eri tunteiden läsnäollessa.
 
Tarot-korttipakan pienen arkanan muodostavat 56 korttia jaetaan maihin, jotka ovat samanlaisia ​​kuin 52 pelikortin maat. Ala-arkananan maat ovat lantit, sauvat, maljat ja miekat. Kunkin maan merkitykset perustuvat neljään klassiseen elementtiin: maahan, ilmaan, tuleen ja veteen. Kolikot edustavat maan klassista elementtiä. Tämä on maadoitettu elementti, ja se juontuu fyysisestä elementistä. Siksi, kun viisikymmentä korttia esiintyy tarot-pöydässä, se antaa tietoja jonottajan fyysisestä tilasta tai se keskustelee tiedoista fyysisestä (aineellisesta) maailmasta, jossa tulkittava asuu. Maljat edustavat veden elementtiä. Helppo tapa muistaa tämä on se, että maljat pitävät vedestä. Vesi on tunnepitoinen elementti, joten kun maljat ilmestyvät tarot-pöydällesi, pöytä käsittelee ensisijaisesti tunteisiin liittyviä kysymyksiä. Sauvat edustavat tulen elementtiä. Helppo tapa muistaa tämä on kuvitella kipinöitä lentämässä sauvan päästä. Tuli on aktiivinen ja alkeellinen energiamuoto, joka liittyy henkisyyteen ja korkeampaan ajatteluun. Se liittyy myös intohimoon ja elinvoimaan. Miekka edustaa ilmaa. Helppo tapa muistaa tämä on kuvata miekkaa, joka pyörii ilman läpi. Ilma liitetään henkiseen itseesi ja ajatusmaailmaan. Nämä tarot-kortit omaavat omat selitykset ja kukin tuntee resonoinnin eri tavalla. Kuuntele intuititota, niin saat todelliset vastaukset.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
TuuliTuuli
Odottaa soittoasi
Tuulinro 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot...
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
HelenaHelena
Odottaa soittoasi
Helenanro 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Tarot ennustus

540 näyttökerrat

Tarot ennustus kertoo alkeellisimmillaan tarinan elämästämme. Näinä epävarmoina aikoina yhä useammat meistä kääntyvät näiden muinaisten korttien puoleen opastusta varten. Tarot ennustus houkuttelee ihmisiä etsimään vastauksia elämän kysymyksiin ja oivalluksia ongelmiin.

 

Tarot ennustus - mitä se on?

726 näyttökerrat

Tarot ennustus voi antaa sinulle vastauksia elämäsi suurimpiin kysymyksiin.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy