Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
 
Tarot kortit selitykset
Tarot kortit selitykset

Tarot kortit selitykset

Kaikille tarot-korteista kiinnostuneille on aluksi vaikeaa tulkita niitä. Mistä löydän tarot kortit selitykset?


Kaikille tarot-korttien käytöstä kiinnostuneille aluksi vaikein osa on tulkita niitä. Jopa yhden kortin tai hyvin yksinkertaisen pöydän, kuten kolmen kortin käyttäminen voi olla haastavaa. Suurimmalla osalla tarot kortit selitykset tai -määrittelyt antavilla verkkosivustoilla on yleensä vain muutama rivi, ja rehellisesti sanottuna siitä ei ole kovin hyötyä, etenkin aloittelijalle. Joskus annetut tarot kortit selitykset eivät yksinkertaisesti vastaa lainkaan sitä, mitään hait esittämäsi kysymyksen yhteydessä. Voidaan sanoa, että tämä tarkoittaa tätä tai toista, mutta miten käytät tätä määritelmää rakkausasioiden lukemiseen? Määritelmämme on jaettu johdanto-osaan, yleiseen, työhön, rakkauteen, talouteen, terveyteen ja henkisyyteen. Toivomme, että löydät paljon hyödyllisempiä ja paljon merkityksellisempiä sisältöjä pyrkiessäsi ymmärtämään kaikk tarot kortit selitykset.
 
Huomaa kuitenkin, että nämä tarot kortit selitykset on tarkoitettu ohjeiksi. Merkityksiä ei ole hakattu kiveen, ei edes näitä. Niiden on tarkoitus saada sinut ajattelemaan ja ohjaamaan sinua oikeaan suuntaan. Useimmissa korteissa todennäköisesti (ja toivottavasti) sinusta tuntuu, että merkitys ovat oikein, mutta jos tietty kortti kutsuu sinua eri tavalla, älä pelkää lähteä intuitiosi mukaan. Aika näyttää, oletko oikeassa vai et.
 
Eri kannet kutsuvat joskus maita ja kortteja eri tavalla. Tarot kortit selitykset ovat todella symbolisia ja jos ymmärrät korttien symbolit, voit saada täyden tarot-kokemuksen tulkitsemalla niitä ja saat selitykset, vaikka et tiedä kunkin kortin yksilöllistä merkitystä. Käytetyistä tarot-kansista riippuen symbolit tulevat mm. numerologiasta, energioista ja symboleista, värien merkityksistä, astrologiasta ja henkisestä symbolismista. Jos tunnet olosi olevan jumissa tarot-lukemisen aikana, käänny kortin symbolien puoleen saadaksesi lisätietoja.
 
Joskus korttien energia ei aukea tulkitsijalle. Joskus kortteihin ei kanavoidu tulkittavan energiaa ja tulkintaa on vaikea saada. Pöytä saattaa tuntua järjettömältä, saatat saada ajatuksia, jotka eivät tunnu tutuilta. Tässä tapauksessa hengitä syvään ja koita jonain toisena päivänä uudelleen. Saatat etsiä alitajuntaisesti vastausta, jota ei ole tulossa. Yrität väkisin saada korteilta vastausta, joka olisi sinulle miellyttävä. Tämä on kuitenkin turhaa, sillä oikea vastaus näytetään sinulle kyllä. Et välttämättä ymmärrä sitä heti, etkä välttämättä ole yhtään samaa mieltä korttien kanssa. Siinä tilanteessa kannattaa kirjoittaa korttien sijainnit ylös ja tarkastella pöytää myöhemmin rauhassa. Usein tällaisessä tilanteessa korttien vastaukset ja sanoma aukeaa paremmin, kun on esimerkiksi nukkunut yön yli ja kysyy kysymyksensä uudelleen eri tunteiden läsnäollessa.
 
Tarot-korttipakan pienen arkanan muodostavat 56 korttia jaetaan maihin, jotka ovat samanlaisia ​​kuin 52 pelikortin maat. Ala-arkananan maat ovat lantit, sauvat, maljat ja miekat. Kunkin maan merkitykset perustuvat neljään klassiseen elementtiin: maahan, ilmaan, tuleen ja veteen. Kolikot edustavat maan klassista elementtiä. Tämä on maadoitettu elementti, ja se juontuu fyysisestä elementistä. Siksi, kun viisikymmentä korttia esiintyy tarot-pöydässä, se antaa tietoja jonottajan fyysisestä tilasta tai se keskustelee tiedoista fyysisestä (aineellisesta) maailmasta, jossa tulkittava asuu. Maljat edustavat veden elementtiä. Helppo tapa muistaa tämä on se, että maljat pitävät vedestä. Vesi on tunnepitoinen elementti, joten kun maljat ilmestyvät tarot-pöydällesi, pöytä käsittelee ensisijaisesti tunteisiin liittyviä kysymyksiä. Sauvat edustavat tulen elementtiä. Helppo tapa muistaa tämä on kuvitella kipinöitä lentämässä sauvan päästä. Tuli on aktiivinen ja alkeellinen energiamuoto, joka liittyy henkisyyteen ja korkeampaan ajatteluun. Se liittyy myös intohimoon ja elinvoimaan. Miekka edustaa ilmaa. Helppo tapa muistaa tämä on kuvata miekkaa, joka pyörii ilman läpi. Ilma liitetään henkiseen itseesi ja ajatusmaailmaan. Nämä tarot kortit selitykset ja kukin tuntee resonoinnin eri tavalla. Kuuntele intuititota, niin saat todelliset vastaukset.

 
bloggaa
Serena
VAPAA
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Tiina
VAPAA
 

Olen terapeuttinen selvännäkijä Tiina ja minulla on pitkä kokemus auttamisen tiellä....

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Marena
VAPAA
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Arvokkaat elämän artikkelit

Déjà vu

Déjà vu

Déjà vu on tunne siitä, että nykyinen tilanne on tapahtunut ennenkin. Déjà vu on hämmentävä ja vahva...
 
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus 
 
Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun niin suositun tänä päivänä , että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina tarot ennustus opastaa meitä...
 
Hyvä ennustaja

Hyvä ennustaja

Hyvä ennustaja on rauhallinen keskustelukumppani, jolle on annettu kyky nähdä ja auttaa ihmisiä. Hyvä ennustaja on...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_