LAADUKAS PALVELULINJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Tarot kortit selitykset
Tarot kortit selitykset

Tarot kortit selitykset

Kaikille tarot-korteista kiinnostuneille on aluksi vaikeaa tulkita niitä. Mistä löydän tarot kortit selitykset?


Kaikille tarot-korttien käytöstä kiinnostuneille aluksi vaikein osa on tulkita niitä. Jopa yhden kortin tai hyvin yksinkertaisen pöydän, kuten kolmen kortin käyttäminen voi olla haastavaa. Suurimmalla osalla tarot kortit selitykset tai -määrittelyt antavilla verkkosivustoilla on yleensä vain muutama rivi, ja rehellisesti sanottuna siitä ei ole kovin hyötyä, etenkin aloittelijalle. Joskus annetut tarot kortit selitykset eivät yksinkertaisesti vastaa lainkaan sitä, mitään hait esittämäsi kysymyksen yhteydessä. Voidaan sanoa, että tämä tarkoittaa tätä tai toista, mutta miten käytät tätä määritelmää rakkausasioiden lukemiseen? Määritelmämme on jaettu johdanto-osaan, yleiseen, työhön, rakkauteen, talouteen, terveyteen ja henkisyyteen. Toivomme, että löydät paljon hyödyllisempiä ja paljon merkityksellisempiä sisältöjä pyrkiessäsi ymmärtämään kaikk tarot kortit selitykset.
 
Huomaa kuitenkin, että nämä tarot kortit selitykset on tarkoitettu ohjeiksi. Merkityksiä ei ole hakattu kiveen, ei edes näitä. Niiden on tarkoitus saada sinut ajattelemaan ja ohjaamaan sinua oikeaan suuntaan. Useimmissa korteissa todennäköisesti (ja toivottavasti) sinusta tuntuu, että merkitys ovat oikein, mutta jos tietty kortti kutsuu sinua eri tavalla, älä pelkää lähteä intuitiosi mukaan. Aika näyttää, oletko oikeassa vai et.
 
Eri kannet kutsuvat joskus maita ja kortteja eri tavalla. Tarot kortit selitykset ovat todella symbolisia ja jos ymmärrät korttien symbolit, voit saada täyden tarot-kokemuksen tulkitsemalla niitä ja saat selitykset, vaikka et tiedä kunkin kortin yksilöllistä merkitystä. Käytetyistä tarot-kansista riippuen symbolit tulevat mm. numerologiasta, energioista ja symboleista, värien merkityksistä, astrologiasta ja henkisestä symbolismista. Jos tunnet olosi olevan jumissa tarot-lukemisen aikana, käänny kortin symbolien puoleen saadaksesi lisätietoja.
 
Joskus korttien energia ei aukea tulkitsijalle. Joskus kortteihin ei kanavoidu tulkittavan energiaa ja tulkintaa on vaikea saada. Pöytä saattaa tuntua järjettömältä, saatat saada ajatuksia, jotka eivät tunnu tutuilta. Tässä tapauksessa hengitä syvään ja koita jonain toisena päivänä uudelleen. Saatat etsiä alitajuntaisesti vastausta, jota ei ole tulossa. Yrität väkisin saada korteilta vastausta, joka olisi sinulle miellyttävä. Tämä on kuitenkin turhaa, sillä oikea vastaus näytetään sinulle kyllä. Et välttämättä ymmärrä sitä heti, etkä välttämättä ole yhtään samaa mieltä korttien kanssa. Siinä tilanteessa kannattaa kirjoittaa korttien sijainnit ylös ja tarkastella pöytää myöhemmin rauhassa. Usein tällaisessä tilanteessa korttien vastaukset ja sanoma aukeaa paremmin, kun on esimerkiksi nukkunut yön yli ja kysyy kysymyksensä uudelleen eri tunteiden läsnäollessa.
 
Tarot-korttipakan pienen arkanan muodostavat 56 korttia jaetaan maihin, jotka ovat samanlaisia ​​kuin 52 pelikortin maat. Ala-arkananan maat ovat lantit, sauvat, maljat ja miekat. Kunkin maan merkitykset perustuvat neljään klassiseen elementtiin: maahan, ilmaan, tuleen ja veteen. Kolikot edustavat maan klassista elementtiä. Tämä on maadoitettu elementti, ja se juontuu fyysisestä elementistä. Siksi, kun viisikymmentä korttia esiintyy tarot-pöydässä, se antaa tietoja jonottajan fyysisestä tilasta tai se keskustelee tiedoista fyysisestä (aineellisesta) maailmasta, jossa tulkittava asuu. Maljat edustavat veden elementtiä. Helppo tapa muistaa tämä on se, että maljat pitävät vedestä. Vesi on tunnepitoinen elementti, joten kun maljat ilmestyvät tarot-pöydällesi, pöytä käsittelee ensisijaisesti tunteisiin liittyviä kysymyksiä. Sauvat edustavat tulen elementtiä. Helppo tapa muistaa tämä on kuvitella kipinöitä lentämässä sauvan päästä. Tuli on aktiivinen ja alkeellinen energiamuoto, joka liittyy henkisyyteen ja korkeampaan ajatteluun. Se liittyy myös intohimoon ja elinvoimaan. Miekka edustaa ilmaa. Helppo tapa muistaa tämä on kuvata miekkaa, joka pyörii ilman läpi. Ilma liitetään henkiseen itseesi ja ajatusmaailmaan. Nämä tarot kortit selitykset ja kukin tuntee resonoinnin eri tavalla. Kuuntele intuititota, niin saat todelliset vastaukset.

 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

Sanna
Vapaa
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
 
Sofiia
Kutsu minua
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaa
Serena
Kutsu minua
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä.

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
 
Tuuli
Kutsu minua
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
 
Helena
Kutsu minua
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Déjà vu

Déjà vu

Déjà vu on tunne siitä, että nykyinen tilanne on tapahtunut ennenkin. Déjà vu on hämmentävä ja vahva...
 
Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä ovat "sanan tuojia", joka on oikea käännös kreikankielisestä sanasta...
 
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus 
 
Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun niin suositun tänä päivänä , että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina tarot ennustus opastaa meitä...
 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy