LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

  Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille   

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Tarot ja neljä elementtiä
Tarot ja neljä elementtiä

Tarot ja neljä elementtiä

Tarotkorteissa on paljon symboleja ja värejä. Tässä kerrotaan, miten neljä elementtiä yhdistetään tarotkortteihin.


Olen viimeiset 15 vuotta työskennellyt ennustajana, meediona ja selvänäkijänä. Tärkeimpiä apuvälineistäni ennustamisessa ovat Tarotkortit ja Tarotoppaat. Ennustajalle on tarjolla erilaisia korttipakkoja, lukematon määrä eri väreissä ja muodoissa. Kannattaa siis etsiä omat suosikkinsa.

Yksi yhteinen asia eri korttipakoissa ovat niin sanotut ”puetut kortit”, jotka ovat Kuningas, Kuningatar, Ritari, Prinssi/Prinsessa. Näillä korteilla on usein tapana esittää tiettyä henkilöitä. Se voi ennustuslinjalla tarkoittaa itse asiakasta, tai jotakin hänen läheistään. Tavallisissa pelikorteissa olevat hertta, risti, ruutu ja pata ovat melkein samanlaisia Tarotkorteissa. Tarotkorteissa on malja, sauvat, lantti ja miekka, jotka ovat nuo tavallisten pelikorttien neljä maata. Valittaessa mikä maa asiakkaalle kuuluu, on minulla tapana kysyä, minkä tähtimerkin alla asiakas on syntynyt, sillä nämä maat ovat sidotut horoskooppeihin ja neljään elementtiin.

Mitä nämä neljä elementtiä sitten ovat ja mitä yhteistä niillä on tähtimerkkien kanssa ennustamisen yhteydessä?

Ihmisellä on aina ollut tarve selittää kuinka maailma syntyi ja mitä se oikein käsittää. Universumin ikuisuus ja luomakunnan pienimmät ainekset ovat aina kiehtoneet meitä. Paljon ennen nykyajan tieteellisiä selityksiä olemassaoloomme, on ollut erilaisia teorioita olemassaolostamme. Monissa antiikin kulttuureissa on ollut laajaa osaamista ja tietämystä astrologiasta ja astronomian alueista, joiden pohjalta on annettu erityisapua. Useat luomakunnan myytit olivat voimakkaasti linkitetty neljään elementtiin, joilla oli osuutensa olemassaoloomme. Lännessä oli usko neljän elementin vaikutuksesta lääketieteen, kemian ja sen aikaisen energiahoidon kehityksessä.

Yleisen käsityksen mukaan kaikki meidän maailmassamme (sisältäen ihmisen) koostui neljästä elementistä eri määrissä ja mittasuhteissa. Oli tärkeää että ”pieni Universumi” (eli ihminen), samoin kuin suuri Universumi olivat tasapainossa, eikä mikään elementeistä saanut yliotetta.

Antiikin aikana ja keskiajalla parannustaidot perustuivat pääasiassa siihen, että neljän elementin tasapainoa ylläpidettiin kehossa, joko poistaen tai lisäten elementtien osia. Kutsun sitä antiikin energiahoidoksi. Astrologiassa on kaksitoista tähtimerkkiä, jotka jaettu kolme tähtimerkkiä sisältävään neljään ryhmään. Jokaiselle ryhmistä on puolestaan myönnetty yksi elementti, jolla sanotaan olevan suurempi vaikutus juuri niille tähtimerkeille, jotka siihen kuuluvat.

Neljä elementtiä ja niihin kuuluvat astrologiset merkit ovat seuraavat:

Maa: Yhdistetään materiaaliin (jotakin, johon voi koskea), kuten peruskiviimme ja luomakuntaamme. Astrologian merkit, jotka kuuluvat tähän ovat: Neitsyt, Härkä ja Kauris. Maa Taroteissa on Lantti tai Pentagrammi. Ennustuksessa nämä maalliset merkit tarkoittavat usein tasapainoa ja varmuutta.

Tuli: Yhdistetään elämänvoimaan, energiaan, intohimoon ja tahdonvoimaan. Tuli sekä tuhoaa että saa aikaan, ja tarkoittaa myös työtä ja fyysistä rasitusta. Astrologiset merkit ovat: Leijona, Jousimies ja Oinas. Maa Taroteissa on Sauvat. Ennustuksessa nämä merkit tarkoittavat usein uraa ja yrityksiä.

Ilma: Yhdistetään kommunikaatioon ja älykkyyteen. Universaalinen voima ja puhtain aines. Hengitys, näkö ja ääni kuuluvat tähän. Astrologiset merkit ovat: Vesimies, Kaksonen ja Vaaka. Maa Taroteissa on Miekat. Ennustuksessa nämä merkit tarkoittavat usein älykkyyttä ja kommunikaatiota.

Vesi: Yhdistetään tunteisiin, alitajuntaan, suhteisiin ja taiteelliseen osaamiseen. Vesi on parantavaa ja puhdistavaa ja dynaamista. Astrologiset merkit ovat: Rapu, Skorpioni ja Kalat. Maa Taroteissa on Maljat. Ennustuksessa nämä merkit tarkoittavat usein tunteita ja suhteita.

Ohessa mainitut selitykset neljästä elementistä ovat minimaalisia, sillä on olemassa erittäin paljon tietoa, yhteyksiä, traditioita ja myyttejä, joita on sidottu näihin neljään elementtiin ja Tarot-oppaisiin. Elementeillä on kuitenkin monen tuhannen vuoden historia takanaan. Se auttaa näkijää, jos työskennellessään tietää mihin maahan asiakas kuuluu, teki työtä sitten Tarotlinjalla, ennustus-onlinella tai yksityisessä henkisen tien ohjauksessa.

Asiakkaan henkilökohtainen kortti näkyy selvemmin, kun tietää mihin elementtiin asiakas kuuluu. Ennustajan on helpompaa saada asiakkaan elämää koskevaa tietoa ympärillä olevista korteista. Lisätietoa aiheesta saat etsimällä esimerkiksi hakusanoilla Tarot-ennustaminen, selvänäkijät, meediot, unil-ennustajat ja Tarot-oppaat.

Toimittaja: P. Nieminen

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
MallaMalla
Ei paikalla
Mallanro 577Astro, Energiahoito, Ennustajat, Ennustaja, Ennustus,...
 

Malla on empaattinen ja ehdottomasti luotettava valotyöntekijä. Malla käyttää apunaan...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Katriina Katriina
Ei paikalla
Katriina nro 524Energiahoito, Astro, Ennustajat, Ennustaja, Ennustaminen,...
 

Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
EmiliaEmilia
Ei paikalla
Uusi! Emilianro 505Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Emiilia tulkitsee sinulle Tarot -kortit ja erilaiset Oraakkelit intuitiota apuna...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Ajatuksen voima

5109 näyttökerrat
Olemme usein kuulleet ennustajalta, selvänäkijältä tai povaajalta, että positiivinen ajattelu vetää positiivisia asioita puoleensa.
 

Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla

4780 näyttökerrat
Aarrekartta on tuttu käsite monille. Vaikka et olisi koskaan kuullut termiä, olet varmaan jossain elämäsi vaiheessa istunut alas ja miettinyt niitä kaikkia asioita, joita haluat elämäsi aikana tehdä, ennen kuin aikasi maan päällä on ohi. Saattaa kuitenkin olla ylitsevuotavan hankalaa koota kaikkia näitä ajatuksia paperille. Kun otat huomioon horoskooppimerkkisi ominaisuudet, se voi auttaa sinua päättämään, mitä haluat karttaasi lisätä.
 

Viisi tapaa, joilla voit vetää hyvää onnea puoleesi

2289 näyttökerrat

Eikö olekin voimia antavaa ymmärtää, että hallitset omaa kohtaloasi ainakin jossain määrin? Se on myös eteenpäin vievä tekijä elämässäsi, kuten sekin, että voit vetää puoleesi hyvää onnea.

 

Jäljet lumessa

5221 näyttökerrat
Kolmevuotias poikani hävisi sekunnissa. Alkoi tulla pimeää, tuuli tuiversi ja ulkona oli pakkasta. Sain apua odottamattomalta taholta.
 

Tulevaisuuden näkeminen eli ennenäyt

2719 näyttökerrat

Tulevaisuuden näkeminen tai ennenäky on taito nähdä tai ennustaa tulevia tapahtumia. Tämä on vanha ennustamisen tapa, jossa ennustetaan lähitulevaisuutta. Useimmiten ennenäyt liittyvät lähiperheen jäseniin tai hyvin läheisiin ystäviin.

 

Miau tuonpuoleisesta

5351 näyttökerrat
Minäkin voin ennustajana joskus kunnolla yllättyä. Tämä on kertomus pienestä kissasta, joka näyttäytyi hengen muodossa.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy