LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
10 ilmaisminuuttia
Tarot ja neljä elementtiä
Tarot ja neljä elementtiä

Tarot ja neljä elementtiä

Tarotkorteissa on paljon symboleja ja värejä. Tässä kerrotaan, miten neljä elementtiä yhdistetään tarotkortteihin.


Olen viimeiset 15 vuotta työskennellyt ennustajana, meediona ja selvänäkijänä. Tärkeimpiä apuvälineistäni ennustamisessa ovat Tarotkortit ja Tarotoppaat. Ennustajalle on tarjolla erilaisia korttipakkoja, lukematon määrä eri väreissä ja muodoissa. Kannattaa siis etsiä omat suosikkinsa.

Yksi yhteinen asia eri korttipakoissa ovat niin sanotut ”puetut kortit”, jotka ovat Kuningas, Kuningatar, Ritari, Prinssi/Prinsessa. Näillä korteilla on usein tapana esittää tiettyä henkilöitä. Se voi ennustuslinjalla tarkoittaa itse asiakasta, tai jotakin hänen läheistään. Tavallisissa pelikorteissa olevat hertta, risti, ruutu ja pata ovat melkein samanlaisia Tarotkorteissa. Tarotkorteissa on malja, sauvat, lantti ja miekka, jotka ovat nuo tavallisten pelikorttien neljä maata. Valittaessa mikä maa asiakkaalle kuuluu, on minulla tapana kysyä, minkä tähtimerkin alla asiakas on syntynyt, sillä nämä maat ovat sidotut horoskooppeihin ja neljään elementtiin.

Mitä nämä neljä elementtiä sitten ovat ja mitä yhteistä niillä on tähtimerkkien kanssa ennustamisen yhteydessä?

Ihmisellä on aina ollut tarve selittää kuinka maailma syntyi ja mitä se oikein käsittää. Universumin ikuisuus ja luomakunnan pienimmät ainekset ovat aina kiehtoneet meitä. Paljon ennen nykyajan tieteellisiä selityksiä olemassaoloomme, on ollut erilaisia teorioita olemassaolostamme. Monissa antiikin kulttuureissa on ollut laajaa osaamista ja tietämystä astrologiasta ja astronomian alueista, joiden pohjalta on annettu erityisapua. Useat luomakunnan myytit olivat voimakkaasti linkitetty neljään elementtiin, joilla oli osuutensa olemassaoloomme. Lännessä oli usko neljän elementin vaikutuksesta lääketieteen, kemian ja sen aikaisen energiahoidon kehityksessä.

Yleisen käsityksen mukaan kaikki meidän maailmassamme (sisältäen ihmisen) koostui neljästä elementistä eri määrissä ja mittasuhteissa. Oli tärkeää että ”pieni Universumi” (eli ihminen), samoin kuin suuri Universumi olivat tasapainossa, eikä mikään elementeistä saanut yliotetta.

Antiikin aikana ja keskiajalla parannustaidot perustuivat pääasiassa siihen, että neljän elementin tasapainoa ylläpidettiin kehossa, joko poistaen tai lisäten elementtien osia. Kutsun sitä antiikin energiahoidoksi. Astrologiassa on kaksitoista tähtimerkkiä, jotka jaettu kolme tähtimerkkiä sisältävään neljään ryhmään. Jokaiselle ryhmistä on puolestaan myönnetty yksi elementti, jolla sanotaan olevan suurempi vaikutus juuri niille tähtimerkeille, jotka siihen kuuluvat.

Neljä elementtiä ja niihin kuuluvat astrologiset merkit ovat seuraavat:

Maa: Yhdistetään materiaaliin (jotakin, johon voi koskea), kuten peruskiviimme ja luomakuntaamme. Astrologian merkit, jotka kuuluvat tähän ovat: Neitsyt, Härkä ja Kauris. Maa Taroteissa on Lantti tai Pentagrammi. Ennustuksessa nämä maalliset merkit tarkoittavat usein tasapainoa ja varmuutta.

Tuli: Yhdistetään elämänvoimaan, energiaan, intohimoon ja tahdonvoimaan. Tuli sekä tuhoaa että saa aikaan, ja tarkoittaa myös työtä ja fyysistä rasitusta. Astrologiset merkit ovat: Leijona, Jousimies ja Oinas. Maa Taroteissa on Sauvat. Ennustuksessa nämä merkit tarkoittavat usein uraa ja yrityksiä.

Ilma: Yhdistetään kommunikaatioon ja älykkyyteen. Universaalinen voima ja puhtain aines. Hengitys, näkö ja ääni kuuluvat tähän. Astrologiset merkit ovat: Vesimies, Kaksonen ja Vaaka. Maa Taroteissa on Miekat. Ennustuksessa nämä merkit tarkoittavat usein älykkyyttä ja kommunikaatiota.

Vesi: Yhdistetään tunteisiin, alitajuntaan, suhteisiin ja taiteelliseen osaamiseen. Vesi on parantavaa ja puhdistavaa ja dynaamista. Astrologiset merkit ovat: Rapu, Skorpioni ja Kalat. Maa Taroteissa on Maljat. Ennustuksessa nämä merkit tarkoittavat usein tunteita ja suhteita.

Ohessa mainitut selitykset neljästä elementistä ovat minimaalisia, sillä on olemassa erittäin paljon tietoa, yhteyksiä, traditioita ja myyttejä, joita on sidottu näihin neljään elementtiin ja Tarot-oppaisiin. Elementeillä on kuitenkin monen tuhannen vuoden historia takanaan. Se auttaa näkijää, jos työskennellessään tietää mihin maahan asiakas kuuluu, teki työtä sitten Tarotlinjalla, ennustus-onlinella tai yksityisessä henkisen tien ohjauksessa.

Asiakkaan henkilökohtainen kortti näkyy selvemmin, kun tietää mihin elementtiin asiakas kuuluu. Ennustajan on helpompaa saada asiakkaan elämää koskevaa tietoa ympärillä olevista korteista. Lisätietoa aiheesta saat etsimällä esimerkiksi hakusanoilla Tarot-ennustaminen, selvänäkijät, meediot, unil-ennustajat ja Tarot-oppaat.

Toimittaja: P. Nieminen

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Katriina Katriina
Varattu
Katriina nro 524Energiahoito, Astro, Ennustajat, Ennustaja, Ennustaminen,...
 

Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
TuuliTuuli
Ei paikalla
Tuulinro 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot...
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
KaarinaKaarinaUusi!
Ei paikalla
Uusi! Kaarinanro 287Astro, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 

Olen toisen polven näkijä ja saanut henkisen lahjan syntymälahjana. Kaipaatko...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Tarot astro

561 näyttökerrat

Tarot kortit kertovat meille astro tarinaa ihmisen henkisestä evoluutiosta kohti valaistumista.

 

Tarot pöytä

804 näyttökerrat

Tarot pöytä kertoo meidän mahdollisuuksistamme elää täyttä elämää.

 

Päivän kortti

686 näyttökerrat

Päivän kortti kertoo sinulle mitä tänään tai tulevaisuudessa on luvassa.

 

Tarot kortit

1306 näyttökerrat

Hyvä tarottulkitsija avaa mahdollisuutesi, mitä tarot kortit tänään kertovat sinulle.

 

Astro tarot

1558 näyttökerrat

Astro tarot -symbolit ovat tärkeä osa useimpia klassista järjestelmää seuraaville tarotpakoille.

 

Tulevaisuuden ennustaminen

1971 näyttökerrat

Onko tulevaisuuden ennustaminen tarot-korteilla todella mahdollista?

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy