LAADUKAS PALVELULINJA HYVÄSYTTY TULKITSIJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Tarot ennustus - mitä se on?
Tarot ennustus - mitä se on?

Tarot ennustus - mitä se on?

Tarot ennustus - mitä se on? Tarot ennustus voi antaa sinulle vastauksia elämäsi suurimpiin kysymyksiin


Tarot ennustus - mitä se on? Oikein tehty tarot ennustus antaa sinulle hyvin laajan ja kattavan kuvan sinun mahdollisuuksistasi ja erityiskyvyistäsi sekä - ominasuuksistasi sekä mahdollisesti uhkaavista tai rajoittavista tekijöistä sinun elämässäsi. Tarot pakan suuren arkanan kortit kuvaavat elämässäsi vallitsevia isoja ja pitkäaikaisia asioita ja kuvaavat myös kuuluisia ja tunnettuja arkkityyppejä. Niin sanotut pienen arkanan kortit kuvaavat arki päiväisempiä ja vähämerkityksempiä asioita. Lisäksi on niin sanotut hovikortit, jotka kertovat ihmisen ominaisuuksista, eli ne voivat kuvata jotain tietynlaista ihmistyyppiä. Sanotaan, että vain yhtä korttia tarot pakasta ei tulisi nostaa, vaan esimerkiksi kolme korttia, yksi menneisyydelle, yksi nyky hetkelle ja yksi tulevaisuudelle. Lisäksi tulisi tulkita näiden korttien yhteismerkitys.

Tarot ennustus - mitä se on? Tarot ennustus on aina suuntaa antava, ennustuksen kokonaisuus syntyy yleensä vuorovaikutuksesta tulkitsijan ja tulkittavan välillä. Tarot ennustus kertoo myös henkilön mahdollisuuksista elämässä, lopputulos on kiinni siitä mitä kyseinen henkilö tulee tekemään elämässään ja millaisia valintoja hän tekee kullakin hetkellä. Joskus olen lukenut sosiaalisesta mediasta, kun joku henkilö on ollut aivan epätoivoinen saatuaan niin sanotun huonon tulkinnan elämästään. Tulkitsijalla on aina vastuu omasta tulkinnastaan, haastavatkin asiat on kerrottava positiivisessa valossa, koska elämässä on aina enemmän kuin vain yksi ratkaisu vaikeisiin ja kipeisiinkin asioihin. Kun elämässä sulkeutuu yksi ovi, uusi ja jännittävä seuraava ovi tulee avautumaan aina ennemmin tai myöhemmin. Työpaikan lopputilikin voi tarjota aivan uusia maagisia mahdollisuuksia. Henkilö voi löytää itselleen työpaikan, jossa on paljon onnellisempi kuin edellisessä työpaikassaan tai rohkaistua opiskelemaan ihan uusiin loistaviin mahdollisuuksiin asti.

Tarot ennustus - mitä se on? Tarotennustusta voidaankin tavallaan pitää porttina henkilön nykyisen elämän ja unelmaelämän välissä. Harva meistä näkee itsensä kuten ulkopuoliset ja positiiviset ihmiset näkevät. Kaikki lähimmäisemmehän eivät ole positiivisia ja tukevia ihmisiä, vaan he haluavat vetää meidät alas negatiivisella energiallaan eivätkä halua että mekään olisimme onnellisia ja menestyisimme elämässämme. Tarot tulkinnan tekijä ei saa koskaan ennustaa kenellekään kuolemaa tai vakavaa sairautta, vaan meidän tulee pyytää aina asiakasta kääntymään lääkärin puoleen, jos hänellä itsellään on epäilys jostain sairaudesta. Tarot tulkinnan tekijänkin tulisi näin olla erittäin empaattinen ja auttamisenhaluinen henkilö, jotta hän voi inspiroida asiakasta pyrkimään kohti unelmaelämäänsä.

Rakkausasiat ovat eräs suosituimpia tulkinnan aiheita. Tarot ennustus voi antaa myös niistä erittäin realistisen kuvan, jota asiakkaan on joskus vaikea hyväksyä. Tulkitsijalla täytyy olla aina tiettyä hienotunteisuutta, ettei loukkaa asiakastaan. Monesti asiakas saa  vahvistusta omille ajatuksilleen tarot ennustuksesta eli tulkinnasta ja on iloisen yllättynyt siitä, kun ihan ulkopuolinen henkilö tarjoaa hänelle saman näkemyksen hänen elämästään kuin mikä hänellä itsellään on. Tarot ennustus on parhaimmillaan inspiroiva, uusia mahdollisuuksia avaava ja hyvin voimaannuttava kertomus asiakkaan tulevaisuudesta. Muista, aina jos saat ikävän ennustuksen joltain tulkitsijalta, voit aina antaa toiselle tulkitsijalle mahdollisuuden nostaa sinut positiivisella tulkinnalla aivan uusiin ja mahtaviin ulottuvuuksiin.

 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

Bloggaajat
Sanna
Vapaa
SannaNRO 226Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Tuuli
Vapaa
TuuliNRO 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot...
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Sofiia
Kutsu minua
SofiiaNRO 228Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana.

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Helmi Rauha
Kutsu minua
Helmi RauhaNRO 229Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Helmi Rauha on selvänäkijä ja enkelikorttien tulkitsija. Helmi Rauha on myös reiki...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Helena
Kutsu minua
HelenaNRO 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Tarot ennustus

1285 näyttökerrat

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina tarot ennustus opastaa meitä kysymyksissämme

 

Tarot kortit selitykset

1517 näyttökerrat

Kaikille tarot-korteista kiinnostuneille on aluksi vaikeaa tulkita niitä. Mistä löydän tarot kortit selitykset?

 

Tarot astro

1576 näyttökerrat

Tarot astro kortit kertovat ihmisen matkasta kohti valaistumista. Tarot astro kortit ovat viestejä tähtimaailmasta

 

Tarot pöytä

2067 näyttökerrat

Tarot pöytä kertoo mahdollisuuksistamme elää täyttä elämää. Yksinkertaisin tarot pöytä on kolmen kortin pöytä

 

Pelikorteilla ennustaminen

1977 näyttökerrat

Pelikorteilla ennustaminen on yksinkertainen tapa kanavoida oman sielun ja sisimmän viestejä

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy