LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Tarot ennustus - mitä se on?
Tarot ennustus - mitä se on?

Tarot ennustus - mitä se on?

Tarot ennustus voi antaa sinulle vastauksia elämäsi suurimpiin kysymyksiin.


Oikein tehty tarot ennustus antaa sinulle hyvin laajan ja kattavan kuvan sinun mahdollisuuksistasi ja erityiskyvyistäsi sekä - ominasuuksistasi sekä mahdollisesti uhkaavista tai rajoittavista tekijöistä sinun elämässäsi. Tarot pakan suuren arkanan kortit kuvaavat elämässäsi vallitsevia isoja ja pitkäaikaisia asioita ja kuvaavat myös kuuluisia ja tunnettuja arkkityyppejä. Niin sanotut pienen arkanan kortit kuvaavat arki päiväisempiä ja vähämerkityksempiä asioita. Lisäksi on niin sanotut hovikortit, jotka kertovat ihmisen ominaisuuksista, eli ne voivat kuvata jotain tietynlaista ihmistyyppiä. Sanotaan, että vain yhtä korttia tarot pakasta ei tulisi nostaa, vaan esimerkiksi kolme korttia, yksi menneisyydelle, yksi nyky hetkelle ja yksi tulevaisuudelle. Lisäksi tulisi tulkita näiden korttien yhteismerkitys.

Tarot ennustus on aina suuntaa antava, ennustuksen kokonaisuus syntyy yleensä vuorovaikutuksesta tulkitsijan ja tulkittavan välillä. Tarot ennustus kertoo myös henkilön mahdollisuuksista elämässä, lopputulos on kiinni siitä mitä kyseinen henkilö tulee tekemään elämässään ja millaisia valintoja hän tekee kullakin hetkellä. Joskus olen lukenut sosiaalisesta mediasta, kun joku henkilö on ollut aivan epätoivoinen saatuaan niin sanotun huonon tulkinnan elämästään. Tulkitsijalla on aina vastuu omasta tulkinnastaan, haastavatkin asiat on kerrottava positiivisessa valossa, koska elämässä on aina enemmän kuin vain yksi ratkaisu vaikeisiin ja kipeisiinkin asioihin. Kun elämässä sulkeutuu yksi ovi, uusi ja jännittävä seuraava ovi tulee avautumaan aina ennemmin tai myöhemmin. Työpaikan lopputilikin voi tarjota aivan uusia maagisia mahdollisuuksia. Henkilö voi löytää itselleen työpaikan, jossa on paljon onnellisempi kuin edellisessä työpaikassaan tai rohkaistua opiskelemaan ihan uusiin loistaviin mahdollisuuksiin asti.

Tarotennustusta voidaankin tavallaan pitää porttina henkilön nykyisen elämän ja unelmaelämän välissä. Harva meistä näkee itsensä kuten ulkopuoliset ja positiiviset ihmiset näkevät. Kaikki lähimmäisemmehän eivät ole positiivisia ja tukevia ihmisiä, vaan he haluavat vetää meidät alas negatiivisella energiallaan eivätkä halua että mekään olisimme onnellisia ja menestyisimme elämässämme. Tarot tulkinnan tekijä ei saa koskaan ennustaa kenellekään kuolemaa tai vakavaa sairautta, vaan meidän tulee pyytää aina asiakasta kääntymään lääkärin puoleen, jos hänellä itsellään on epäilys jostain sairaudesta. Tarot tulkinnan tekijänkin tulisi näin olla erittäin empaattinen ja auttamisenhaluinen henkilö, jotta hän voi inspiroida asiakasta pyrkimään kohti unelmaelämäänsä.

Rakkausasiat ovat eräs suosituimpia tulkinnan aiheita. Tarot ennustus voi antaa myös niistä erittäin realistisen kuvan, jota asiakkaan on joskus vaikea hyväksyä. Tulkitsijalla täytyy olla aina tiettyä hienotunteisuutta, ettei loukkaa asiakastaan. Monesti asiakas saa  vahvistusta omille ajatuksilleen tarot ennustuksesta eli tulkinnasta ja on iloisen yllättynyt siitä, kun ihan ulkopuolinen henkilö tarjoaa hänelle saman näkemyksen hänen elämästään kuin mikä hänellä itsellään on. Tarot ennustus on parhaimmillaan inspiroiva, uusia mahdollisuuksia avaava ja hyvin voimaannuttava kertomus asiakkaan tulevaisuudesta. Muista, aina jos saat ikävän ennustuksen joltain tulkitsijalta, voit aina antaa toiselle tulkitsijalle mahdollisuuden nostaa sinut positiivisella tulkinnalla aivan uusiin ja mahtaviin ulottuvuuksiin.

Kirjoittaja A. Nieminen

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
TuuliTuuli
Odottaa soittoasi
Tuulinro 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot...
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
HelenaHelena
Odottaa soittoasi
Helenanro 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Tarot ennustus

540 näyttökerrat

Tarot ennustus kertoo alkeellisimmillaan tarinan elämästämme. Näinä epävarmoina aikoina yhä useammat meistä kääntyvät näiden muinaisten korttien puoleen opastusta varten. Tarot ennustus houkuttelee ihmisiä etsimään vastauksia elämän kysymyksiin ja oivalluksia ongelmiin.

 

Tarot kortit selitykset

915 näyttökerrat

Tarot kortit - mistä löydän selitykset korttien merkityksistä.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy