Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
 
Tarot ennustus - mitä se on?
Tarot ennustus - mitä se on?

Tarot ennustus - mitä se on?

Tarot ennustus - mitä se on? Tarot ennustus voi antaa sinulle vastauksia elämäsi suurimpiin kysymyksiin


Tarot ennustus - mitä se on? Oikein tehty tarot ennustus antaa sinulle hyvin laajan ja kattavan kuvan sinun mahdollisuuksistasi ja erityiskyvyistäsi sekä - ominasuuksistasi sekä mahdollisesti uhkaavista tai rajoittavista tekijöistä sinun elämässäsi. Tarot pakan suuren arkanan kortit kuvaavat elämässäsi vallitsevia isoja ja pitkäaikaisia asioita ja kuvaavat myös kuuluisia ja tunnettuja arkkityyppejä. Niin sanotut pienen arkanan kortit kuvaavat arki päiväisempiä ja vähämerkityksempiä asioita. Lisäksi on niin sanotut hovikortit, jotka kertovat ihmisen ominaisuuksista, eli ne voivat kuvata jotain tietynlaista ihmistyyppiä. Sanotaan, että vain yhtä korttia tarot pakasta ei tulisi nostaa, vaan esimerkiksi kolme korttia, yksi menneisyydelle, yksi nyky hetkelle ja yksi tulevaisuudelle. Lisäksi tulisi tulkita näiden korttien yhteismerkitys.

Tarot ennustus - mitä se on? Tarot ennustus on aina suuntaa antava, ennustuksen kokonaisuus syntyy yleensä vuorovaikutuksesta tulkitsijan ja tulkittavan välillä. Tarot ennustus kertoo myös henkilön mahdollisuuksista elämässä, lopputulos on kiinni siitä mitä kyseinen henkilö tulee tekemään elämässään ja millaisia valintoja hän tekee kullakin hetkellä. Joskus olen lukenut sosiaalisesta mediasta, kun joku henkilö on ollut aivan epätoivoinen saatuaan niin sanotun huonon tulkinnan elämästään. Tulkitsijalla on aina vastuu omasta tulkinnastaan, haastavatkin asiat on kerrottava positiivisessa valossa, koska elämässä on aina enemmän kuin vain yksi ratkaisu vaikeisiin ja kipeisiinkin asioihin. Kun elämässä sulkeutuu yksi ovi, uusi ja jännittävä seuraava ovi tulee avautumaan aina ennemmin tai myöhemmin. Työpaikan lopputilikin voi tarjota aivan uusia maagisia mahdollisuuksia. Henkilö voi löytää itselleen työpaikan, jossa on paljon onnellisempi kuin edellisessä työpaikassaan tai rohkaistua opiskelemaan ihan uusiin loistaviin mahdollisuuksiin asti.

Tarot ennustus - mitä se on? Tarotennustusta voidaankin tavallaan pitää porttina henkilön nykyisen elämän ja unelmaelämän välissä. Harva meistä näkee itsensä kuten ulkopuoliset ja positiiviset ihmiset näkevät. Kaikki lähimmäisemmehän eivät ole positiivisia ja tukevia ihmisiä, vaan he haluavat vetää meidät alas negatiivisella energiallaan eivätkä halua että mekään olisimme onnellisia ja menestyisimme elämässämme. Tarot tulkinnan tekijä ei saa koskaan ennustaa kenellekään kuolemaa tai vakavaa sairautta, vaan meidän tulee pyytää aina asiakasta kääntymään lääkärin puoleen, jos hänellä itsellään on epäilys jostain sairaudesta. Tarot tulkinnan tekijänkin tulisi näin olla erittäin empaattinen ja auttamisenhaluinen henkilö, jotta hän voi inspiroida asiakasta pyrkimään kohti unelmaelämäänsä.

Rakkausasiat ovat eräs suosituimpia tulkinnan aiheita. Tarot ennustus voi antaa myös niistä erittäin realistisen kuvan, jota asiakkaan on joskus vaikea hyväksyä. Tulkitsijalla täytyy olla aina tiettyä hienotunteisuutta, ettei loukkaa asiakastaan. Monesti asiakas saa  vahvistusta omille ajatuksilleen tarot ennustuksesta eli tulkinnasta ja on iloisen yllättynyt siitä, kun ihan ulkopuolinen henkilö tarjoaa hänelle saman näkemyksen hänen elämästään kuin mikä hänellä itsellään on. Tarot ennustus on parhaimmillaan inspiroiva, uusia mahdollisuuksia avaava ja hyvin voimaannuttava kertomus asiakkaan tulevaisuudesta. Muista, aina jos saat ikävän ennustuksen joltain tulkitsijalta, voit aina antaa toiselle tulkitsijalle mahdollisuuden nostaa sinut positiivisella tulkinnalla aivan uusiin ja mahtaviin ulottuvuuksiin.

 
Marena
VAPAA
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Helena
VAPAA
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
bloggaa
Serena
EI TÖISSÄ
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Arvokkaat elämän artikkelit

Déjà vu

Déjà vu

Déjà vu on tunne siitä, että nykyinen tilanne on tapahtunut ennenkin. Déjà vu on hämmentävä ja vahva...
 
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus 
 
Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun niin suositun tänä päivänä , että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina tarot ennustus opastaa meitä...
 
Hyvä ennustaja

Hyvä ennustaja

Hyvä ennustaja on rauhallinen keskustelukumppani, jolle on annettu kyky nähdä ja auttaa ihmisiä. Hyvä ennustaja on...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_