LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Tarina suitsukkeesta
Tarina suitsukkeesta

Tarina suitsukkeesta

Kerron tässä miten erilaisia suitsukkeita käytetään nykyään, kuinka herkkiä aivomme ovat juuri tuoksuille sekä miten suitsukkeita käytettiin ennen vanhaan.


Suitsukkeet ja tuoksut on pitkään yhdistetty jumaluuteen ja suojaukseen. Suojalla pahuutta vastaan on ollut suuri merkitys eri kulttuureissa, jo tuhansien vuosien ajan. Henkilö joka työskentelee Tarot-korttien kanssa, voi pyytää Tarot-ennustahien suojausta siten, että se mitä Tarotennustuksissa esiine tulevat asiat eivät vaikuta häneen negatiivisesti.

Näkijä, selvänäkijä ja ennustaja käyttävät erilaisia työkaluja suojatakseen itsensä ja ne rakennukset, joissa he ovat. Osa ennustajista ja meedioista käyttää erivärisiä kynttilöitä, osa kristalleja. Monet aloittavat ja lopettavat päivänsä rukouksella. Uskomus ja näkemys henkisyydestä eroaa paljon ennustajien välillä.

Energiahoidon parissa työskenteleville on tavallista, että he pyytävät arkkienkelien apua. Useiden meedioiden ryhmätapaamisessa istutaan tavallisesti ringissä, pidetään toisiaan käsistä ja rukoillaan suojaa ja valoa, ettei mikään paha tai ”negatiivinen” pääse ulottuvuuden läpi ja ympyrän sisälle. Monet tunnistavat nämä istunnot TV:stä. Istunnot aloitetaan rukouksella, mutta tärkeintä istunnossa on, ettei kukaan irrota käsiään toisen kädestä, jottei ympyrä rikkoudu.

Ennustajien lahjat voivat vaihdella todella paljon. Joillakin ennustajilla voi olla todenperäisiä unia ja he voivat unissaan saada viestejä henkimaailmasta. Meediona työskennellessä voi olla selväkuulija ja kuulla mitä henki sanoo, tai voi olla selvänäkijä ja nähdä kuvia tai henkisiä filminosia sisimmässään. Meedioilla on tapana sanoa, että he näkevät henkiä ”kolmannella silmällään”. On myös meedioita, jotka näkevät henkiä tavallisten ihmisten joukossa – henget voivat istua itsekseen ihmisjoukossa pukeutuneina vaatteisiin, jotka ovat toiselta aikakaudelta.

Tämä lahja ei ole yhtä tavallinen, kuin lahja nähdä kolmannella silmällä. Monet meediot ovat selvätuntoisia, mikä tarkoittaa, että he voivat esimerkiksi tuntea kivun joka hengellä oli eläessään. Ontuva henki voi aiheuttaa sen, että selvätuntoinen meedio myös ontuu.

On olemassa myös toisenlainen muoto selvätuntoisuudesta, jossa lahjan omaavat vain tietävät asioita. Et tiedä miten tiedät, mistä tiedät, et ole kuullut, etkä ole nähnyt, sinä vain tiedät.

Meediolla voi olla monenlaisia eri lahjoja. Neljäs esimerkki on lahja tuntea hajua. Ennustajan ollessa talossa, jossa on aktiivisuutta, voi hän yhtäkkiä tuntea esimerkiksi vahvan kukkaisen parfyymin tuoksun, tupakansavun, jne. Kurssilla, johon eräs ryhmä osallistui kehittääkseen henkisiä taitojaan, koki yksi osallistujista tällaisen hajutuntemuksen. Ainoa mitä kurssilaiset saivat tietää henkilöstä, jolle heidän piti lähettää etäparannnusta, oli hänen nimensä. Kun istunto oli ohi, saivat kaikki osanottajat kertoa mitä he olivat saaneet selville henkilöstä, jolle olivat energiahoitoa lähettäneet. Kurssiohjaaja kirjoitti ylös nämä tiedot lähettääkseen ne eteenpäin henkilölle, jotta nainen voi vahvistaa tai kieltää saamansa tiedot.

Tällä listalla oli epätavallinen kohta. Yksi osanottajista oli tuntenut istunnon aikana vahvan pizzan tuoksun, eikä hän voinut ymmärtää ettei kukaan muu huoneessa tuntenut tuoksua. Seuraavalla kurssikerralla kurssiohjaaja kertoi osanottajille, että energiahoitoa saaneen naisen asunnossa usein tuoksui pizza, mutta kukaan ei tiennyt miksi.

”Tämä on aika uskomatonta”, sanoi kurssiohjaaja. ”Nainen, josta et tiedä juuri mitään,mutta tunnet kymmenien kilometrien päähän, että hänen asunnossaan tuoksuu pizza!”

Suitsukkeen tuoksu on useimmille tuttu, ja monet ovat itsekin sytyttäneet suitsuketikkuja tai -kakkuja. Tiedetään, että meditaation aikana suitsukkeen tuoksu auttaa ja puhdistaa. Mutta mistä suitsukkeiden käyttö on kotoisin ja miksi sitä usein käytetään henkisten toimintojen tukena? Aromikasvin osista tulevaa savua käytetään useissa maailman eri kulttuureissa, mutta ensin pitää kuitenkin tarkastella hajuaistia.

Haju tai tuoksu kulkeutuu nenästä aivojen limbiseen järjestelmään noin kahdessa sekunnissa. Limbisessä järjestelmässä osallistuu tunteiden, käytöksen, pitkäaikaismuistin ja luovuuden säätelyyn minkä lisäksi se säätälee autonomisia toimintoja, kuten sydämenlyöntejä, hengittämistä ja hormonituotantoa. Tämä osa aivoista varastoi myös tiedon tuntemistamme hajuista ja reaktiostamme niihin.

Tuntiessamme jonkun hajun, pullantuoksun, suitsukkeen tai mädäntyneen sipulin, ryhtyvät aivomme työskentelemään selvittääkseen tunnistammeko tuoksun ja pidämmekö siitä vai emme. Tämä selittää, miksi jotkut tuoksut tuovat vahvoja ja välittömiä muistoja aikaisemmista kokemuksistamme. Tuoksujen aiheuttama reaktio epämiellyttävästä tai miellyttävästä on voimakkaampi kuin mihin mikään muu tunne pystyy. Mutta palataan takaisin suitsukkeen tuoksuun, jolla on ollut suuri rooli historiassamme.

On olemassa todisteita siitä, että jo esi-isämme käyttivät suitsukkeita uskonnollisissa ja lääketieteellisessä tarkoituksessa. Englanniksi suitsuke on “incence”, joku juontuu latinankielen verbistä “icendere”, “polttaa”. Ennen vanhaan useimmat avotulet toimivat hyönteismyrkkyinä, ja joillakin puulajeilla, lehdillä ja kasveilla oli suurempi teho kuin toisilla.

Mikäli savu pystyi polttamaan huonot hyönteiset, niin sen uskottiin myös tehokkaasti puhdistavan ilman eri sairauksista, huonoista hengistä ja negatiivisuudesta. Moent meistä ovatkin kuulleet Pohjois-Amerikan intiaanien polttamasta salviasta, jonka savun toivottiin ajavan pois negatiivisen energian ja palauttavan energiatasapainon. Melkein kaikki arkeologiset suitsukelöydöt liittyvät sen uskonnolliseen käyttöön. Todisteita tästä on jo ajalta 4000 eKr, temppeleiden seinässä olevissa kaiverruksissa ja haudoissa, jossa oli hartsia.

Antiikin kulttuureissa katsottiin kaikkien hyvien tuoksujen olevan jumalallista alkuperää. Polttamalla materiaalia, joka loi hyvän tuoksun, kutsuttiin jumalat kotiin tai temppeliin. Suitsukkeen savun avulla uskottiin vainajan saavan saman tuoksun kuin jumalilla ja sielun siten pääsevän helpommin jumalten istuimelle. Lähi-Idässä, Egyptissä sekä Mesopotamian ja Babylonian alueilla suitsukkeen käytöstä tuli sekä todella tärkeä, että myös suuri ja merkityksellinen tulonlähde. Suosituimmat suitsukkeet olivat oli frankinsenssi-, olibanum- ja mirhamihartsit sekä myös puulajit, kuten sypressi, santelipuu ja seetri.

Suitsukkeen savun katsottiin puhdistavan paremmin kuin veden, sillä se puhdisti korkeammalla, jumalallisella tasolla. Tuoksu houkutteli jumalia puoleensa ja pystyi myös tekemään ihmisestä jumalallisemman. Oraakkelit käyttivät suitsukkeita ennustuksissaan, temppelit puhdistettiin hartsin tuoksulla ja öljyllä ja jokainen uusi rakennus vihittiin suitsukkeella. Kaikessa piti olla jumalia houkutteleva tuoksu. Antiikin kulttuureista suitsukkeen käyttö levisi ympäri maailmaa. Maya-intiaanien ja muissa Etelä-Amerikan kulttuureissa suitsuke oli “Jumalan ruokaa”. Atsteekit käyttivät temppeleissää suitsukkeita, joiden tuoksua suuren jumalan, Quetzalcoatlin, sanotaan rakastaneen. Suitsukkeen tuoksu myös peitti ihmisuhreista lähtenyttä verenhajua.

Vanhimmat suitsukelöydökset Kiinassa ovat ajalta 1500 eKR ja suitsukkeen uskonnollisen käytön uskotaan tulleen buddhalaisten munkkien mukana 100-luvulla. Varhaiset kristityt käyttivät suitsuketta seremonioissaan ja katolinen kirkkokin säilytti sen tradition. Suitsuke ei kuitenkaan aina tuoksunut hyvältä. Keskiajalla noitamestarit kehittivät pahanhajuisia suitsukkeita suojaamaan noidilta, demoneilta, vampyyreilta ja muita kiusaajilta, joiden uskottiin olevan pirun kätyreitä.

Tiivistettynä oli suitsukkeen tarkoitus lähinnä jumalallinen. Se vei lähemmäksi jumalia, suojasi, puhdisti ja paransi. Suitsukkeesta on monella tapaa tullut aika arkinen. Ajatellaanpa vaikka kiviä helmiä, joista monet valmistavat itse harrastusmielessä erilaisia koruja. Tullessasi niitä myyvään kauppaan, tunnet usein taustalla palavan suitsukkeen tuoksun.

Eri ihmisten välillä on toki tässäkin eroja, mutta on hyvin tavallista että povaajat, näkijät, selvänäkijät, ennustajat ja vastaavat energiahoitojen ja rajatiedon kanssa työskenetelevät ammattiryhmät omaavat laajan tiedon suitsukkeista ja kristalleista. Tee haku internetissä hakusanoilla tarot-linja, ennustus-online, tarot-online, henkisen tien ohjaus, ennustulinja, ennustus live, unil ennustajat ja soita niille ennustajille, joilla on esittelyssään mainittu “suitsukekoulutus”-

Onnellista ja ihanaa päivää tuoksujen merkeissä!

Toimittaja: I. Mäkinen

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Vapaa
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AnnikkiAnnikki
Kutsu minua
AnnikkiNRO 206Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Ennustus, Ennustajat,...
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Ukko KaleviUkko KaleviUusi!
Kutsu minua
Uusi! Ukko KaleviNRO 208Astro, Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen,...
 

Ukko Kalevin kyvyt ovat perittyjä, sukupolvelta toiselle. Hänellä on vuosien...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Kuuntele kuinka äärettömyys puhuu

2109 näyttökerrat

Monet meistä toivovat saavansa universumilta apua pulmiimme. Mutta tiedätkö, kuka tai ketkä silloin tulevat avuksi?

 

Enkelin viesti numerot

2483 näyttökerrat

Enkelin viesti numerot ilmestyvät toistuvasti eteesi.

 

Hevosenkenkä

6041 näyttökerrat

Kuvittelepa olevasi aurinkoisena päivänä metsäkävelyllä. Millaisia symboleja metsän poluilta voikaan löytää?

 

Meditoimalla luot omaa todellisuuttasi

4913 näyttökerrat

Mielesi on uskomattoman voimakas työkalu. Voit koputella sitä meditaation avulla, jolloin avaat oven uuteen todellisuuteen. Kuvittelemalla asioita, joita haluat ja olemalla ymmärtäväinen sen suhteen, että kaikki kuvittelemasi on myös mahdollista, voit luoda haluamasi todellisuuden, jonka ansaitset.

 

Kuinka pääset sisälle henkimaailmaan?

4131 näyttökerrat

Jos sinulla on aavistuksia siitä, että sinulla on henkisiä kykyjä, mutta olet kokenut vaikeaksi päästä oikeaan mielentilaan niin, että voit sopeutua siihen, kannattaa jatkaa lukemista. Vaikka tarvitaankin harjoitusta ja itsekuria voimistamaan vahvuuksiasi, tulet ajan mittaan huomaamaan, kuinka on aina helpompaa päästä yhteyteen henkimaailman kanssa. 

 

Enkelit viestilähettiläinä

637 näyttökerrat

Enkeli tulee kreikankielisestä sanasta angelos, joka oikein käännettynä tarkoittaa "sanan tuojaa". Usein ihmiset kertoessaan enkelien esiintymisistä osoittavat, että näiden enkeleiden ensisijainen tehtävä on tuoda enkeliviesti ylhäältä. Nämä enkeliviestit ovat usein niin henkilökohtaisia, että vain sinä, tunnistat niiden merkityksen. 

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy