LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
10 ilmaisminuuttia
Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla
Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla

Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla

Aarrekartta on tuttu käsite monille. Vaikka et olisi koskaan kuullut termiä, olet varmaan jossain elämäsi vaiheessa istunut alas ja miettinyt niitä kaikkia asioita, joita haluat elämäsi aikana tehdä, ennen kuin aikasi maan päällä on ohi. Saattaa kuitenkin olla ylitsevuotavan hankalaa koota kaikkia näitä ajatuksia paperille. Kun otat huomioon horoskooppimerkkisi ominaisuudet, se voi auttaa sinua päättämään, mitä haluat karttaasi lisätä.


Vahvuutesi ja heikkoutesi

Astrologian tutkiminen voi auttaa sinua saamaan paremman käsityksen omista vahvuuksistasi ja heikkouksistasi. Omien vahvuuksien tunnistaminen auttaa sinua lisäämään kartallesi ne toiminnot, jotka kulkevat käsi kädessä vahvuuksiesi kanssa. Älä kuitenkaan unohda heikkouksiasi, niiden tunnistaminen on hyvä lisätä suoraan aarrekarttaasi. Voit saada tilaisuuden muuttaa nämä heikkoudet vahvuuksiksi. Jos esimerkiksi horoskooppitulkinta määrittää taiteelliset kykysi heikkouksiksesi, voit lisätä taidekurssit aarrekarttaasi terävöittääksesi erityislahjojasi.

Tiedostamattomat lahjat ja kiinnostuksen kohteet

Astrologia voi antaa sinulle ymmärryksen siitä, mitkä ovat taitojasi ja mihin kiinnostuksesi kohdistuu. On mahdollista, että joitain niistä jo tunnistat. Astrologisen tulkinnan aikana saatat oppia, että saman merkin alla syntyneet ihmiset ovat kiinnostuneita työskentelemään numeroiden kanssa. Tämän tiedon saaminen saattaa rohkaista sinua lisäämään uranvaihdon aarrekarttaasi. Tai voit päättää, että haluat alkaa opettaa matematiikkaa lukiolaisille. Astrologinen tulkinta voi auttaa sinua havaitsemaan kiinnostuksen kohteita, joista et ole ollut tietoinen aikaisemmin.

Kehoon liittyvät asiat

Aarrekartan luominen merkitsee osittain sitä, että sinulla on käsitys siitä, että olet kuolevainen. Astrologinen tulkinta voi auttaa sinua päättämään, minkä tyyppiset fyysiset seikat voisivat toimia niitä asioita vastaan, joita haluat lisätä kartallesi. Jos haluat juosta maratonin, mutta astrologinen tulkinta kertoo, että tulet todennäköisesti kärsimään hengitysvaivoista lähitulevaisuudessa, voit alkaa ottaa askelia toimiaksesi jälkimmäisen ehkäisemiseksi. Tämä tilanne ei tarkoita sitä, että sinun täytyy luopua unelmastasi, se tarkoittaa päinvastaista. Voit alkaa taistella näitä seikkoja vastaan, jotka saattaisivat myöhemmin olla tavoitteesi saavuttamisen esteenä.

Elämäntarkoituksesi

Jos uskot, että ihmiset on laitettu tälle planeetalle tiettyä tarkoitusta varten tai että ihmisten täytyy taistella menneiden elämien keskeneräisten asioiden kanssa, astrologinen tulkinta voi auttaa sinua ymmärtämään, mitä sinun oletetaan tekevän. Tämän tiedon saaminen joltakin toiselta voi lisätä luottamustasi siitä, mitä ajattelit tietäväsi itsestäsi. Se voi herättää eloon kaikkein parhaimmat ominaisuutesi ja auttaa sinua saavuttamaan tarkoituksesi.

Kun rakennat aarrekarttaasi, astrolgia on hyödyllinen opas. Se voi avata mielesi uusiin mahdollisuuksiin. Aloittaaksesi tämän tärkeän keskustelun, voit ottaa yhteyttä meihin ja keskustella horoskooppimerkistäsi ja sen ominaisuuksista.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Katriina Katriina
Varattu
Katriina nro 524Energiahoito, Astro, Ennustajat, Ennustaja, Ennustaminen,...
 

Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AlmaAlmaUusi!
Ei paikalla
Uusi! Almanro 503Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Hei, olen täällä sinua varten, luotettava ja empaattinen Alma. 
Mitä unesi sinulle...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
RitaRita
Ei paikalla
Ritanro 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen,...
 

Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Lumipyryn seurailijat

486 näyttökerrat

Lumi symboloi ilmatilan ja elämäntilanteen muutosta, joka voi olla positiivinen tai negatiivinen.

 

Viisi merkkiä siitä, että sinun täytyy tehdä sisäistä tutkiskelua

4689 näyttökerrat

Lääkkeet, kirurgiset toimenpiteet ja hoitomenetelmät ovat kaikki tapoja, joita ihmiset käyttävät ratkaistakseen ja hallitakseen asioita kehossaan. Nämä menetelmät eivät kuitenkaan ole ainoita tapoja tehdä niin. Itse asiassa voit saada merkkejä, että sinun pitää sen sijaan lähteä henkiselle matkalle.

 

Hevosenkenkä

5509 näyttökerrat

Kuvittelepa olevasi aurinkoisena päivänä metsäkävelyllä. Millaisia symboleja metsän poluilta voikaan löytää?

 

Tarina suitsukkeesta

7319 näyttökerrat

Kerron tässä miten erilaisia suitsukkeita käytetään nykyään, kuinka herkkiä aivomme ovat juuri tuoksuille sekä miten suitsukkeita käytettiin ennen vanhaan.

 

Pelätyt ja kunnioitettavat Aghorit

4239 näyttökerrat

On olemassa ihmisiä, jotka elävät erilaisissa yhteiskunnissa ja eri tavalla kuin me. Tässä saat katsauksen siihen, millaisia Aghorit ovat.

 

Ida Pingala, hengitysteknikko

3059 näyttökerrat

Ida Pingala on joogan hengitysteknikko. Ennustajana tiedän, että tästä harjoituksesta on suuri apu tasapainon ja energian saavuttamisessa.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy