Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla

Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla

Aarrekartta on tuttu käsite monille. Vaikka et olisi koskaan kuullut termiä, olet varmaan jossain elämäsi vaiheessa istunut alas ja miettinyt niitä kaikkia asioita, joita haluat elämäsi aikana tehdä, ennen kuin aikasi maan päällä on ohi. Saattaa kuitenkin olla ylitsevuotavan hankalaa koota kaikkia näitä ajatuksia paperille. Kun otat huomioon horoskooppimerkkisi ominaisuudet, se voi auttaa sinua päättämään, mitä haluat karttaasi lisätä.


Vahvuutesi ja heikkoutesi

Astrologian tutkiminen voi auttaa sinua saamaan paremman käsityksen omista vahvuuksistasi ja heikkouksistasi. Omien vahvuuksien tunnistaminen auttaa sinua lisäämään kartallesi ne toiminnot, jotka kulkevat käsi kädessä vahvuuksiesi kanssa. Älä kuitenkaan unohda heikkouksiasi, niiden tunnistaminen on hyvä lisätä suoraan aarrekarttaasi. Voit saada tilaisuuden muuttaa nämä heikkoudet vahvuuksiksi. Jos esimerkiksi horoskooppitulkinta määrittää taiteelliset kykysi heikkouksiksesi, voit lisätä taidekurssit aarrekarttaasi terävöittääksesi erityislahjojasi.

Tiedostamattomat lahjat ja kiinnostuksen kohteet

Astrologia voi antaa sinulle ymmärryksen siitä, mitkä ovat taitojasi ja mihin kiinnostuksesi kohdistuu. On mahdollista, että joitain niistä jo tunnistat. Astrologisen tulkinnan aikana saatat oppia, että saman merkin alla syntyneet ihmiset ovat kiinnostuneita työskentelemään numeroiden kanssa. Tämän tiedon saaminen saattaa rohkaista sinua lisäämään uranvaihdon aarrekarttaasi. Tai voit päättää, että haluat alkaa opettaa matematiikkaa lukiolaisille. Astrologinen tulkinta voi auttaa sinua havaitsemaan kiinnostuksen kohteita, joista et ole ollut tietoinen aikaisemmin.

Kehoon liittyvät asiat

Aarrekartan luominen merkitsee osittain sitä, että sinulla on käsitys siitä, että olet kuolevainen. Astrologinen tulkinta voi auttaa sinua päättämään, minkä tyyppiset fyysiset seikat voisivat toimia niitä asioita vastaan, joita haluat lisätä kartallesi. Jos haluat juosta maratonin, mutta astrologinen tulkinta kertoo, että tulet todennäköisesti kärsimään hengitysvaivoista lähitulevaisuudessa, voit alkaa ottaa askelia toimiaksesi jälkimmäisen ehkäisemiseksi. Tämä tilanne ei tarkoita sitä, että sinun täytyy luopua unelmastasi, se tarkoittaa päinvastaista. Voit alkaa taistella näitä seikkoja vastaan, jotka saattaisivat myöhemmin olla tavoitteesi saavuttamisen esteenä.

Elämäntarkoituksesi

Jos uskot, että ihmiset on laitettu tälle planeetalle tiettyä tarkoitusta varten tai että ihmisten täytyy taistella menneiden elämien keskeneräisten asioiden kanssa, astrologinen tulkinta voi auttaa sinua ymmärtämään, mitä sinun oletetaan tekevän. Tämän tiedon saaminen joltakin toiselta voi lisätä luottamustasi siitä, mitä ajattelit tietäväsi itsestäsi. Se voi herättää eloon kaikkein parhaimmat ominaisuutesi ja auttaa sinua saavuttamaan tarkoituksesi.

Kun rakennat aarrekarttaasi, astrolgia on hyödyllinen opas. Se voi avata mielesi uusiin mahdollisuuksiin. Aloittaaksesi tämän tärkeän keskustelun, voit ottaa yhteyttä meihin ja keskustella horoskooppimerkistäsi ja sen ominaisuuksista.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

TeaTea
Odottaa soittoasi
Teanr 552Ennustaja, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustajat
 
Keskustele Tean kanssa niin huomaat elämänlaatusi paranevan huimasti. Soita Tealle...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AuraAura
Odottaa soittoasi
Auranr 550Unien tulkinta, Tarot tulkinta, Ennustus, Rajatieto
 
Aura auttaa näkemään tulevaisuuteesi ja tulkitsemaan uniasi. Soita hänelle ja sa...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
NellaNella
Odottaa soittoasi
Nellanr 238Tarot tulkinta, Ennustajat, Ennustaminen, Rajatieto
 
Nella on lämminsydäminen ja todella kokenut ennustaja, jonka erityisalana ovat...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AnnikkiAnnikki
On juuri vapautunut
Annikkinr 206Ennustaja, Ennustaminen, Selvännäkijä, Neuvonantajamme,...
 
Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Ajatuksen voima

4306 näyttökerrat
Olemme usein kuulleet ennustajalta, selvänäkijältä tai povaajalta, että positiivinen ajattelu vetää positiivisia asioita puoleensa.
 

Tarot ja neljä elementtiä

4622 näyttökerrat
Tarotkorteissa on paljon symboleja ja värejä. Tässä kerrotaan, miten neljä elementtiä yhdistetään Tarotkortteihin.
 

Unien tulkinta

3691 näyttökerrat
Unet ovat kiehtoneet meitä ihmisiä aikojen alusta lähtien. Mitä unet oikein ovat? Ja mitä ne haluavat meille kertoa?
 

Lemmikkien pyyteetön rakkaus

854 näyttökerrat
Jos olet lemmikin omistaja, tiedätkin jo, kuinka ne vastaavat rakkauteemme. Vaikka emme valitettavasti kykene ymmärtämään niiden kieltä, ne silti näyttävät meitä kohtaan tuntemaansa rakkautta ja kiintymystä monin eri tavoin.
 

Kynttilätoivomus

4974 näyttökerrat
Ihmiset ovat satojen vuosien ajan uhranneet tavaroita polttamalla saadakseen toiveensa toteen. Tässä kerrotaan, miten voit toimia.
 

Henkinen suojakenttä

938 näyttökerrat
Olet varmasti kuullut sanan suojaus. Suojausta tai suojakenttää käytetään normaalisti, kun puhumme suojautumisesta tai puolustautumisesta.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy