LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

  Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille   

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla
Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla

Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla

Aarrekartta on tuttu käsite monille. Vaikka et olisi koskaan kuullut termiä, olet varmaan jossain elämäsi vaiheessa istunut alas ja miettinyt niitä kaikkia asioita, joita haluat elämäsi aikana tehdä, ennen kuin aikasi maan päällä on ohi. Saattaa kuitenkin olla ylitsevuotavan hankalaa koota kaikkia näitä ajatuksia paperille. Kun otat huomioon horoskooppimerkkisi ominaisuudet, se voi auttaa sinua päättämään, mitä haluat karttaasi lisätä.


Vahvuutesi ja heikkoutesi

Astrologian tutkiminen voi auttaa sinua saamaan paremman käsityksen omista vahvuuksistasi ja heikkouksistasi. Omien vahvuuksien tunnistaminen auttaa sinua lisäämään kartallesi ne toiminnot, jotka kulkevat käsi kädessä vahvuuksiesi kanssa. Älä kuitenkaan unohda heikkouksiasi, niiden tunnistaminen on hyvä lisätä suoraan aarrekarttaasi. Voit saada tilaisuuden muuttaa nämä heikkoudet vahvuuksiksi. Jos esimerkiksi horoskooppitulkinta määrittää taiteelliset kykysi heikkouksiksesi, voit lisätä taidekurssit aarrekarttaasi terävöittääksesi erityislahjojasi.

Tiedostamattomat lahjat ja kiinnostuksen kohteet

Astrologia voi antaa sinulle ymmärryksen siitä, mitkä ovat taitojasi ja mihin kiinnostuksesi kohdistuu. On mahdollista, että joitain niistä jo tunnistat. Astrologisen tulkinnan aikana saatat oppia, että saman merkin alla syntyneet ihmiset ovat kiinnostuneita työskentelemään numeroiden kanssa. Tämän tiedon saaminen saattaa rohkaista sinua lisäämään uranvaihdon aarrekarttaasi. Tai voit päättää, että haluat alkaa opettaa matematiikkaa lukiolaisille. Astrologinen tulkinta voi auttaa sinua havaitsemaan kiinnostuksen kohteita, joista et ole ollut tietoinen aikaisemmin.

Kehoon liittyvät asiat

Aarrekartan luominen merkitsee osittain sitä, että sinulla on käsitys siitä, että olet kuolevainen. Astrologinen tulkinta voi auttaa sinua päättämään, minkä tyyppiset fyysiset seikat voisivat toimia niitä asioita vastaan, joita haluat lisätä kartallesi. Jos haluat juosta maratonin, mutta astrologinen tulkinta kertoo, että tulet todennäköisesti kärsimään hengitysvaivoista lähitulevaisuudessa, voit alkaa ottaa askelia toimiaksesi jälkimmäisen ehkäisemiseksi. Tämä tilanne ei tarkoita sitä, että sinun täytyy luopua unelmastasi, se tarkoittaa päinvastaista. Voit alkaa taistella näitä seikkoja vastaan, jotka saattaisivat myöhemmin olla tavoitteesi saavuttamisen esteenä.

Elämäntarkoituksesi

Jos uskot, että ihmiset on laitettu tälle planeetalle tiettyä tarkoitusta varten tai että ihmisten täytyy taistella menneiden elämien keskeneräisten asioiden kanssa, astrologinen tulkinta voi auttaa sinua ymmärtämään, mitä sinun oletetaan tekevän. Tämän tiedon saaminen joltakin toiselta voi lisätä luottamustasi siitä, mitä ajattelit tietäväsi itsestäsi. Se voi herättää eloon kaikkein parhaimmat ominaisuutesi ja auttaa sinua saavuttamaan tarkoituksesi.

Kun rakennat aarrekarttaasi, astrolgia on hyödyllinen opas. Se voi avata mielesi uusiin mahdollisuuksiin. Aloittaaksesi tämän tärkeän keskustelun, voit ottaa yhteyttä meihin ja keskustella horoskooppimerkistäsi ja sen ominaisuuksista.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

TuuliTuuli
Odottaa soittoasi
Uusi! Tuulinro 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot tulkinta
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
RitaRita
Odottaa soittoasi
Ritanro 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen
 

Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
KatyaKatya
Ei paikalla
Uusi! Katyanro 266Unien tulkinta, Astro, Tarot tulkinta, Neuvonantajamme
 

Katya on herkkäaistinen ja intuitiivinen henkisten asioiden tulkitsija. 

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Unien tulkinta

7031 näyttökerrat
Unet ovat kiehtoneet meitä ihmisiä aikojen alusta lähtien. Mitä unet oikein ovat? Ja mitä ne haluavat meille kertoa?
 

Tarot ja neljä elementtiä

5825 näyttökerrat

Tarotkorteissa on paljon symboleja ja värejä. Tässä kerrotaan, miten neljä elementtiä yhdistetään tarotkortteihin.

 

Ajatuksen voima

5115 näyttökerrat
Olemme usein kuulleet ennustajalta, selvänäkijältä tai povaajalta, että positiivinen ajattelu vetää positiivisia asioita puoleensa.
 

Lemmikkien pyyteetön rakkaus

3205 näyttökerrat

Jos olet lemmikin omistaja, tiedätkin jo, kuinka ne vastaavat rakkauteemme. Vaikka emme valitettavasti kykene ymmärtämään niiden kieltä, ne silti näyttävät meitä kohtaan tuntemaansa rakkautta ja kiintymystä monin eri tavoin.

 

Viisi uskomusta meedioista

2459 näyttökerrat

On paljon uskomuksia liittyen meedioihin. Tässä yhteydessä otan esille viisi tavallisinta myyttiä, joihin jokaiseen annan vastauksen.

 

Pahan poistaminen pahalla

3952 näyttökerrat
Olimme sitten ennustajia tai emme, me kaikki olemme joskus törmänneet polttavaan nokkoseen. Miten meidän tulisi nokkoseen todella suhtautua?
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy