0700-80000

2,95 €/min + pvm

Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Pelikorteilla ennustaminen
Pelikorteilla ennustaminen

Pelikorteilla ennustaminen

Pelikorteilla ennustaminen on yksinkertainen tapa kanavoida oman sielun ja sisimmän viestejä


Pelikorteilla ennustaminen ei tarvitse erityistä tarot-korttipakkaa. Pelikorteilla ennustaminen onnistuu samalla tavalla kuin tarot-korteillakin. Jos sinulla ei ole tarot-korttipakkaa, voit käyttää tavallista korttipakkaa. Tavallisesta korttipakasta puuttuu ns. suuren arkanan kortit, mutta siitä huolimatta voit saada asioista syvällisen käsityksen.

Mikä maa tavallisessa pelikorttipakassa vastaa mitäkin tarot-korttipakan maata?

Pelikorteilla ennustaminen on vähän tarot-korteista ennustamista vaikeampaa, koska korteissa ei ole kuninkaallisten lisäksi kuvia, jotka opastaisivat sinua. Sydämet edustavat maljoja, padat ovat miekkoja, ruudut ovat kolikoita ja ristit ovat sauvoja.
Hertat, kuten maljatkin, edustavat tunnetta ja tunteita. Herttakortit eivät pidä sisällään vain rakkauden tunnetta, vaan kaikenlaisia tunteita, joita ihmiset kokevat. Korteissa näkyvät niin epätoivo, voimattomuus, tyytyväisyys, ilo, ahdistus kuin onnikin. Hertat edustavat hyvin usein myös ihmissuhteita, koska suhteet synnyttävät näitä kaikenlaisia tunteita. Padat, kuten miekatkin, ovat yhteydessä kaikkiin ajattelun ja viestinnän näkökohtiin. Pelikorteilla ennustaminen avautuu parhaiten kun opettelet näkemään nämä eri maat rinnakkaisina toisilleen eri korttipakoissa. Miekat tai padat edustavat ns. pään asioita.
Padat liittyvät kirjoittamiseen, opiskeluun, päätöksentekoon ja oivaltamiseen. Padat ja miekat liittyvät myös rakentavan tai toisaalta myös tuhoavan toiminnan toteuttamiseen, kuten muutosten tekemiseen, voimankäyttöön, vallankäyttöön, kunnianhimoon, rohkeuteen tai konfliktin käsittelyyn. Ruudut eli tarot-korttipakassa kolikot voivat tarjota käsityksen elämän käytännön asioista. Ruudut heijastavat kaikkea aineellista ja materiaan liittyvää; koti, työ, omaisuus, raha, kaikki asiat joita voimme koskea. Ja myöskin jälleen ihmissuhteet, mutta käytännön näkökulmasta. Ruutu voi viitata myöskin terveysongelmiin
Ristit tai tarot-pakasssa sauvat ovat toimintakortteja. Risti voi olla toimintakehotus luovuuden, liiketoiminnan, älyn tai suhteiden saralla. Ristit edustavat toimintaa, seikkailua, riskinottoa tai kilpailua. Ne voivat viitata myös fyysiseen tai henkiseen energiaan, intuitioon, kunnianhimoon tai kasvuun.

Miten pelikorteilla ennustaminen tapahtuu?

Ensin poistetaan pakasta pienimmät numerot, ja käytetään ainoastaan kortteja numerosta seitsemän ässään asti. Jäljelle jää 32 korttia. Tämän jälkeen hengitä syvään ja ajattele mielessäsi kysymystä, johon haluat vastauksen. Sekoita korttipakka huolellisesti ja sen jälkeen ota pakasta syrjään ylimmäinen ja alimmainen kortti: älä katso kortteja. Nämä kortit toimivat ns. jokerikortteina. Nämä kaksi korttia paljastetaan viimeiseksi.

Jäljellejäävät kolmekymmentä korttia jaetaan kolmeen pakkaan niin, että jokaiseen kasaan jää kymmenen korttia. Pakat asetellaan kolmeen rinnakkaiseen pinoon. Vasemmalla oleva pino kuvaa mennyttä, keskimmäinen nykyisyyttä ja oikeanpuoleinen tulevaisuutta. Tarkastele kortteja ja niiden suhdetta toisiinsa.

Mitä eri numerot tarkoittavat?

Ässä: alku (ässät ovat aina positiivisia ja edustavat aina uutta)
Kaksi: tasapaino (tai viiveet, odottaminen)
Kolme: yhteys (tai jakaminen, sekoitettu viestintä, suunnitelmat menneet pieleen)
Neljä: tasapaino, vakaus (sellainen olo, että on jumissa)
Viisi: häiriöt (tai haasteet, jotka voivat johtaa laajentumiseen)
Kuusi: harmonia (tai sen puuttuminen tai kaipaaminen)
Seitsemän: salaperäisyys (tai liiallinen huolestuminen pinnallisuuksista)
Kahdeksan: liike (tai liikkeen puute, pysähtyminen)
Yhdeksän: kasvu (tai tyytyväisyys)
Kymmenen: loppuun saattaminen (tai uuden alkaminen)

Miten nämä numerot sitten yhdistetään maihin?

Kuten aiemmin kerroimme, hertta liittyy mm. tunteisiin. Ja kun ässä edustaa alkua, niin herttaässä edustaa uuden tunteen, suhteen, rakkauden alkuun. Pata liittyy ns. pään asioihin.

Eli esimerkiksi pataviisi, saattaa silloin liittyä haasteisiin, jotka liittyvät opiskeluun, oivaltamiseen, ajatteluun jne. Kortit ohjaavat tulkintaa ja se mihin tilanteeseen ja ongelmaan kukin kortti antaa vastauksen, se selviää tulkittavan sydämessä ja käsittelyssä. Yhdistämällä numeroiden merkityksen maiden merkityksiin, saat selville mitä kortit sinulle kertovat. Vastauksethan ovat jo sinun sisälläsi, kortteja käytetään vastausten nostamiseen esille. Ja hei, harjoitus tekee mestarin tässäkin asiassa.

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Tuuli
VAPAA
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Sofiia
EI TÖISSÄ
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana

0700-80000MINUN SIVUNI
 
bloggaa
Serena
EI TÖISSÄ
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Déjà vu

Déjà vu

Déjà vu on tunne siitä, että nykyinen tilanne on tapahtunut ennenkin. Déjà vu on hämmentävä ja vahva...
 
Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä ovat "sanan tuojia", joka on oikea käännös kreikankielisestä sanasta...
 
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus 
 
Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun niin suositun tänä päivänä , että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina tarot ennustus opastaa meitä...
 
 
 
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää