LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Pelikorteilla ennustaminen
Pelikorteilla ennustaminen

Pelikorteilla ennustaminen

Pelikorteilla ennustaminen on yksinkertainen tapa kanavoida oman sielun ja sisimmän viestejä.


Ennustamiseen ei tarvita erityistä tarot-korttipakkaa. Pelikorteilla ennustaminen onnistuu samalla tavalla kuin tarot-korteillakin. Jos sinulla ei ole tarot-korttipakkaa, voit käyttää tavallista korttipakkaa. Tavallisesta korttipakasta puuttuu ns. suuren arkanan kortit, mutta siitä huolimatta voit saada asioista syvällisen käsityksen.

Mikä maa tavallisessa pelikorttipakassa vastaa mitäkin tarot-korttipakan maata?

Pelikorteilla ennustaminen on vähän tarot-korteista ennustamista vaikeampaa, koska korteissa ei ole kuninkaallisten lisäksi kuvia, jotka opastaisivat sinua. Sydämet edustavat maljoja, padat ovat miekkoja, ruudut ovat kolikoita ja ristit ovat sauvoja.
Hertat, kuten maljatkin, edustavat tunnetta ja tunteita. Herttakortit eivät pidä sisällään vain rakkauden tunnetta, vaan kaikenlaisia tunteita, joita ihmiset kokevat. Korteissa näkyvät niin epätoivo, voimattomuus, tyytyväisyys, ilo, ahdistus kuin onnikin. Hertat edustavat hyvin usein myös ihmissuhteita, koska suhteet synnyttävät näitä kaikenlaisia tunteita. Padat, kuten miekatkin, ovat yhteydessä kaikkiin ajattelun ja viestinnän näkökohtiin. Pelikorteilla ennustaminen avautuu parhaiten kun opettelet näkemään nämä eri maat rinnakkaisina toisilleen eri korttipakoissa. Miekat tai padat edustavat ns. pään asioita.
Padat liittyvät kirjoittamiseen, opiskeluun, päätöksentekoon ja oivaltamiseen. Padat ja miekat liittyvät myös rakentavan tai toisaalta myös tuhoavan toiminnan toteuttamiseen, kuten muutosten tekemiseen, voimankäyttöön, vallankäyttöön, kunnianhimoon, rohkeuteen tai konfliktin käsittelyyn. Ruudut eli tarot-korttipakassa kolikot voivat tarjota käsityksen elämän käytännön asioista. Ruudut heijastavat kaikkea aineellista ja materiaan liittyvää; koti, työ, omaisuus, raha, kaikki asiat joita voimme koskea. Ja myöskin jälleen ihmissuhteet, mutta käytännön näkökulmasta. Ruutu voi viitata myöskin terveysongelmiin
Ristit tai tarot-pakasssa sauvat ovat toimintakortteja. Risti voi olla toimintakehotus luovuuden, liiketoiminnan, älyn tai suhteiden saralla. Ristit edustavat toimintaa, seikkailua, riskinottoa tai kilpailua. Ne voivat viitata myös fyysiseen tai henkiseen energiaan, intuitioon, kunnianhimoon tai kasvuun.

Miten pelikorteilla ennustaminen tapahtuu?

Ensin poistetaan pakasta pienimmät numerot, ja käytetään ainoastaan kortteja numerosta seitsemän ässään asti. Jäljelle jää 32 korttia. Tämän jälkeen hengitä syvään ja ajattele mielessäsi kysymystä, johon haluat vastauksen. Sekoita korttipakka huolellisesti ja sen jälkeen ota pakasta syrjään ylimmäinen ja alimmainen kortti: älä katso kortteja. Nämä kortit toimivat ns. jokerikortteina. Nämä kaksi korttia paljastetaan viimeiseksi.

Jäljellejäävät kolmekymmentä korttia jaetaan kolmeen pakkaan niin, että jokaiseen kasaan jää kymmenen korttia. Pakat asetellaan kolmeen rinnakkaiseen pinoon. Vasemmalla oleva pino kuvaa mennyttä, keskimmäinen nykyisyyttä ja oikeanpuoleinen tulevaisuutta. Tarkastele kortteja ja niiden suhdetta toisiinsa.

Mitä eri numerot tarkoittavat?

Ässä: alku (ässät ovat aina positiivisia ja edustavat aina uutta)
Kaksi: tasapaino (tai viiveet, odottaminen)
Kolme: yhteys (tai jakaminen, sekoitettu viestintä, suunnitelmat menneet pieleen)
Neljä: tasapaino, vakaus (sellainen olo, että on jumissa)
Viisi: häiriöt (tai haasteet, jotka voivat johtaa laajentumiseen)
Kuusi: harmonia (tai sen puuttuminen tai kaipaaminen)
Seitsemän: salaperäisyys (tai liiallinen huolestuminen pinnallisuuksista)
Kahdeksan: liike (tai liikkeen puute, pysähtyminen)
Yhdeksän: kasvu (tai tyytyväisyys)
Kymmenen: loppuun saattaminen (tai uuden alkaminen)

Miten nämä numerot sitten yhdistetään maihin?

Kuten aiemmin kerroimme, hertta liittyy mm. tunteisiin. Ja kun ässä edustaa alkua, niin herttaässä edustaa uuden tunteen, suhteen, rakkauden alkuun. Pata liittyy ns. pään asioihin.

Eli esimerkiksi pataviisi, saattaa silloin liittyä haasteisiin, jotka liittyvät opiskeluun, oivaltamiseen, ajatteluun jne. Kortit ohjaavat tulkintaa ja se mihin tilanteeseen ja ongelmaan kukin kortti antaa vastauksen, se selviää tulkittavan sydämessä ja käsittelyssä. Yhdistämällä numeroiden merkityksen maiden merkityksiin, saat selville mitä kortit sinulle kertovat. Vastauksethan ovat jo sinun sisälläsi, kortteja käytetään vastausten nostamiseen esille. Ja hei, harjoitus tekee mestarin tässäkin asiassa.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
RitaRita
Odottaa soittoasi
Ritanro 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen,...
 

Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Aivastus! terveydeksi! God bless!

594 näyttökerrat

Nykyisenä hyperteknisenä aikana tiede on auttanut meitä jopa Marsin valloituksessa. Silti on olemassa ihmisiä, jotka ovat taikauskoisia ja uskovat erilaisiin myytteihin.

 

Totuus enkeleistä

625 näyttökerrat

Koen olevani hyvin henkinen ihminen ja uskon myös Jumalaan. Kokemukseni mukaan henkiolennot ovat läsnä kaikkialla ympärillämme ja he myös auttavat meitä eri elämän tilanteissa.

 

Maailma täynnä taikaa

549 näyttökerrat

Syntyessämme emme tunteneet tätä maailmaa. Emme olleet tietoisia kuinka tämä maailma on luotu. Nyt aikuisina tiedämme, että aineelliset asiat ovat ihmisen luomia ja kehityskulku jatkuu edelleen.

 

Kodin puhdistaminen henkisin välinein

515 näyttökerrat

Kun paranormaalit tai transsendentaaliset tapahtumat alkavat vaikuttaa ihmisen elämään, hänen Jumaltietoisuutensa kasvaa. Jumala on universaali luoja.

 

Noituus

572 näyttökerrat

Noituus on yksi maailman vanhimmista mutta väärinymmärretyistä hengellisistä perinteistä.

 

Henkinen polku

374 näyttökerrat

Henkinen polku on jokaisen yksilön kohdalla erilainen.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy