LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Päivän kortti
Päivän kortti

Päivän kortti

Päivän kortti kertoo sinulle mitä tänään tai tulevaisuudessa on luvassa.


Päivän kortti antaa sinulle kuvan siitä, miltä päiväsi näyttää tänään. Jos et pidä siitä, mitä tarot-kortilla on sanottavaa, ajattelutavan muuttaminen positiivisemmaksi tai jonkinlainen muutos käytöksessäsi antaa sinulle parempia näkymiä. Jos kortti on hyvä, jatka polkuasi kuten ennenkin. Tarot-kortit toimivat oikeastaan aivoriihenä ja kertovat sinulle vastauksia kysymyksiisi. Vastaukset eivät tule tyhjyydestä, vaan sinun sisältäsi. Usein päivän kortti kertoo sinulle asioita, jotka jo tiedät sisimmässäsi. Tarot-korttien luennassa usein asiakas nyökkäilee jokaisen kortin kohdalla, koska vastaus on niin selkeä ja tuttu ja tuntuu siltä, että vastaus on lähestulkoon päivänselvä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kun kortit asetellaan pöydälle ja vaikka tuntuu siltä, että tie on jo valmiiksi viitoitettu, sinulla on mahdollisuus valita toisin. Voit myös päättää tehdä muutoksen. Pöytä kertoo myös sen, mihin pitää vaikuttaa, että tulos sinua askarruttavassa asiassa olisi toivottu.
 
Jokaisen pöydän jälkeen alkaa uusi kierros ja jokaisen pöydän jälkeen voit itse päättää, tahdotko seurata ennalta määrättyä tietäsi, vai tahdotko muuttaa asioita. Mikään ei ole kiveen hakattua, vaikka tarot-korttien viesti tuntuukin siltä. Kohtaloa on myöskin se, että päädyt kuuntelemaan tarot-korttien viestiä ja sitä kautta miettimään elämäsi suuntaa ja päätätkin mennä eri suuntaan. Joskus kortit nostavat sinussa ahdistusta ja suruakin. Hätääntyneenä tiedät, että nyt on pakko kuunnella sisintä ja sielua. Silloin päivän kortti on sinulle paras mahdollinen opas, jotta saat selkeyttä elämääsi ja tunteisiin. Tunteet - ja erityisesti negatiiviset tunteet - kannattaa ottaa vastaan sellaisena kuin ne tulevat. Älä tukahduta tai pakene niitä, vaan ota vastaan se viesti, mikä niiden mukana tulee. Kun tunteet ovat saanet tulla, olen puhdistunut ja erityisesti  tälläisessä kohdassa elämää kannattaa pyytää tarot-korteilta näkemystä siihen, miltä tulevaisuus vaikuttaa. Usein saat positiivisuuden ja rakkauden viestin, ja näin pääset siirtymään eteenpäin melankolisista tunteista.
 
Kun elämä tuntuu kaoottiselta, päivän kortti voi auttaa myös luomaan rutiineja. Kun nostat kortin esimerkiksi joka ilta osana iltarutiineja, saat hyvän tilaisuuden myös tarkastella elämääsi tällä hetkellä. Voit tarot kortin lisäksi ryhtyä nostamaan positiivisuuden viestejä, enkelikortteja, lohdutuksen kortteja sekä kortteja, jotka ovat suunniteltu antamaan voimaa tai energiaa.
 
Voit tehdä kortin nostamisesta itsellesi rutiinin ja oman hengellisen hetkesi. Voit sytyttää kynttilät ja laittaa taustalle meditaatiomusiikkia eli todella pysähtyä korttipakan ääreen ja pyytää, että universumin enkelit ja energiat ovat läsnä kanssasi ja toimivat yhteistyössä korttipakan kanssa niin, että saat apua. Apua saamme aina, kun sitä pyydämme - tavalla tai toisella. Usein sen huomaaminen tapahtuu myöhemmin, ja kun katsot taaksepäin voit huomata, että juuri tässä kohtaa johdatus otti osaa elämääsi, ja tässä kohtaa sait apua ja sinua ohjattiin oikeaan suuntaan.
 
Kun me usein hädän hetkellä rukoilemme ja pyydämme ohjausta, se voi tapahtua myöskin päivän kortin avulla. Sen selkeämmin ei universumi voisi sinulle viestiä. Korteilla on omat merkityksensä, mutta se millaisen tunteen, mielikuvan ja vastauksen kortti sinulle antaa, se on johdatusta. Toiselle saman kortin viesti voi olla erilainen, kuin toiselle. Otetaan esimerkkinä kortti, jonka viesti on muutos. Toinen ihminen näkee sen pelottavana, toinen tervetulleena ja rohkaisevana. Sinun elämäntilanteesi ja asenteesi tähän elämään on se, mikä ratkaisee sen, miten sitä korttia elämässäsi käytät. Voit sulkeutua ja kieltäytyä ottamasta muutosta vastaan tai voit antaa sille kaiken tukesi ja nauttia siitä, että elämä muuttuu ja olla mukana muutoksessa kaikella sielun ja ruumiin voimalla. Sinä päätät.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
RitaRita
Odottaa soittoasi
Ritanro 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen,...
 

Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
HelenaHelena
Ei paikalla
Helenanro 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Katriina Katriina
Ei paikalla
Katriina nro 524Energiahoito, Astro, Ennustajat, Ennustaja, Ennustaminen,...
 

Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Tarot astro

996 näyttökerrat

Tarot kortit kertovat meille astro tarinaa ihmisen henkisestä evoluutiosta kohti valaistumista.

 

Tarot pöytä

1381 näyttökerrat

Tarot pöytä kertoo meidän mahdollisuuksistamme elää täyttä elämää.

 

Tarot kortit

1760 näyttökerrat

Hyvä tarottulkitsija avaa mahdollisuutesi, mitä tarot kortit tänään kertovat sinulle.

 

Astro tarot

2094 näyttökerrat

Astro tarot -symbolit ovat tärkeä osa useimpia klassista järjestelmää seuraaville tarotpakoille.

 

Tulevaisuuden ennustaminen

2412 näyttökerrat

Onko tulevaisuuden ennustaminen tarot-korteilla todella mahdollista?

 

Epätäydellisyyden tunteen käsitteleminen

4063 näyttökerrat

Jos olet joskus tuntenut itsesi tyhjäksi ja epätäydelliseksi, ymmärrät ehkä hyvin, kuinka vakavia tällaiset tunteet voivat olla. Onneksi on ihmisiä, jotka osaavat auttaa, eikä ainoastaan terapeutteja, jotka antavat sinulle vain lääkkeitä.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy