LAADUKAS PALVELULINJA HYVÄSYTTY TULKITSIJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Päivän kortti
Päivän kortti

Päivän kortti

Päivän kortti kertoo sinulle mitä tänään tai tulevaisuudessa on luvassa


Päivän kortti antaa sinulle kuvan siitä, miltä päiväsi näyttää tänään. Jos et pidä siitä, mitä tarot-kortilla on sanottavaa, ajattelutavan muuttaminen positiivisemmaksi tai jonkinlainen muutos käytöksessäsi antaa sinulle parempia näkymiä. Jos kortti on hyvä, jatka polkuasi kuten ennenkin. Tarot-kortit toimivat oikeastaan aivoriihenä ja kertovat sinulle vastauksia kysymyksiisi. Vastaukset eivät tule tyhjyydestä, vaan sinun sisältäsi. Usein päivän kortti kertoo sinulle asioita, jotka jo tiedät sisimmässäsi. Tarot-korttien luennassa usein asiakas nyökkäilee jokaisen kortin kohdalla, koska vastaus on niin selkeä ja tuttu ja tuntuu siltä, että vastaus on lähestulkoon päivänselvä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kun kortit asetellaan pöydälle ja vaikka tuntuu siltä, että tie on jo valmiiksi viitoitettu, sinulla on mahdollisuus valita toisin. Voit myös päättää tehdä muutoksen. Pöytä kertoo myös sen, mihin pitää vaikuttaa, että tulos sinua askarruttavassa asiassa olisi toivottu.
 
Jokaisen pöydän jälkeen alkaa uusi kierros ja jokaisen pöydän jälkeen voit itse päättää, tahdotko seurata ennalta määrättyä tietäsi, vai tahdotko muuttaa asioita. Mikään ei ole kiveen hakattua, vaikka tarot-korttien viesti tuntuukin siltä. Kohtaloa on myöskin se, että päädyt kuuntelemaan tarot-korttien viestiä ja sitä kautta miettimään elämäsi suuntaa ja päätätkin mennä eri suuntaan. Joskus kortit nostavat sinussa ahdistusta ja suruakin. Hätääntyneenä tiedät, että nyt on pakko kuunnella sisintä ja sielua. Silloin päivän kortti on sinulle paras mahdollinen opas, jotta saat selkeyttä elämääsi ja tunteisiin. Tunteet - ja erityisesti negatiiviset tunteet - kannattaa ottaa vastaan sellaisena kuin ne tulevat. Älä tukahduta tai pakene niitä, vaan ota vastaan se viesti, mikä niiden mukana tulee. Kun tunteet ovat saanet tulla, olen puhdistunut ja erityisesti  tälläisessä kohdassa elämää kannattaa pyytää tarot-korteilta näkemystä siihen, miltä tulevaisuus vaikuttaa. Usein saat positiivisuuden ja rakkauden viestin, ja näin pääset siirtymään eteenpäin melankolisista tunteista.
 
Kun elämä tuntuu kaoottiselta, päivän kortti voi auttaa myös luomaan rutiineja. Kun nostat kortin esimerkiksi joka ilta osana iltarutiineja, saat hyvän tilaisuuden myös tarkastella elämääsi tällä hetkellä. Voit tarot kortin lisäksi ryhtyä nostamaan positiivisuuden viestejä, enkelikortteja, lohdutuksen kortteja sekä kortteja, jotka ovat suunniteltu antamaan voimaa tai energiaa.
 
Voit tehdä kortin nostamisesta itsellesi rutiinin ja oman hengellisen hetkesi. Voit sytyttää kynttilät ja laittaa taustalle meditaatiomusiikkia eli todella pysähtyä korttipakan ääreen ja pyytää, että universumin enkelit ja energiat ovat läsnä kanssasi ja toimivat yhteistyössä korttipakan kanssa niin, että saat apua. Apua saamme aina, kun sitä pyydämme - tavalla tai toisella. Usein sen huomaaminen tapahtuu myöhemmin, ja kun katsot taaksepäin voit huomata, että juuri tässä kohtaa johdatus otti osaa elämääsi, ja tässä kohtaa sait apua ja sinua ohjattiin oikeaan suuntaan.
 
Kun me usein hädän hetkellä rukoilemme ja pyydämme ohjausta, se voi tapahtua myöskin päivän kortin avulla. Sen selkeämmin ei universumi voisi sinulle viestiä. Korteilla on omat merkityksensä, mutta se millaisen tunteen, mielikuvan ja vastauksen kortti sinulle antaa, se on johdatusta. Toiselle saman kortin viesti voi olla erilainen, kuin toiselle. Otetaan esimerkkinä kortti, jonka viesti on muutos. Toinen ihminen näkee sen pelottavana, toinen tervetulleena ja rohkaisevana. Sinun elämäntilanteesi ja asenteesi tähän elämään on se, mikä ratkaisee sen, miten sitä korttia elämässäsi käytät. Voit sulkeutua ja kieltäytyä ottamasta muutosta vastaan tai voit antaa sille kaiken tukesi ja nauttia siitä, että elämä muuttuu ja olla mukana muutoksessa kaikella sielun ja ruumiin voimalla. Sinä päätät.

 

Jos haluat puhua aiheesta "Päivän kortti", voit soittaa jollekin meistä:

Bloggaajat
Marena
Vapaa
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Sanna
Vapaa
SannaNRO 226Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Sofiia
Vapaa
SofiiaNRO 228Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana.

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Helena
Kutsu minua
HelenaNRO 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Tuuli
Kutsu minua
TuuliNRO 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot...
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Tarot ennustus

1135 näyttökerrat

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina käännymme näiden muinaisten korttien puoleen opastusta varten

 

Tarot astro

1474 näyttökerrat

Tarot kortit kertovat meille astro tarinaa ihmisen henkisestä evoluutiosta kohti valaistumista

 

Tarot pöytä

1970 näyttökerrat

Tarot pöytä kertoo meidän mahdollisuuksistamme elää täyttä elämää

 

Pelikorteilla ennustaminen

1695 näyttökerrat

Pelikorteilla ennustaminen on yksinkertainen tapa kanavoida oman sielun ja sisimmän viestejä

 

Tarot ennustus - mitä se on?

1008 näyttökerrat

Tarot ennustus voi antaa sinulle vastauksia elämäsi suurimpiin kysymyksiin

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy