0700-80000

2,95 €/min + pvm

Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Päivän kortti
Päivän kortti

Päivän kortti

Päivän kortti kertoo sinulle, mitä tulevaisuudessa on luvassa. Päivän kortti kertoo, miltä päiväsi näyttää tänään


Päivän kortti antaa sinulle kuvan siitä, miltä päiväsi näyttää tänään. Jos et pidä siitä, mitä tarot-kortilla on sanottavaa, ajattelutavan muuttaminen positiivisemmaksi tai jonkinlainen muutos käytöksessäsi antaa sinulle parempia näkymiä. Jos päivän kortti on hyvä, jatka polkuasi kuten ennenkin. Tarot-kortit toimivat oikeastaan aivoriihenä ja kertovat sinulle vastauksia kysymyksiisi. Vastaukset eivät tule tyhjyydestä, vaan sinun sisältäsi. Usein päivän kortti kertoo sinulle asioita, jotka jo tiedät sisimmässäsi. Tarot-korttien luennassa usein asiakas nyökkäilee jokaisen kortin kohdalla, koska vastaus on niin selkeä ja tuttu ja tuntuu siltä, että vastaus on lähestulkoon päivänselvä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kun kortit asetellaan pöydälle ja vaikka tuntuu siltä, että tie on jo valmiiksi viitoitettu, sinulla on mahdollisuus valita toisin. Voit myös päättää tehdä muutoksen. Pöytä kertoo myös sen, mihin pitää vaikuttaa, että tulos sinua askarruttavassa asiassa olisi toivottu.
 
Jokaisen pöydän jälkeen alkaa uusi kierros ja jokaisen pöydän jälkeen voit itse päättää, tahdotko seurata ennalta määrättyä tietäsi, vai tahdotko muuttaa asioita. Mikään ei ole kiveen hakattua, vaikka tarot-korttien viesti tuntuukin siltä. Kohtaloa on myöskin se, että päädyt kuuntelemaan tarot-korttien viestiä ja sitä kautta miettimään elämäsi suuntaa ja päätätkin mennä eri suuntaan. Joskus kortit nostavat sinussa ahdistusta ja suruakin. Hätääntyneenä tiedät, että nyt on pakko kuunnella sisintä ja sielua. Silloin päivän kortti on sinulle paras mahdollinen opas, jotta saat selkeyttä elämääsi ja tunteisiin. Tunteet - ja erityisesti negatiiviset tunteet - kannattaa ottaa vastaan sellaisena kuin ne tulevat. Älä tukahduta tai pakene niitä, vaan ota vastaan se viesti, mikä niiden mukana tulee. Kun tunteet ovat saanet tulla, olen puhdistunut ja erityisesti tälläisessä kohdassa elämää kannattaa pyytää tarot-korteilta näkemystä siihen, miltä tulevaisuus vaikuttaa. Usein saat positiivisuuden ja rakkauden viestin, ja näin pääset siirtymään eteenpäin melankolisista tunteista.
 
Kun elämä tuntuu kaoottiselta, päivän kortti voi auttaa myös luomaan rutiineja. Kun nostat kortin esimerkiksi joka ilta osana iltarutiineja, saat hyvän tilaisuuden myös tarkastella elämääsi tällä hetkellä. Voit tarot kortin lisäksi ryhtyä nostamaan positiivisuuden viestejä, enkelikortteja, lohdutuksen kortteja sekä kortteja, jotka ovat suunniteltu antamaan voimaa tai energiaa.
 
Päivän kortti ja oman hengellisen hetkesi hakeminen voi muodostua rutiiniksi. Voit sytyttää kynttilät ja laittaa taustalle meditaatiomusiikkia eli todella pysähtyä korttipakan ääreen ja pyytää, että universumin enkelit ja energiat ovat läsnä kanssasi ja toimivat yhteistyössä korttipakan kanssa niin, että saat apua. Apua saamme aina, kun sitä pyydämme - tavalla tai toisella. Usein sen huomaaminen tapahtuu myöhemmin, ja kun katsot taaksepäin voit huomata, että juuri tässä kohtaa johdatus otti osaa elämääsi, ja tässä kohtaa sait apua ja sinua ohjattiin oikeaan suuntaan.
 
Me usein hädän hetkellä rukoilemme ja pyydämme ohjausta, jas sellainen eräänlainen "avunhuuto" on myös päivän kortti. Sen selkeämmin ei universumi voisi sinulle viestiä. Korteilla on omat merkityksensä, mutta se millaisen tunteen, mielikuvan ja vastauksen kortti sinulle antaa, se on johdatusta. Toiselle sama päivän kortti -viesti voi olla erilainen, kuin toiselle. Otetaan esimerkkinä päivän kortti, jonka viesti on muutos. Toinen ihminen näkee sen pelottavana, toinen tervetulleena ja rohkaisevana. Sinun elämäntilanteesi ja asenteesi tähän elämään on se, mikä ratkaisee sen, miten sitä korttia elämässäsi käytät. Voit sulkeutua ja kieltäytyä ottamasta muutosta vastaan tai voit antaa sille kaiken tukesi ja nauttia siitä, että elämä muuttuu ja olla mukana muutoksessa kaikella sielun ja ruumiin voimalla. Sinä päätät.

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Tuuli
VAPAA
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Helena
EI TÖISSÄ
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Déjà vu

Déjà vu

Déjà vu on tunne siitä, että nykyinen tilanne on tapahtunut ennenkin. Déjà vu on hämmentävä ja vahva...
 
Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä ovat "sanan tuojia", joka on oikea käännös kreikankielisestä sanasta...
 
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus 
 
Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun niin suositun tänä päivänä , että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina tarot ennustus opastaa meitä...
 
 
 
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää