0700-80000

2,95 €/min + pvm

Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
 
Mikä tekee astrologiasta suositun
Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun niin suositun tänä päivänä , että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan esimerkiksi ihmisten yhteensopivuutta? 


Yhä useammat ihmiset kääntyvät astrologian puoleen auttamaan heitä arvioimaan suhteiden yhteensopivuutta, ymmärtämään ystävyyden dynamiikkaa ja tekemään elämänpäätöksiä.

Mikä tekee astrologiasta suositun? Astrologia on ajatus, jolla ihmiset ovat tulleet johtopäätökseen taivaan tähtien ja maailmassa tapahtuvien tapahtumien välillä olevan vastaavuuden olemassaolosta. Se on ajatus, joka juontaa juurensa yli 5000 vuoden taakse. Aikaisemmin astrologiset havainnot olivat merkkejä jumalallisesta tahdosta. Ihmiset jaoteltiin syntymänsä mukaan, astrologiset merkit kehitettiin sitten taivasta seuraamalla. Monissa maissa, etenkin monarkian aikaan, kaikki tapahtumat ja erityisesti kruunajaiset, ajoitettiin astrologin sanojen mukaan. Intiassa, Kiinassa, Egyptissä, Roomassa suurimmat monarkistiset sivilisaatiot ovat käyttäneet tähtimerkkejä päätöksenteossa.

Mutta yleisesti tieteiden kehittyessä skeptisyys astrologian perinteen ympärillä lisääntyi, ja nykyaikainen tiede on laajalti todennut sen olevan epäluotettava - esimerkiksi on tehty monia tutkimuksia, joissa on havaittu, että kun on kyse persoonallisuudesta, astrologia ei ole ratkaiseva tekijä. Tästä huolimatta vuonna 2014 tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että skeptisyys astrologiaa kohtaan oli vähenemässä, mikä voi johtua siitä, että uusiutuva sukupolvi omaksuu sen sekä uskovien astrologien, että aina uskovien ihmisten kanssa. Samassa tutkimuksessa todettiin, että yli puolet 18–24-vuotiaista uskoo astrologian olevan tieteellinen perinne. Viime vuosina näyttää siltä, että yhä useammat meistä ovat siirtymässä kohti astrologiaa ja tutkineet horoskooppiamme ahkerasti, mikä tekee astrologiasta suositun.

Joten, miksi me käännymme yhä enemmän astrologian puoleen? Hyvinvointiteollisuuden nousukaudella ja ihmisten virittäessä heidän fyysistä ja erityisesti henkistä terveyttään, ei ole epäloogista olettaa, että astrologian suosion viimeaikainen nousu liittyy lisääntyneeseen haluumme kaiken hyvinvoinnin suhteen. Ja teorian tueksi on todisteita: Googlen trendien mukaan online-kiinnostus ”hyvinvoinnin" ja "horoskooppien" suhteen on kaksinkertaistunut vuodesta 2010. Kun katsomme syvemmälle sisälle ja yritämme parantaa ja viime kädessä ymmärtää itseämme, horoskooppimerkkimme tarjoavat mallin ymmärtääksemme kuka olemme ja mitä tarvitsemme syvemmällä ja merkityksellisemmällä tasolla.

Hyvinvointitrendin ulkopuolelle katsottuna, yksi asia on varma, elämme suuressa epävarmuudessa. Tietysti horoskooppien tarjoamat tiedot eivät ole millään tavalla vakaita tarkkuudessaan, mutta astrologia antaa jonkinlaisen tunteen hallita elämäämme. Kun epävarmuus saa meidät tuntemaan itsemme hallitsemattomiksi, ihmiset putoavat kahteen leiriin. Ensimmäisessä leirissä ovat ne meistä, joilla on 'sisäinen valvontapaikka', jotka uskovat, että viime kädessä olemme vastuussa elämämme tapahtumista. Ja toisella leirillä on 'ulkoinen valvontapaikka', koska uskotaan, että ulkoiset tekijät ovat vastuussa elämämme tuloksista, kuten esimerkiksi astrologian, maailmankaikkeuden tai uskonnon voimat.

Vaikka on vaikea tietää tarkalleen, mikä tekee astrologiasta suositun ja kuinka moni meistä todella uskoo astrologiaan, todisteet osoittavat, että yli 90% aikuisista tietää horoskooppimerkkinsä ja lopulta, kun yritämme tasapainottaa ulkomaailman epävarmuutta ymmärtämällä paremmin sisäistä maailmaamme, astrologia näyttää olevan yhtä terveellinen paikka kuin mikä tahansa alkaa aloittaa tietoisuuden lisäämistä ja pohtia, keitä olemme ja mitä tarvitsemme. 

 
Tuuli
VAPAA
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Marena
VAPAA
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Annikki
VARATTU
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Sofiia
EI TÖISSÄ
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Déjà vu

Déjà vu

Déjà vu on tunne siitä, että nykyinen tilanne on tapahtunut ennenkin. Déjà vu on hämmentävä ja vahva...
 
Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä ovat "sanan tuojia", joka on oikea käännös kreikankielisestä sanasta...
 
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus 
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina tarot ennustus opastaa meitä...
 
Ennustaminen

Ennustaminen

Riimuilla ennustaminen on keskustelua oman itsensä eri tasojen kanssa. Ennustaminen riimuilla on yksinkertaista...
 
 
 
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää