LAADUKAS PALVELULINJA HYVÄSYTTY TULKITSIJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Mikä tekee astrologiasta suositun
Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta tänä päivänä niin suositun, että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan esimerkiksi ihmisten yhteensopivuutta? 


Yhä useammat ihmiset kääntyvät astrologian puoleen auttamaan heitä arvioimaan suhteiden yhteensopivuutta, ymmärtämään ystävyyden dynamiikkaa ja tekemään elämänpäätöksiä.

Astrologia on ajatus, jolla ihmiset ovat tulleet johtopäätökseen taivaan tähtien ja maailmassa tapahtuvien tapahtumien välillä olevan vastaavuuden olemassaolosta. Se on ajatus, joka juontaa juurensa yli 5000 vuoden taakse. Aikaisemmin astrologiset havainnot olivat merkkejä jumalallisesta tahdosta. Ihmiset jaoteltiin syntymänsä mukaan, astrologiset merkit kehitettiin sitten taivasta seuraamalla. Monissa maissa, etenkin monarkian aikaan, kaikki tapahtumat ja erityisesti kruunajaiset, ajoitettiin astrologin sanojen mukaan. Intiassa, Kiinassa, Egyptissä, Roomassa suurimmat monarkistiset sivilisaatiot ovat käyttäneet tähtimerkkejä päätöksenteossa.

Mutta yleisesti tieteiden kehittyessä skeptisyys astrologian perinteen ympärillä lisääntyi, ja nykyaikainen tiede on laajalti todennut sen olevan epäluotettava - esimerkiksi on tehty monia tutkimuksia, joissa on havaittu, että kun on kyse persoonallisuudesta, astrologia ei ole ratkaiseva tekijä. Tästä huolimatta vuonna 2014 tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että skeptisyys astrologiaa kohtaan oli vähenemässä, mikä voi johtua siitä, että uusiutuva sukupolvi omaksuu sen sekä uskovien astrologien, että aina uskovien ihmisten kanssa. Samassa tutkimuksessa todettiin, että yli puolet 18–24-vuotiaista uskoo astrologian olevan tieteellinen perinne. Viime vuosina näyttää siltä, että yhä useammat meistä ovat siirtymässä kohti astrologiaa ja tutkineet horoskooppiamme ahkerasti.

Joten, miksi me käännymme yhä enemmän astrologian puoleen? Hyvinvointiteollisuuden nousukaudella ja ihmisten virittäessä heidän fyysistä ja erityisesti henkistä terveyttään, ei ole epäloogista olettaa, että astrologian suosion viimeaikainen nousu liittyy lisääntyneeseen haluumme kaiken hyvinvoinnin suhteen. Ja teorian tueksi on todisteita: Googlen trendien mukaan online-kiinnostus ”hyvinvoinnin" ja "horoskooppien" suhteen on kaksinkertaistunut vuodesta 2010. Kun katsomme syvemmälle sisälle ja yritämme parantaa ja viime kädessä ymmärtää itseämme, horoskooppimerkkimme tarjoavat mallin ymmärtääksemme kuka olemme ja mitä tarvitsemme syvemmällä ja merkityksellisemmällä tasolla.

Hyvinvointitrendin ulkopuolelle katsottuna, yksi asia on varma, elämme suuressa epävarmuudessa. Tietysti horoskooppien tarjoamat tiedot eivät ole millään tavalla vakaita tarkkuudessaan, mutta astrologia antaa jonkinlaisen tunteen hallita elämäämme. Kun epävarmuus saa meidät tuntemaan itsemme hallitsemattomiksi, ihmiset putoavat kahteen leiriin. Ensimmäisessä leirissä ovat ne meistä, joilla on 'sisäinen valvontapaikka', jotka uskovat, että viime kädessä olemme vastuussa elämämme tapahtumista. Ja toisella leirillä on 'ulkoinen valvontapaikka', koska uskotaan, että ulkoiset tekijät ovat vastuussa elämämme tuloksista, kuten esimerkiksi astrologian, maailmankaikkeuden tai uskonnon voimat.

Vaikka on vaikea tietää tarkalleen, kuinka moni meistä todella uskoo astrologiaan, todisteet osoittavat, että yli 90% aikuisista tietää horoskooppimerkkinsä ja lopulta, kun yritämme tasapainottaa ulkomaailman epävarmuutta ymmärtämällä paremmin sisäistä maailmaamme, astrologia näyttää olevan yhtä terveellinen paikka kuin mikä tahansa alkaa aloittaa tietoisuuden lisäämistä ja pohtia, keitä olemme ja mitä tarvitsemme. 

 

Jos haluat puhua aiheesta "Mikä tekee astrologiasta suositun", voit soittaa jollekin meistä:

Sofiia
Vapaa
SofiiaNRO 228Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana.

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Sanna
Vapaa
SannaNRO 226Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Marena
Vapaa
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Annikki
Kutsu minua
AnnikkiNRO 206Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Ennustus, Ennustajat,...
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Maailma täynnä taikaa

809 näyttökerrat

Syntyessämme emme tunteneet tätä maailmaa. Emme olleet tietoisia kuinka tämä maailma on luotu

 

Horoskooppi ennustus

7200 näyttökerrat

Horoskooppi ennustus pohjautuu syntymäaikaasi perustuvaan tähtikarttaan

 

Päivän horoskooppi astro

6587 näyttökerrat

Päivän horoskooppi astro kertoo Sinulle karttasi tärkeimmät ja merkittävimmät aspektit juuri tällä hetkellä

 

Horoskooppi astro

3995 näyttökerrat

Horoskooppi astro kertoo astrologian keinoin Sinulle tulevaisuutesi ja mahdollisuutesi

 

Paras selvänäkijä

4081 näyttökerrat

Mistä tiedän onko valitsemani tulkitsija minulle paras selvännäkijä?

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy