Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Miau tuonpuoleisesta

Miau tuonpuoleisesta

Minäkin voin ennustajana joskus kunnolla yllättyä. Tämä on kertomus pienestä kissasta, joka näyttäytyi hengen muodossa.


Muutama vuosi sitten kotiimme muutti hylätty nuori kissa. Pienestä pilkullisesta tyttökissasta tuli koko perheen lemmikki. Vaikka olen näkijä ja ennustaja, olen ihme kyllä aina ollut koiraihminen eikä minulla ole koskaan ollut aikomustakaan hankkia kissaa. Mutta kohtalo halusi opettaa minulle kaikenlaista erityistä siitä siunauksesta ja energiahoidosta, jota kissa voi antaa.

Yhtenä loppukesän päivänä oli siis tuntematon nuori kissa sisäpihallamme. Se naukui ja haki kontaktia ihmisten kanssa, huomasin sen mennessäni ostamaan vähän lääkkeitä. Juuri sinä päivänä oli nuorimmalla pojallani korkea kuume eikä hän voinut yhtään hyvin. Palatessani kotiin kerroin hänelle pihalla olevasta pienestä kissasta. Hän oli kuumesta huolimatta niin itsepäinen, että halusi ulos katsomaan sitä. Suostuin tähän, mutta vain pieneksi hetkeksi.

Pihalle päästyämme, tuli pieni kissa naukuen luoksemme vaatien silityksiä. Näkijänä tunsin, että tämä kissa todellakin tarvitsi meitä. Muutamia naapureitakin kerääntyi pihamme ympärille ja aloimme puhua kissasta. Se ei nähtävästi ollut ainakaan villikissa, sillä se oli niin kesy ja sen kynnetkin oli leikattu. Luultavasti se oli karannut. Säälimme kaikki kissaa ja pelkäsimme, että sille tapahtuisi jotakin pahaa. Kaikkien mielestä jonkun olisi pidettävä siitä huolta kunnes sen omistaja löytyisi. Yksi naapureista ei voinut, koska hänellä oli jo yksi kissa ja toisella oli allergia, kolmannella oli koira jne.

Katseet kohdistuivat minuun ja poikaani. ”Ei, en kai minä voi?”, ajattelin silloin koska en tosiaan ole kissaihminen, vaikka olenkin ennustaja ja näkijä. Poikani alkoi itkeä ja pyyteli, että pitäisimme huolta kissasta. Lopulta annoin periksi.

”Mutta ainoastaan siihen asti, kunnes löydämme omistajan. Sitä paitsi, eihän meillä ole mitään kissatavaroitakaan kotona”, minä sanoin.

”Ei haittaa”, kuulin, ” mehän voidaan hankkia!”

Naapurit alkoivat kerätä erilaisia kissatavaroita, joita heillä oli kodeissaan. Yksi tuli hiekkalaatikon ja kissanhiekan kanssa, toinen kissanruoan, yksi kulhojen ja muutaman minuutin jälkeen minulla oli kaikkea mitä kissalle tarvittiin. Hienoa! Mitä yhteistyötä ja mitä naapuriapua, pienen kissan pelastamiseksi! Naapurit antoivat kissalle nimeksi Lucky, koska heidän mielestään se toi onnea ja minä olin näkijänä samaa mieltä. Seuraavana päivänä jaoin lappuja, joilla tavoittelin Luckyn omistajaa minkä lisäksi yritin myös nähdä, missä sen omistaja voisi olla.

Omistaja löytyi ja monen mutkan kautta sekä henkisen tien ohjauksen avulla päätimme, että kissa jäisi meille. Nuorimmaisin poikani oli vauvasta lähtien kärsinyt heikentyneestä vastustuskyvystä ja oli toistuvien tulehdusten ja kuumeen kourissa. Oli todella ihmeellistä, että heti kun Lucky tuli ovestamme sisään, hävisi hänen kuumeensa (ihan kuin kissalla olisi ollut jokin parantamisen taito), eikä kuume palannut yhtä ainoaa kertaa niiden vuosien aikana, jotka Lucky meillä asui.

Tämä pieni kissa tuntui olevan siunaus. Se oli uskomattoman kiltti ja leikkisä, seurankipeä ja erityisen puhelias. Se tervehti kaikkia, jotka tulivat ovesta sisään ja hyvästeli heidät lähtiessä. Lasten nukahdettua se tuli minun viereeni nukkumaan. Huomasimme kaikki todella rakastavamme tätä pientä kissaneitiä. Valitettavasti Luckyn elämä ei ollut pitkäaikainen. Noin kolmen vuoden jälkeen se sairastui parantumattomaan sairauteen, joka aiheutti sille suuria kärsimyksiä.

Raskas tunne sydämessäni, Tarot-oppaat apunani, oli minun pakko tehdä päätös lopettamisesta. Itkimme silmittömästi ja ikävöimme Luckya suunnattomasti. Koti tuntui tyhjältä ja ikävältä. Olen näkijä ja olen monta vuotta tehnyt työtä meediona ja ennustajana, ja olen monta kertaa saanut yhteyden asiakkaiden edesmenneisiin kotieläimiin. Se on aina ollut suuri lohtu heille, joiden rakkaat ystävät ovat näyttäytyneet tai lähettäneet viestin.

Mietin, näyttäytyisikö Lucky minulle. Kului viikko ja toinenkin, mutta ei yhtään kissakummitusta ollut näkyvissä. Eräänä yönä heräsin yhtäkkiä siihen, kun kuulin kuin Lucky raapisi hiekkaa kissalaatikossaan. Outoa, ajattelin, kissalaatikkoahan ei edes enää ollut, joten minun oli täytynyt nähdä unta. Yritin nukkua, mutta uneni häiriytyi koko ajan raapimisäänestä. Se yltyi ja yltyi. Koska olen näkijä, niin loppujen lopuksi tunsin, että se on pakko olla Lucky, joka on tullut näyttäytymään. Se on taas kotona.

”Tule äidin luo, Lucky”, kuiskasin hiljaa. Sitten näin kissanvarjon, Luckyn väreissä, hyppäävän minun sänkyyni. Tunsin sen kehon painon, kun se oli asettunut rinnalleni ja alkoi kehrätä. Tuntui kuin se olisi ollut hiukan ärsyyntynyt minulle, koska en ollut aikaisemmin kutsunut sitä, vaikka se olikin raapinut pitkään. Vakuutin sille, että meillä oli ikävä, että me koko perhe rakastimme sitä paljon ja että sillä oli aina täällä koti.

Se katsoi minua suurilla vihreillä silmillään ja iski kevyesti silmää häviten sitten kuin tuhka tuuleen. ”Rakas suloinen pieni kissamme. Tulit loppujen lopuksi takaisin kotiin”, minä ajattelin. Kesti muutama päivä sulatella kokemusta, vaikka olenkin näkijä ja minun pitäisi olla tottunut tällaiseen. Tämä on minulle henkisen tien ohjausta ja ihana vahvistus siitä, ettei kuolema ole lopullista.

Mahtavaa tavata rakastettu kotieläin, vaikka se ei olekaan enää meidän ulottuvuudessamme. Etsiessäni hakusanoilla ennustaminen, selvänäkijät, meediot, näkijät tai unil-ennustajat voit sinäkin saada yhteyden edesmenneeseen lemmikkiisi.

Toimittaja: T. Leinonen

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

TeaTea
Odottaa soittoasi
Teanr 552Ennustaja, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustajat
 
Keskustele Tean kanssa niin huomaat elämänlaatusi paranevan huimasti. Soita Tealle...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
NellaNella
Odottaa soittoasi
Nellanr 238Tarot tulkinta, Ennustajat, Ennustaminen, Rajatieto
 
Nella on lämminsydäminen ja todella kokenut ennustaja, jonka erityisalana ovat...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AuraAura
Odottaa soittoasi
Auranr 550Unien tulkinta, Tarot tulkinta, Ennustus, Rajatieto
 
Aura auttaa näkemään tulevaisuuteesi ja tulkitsemaan uniasi. Soita hänelle ja sa...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AnnikkiAnnikki
On juuri vapautunut
Annikkinr 206Ennustaja, Ennustaminen, Selvännäkijä, Neuvonantajamme,...
 
Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Jäljet lumessa

4344 näyttökerrat
Kolmevuotias poikani hävisi sekunnissa. Alkoi tulla pimeää, tuuli tuiversi ja ulkona oli pakkasta. Sain apua odottamattomalta taholta.
 

Ajatuksen voima

4306 näyttökerrat
Olemme usein kuulleet ennustajalta, selvänäkijältä tai povaajalta, että positiivinen ajattelu vetää positiivisia asioita puoleensa.
 

Tarot ja neljä elementtiä

4622 näyttökerrat
Tarotkorteissa on paljon symboleja ja värejä. Tässä kerrotaan, miten neljä elementtiä yhdistetään Tarotkortteihin.
 

Kodinpuhdistusrituaali

5584 näyttökerrat
Työskentelen meediona, ennustajana, povaajana ja näkijänä. Minulta on monta kertaa kysytty voinko puhdistaa kodin negatiivisista energioista.
 

Yllättävään tapahtumaan piilotettu viesti

809 näyttökerrat
Jos kuulet päivän aikana saman lauseen tai asian useaan kertaan, sillä voi olla sinulle viesti. Pidä asia mielessäsi, oikea merkitys voi valjeta sinulle.
 

Viisi tapaa, joilla voit vetää hyvää onnea puoleesi.

1281 näyttökerrat
Eikö olekin voimia antavaa ymmärtää, että hallitset omaa kohtaloasi ainakin jossain määrin? Se on myös eteenpäin vievä tekijä elämässäsi, kuten sekin, että voit vetää puoleesi hyvää onnea.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy