LAADUKAS PALVELULINJA HYVÄSYTTY TULKITSIJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Meedio
Meedio

Meedio

Ammattitaitoinen meedio saa yhteyden edesmenneisiin rakkaimpiisi. Meedio välittää tärkeitä viestejä henkimaailmasta


Meedio työskentelee ihmisiä ja henkisiä lakeja kunnioittaen, rakkaudessa ja valossa, niin yksityisistunnoissa kuin yleisissä ja julkisissa yleisömeediotilaisuuksissakin. Henkimaailman asukkaat eivät koskaan määrää tekemään mitään, vaan kunnioittavat sielun vapaata tahtoa. Henkimaailmasta tulee usein ohjaavia rakkaudellisia viestejä. Meedio voi tuoda lohdutuksen sanan juuri läheisensä menettäneelle ja häntä kaipaavalle. Näin ihmiset saavat vastaanottaa uskoa ja luottamusta, sillä elämä jatkuu toisessa ulottuvuudessa. Valmiita vastauksia ei ole olemassa, sillä meedio ei ole ennustaja. Jokainen meistä on vastuussa itse omasta itsestään. Toista ihmistä ei voi muuttaa, mutta voi muuttua itse. Kasvaminen ihmisenä on helpompaa kuin toisten muuttaminen. Aina voimme silti rakastaa ja tukea toisiamme.

Omalla energiallaan meedio pystyy luomaan vastaanottavaisen valon ja rakkauden hetken. Henkimaailma, meedio ja vastaanottaja tekevät yhteistyötä istunnossa ja jokaisella on oma osuuteensa. Päämääränä on auttaa ihmistä näkemään vaikeudet voimavaroina, sillä juuri vaikeudet auttavat henkilöä kasvamaan ihmisenä. Henkimaailmasta saa apua hyvän elämän rakentamiseen ja ihmisenä kasvamiseen. Meedio on saattanut nähdä henkiä lapsesta lähtien, heillä on ollut yhteys rajan taakse alusta alkaen. Sanotaankin että verho henkimaailmaan on hyvin ohut, tavalliset ihmiset eivät aisti henkimaailmaa lähellään. Henkimaailmaa pidetään myös pelottavana, kuten ennakkoluuloja yleensä on kaikkea uutta ja erikoista kohtaan. Allan Kardecin mukaan jotkut meedioista ovat yleensä ollut suhteellisen turmeltuneita entisissä elämissään. Heidän elämänsä on voinut olla valitettavien rikkeiden tahraamaa. Meedio on epäonnistunut edellisissä elämissään raskaasti. Uhrauksillaan he pyrkivät korjaamaan sen, mitä he ovat ennen rikkoneet.

He eivät yleensä ottaen ole suurenmoiseen elämäntehtävään syntyneitä ihmisiä. Eli heidän elämänsä on ollut erittäin haastavaa. Meediot ovat katuvia sieluja jotka pyrkivät korjaamaan entisissä elämissään tekemänsä virheet. Tässä elämässä heidän tulisi nojautua evankeliumiin ja Jeesuksen opetuksiin. Tässä elämässä meedion kykyä tulisi pitää siunattuna mahdollisuutena auttaa muita ihmisiä tuomalla lohtua siitä, että sielujen on hyvä olla henkimaailmassa ja elämä jatkuu kuoleman jälkeen. Yksi meedion tärkeimmistä tehtävistä on parantaa elinympäristöään levittämällä tätä rakkauden ilosanomaa maanpäällä olevien ihmisten keskuudessa. Ihmiset hakeutuvat yleensä meedion puheille jonkun heidän rakkaansa siirryttyä valoon. On erittäin lohduttavaa saada kuulla elämän jatkuvan toisessa ulottuvuudessa. Henget näkevät sielumme valon ja mielialamme, eikä esimerkiksi sitä miten olemme pukeutuneet.

Joskus sielu jää harhailemaan ihmisten keskuuteen ja voi aiheuttaa häiriöitä kolisemalla ja pudottelemalla tavaroita. Niin sanotuilla valontuojilla eli henkisistä asioista kiinnostuneilla ihmisillä sisäinen valo voi vetää puoleensa myös niinsanottuja maanläheisiä henkiä. Tarrahenget jotka takertuvat henkilön auraan voivat aiheuttaa vaikeuksia tai heikennystä terveydentilassasi. Asiantunteva meedio voi myös lähettää nämä eksyneet sielut kaipaamaansa valoon. Kun meille tulee aika siirtyä rajan taakse, läheisemme ja rakkaamme tulevat vastaanottamaan meitä. Voi mikä ihana jälleennäkeminen meillä onkaan edessämme. Sielu valaistuu ja kasvaa henkisesti taivaassa ollessaan, materian merkitys katoaa ja tajuamme viimein että tärkein kaikista on rakkaus. Rakkaus on se voima, joka lopulta pyörittää universumia. Suurin kaikista on rakkaus.

 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

Tuuli
Vapaa
TuuliNRO 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot...
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Annikki
Kutsu minua
AnnikkiNRO 206Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Ennustus, Ennustajat,...
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Sanna
Kutsu minua
SannaNRO 226Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Helena
Kutsu minua
HelenaNRO 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Helmi Rauha
Kutsu minua
Helmi RauhaNRO 229Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Helmi Rauha on selvänäkijä ja enkelikorttien tulkitsija. Helmi Rauha on myös reiki...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Onnen houkuttelu

2931 näyttökerrat

Eikö olekin voimia antavaa ymmärtää, että hallitset omaa kohtaloasi ainakin jossain määrin? 

 

Ensimmäinen henkinen kokemukseni

6686 näyttökerrat

Kaikilla meedioilla on kertomus ensimmäisestä kokemuksestaan henkien kanssa

 

Tutki tuonpuoleista elämää

3337 näyttökerrat

Kuten monilla ihmisillä ympäri maailmaa, voi sinullakin olla aikoja, jolloin tunnet itsesi hukassa olevaksi, etkä löydä vastauksia tiettyihin kysymyksiin

 

Jumalallinen kääpiö

7628 näyttökerrat

Maailmamme on täynnä niin paljon mystiikkaa. Maailmassa on olemassa energioita, joista ei kokeneillakaan näkijöillä ja ennustajilla ole tietoa

 

Pahan poistaminen pahalla

4880 näyttökerrat

Olimme sitten ennustajia tai emme, me kaikki olemme joskus törmänneet polttavaan nokkoseen. Miten meidän tulisi nokkoseen todella suhtautua?

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy