Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Meedio

Meedio

Ammattitaitoinen meedio saa yhteyden edesmenneisiin rakkaimpiisi. Hän välittää tärkeitä viestejä henkimaailmasta.


Meedio työskentelee ihmisiä ja henkisiä lakeja kunnioittaen, rakkaudessa ja valossa, niin yksityisistunnoissa kuin yleisissä ja julkisissa yleisömeediotilaisuuksissakin. Henkimaailman asukkaat eivät koskaan määrää tekemään mitään, vaan kunnioittavat sielun vapaata tahtoa. Henkimaailmasta tulee usein ohjaavia rakkaudellisia viestejä. Meedio voi tuoda lohdutuksen sanan juuri läheisensä menettäneelle ja häntä kaipaavalle. Näin ihmiset saavat vastaanottaa uskoa ja luottamusta, sillä elämä jatkuu toisessa ulottuvuudessa. Valmiita vastauksia ei ole olemassa, sillä meedio ei ole ennustaja. Jokainen meistä on vastuussa itse omasta itsestään. Toista ihmistä ei voi muuttaa, mutta voi muuttua itse. Kasvaminen ihmisenä on helpompaa kuin toisten muuttaminen. Aina voimme silti rakastaa ja tukea toisiamme.

Omalla energiallaan meedio pystyy luomaan vastaanottavaisen valon ja rakkauden hetken. Henkimaailma, meedio ja vastaanottaja tekevät yhteistyötä istunnossa ja jokaisella on oma osuuteensa. Päämääränä on auttaa ihmistä näkemään vaikeudet voimavaroina, sillä juuri vaikeudet auttavat henkilöä kasvamaan ihmisenä. Henkimaailmasta saa apua hyvän elämän rakentamiseen ja ihmisenä kasvamiseen. Jotkut meediot ovat nähneet henkiä lapsesta lähtien, heillä on ollut yhteys rajan taakse alusta alkaen. Sanotaankin että verho henkimaailmaan on hyvin ohut, tavalliset ihmiset eivät aisti henkimaailmaa lähellään. Henkimaailmaa pidetään myös pelottavana, kuten ennakkoluuloja yleensä on kaikkea uutta ja erikoista kohtaan. Allan Kardecin mukaan jotkut meedioista ovat yleensä ollut suhteellisen turmeltuneita entisissä elämissään. Heidän elämänsä on voinut olla valitettavien rikkeiden tahraamaa. He ovat epäonnistuneet edellisissä elämissään raskaasti. Uhrauksillaan he pyrkivät korjaamaan sen, mitä he ovat ennen rikkoneet.

He eivät yleensä ottaen ole suurenmoiseen elämäntehtävään syntyneitä ihmisiä. Eli heidän elämänsä on ollut erittäin haastavaa. He ovat katuvia sieluja jotka pyrkivät korjaamaan entisissä elämissään tekemänsä virheet. Tässä elämässä heidän tulisi nojautua evankeliumiin ja Jeesuksen opetuksiin. Tässä elämässä meedion kykyä tulisi pitää siunattuna mahdollisuutena auttaa muita ihmisiä tuomalla lohtua siitä, että sielujen on hyvä olla henkimaailmassa ja elämä jatkuu kuoleman jälkeen. Yksi meedion tärkeimmistä tehtävistä on parantaa elinympäristöään levittämällä tätä rakkauden ilosanomaa maanpäällä olevien ihmisten keskuudessa. Ihmiset hakeutuvat yleensä meedion puheille jonkun heidän rakkaansa siirryttyä valoon. On erittäin lohduttavaa saada kuulla elämän jatkuvan toisessa ulottuvuudessa. Henget näkevät sielumme valon ja mielialamme, eikä esimerkiksi sitä miten olemme pukeutuneet.

Joskus sielu jää harhailemaan ihmisten keskuuteen ja voi aiheuttaa häiriöitä kolisemalla ja pudottelemalla tavaroita. Niinsanotuilla valontuojilla eli henkisistä asioista kiinnostuneilla ihmisillä sisäinen valo voi vetää puoleensa myös niinsanottuja maanläheisiä henkiä. Tarrahenget jotka takertuvat henkilön auraan voivat aiheuttaa vaikeuksia tai heikennystä terveydentilassasi. Asiantunteva meedio voi myös lähettää nämä eksyneet sielut kaipaamaansa valoon. Kun meille tulee aika siirtyä rajan taakse, läheisemme ja rakkaamme tulevat vastaanottamaan meitä. Voi mikä ihana jälleennäkeminen meillä onkaan edessämme. Sielu valaistuu ja kasvaa henkisesti taivaassa ollessaan, materian merkitys katoaa ja tajuamme viimein että tärkein kaikista on rakkaus. Rakkaus on se voima, joka lopulta pyörittää universumia. Suurin kaikista on rakkaus.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

UulaUula
Odottaa soittoasi
Uulanr 217Ennustaja, Ennustaminen, Neuvonantajamme
 
Uula on oikea Lapin mies, selvännäkijä ja riimujen lukija. Voit keskustella Uulan...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
NellaNella
Odottaa soittoasi
Nellanr 238Tarot tulkinta, Ennustajat, Ennustaminen, Rajatieto
 
Nella on lämminsydäminen ja todella kokenut ennustaja, jonka erityisalana ovat...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AuraAura
Odottaa soittoasi
Auranr 550Unien tulkinta, Tarot tulkinta, Ennustus, Rajatieto
 
Aura auttaa näkemään tulevaisuuteesi ja tulkitsemaan uniasi. Soita hänelle ja sa...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
HetaHeta
Ei paikalla
Hetanr 229Astro, Energiahoito, Ennustaja, Meedio, Neuvonantajamme,...
 
Hei! Nimeni on Heta ja olen toiminut 30 vuotta parantavan energian välittäjänä....
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Viisi tapaa, joilla voit vetää hyvää onnea puoleesi.

1345 näyttökerrat
Eikö olekin voimia antavaa ymmärtää, että hallitset omaa kohtaloasi ainakin jossain määrin? Se on myös eteenpäin vievä tekijä elämässäsi, kuten sekin, että voit vetää puoleesi hyvää onnea.
 

Tarkka ennustus

556 näyttökerrat
Tarkka ennustus on vaikea saavuttaa kun asiakas ei tiedä mitä tahtoo kysyä
 

Oma koti kullan kallis

3231 näyttökerrat
Kotimme on turvallisuuden, ilon ja yhteisöllisyyden paikka. Kerron tässä, kuinka kutsumattomista vieraista pääsee eroon.
 

Epätäydellisyyden tunteen käsitteleminen

2891 näyttökerrat
Jos olet joskus tuntenut itsesi tyhjäksi ja epätäydelliseksi, ymmärrät ehkä hyvin, kuinka vakavia tällaiset tunteet voivat olla. Onneksi on ihmisiä, jotka osaavat auttaa, eikä ainoastaan terapeutteja, jotka antavat sinulle vain lääkkeitä.
 

Tutki tuonpuoleista elämää

1839 näyttökerrat
Kuten monilla ihmisillä ympäri maailmaa, voi sinullakin olla aikoja, jolloin tunnet itsesi hukassa olevaksi, etkä löydä vastauksia tiettyihin kysymyksiin. Jos niin on, ota hyöty tästä tekstistä ja saat näin opastusta yhdeltä online-linjoilla toimivista henkisistä auttajistamme.
 

Tunsin syyllisyyttä siitä, etten varoittanut jotakuta, vaikka sain ennakkoaavistuksen

951 näyttökerrat
Tämä artikkeli käsittelee ihmisiä, jotka ovat kokeneet vuosia syyllisyyttä siitä, että heillä on ollut negatiivinen aavistus jostain ikävästä tapahtumasta. He kokevat syyllisyyttä, koska he eivät jakaneet tai puhuneet kenenkään kanssa tästä tunteesta.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy