Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Meedio

Meedio

Ammattitaitoinen meedio saa yhteyden edesmenneisiin rakkaimpiisi. Hän välittää tärkeitä viestejä henkimaailmasta.


Meedio työskentelee ihmisiä ja henkisiä lakeja kunnioittaen, rakkaudessa ja valossa, niin yksityisistunnoissa kuin yleisissä ja julkisissa yleisömeediotilaisuuksissakin. Henkimaailman asukkaat eivät koskaan määrää tekemään mitään, vaan kunnioittavat sielun vapaata tahtoa. Henkimaailmasta tulee usein ohjaavia rakkaudellisia viestejä. Meedio voi tuoda lohdutuksen sanan juuri läheisensä menettäneelle ja häntä kaipaavalle. Näin ihmiset saavat vastaanottaa uskoa ja luottamusta, sillä elämä jatkuu toisessa ulottuvuudessa. Valmiita vastauksia ei ole olemassa, sillä meedio ei ole ennustaja. Jokainen meistä on vastuussa itse omasta itsestään. Toista ihmistä ei voi muuttaa, mutta voi muuttua itse. Kasvaminen ihmisenä on helpompaa kuin toisten muuttaminen. Aina voimme silti rakastaa ja tukea toisiamme.

Omalla energiallaan meedio pystyy luomaan vastaanottavaisen valon ja rakkauden hetken. Henkimaailma, meedio ja vastaanottaja tekevät yhteistyötä istunnossa ja jokaisella on oma osuuteensa. Päämääränä on auttaa ihmistä näkemään vaikeudet voimavaroina, sillä juuri vaikeudet auttavat henkilöä kasvamaan ihmisenä. Henkimaailmasta saa apua hyvän elämän rakentamiseen ja ihmisenä kasvamiseen. Jotkut meediot ovat nähneet henkiä lapsesta lähtien, heillä on ollut yhteys rajan taakse alusta alkaen. Sanotaankin että verho henkimaailmaan on hyvin ohut, tavalliset ihmiset eivät aisti henkimaailmaa lähellään. Henkimaailmaa pidetään myös pelottavana, kuten ennakkoluuloja yleensä on kaikkea uutta ja erikoista kohtaan. Allan Kardecin mukaan jotkut meedioista ovat yleensä ollut suhteellisen turmeltuneita entisissä elämissään. Heidän elämänsä on voinut olla valitettavien rikkeiden tahraamaa. He ovat epäonnistuneet edellisissä elämissään raskaasti. Uhrauksillaan he pyrkivät korjaamaan sen, mitä he ovat ennen rikkoneet.

He eivät yleensä ottaen ole suurenmoiseen elämäntehtävään syntyneitä ihmisiä. Eli heidän elämänsä on ollut erittäin haastavaa. He ovat katuvia sieluja jotka pyrkivät korjaamaan entisissä elämissään tekemänsä virheet. Tässä elämässä heidän tulisi nojautua evankeliumiin ja Jeesuksen opetuksiin. Tässä elämässä meedion kykyä tulisi pitää siunattuna mahdollisuutena auttaa muita ihmisiä tuomalla lohtua siitä, että sielujen on hyvä olla henkimaailmassa ja elämä jatkuu kuoleman jälkeen. Yksi meedion tärkeimmistä tehtävistä on parantaa elinympäristöään levittämällä tätä rakkauden ilosanomaa maanpäällä olevien ihmisten keskuudessa. Ihmiset hakeutuvat yleensä meedion puheille jonkun heidän rakkaansa siirryttyä valoon. On erittäin lohduttavaa saada kuulla elämän jatkuvan toisessa ulottuvuudessa. Henget näkevät sielumme valon ja mielialamme, eikä esimerkiksi sitä miten olemme pukeutuneet.

Joskus sielu jää harhailemaan ihmisten keskuuteen ja voi aiheuttaa häiriöitä kolisemalla ja pudottelemalla tavaroita. Niinsanotuilla valontuojilla eli henkisistä asioista kiinnostuneilla ihmisillä sisäinen valo voi vetää puoleensa myös niinsanottuja maanläheisiä henkiä. Tarrahenget jotka takertuvat henkilön auraan voivat aiheuttaa vaikeuksia tai heikennystä terveydentilassasi. Asiantunteva meedio voi myös lähettää nämä eksyneet sielut kaipaamaansa valoon. Kun meille tulee aika siirtyä rajan taakse, läheisemme ja rakkaamme tulevat vastaanottamaan meitä. Voi mikä ihana jälleennäkeminen meillä onkaan edessämme. Sielu valaistuu ja kasvaa henkisesti taivaassa ollessaan, materian merkitys katoaa ja tajuamme viimein että tärkein kaikista on rakkaus. Rakkaus on se voima, joka lopulta pyörittää universumia. Suurin kaikista on rakkaus.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

TeaTea
Odottaa soittoasi
Teanr 552Ennustaja, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustajat
 
Keskustele Tean kanssa niin huomaat elämänlaatusi paranevan huimasti. Soita Tealle...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
NellaNella
Odottaa soittoasi
Nellanr 238Tarot tulkinta, Ennustajat, Ennustaminen, Rajatieto
 
Nella on lämminsydäminen ja todella kokenut ennustaja, jonka erityisalana ovat...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
MarjaanaMarjaana
Odottaa soittoasi
Marjaananr 526Unien tulkinta, Ennustaja, Rajatieto, Ennustajat
 
Marjaana tulkitsee unesi ja hoitaa tunteitasi herkkyydellä.
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AuraAura
Odottaa soittoasi
Auranr 550Unien tulkinta, Tarot tulkinta, Ennustus, Rajatieto
 
Aura auttaa näkemään tulevaisuuteesi ja tulkitsemaan uniasi. Soita hänelle ja sa...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Miten ennustaja voi auttaa minua?

4846 näyttökerrat
Ennustaja voi antaa sinulle ammattiapua auttaakseen sinua ymmärtämään itseäsi paremmin. Hengellisen neuvonannon avulla voit saada silmäsi auki uusille mahdollisuuksille.
 

Viisi tapaa, joilla voit vetää hyvää onnea puoleesi.

1281 näyttökerrat
Eikö olekin voimia antavaa ymmärtää, että hallitset omaa kohtaloasi ainakin jossain määrin? Se on myös eteenpäin vievä tekijä elämässäsi, kuten sekin, että voit vetää puoleesi hyvää onnea.
 

Tutki tuonpuoleista elämää

1789 näyttökerrat
Kuten monilla ihmisillä ympäri maailmaa, voi sinullakin olla aikoja, jolloin tunnet itsesi hukassa olevaksi, etkä löydä vastauksia tiettyihin kysymyksiin. Jos niin on, ota hyöty tästä tekstistä ja saat näin opastusta yhdeltä online-linjoilla toimivista henkisistä auttajistamme.
 

Syntynyt meedioksi?

5061 näyttökerrat
Meedioiden intuitio on synnynnäistä, mutta joskus taidon voi myös oppia. Tässä on joitain merkkejä siitä, että olet syntynyt ennustajaksi.
 

Kortti numero 13

3224 näyttökerrat
Olet ehkä törmännyt Tarotkortteihin vierailleissasi selvänäkijän, ennustajan tai näkijän luona. Tarotkortit ovat helvetilliset.
 

Kaikelle on aikansa ja paikkansa

6683 näyttökerrat
Elämäni ei ole aina ollut helppoa, vaan olen ollut negatiivinen, vihan ja surun täyttämä ihminen.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy