LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Maailma täynnä taikaa
Maailma täynnä taikaa

Maailma täynnä taikaa

Syntyessämme emme tunteneet tätä maailmaa. Emme olleet tietoisia kuinka tämä maailma on luotu. Nyt aikuisina tiedämme, että aineelliset asiat ovat ihmisen luomia ja kehityskulku jatkuu edelleen.


Tämänhetkinen on seurausta menneisyydessä tehdystä työstä ja tulevaisuus tulee olemaan seurausta työstä, jota yritämme tehdä tällä hetkellä. Joten voidaan kai sanoa, että olemme mukana luomistyössä.

Se mitä tarvitsemme ja se mitä haluamme ovat eri asioita. Usein ihmiset työskentelevät tarpeellisten asioiden kanssa, sillä monesti ajatellaan, ettei haluamiaan asioita olisi mahdollista saada. Ainakaan helposti. Silti kaikki tällä maapallolla oli ensin mielessä, ja sitten manifestoitui tämänhetkiseen todellisuuteen. Pitäisikin ihan ensiksi oppia luomaan asioita mielessään saadakseen ne tapahtumaan. Jos oppii luomaan asioita mielessään, voi huomata, että se on ensimmäinen askel kohti parempaa maailmaa. Meistä tulee parempia työtovereita luomistyöhön.

Me emme voi enää muuttaa niitä hirvittäviä asioita, joita olemme jo luoneet, mutta voimme varmistaa, että tulevaisuudessa luomme parempaa todellisuutta. Toisin sanoen, olemme itse rakentaneet menneisyytemme ihmiskuntana ja jatkuvasti rakennamme tulevaisuuttamme, joka ikinen päivä.

Jokainen ajatuksemme on kuin siemen. Kun käsittelemme ajatusta, se on kuin kasvattaisimme siemenestä tulevaa kasvia. Eräänä päivänä siitä kasvaa kaunis puu, ja samalla tavoin ajatuksemme kasvaa fyysiseksi teoksi.

Jos haluaa luoda parasta, pitää ajatella parasta. Jos haluamme ajatella parasta, se vaatii keskittymistä hyvään. Keskittynyt ajattelu ja mielen kuvittelu on kuin taikasauva ja siten upein työkalu jonkin ihmeellisen luomiseen.

Menneinä aikoina ei ollut kovin edistyneitä kompasseja. Mutta merillä purjehdittiin Pohjantähden opastamana. Oli huomattu, että Pohjantähti ei liiku taivaankannella kuten muut tähdet. Mielen ja sielun toive luoda jotain hyvää, on kuin Pohjantähti merimiehille. Syvä sisäinen toive auttaa keskittyneen mielen taikasauvaa luomaan ihmeitä.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Vapaa
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Aivastus! terveydeksi! God bless!

638 näyttökerrat

Nykyisenä hyperteknisenä aikana tiede on auttanut meitä jopa Marsin valloituksessa. Silti on olemassa ihmisiä, jotka ovat taikauskoisia ja uskovat erilaisiin myytteihin.

 

Totuus enkeleistä

680 näyttökerrat

Koen olevani hyvin henkinen ihminen ja uskon myös Jumalaan. Kokemukseni mukaan henkiolennot ovat läsnä kaikkialla ympärillämme ja he myös auttavat meitä eri elämän tilanteissa.

 

Kodin puhdistaminen henkisin välinein

564 näyttökerrat

Kun paranormaalit tai transsendentaaliset tapahtumat alkavat vaikuttaa ihmisen elämään, hänen Jumaltietoisuutensa kasvaa. Jumala on universaali luoja.

 

Pelikorteilla ennustaminen

1054 näyttökerrat

Pelikorteilla ennustaminen on yksinkertainen tapa kanavoida oman sielun ja sisimmän viestejä.

 

Noituus

653 näyttökerrat

Noituus on yksi maailman vanhimmista mutta väärinymmärretyistä hengellisistä perinteistä.

 

Henkinen polku

415 näyttökerrat

Henkinen polku on jokaisen yksilön kohdalla erilainen.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy