0700-80000

2,95 €/min + pvm

Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Maailma täynnä taikaa
Maailma täynnä taikaa

Maailma täynnä taikaa

Syntyessämme emme tunteneet tätä maailmaa. Emme olleet tietoisia siitä, kuinka tämä on ihmeellinen maailma täynnä taikaa


Syntyessämme emme tunteneet tätä maailmaa. Emme olleet tietoisia siitä, kuinka tämä on ihmeellinen maailma täynnä taikaa. Nyt aikuisina tiedämme, että aineelliset asiat ovat ihmisen luomia ja kehityskulku jatkuu edelleen. Tämänhetkinen on seurausta menneisyydessä tehdystä työstä ja tulevaisuus tulee olemaan seurausta työstä, jota yritämme tehdä tällä hetkellä. Joten voidaan kai sanoa, että olemme mukana luomistyössä.

Se mitä tarvitsemme ja se mitä haluamme ovat eri asioita. Usein ihmiset työskentelevät tarpeellisten asioiden kanssa, sillä monesti ajatellaan, ettei haluamiaan asioita olisi mahdollista saada. Ainakaan helposti. Silti kaikki tällä maapallolla oli ensin mielessä, ja sitten manifestoitui tämänhetkiseen todellisuuteen. Pitäisikin ihan ensiksi oppia luomaan asioita mielessään saadakseen ne tapahtumaan. Jos oppii luomaan asioita mielessään, voi huomata, että se on ensimmäinen askel kohti parempaa maailmaa. Meistä tulee parempia työtovereita luomistyöhön.

Me emme voi enää muuttaa niitä hirvittäviä asioita, joita olemme jo luoneet, mutta voimme varmistaa, että tulevaisuudessa luomme parempaa todellisuutta. Toisin sanoen, olemme itse rakentaneet menneisyytemme ihmiskuntana ja jatkuvasti rakennamme tulevaisuuttamme, joka ikinen päivä.

Jokainen ajatuksemme on kuin siemen. Kun käsittelemme ajatusta, se on kuin kasvattaisimme siemenestä tulevaa kasvia. Eräänä päivänä siitä kasvaa kaunis puu, ja samalla tavoin ajatuksemme kasvaa fyysiseksi teoksi.

Jos haluaa luoda parasta, pitää ajatella parasta. Jos haluamme ajatella parasta, se vaatii keskittymistä hyvään. Keskittynyt ajattelu ja mielen kuvittelu on kuin taikasauva ja siten upein työkalu jonkin ihmeellisen luomiseen. Luodaan maailma täynnä taikaa.

Menneinä aikoina ei ollut kovin edistyneitä kompasseja. Mutta merillä purjehdittiin Pohjantähden opastamana. Oli huomattu, että Pohjantähti ei liiku taivaankannella kuten muut tähdet. Mielen ja sielun toive luoda jotain hyvää, on kuin Pohjantähti merimiehille. Syvä sisäinen toive auttaa keskittyneen mielen taikasauvaa luomaan ihmeitä. Luomaan maailma täynnä taikaa.

 
Tuuli
VAPAA
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Sofiia
EI TÖISSÄ
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana

0700-80000MINUN SIVUNI
 
bloggaa
Serena
EI TÖISSÄ
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Déjà vu

Déjà vu

Déjà vu on tunne siitä, että nykyinen tilanne on tapahtunut ennenkin. Déjà vu on hämmentävä ja vahva...
 
Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä ovat "sanan tuojia", joka on oikea käännös kreikankielisestä sanasta...
 
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus 
 
Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun niin suositun tänä päivänä , että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina tarot ennustus opastaa meitä...
 
 
 
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää