LAADUKAS PALVELULINJA HYVÄSYTTY TULKITSIJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Maailma täynnä taikaa
Maailma täynnä taikaa

Maailma täynnä taikaa

Syntyessämme emme tunteneet tätä maailmaa. Emme olleet tietoisia kuinka tämä maailma on luotu


Nyt aikuisina tiedämme, että aineelliset asiat ovat ihmisen luomia ja kehityskulku jatkuu edelleen. Tämänhetkinen on seurausta menneisyydessä tehdystä työstä ja tulevaisuus tulee olemaan seurausta työstä, jota yritämme tehdä tällä hetkellä. Joten voidaan kai sanoa, että olemme mukana luomistyössä.

Se mitä tarvitsemme ja se mitä haluamme ovat eri asioita. Usein ihmiset työskentelevät tarpeellisten asioiden kanssa, sillä monesti ajatellaan, ettei haluamiaan asioita olisi mahdollista saada. Ainakaan helposti. Silti kaikki tällä maapallolla oli ensin mielessä, ja sitten manifestoitui tämänhetkiseen todellisuuteen. Pitäisikin ihan ensiksi oppia luomaan asioita mielessään saadakseen ne tapahtumaan. Jos oppii luomaan asioita mielessään, voi huomata, että se on ensimmäinen askel kohti parempaa maailmaa. Meistä tulee parempia työtovereita luomistyöhön.

Me emme voi enää muuttaa niitä hirvittäviä asioita, joita olemme jo luoneet, mutta voimme varmistaa, että tulevaisuudessa luomme parempaa todellisuutta. Toisin sanoen, olemme itse rakentaneet menneisyytemme ihmiskuntana ja jatkuvasti rakennamme tulevaisuuttamme, joka ikinen päivä.

Jokainen ajatuksemme on kuin siemen. Kun käsittelemme ajatusta, se on kuin kasvattaisimme siemenestä tulevaa kasvia. Eräänä päivänä siitä kasvaa kaunis puu, ja samalla tavoin ajatuksemme kasvaa fyysiseksi teoksi.

Jos haluaa luoda parasta, pitää ajatella parasta. Jos haluamme ajatella parasta, se vaatii keskittymistä hyvään. Keskittynyt ajattelu ja mielen kuvittelu on kuin taikasauva ja siten upein työkalu jonkin ihmeellisen luomiseen.

Menneinä aikoina ei ollut kovin edistyneitä kompasseja. Mutta merillä purjehdittiin Pohjantähden opastamana. Oli huomattu, että Pohjantähti ei liiku taivaankannella kuten muut tähdet. Mielen ja sielun toive luoda jotain hyvää, on kuin Pohjantähti merimiehille. Syvä sisäinen toive auttaa keskittyneen mielen taikasauvaa luomaan ihmeitä.

 

Jos haluat puhua aiheesta "Maailma täynnä taikaa", voit soittaa jollekin meistä:

Bloggaajat
Marena
Vapaa
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Sanna
Vapaa
SannaNRO 226Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Sofiia
Vapaa
SofiiaNRO 228Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana.

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Annikki
Kutsu minua
AnnikkiNRO 206Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Ennustus, Ennustajat,...
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Mikä tekee astrologiasta suositun

1006 näyttökerrat

Mikä tekee astrologiasta tänä päivänä niin suositun, että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan esimerkiksi ihmisten yhteensopivuutta? 

 

Aivastaminen

830 näyttökerrat

Aivastamisen myytti elää vahvana, vaikka emme edes ajattele, kuinka kaukana historiassa sen alkuperä on. Ei tiedetä edes, mistä maailmankolkasta aivastamisen myytti on peräisin ja silti siihen uskovia on tälläkin hetkellä kaikkialla maailmassa

 

Totuus enkeleistä

877 näyttökerrat

Koen olevani henkinen ihminen ja uskon myös Jumalaan. Henkiolennot ovat läsnä kaikkialla ympärillämme ja he myös auttavat meitä eri elämässämme

 

Kodin puhdistaminen henkisin välinein

763 näyttökerrat

Kun paranormaalit tai transsendentaaliset tapahtumat alkavat vaikuttaa ihmisen elämään, hänen Jumaltietoisuutensa kasvaa. Jumala on universaali luoja

 

Pelikorteilla ennustaminen

1696 näyttökerrat

Pelikorteilla ennustaminen on yksinkertainen tapa kanavoida oman sielun ja sisimmän viestejä

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy