LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Kynttilätoivomus

Kynttilätoivomus

Ihmiset ovat satojen vuosien ajan uhranneet tavaroita polttamalla saadakseen toiveensa toteen. Tässä kerrotaan, miten voit toimia.


Monet heistä, jotka hakeutuvat ennustajan, meedion tai näkijän luo, haluavat energiahoitoa sekä apua toiveidensa toteutumiseen. Valitettavasti ennustajankin ja näkijänkin kyvyt ovat rajalliset ja toiveesi toteutuminen vaatii omaakin apuasi. Useimmat ihmiset eivät usko, että taivaassa on olemassa jokin ”toive-jumalatar”, mutta vertauskuvallinen “toiveiden polttaminen” on voimakas maaginen ele. Minä olen ennustaja, näkijä ja noita, ja istuntojeni aikana voin ehdottaa tätä osana henkisen tien ohjaustani.

Kun olet ”polttamassa toivettasi”, aloita valitsemalla kynttilälle väri, joka symbolisoi toivettasi. Alla näet listan väreistä ja niiden merkityksistä:

Valkoinen: Uusi alku, energia, suojelu, energiahoito

Kulta: Hyvinvointi, rahan tulo, vastoinkäymisen jälkeen, maine

Hopea: Intuitio, salaisuudet, ennustus, unelmat, luovuus

Punainen: Selviytyminen, muutos, intohimo, positiivinen minäsi

Oranssi: Itseluottamus, ilo, itsenäisyys, ura

Keltainen: Logiikka, mieli, ajatukset, osaaminen, kommunikaatio

Vihreä: Rakkaus, harmonia, ympäristö, luonto, hyvinvointi

Sininen: Oikeus, ideaali, totuus, energiahoito, matkat

Lila: Viisaus, henkinen tietoisuus, henkisyys, ennustus

Roosa: Määräämätön rakkaus, ystävyys, sovinto, perhe, neuvonanto

Ruskea: Hoitava, finanssit, hyödylliset asiat, vanhemmat henkilöt, eläimet

Harmaa: Kompromissi, sopeutumistaito, konfliktien lieventäminen, negatiivisuuden karkottaminen

Musta: Siirtymiset, uudelleensyntyminen, elämän hyväksyminen, vanhojen surujen taakseenjättäminen

Sinun ei tarvitse tuntea itseäsi syylliseksi toivoessasi jotakin, joka tekee elämästäsi yksinkertaisempaa, niin kauan kun se on jotakin materiaa. Voi olla, että olet huolissasi seuraavan kuukauden laskujen maksamisesta, tai että haluasit auton, joka starttaa myös 20 asteen pakkasella. On olemassa vanhoja maagisia lakeja, joiden mukaan niin kauan kun ei vahingoita ketään, saa tehdä mitä haluaa. Näihin lakeihin minulla on ennustajana, näkijänä ja meediona suuri luottamus.

Kaikkien toivomuksien toteutuminen vievät aikaa ja sinun täytyy usein itse tehdä toiveen toteutumiseen vaadittava pohjatyö. Ennustus toimii samalla tavalla, eli: Jos et tee kuten Tarotoppaat sinua ohjeistavat, tulee tuloksestakin erilainen. Ei voi ensin toivoa jotakin ja sitten vain istua odottamassa yrittämättä itse tehdä asialle mitään, jos todellakin haluaa toiveen toteutuvan. Kynttilätoivomuksesi pyytävät sitä energiaa, jota tarvitaan juuri sinun toiveesi lähettämiseen maailmankaikkeuteen. Maailmankaikkeudessa kaikki luonnolliset energiat sekoittuvat ja näin ovat ensimmäiset askeleet kohti unelmaasi otettu. Kynttilätoivomukset ovat eräänlaista erityisapua, jota annat itsellesi samaan aikaan kun saat henkisen tien ohjausta.

Miten se sitten tehdään? Aloita laittamalla kynttilä paloturvalliselle alustalle, ettei mikään vain syty palamaan. Kirjoita toiveesi paperille niin yksityiskohtaisesti kun voit. Paperin on oltava samanvärinen kuin kynttilä. Sytytä kynttilä ja rullaa paperi kartioksi. Visualisoi toivomuksesi mielessäsi mahdollisimman ykstyiskohtaisesti ja kun kuva on sinulle selkeä, sytytä paperi kynttilän liekillä. Mikäli paperi sammuu, sytytä se uudelleen. Tämän jälkeen sinulla on edessä vain oma työsi kohti unelmaasi. Ennustus meedion, näkijän tai ennustajan luona muutama viikko tämän jälkeen voi olla mielenkiintoinen, sillä näkijä voi antaa sinulle vinkin mitä itse voit tehdä kasvattaaksesi mahdollisuuksia toiveesi toteutumiseen. Hae hakusanoilla ennustjat, selvänäkijät, meediot, korteista ennustaminen tai unil-ennustajat saadaksesi lisätietoa.

Toimittaja: L. Tiainen

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
RitaRita
Odottaa soittoasi
Ritanr 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen
 
Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AnnikkiAnnikki
Varattu
Annikkinr 206Ennustaja, Ennustaminen, Selvännäkijä, Neuvonantajamme,...
 
Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AuneAune
Ei paikalla
Aunenr 271Astro, Ennustaja, Unien tulkinta, Tarot tulkinta, Ennustajat
 
Aune on syntynyt sukuun, jossa on kyky nähdä ja tuntea henkimaailmaa. Hän haluaa...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AuraAura
Ei paikalla
Auranr 550Unien tulkinta, Tarot tulkinta, Ennustus, Rajatieto
 
Aura auttaa näkemään tulevaisuuteesi ja tulkitsemaan uniasi. Soita hänelle ja sa...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Tulevaisuuden näkeminen eli ennenäyt

1233 näyttökerrat
Tulevaisuuden näkeminen tai ennenäky on taito nähdä tai ennustaa tulevia tapahtumia. Tämä on vanha ennustamisen tapa, jossa ennustetaan lähitulevaisuutta. Useimmiten ennenäyt liittyvät lähiperheen jäseniin tai hyvin läheisiin ystäviin.
 

Henkisen opastuksen käyttäminen kumppanin löytämiseksi

1104 näyttökerrat
Jossain elämän kohdassa jokainen tarvitsee kumppanin, ja kosmos onkin varustettu erilaisilla keinoilla aviomiehen tai vaimon löytämiseen.
 

Henkinen suojakenttä

1052 näyttökerrat
Olet varmasti kuullut sanan suojaus. Suojausta tai suojakenttää käytetään normaalisti, kun puhumme suojautumisesta tai puolustautumisesta.
 

Aivoaaltojen erilaiset asteet

1012 näyttökerrat
Aivoissa tapahtuvien aaltojen merkityksen syvällinen ymmärtämys lisää taitoa hallita tietoisuuden tasoja, joka taas vaikutttaa intuitiivisuuteen. Tässä artikkelissa käsittelemämme neljänlaiset aivoaaltoalueet ovat beta, alpha, theta ja delta. Niiden opiskeleminen avaa intuitiivisuuteen aivan uusia osa-alueita.
 

Ida Pingala, hengitysteknikko

2497 näyttökerrat
Ida Pingala on joogan hengitysteknikko. Ennustajana tiedän, että tästä harjoituksesta on suuri apu tasapainon ja energian saavuttamisessa.
 

Kuinka poistaa tukkeumat ja saada takaisin kadoksissa oleva energia

6070 näyttökerrat
Jokainen meistä valuu välillä epätietoisuuden ja stressin olotilaan, jonka ympäröivä maailma aiheuttaa. Olipa kyseessä elämää muuttava tilanne, työ tai perheasiat - ellet ole tietoinen siitä, energiasi valuu pois. Kun näitä esteitä tulee aina uudestaan, luo se meihin negatiivisen kehän, joka heijastuu moniin elämänpolkumme alueisiin.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy