LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Kynttilätoivomus
Kynttilätoivomus

Kynttilätoivomus

Ihmiset ovat satojen vuosien ajan uhranneet tavaroita polttamalla saadakseen toiveensa toteen. Tässä kerrotaan, miten voit toimia.


Monet heistä, jotka hakeutuvat ennustajan, meedion tai näkijän luo, haluavat energiahoitoa sekä apua toiveidensa toteutumiseen. Valitettavasti ennustajankin ja näkijänkin kyvyt ovat rajalliset ja toiveesi toteutuminen vaatii omaakin apuasi. Useimmat ihmiset eivät usko, että taivaassa on olemassa jokin ”toive-jumalatar”, mutta vertauskuvallinen “toiveiden polttaminen” on voimakas maaginen ele. Minä olen ennustaja, näkijä ja noita, ja istuntojeni aikana voin ehdottaa tätä osana henkisen tien ohjaustani.

Kun olet ”polttamassa toivettasi”, aloita valitsemalla kynttilälle väri, joka symbolisoi toivettasi. Alla näet listan väreistä ja niiden merkityksistä:

Valkoinen: Uusi alku, energia, suojelu, energiahoito

Kulta: Hyvinvointi, rahan tulo, vastoinkäymisen jälkeen, maine

Hopea: Intuitio, salaisuudet, ennustus, unelmat, luovuus

Punainen: Selviytyminen, muutos, intohimo, positiivinen minäsi

Oranssi: Itseluottamus, ilo, itsenäisyys, ura

Keltainen: Logiikka, mieli, ajatukset, osaaminen, kommunikaatio

Vihreä: Rakkaus, harmonia, ympäristö, luonto, hyvinvointi

Sininen: Oikeus, ideaali, totuus, energiahoito, matkat

Lila: Viisaus, henkinen tietoisuus, henkisyys, ennustus

Roosa: Määräämätön rakkaus, ystävyys, sovinto, perhe, neuvonanto

Ruskea: Hoitava, finanssit, hyödylliset asiat, vanhemmat henkilöt, eläimet

Harmaa: Kompromissi, sopeutumistaito, konfliktien lieventäminen, negatiivisuuden karkottaminen

Musta: Siirtymiset, uudelleensyntyminen, elämän hyväksyminen, vanhojen surujen taakseenjättäminen

Sinun ei tarvitse tuntea itseäsi syylliseksi toivoessasi jotakin, joka tekee elämästäsi yksinkertaisempaa, niin kauan kun se on jotakin materiaa. Voi olla, että olet huolissasi seuraavan kuukauden laskujen maksamisesta, tai että haluasit auton, joka starttaa myös 20 asteen pakkasella. On olemassa vanhoja maagisia lakeja, joiden mukaan niin kauan kun ei vahingoita ketään, saa tehdä mitä haluaa. Näihin lakeihin minulla on ennustajana, näkijänä ja meediona suuri luottamus.

Kaikkien toivomuksien toteutuminen vievät aikaa ja sinun täytyy usein itse tehdä toiveen toteutumiseen vaadittava pohjatyö. Ennustus toimii samalla tavalla, eli: Jos et tee kuten Tarotoppaat sinua ohjeistavat, tulee tuloksestakin erilainen. Ei voi ensin toivoa jotakin ja sitten vain istua odottamassa yrittämättä itse tehdä asialle mitään, jos todellakin haluaa toiveen toteutuvan. Kynttilätoivomuksesi pyytävät sitä energiaa, jota tarvitaan juuri sinun toiveesi lähettämiseen maailmankaikkeuteen. Maailmankaikkeudessa kaikki luonnolliset energiat sekoittuvat ja näin ovat ensimmäiset askeleet kohti unelmaasi otettu. Kynttilätoivomukset ovat eräänlaista erityisapua, jota annat itsellesi samaan aikaan kun saat henkisen tien ohjausta.

Miten se sitten tehdään? Aloita laittamalla kynttilä paloturvalliselle alustalle, ettei mikään vain syty palamaan. Kirjoita toiveesi paperille niin yksityiskohtaisesti kun voit. Paperin on oltava samanvärinen kuin kynttilä. Sytytä kynttilä ja rullaa paperi kartioksi. Visualisoi toivomuksesi mielessäsi mahdollisimman ykstyiskohtaisesti ja kun kuva on sinulle selkeä, sytytä paperi kynttilän liekillä. Mikäli paperi sammuu, sytytä se uudelleen. Tämän jälkeen sinulla on edessä vain oma työsi kohti unelmaasi. Ennustus meedion, näkijän tai ennustajan luona muutama viikko tämän jälkeen voi olla mielenkiintoinen, sillä näkijä voi antaa sinulle vinkin mitä itse voit tehdä kasvattaaksesi mahdollisuuksia toiveesi toteutumiseen. Hae hakusanoilla ennustjat, selvänäkijät, meediot, korteista ennustaminen tai unil-ennustajat saadaksesi lisätietoa.

Toimittaja: L. Tiainen

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Vapaa
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AnnikkiAnnikki
Kutsu minua
AnnikkiNRO 206Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Ennustus, Ennustajat,...
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
HelenaHelena
Kutsu minua
HelenaNRO 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Vahvista intuitiosi voimaa

2482 näyttökerrat

Huomaatko, että osaat lukea toisten tunteita ja ajatuksia, näet asioita, jotka tapahtuvat tulevaisuudessa, tai jopa ennustamaan tulevia tapahtumia? Jos vastasit kyllä johonkin näistä, saatat omata erityisiä psyykkisiä lahjoja ja olet yhteydessä hienojakoiseen todellisuuteen.

 

Tunsin syyllisyyttä siitä, etten varoittanut jotakuta, vaikka sain ennakkoaavistuksen

1953 näyttökerrat

Tämä artikkeli käsittelee ihmisiä, jotka ovat kokeneet vuosia syyllisyyttä siitä, että heillä on ollut negatiivinen aavistus jostain ikävästä tapahtumasta. He kokevat syyllisyyttä, koska he eivät jakaneet tai puhuneet kenenkään kanssa tästä tunteesta.

 

Tulevaisuuden näkeminen eli ennenäyt

3440 näyttökerrat

Tulevaisuuden näkeminen tai ennenäky on taito nähdä tai ennustaa tulevia tapahtumia. Tämä on vanha ennustamisen tapa, jossa ennustetaan lähitulevaisuutta. Useimmiten ennenäyt liittyvät lähiperheen jäseniin tai hyvin läheisiin ystäviin.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy