LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

  Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille   

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Kummitteleva munkki
Kummitteleva munkki

Kummitteleva munkki

Minua on siunattu meedion ja näkijän lahjalla. Sen takia voin vapauttaa kotisi ei-toivotuista vieraista erityistaitojani käyttäen.


Me elävät emme ole ainoita, jotka kaipaavat henkistä johdatusta ja ennustuksia. Myös ne, jotka tuntevat jääneensä “paikoilleen” tuonpuoleiseen, saattavat myös tarvita opastusta, healingia, erityisapua ja meedion johdatusta löytääkseen tiensä heitä odottavaan valoon. Jokin aika sitten sainkin puhelun tuttavaltani, joka tunsi kodissaan kummittelevan. Tämä oli alkanut sen jälkeen, kun tuttavani oli vieraillut ystävättärensä luona. Tämä ystävätär oli ollut erityisen peloissaan kodissaan, sillä hän sanoi nähneensä tummien varjojen liikkuvan huoneissa ja huomannut tavaroidenkin vaihtavan paikkaa. Tuttavani on itse hyvin kiinnostunut kaikesta henkisestä ja yliluonnollisesta, ja hän pystyy myös aistimaan tällaisia ilmiöitä.

Tuttavani oli yhdessä ystävättärensä kanssa yrittänyt puhdistaa kotia ajamalla pois tummat varjot. Rituaalilla oli ilmeisesti odotettu vaikutus, koska rauha oli palannut ystävättären kotiin, eikä hän enää tuntenut kenenkään ylimääräisen läsnäoloa. Sen sijaan tuttavani elämä muuttui täysin. Poisajettu energia olikin seurannut tuttavaani kotiin ja alkanut kummitella siellä. Tuttavani lapset heräsivät öisin peloissaan, koira haukkui ja murisi näkymättömälle hahmolle ja tuttavani itse näki munkinkaapuun verhoutuneen tumman hahmon hiipivän kodissaan. Tämä kaikki tuntui tietenkin pelottavalta, joten hän pyysi minua vapauttamaan kotinsa tästä olennosta. Työssäni meediona, näkijänä, ennustajana ja selvänäkijänä teen sellaista säännöllisesti.

Lähdin heidän luokseen ja yritin saada yhteyden olentoon saadakseni tietää, kuka tai mikä hän oli ja miksi hän oli tuttavani kodissa? Meediona, ennustajana ja näkijänä työskentelevät tai muut, joilla on selvänäkemisen tai ennustamisen taito, vastaanottavat tällaista tietoa eri tavoin. Jotkut kuulevat tai näkevät, jotkut tuntevat ja jotkut voivat saada tiedot vain koskemalla kummittelevalle olennolle kuuluneeseen esineeseen. Kokemukseni oli jotain aivan muuta, kuin mitä olin odottanut. Usein henki voi olla yhteydessä minuun lähettämällä kuvia tai filmejä, joita voin katsoa sisimmässäni, mutta voin myös kuulla henkien äänen, ja juuri niin kävikin tällä kerralla.

Miehen hahmo näyttäytyi minulle. Hän oli puettu keskiaikaiseen munkin kaapuun, jonka huppu oli vedetty hänen kasvojensa peitoksi. Kysyin häneltä miksi hän oli siellä? Sain vastaukseksi kuulla hänen kulkeneen läpi ulottuvuuksien ja vuosisatojen etsiessään valoa, joka voisi vapauttaa hänet. Meitä, joilla on rajatiedon lahjoja, ja erityisesti siis meedioita, voidaan kuvailla eksyneiden sielujen majakoiksi. Henget näkevät valon, jonka lähelle he suuntaavaat saadakseen apua. Olento kertoi, että henkiset ihmiset ja meedot loistavat laservalojen lailla taivasta kohti, ja juuri se oli houkutellut hänetkin maan pinnalle. Ehkä täällä olisi joku, joka osaisi vapauttaa hänet kahleistaan.

”Vapauttaa sinut mistä?” kysyin minä.

”Tästä”, sanoi hän ja nosti hupun kasvoiltaan.

Näkemäni sai minut kauhistumaan. Hänen kasvonsa olivat kuin mädäntynyttä lihaa, epämuodostunutta massaa, jossa toukat kiemurtelivat. Hän näytti haudastaan kaivetulta ruumiilta.

”Mitä sinulle oikein on tapahtunut?” kysyin minä. Hänen tarinansa oli tällainen: Hän oli elänyt 1300-luvulla nuorena munkkina luostarissa ja rakastanut elämäänsä. Hän oli viettänyt aikaansa tutustuen pyhiin kirjoituksiin, kirjoittamalla ja työskennellen luostarin puutarhassa. Hän oli kuitenkin löytänyt kirjoituksista tietoa, joka ei täsmännyt kirkon oppien kanssa. Hän päätti puhua asiasta kirkonmiesten kanssa ja näyttää heille tekstejä asiansa tueksi. Tätä ei kuitenkaan olisi kannattanut tehdä, sillä tapauksen seurauksena hänet ajettiin jumalanpilkkaajana luostarista. Piispa langetti hänelle kirouksen, ja lisäksi häneltä evättiin oikeus tulla haudatuksi siunattuun maahan. Hylättynä ja onnettomana hän vaelsi vuosia eri maissa, kunnes lopulta kuoli suruun ja tauteihin. Hän olisi vain halunnut levittää rakkauden sanomaa, mutta saikin osakseen ainoastaan vihaa. Kerroin hänelle, ettei hän ollut tehyt mitään väärää, vaan joutunut aikansa uskonnollisen valtaeliitin uhriksi.

“Nyt olet vapaa jättämään pimeyden, jossa olet vaeltanut, mennäksesi siihen ulottuvuuteen, johon olet kaivannut. Olet nyt oma herrasi” sanoin hänelle ja syleilin häntä. Antamani halaus oli tapa siirtää parannus häneen ja hän vapautuikin kirouksestaan ja kahleistaan. Hänen kammottavat kasvonsa katosivat ja hän muuttui ryhdikkääksi valo-olennoksi. “Kiitos, kiitos” hän vastasi kadotessaan valomereen. Seisoin paikoillani hieman hämmentyneenä, mutta tuntien sydämessäni suurta iloa. On niin äärettömän hienoa voida olla avuksi.

Sen jälkeen ajattelin sitä, ettei todellakaan koskaan pitäisi tuomita ketään ulkonäön perusteella. Kaunottaren ja hirviön tai Sammakkoprinssin kaltaisilla tarinoilla on paljon syvempi merkitys, josta voi oppia todella tärkeitä asioita. Munkkikin tarvitsi ainoastaan jonkun, jolla oli aikaa kuunnella hänen tarinansa. Minun meedionlahjani ja näkijäkykyni ansiosta pystyin kuulemaan sen. Pystyin antamaan hänelle parannusta vain kuuntelemalla, olemalla läsnä ja ymmärtämällä, että hänen tarinansa oli kuuntelemisen arvoinen ja että hän itse oli jonkun arvoinen.

Sanomani antoi hänelle sen henkisen ohjauksen, jonka hän tarvitsi oman arvokkuutensa löytämiseen. Nyt oli myös tuttavani koti puhdistettu ja vapautettu. Viikkoa myöhemmin tulin vielä tarkastamaan tilanteen. Tuttavani kertoi rauhan laskeutuneen kotiin, lapset nukkuivat ilman painajaisia ja koirakin oli rauhoittunut. Keskiaikaisten munkkien varjoja ei näkynyt ja tunsimme molemmat viisastuneemme tästä kokemuksesta. Nyt munkki saisi elää niin kauan etsimässään valossa ja levittää ympärilleen kaikkea sitä rakkautta, jota hän oli kantanut sisällään niin pitkään. Kun työskentelee meediona, ennustajana, näkijänä tai rajatiedon ja ennustamisen parissa, on paras kiitos ihmisten auttamisesta vain tieto onnistumisesta. Koko olemus täyttyy rakkaudesta ja kiitollisuudesta. Kiitollisuus siitä, että annettu erityisapu todella auttoi samoin, kuin suunnaton kiitollisuus Luojalle, maailmankaikkeudelle tai enkeleille, tai keneen nyt uskookaan. Nämä lahjat auttavat meitä meedioita, näkijöitä, selvänäkijöitä ja ennustajia tekemään maailmasta hieman paremman paikan.

Toimittaja: R. Lipponen

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
On juuri vapautunut
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
MallaMalla
Ei paikalla
Mallanro 577Astro, Energiahoito, Ennustajat, Ennustaja, Ennustus,...
 

Malla on empaattinen ja ehdottomasti luotettava valotyöntekijä. Malla käyttää apunaan...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Katriina Katriina
Ei paikalla
Katriina nro 524Energiahoito, Astro, Ennustajat, Ennustaja, Ennustaminen,...
 

Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
MiinaMiina
Ei paikalla
Uusi! Miinanro 506Energiahoito, Neuvonantajamme
 

Miina, tietäjä ja parantaja. Tämä lahja on ollut minulla lapsesta saakka ja teen mm....

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Pelätyt ja kunnioitettavat Aghorit

4079 näyttökerrat

On olemassa ihmisiä, jotka elävät erilaisissa yhteiskunnissa ja eri tavalla kuin me. Tässä saat katsauksen siihen, millaisia Aghorit ovat.

 

Viisi uskomusta meedioista

2455 näyttökerrat

On paljon uskomuksia liittyen meedioihin. Tässä yhteydessä otan esille viisi tavallisinta myyttiä, joihin jokaiseen annan vastauksen.

 

Kuinka pääset sisälle henkimaailmaan?

3630 näyttökerrat
Jos sinulla on aavistuksia siitä, että sinulla on henkisiä kykyjä, mutta olet kokenut vaikeaksi päästä oikeaan mielentilaan niin, että voit sopeutua siihen, kannattaa jatkaa lukemista. Vaikka tarvitaankin harjoitusta ja itsekuria voimistamaan vahvuuksiasi, tulet ajan mittaan huomaamaan, kuinka on aina helpompaa päästä yhteyteen henkimaailman kanssa. Saat varmasti erityistä apua, jos seuraat neuvojani.
 

Unien tulkinta 2

6372 näyttökerrat
Kaikki ihmiset näkevät noin viisi unta yössä. Näiden unien kesto vaihtelee 15 ja 40 minuutin välillä. Unien tulkinta on ikivanha tekniikka, jota käytetään ennustamisessa.
 

Meditoimalla luot omaa todellisuuttasi

4409 näyttökerrat
Mielesi on uskomattoman voimakas työkalu. Voit koputella sitä meditaation avulla, jolloin avaat oven uuteen todellisuuteen. Kuvittelemalla asioita, joita haluat ja olemalla ymmärtäväinen sen suhteen, että kaikki kuvittelemasi on myös mahdollista, voit luoda haluamasi todellisuuden, jonka ansaitset.
 

Viimeinen ulospääsy

4102 näyttökerrat
Ennustajana autan näkemään tulevaisuuteen, ja tarjoan myös erityisapua kodinpuhdistuksessa ja henkisen tien ohjauksessa.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy