LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

  Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille   

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Kuinka poistaa tukkeumat ja saada takaisin kadoksissa oleva energia
Kuinka poistaa tukkeumat ja saada takaisin kadoksissa oleva energia

Kuinka poistaa tukkeumat ja saada takaisin kadoksissa oleva energia

Jokainen meistä valuu välillä epätietoisuuden ja stressin olotilaan, jonka ympäröivä maailma aiheuttaa. Olipa kyseessä elämää muuttava tilanne, työ tai perheasiat - ellet ole tietoinen siitä, energiasi valuu pois. Kun näitä esteitä tulee aina uudestaan, luo se meihin negatiivisen kehän, joka heijastuu moniin elämänpolkumme alueisiin.


Vaikka on aina tärkeää etsiä ohjausta siihen, mikä sinulle on oikein, on energioiden uudelleenohjaus tiettyyn asiaan kuitenkin sisäinen työ. Toisin sanoen olin yksin vastuussa siitä, että niin tapahtuu.

Olemme energiayksiköitä, joten keskityään ensin kehoon

Suuri osa aivoistamme on luonnon jäljennintä. Tämä tarkoittaa, että voimme toistaa monia päivittäisiä tehtäviä. Se, mitä söin, näyttelee suurta osaa fyysisen energian tuotannossa, joka keskittyy ravinnon käsittelyyn.

Kasvoin perinteiseen amerikkalaiseen ruokavalioon, joka sisälsi paljon lihaa ja käsiteltyä ruokaa. Söin kolme ateriaa päivässä. Vaihtaessani kevyempään ruokaan, kuten vihanneksiin, huomasin, että kehoni antoi minulle lepotauon ja sain enemmän energiaa käyttööni. Se oli yhtä yksinkertaista kuin säännöllinen paastoaminen. Tein sen omalla tavallani, mutta halusin laajentaa sitä vielä pidemmälle. Henkinen opas voi olla avuksi siinä, mikä on juuri sinulle oikein, mutta jos olet määrätietoinen, saat aikaa myöten paljon enemmän energiaa itsellesi.

Tukkeutuneen energian virittäminen paremmalle taajuudelle

Löysin hyvän opastajan Yogis-paikasta ja muita, jotka ovat keskittyneet hengitykseen. Olin valmis keskittämään energiani luodakseni itseni uudestaan. Ensimmäinen osa oli meditaatio, jota harjoitettiin perusteellisesti. Saattaa vaikuttaa sisäänpäin kääntyneeltä, koska se perustuu mielen puhdistukseen. Kuitenkin säännöllisesti harjoiteltuna tämä itsehillintä antaa todellisen tietoisuuden, jonka avulla voit vaikuttaa mieleesi, joka on vastuussa esteistäsi.

EFT tai Tunteiden Puhdistus Tekniikka oli täynnä oman energiani taistelukentän esteiden puhdistusta. Se on yksinkertaista ja sen voi oppia itse, mutta ohjaaja, esimerkiksi Reiki-ohjaaja, voi nopeuttaa prosessia. Tekniikka perustuu kehon meridiaanien avaamiseen yksinkertaisesti taputtelemalla niitä. Kun vielä samanaikaisesti sanallisesti vahvistin tiettyjen sisälläni olevien esteiden poistumista ja sitä, mitä halusin, auttoivat nämä kolme kohtaa yhdessä kokoamaan hajanaiset energiat positiiviseen suuntaan. Huolimatta siitä, onko kysymys emotionaalisesta tai fyysisestä esteestä, havaitsin EFT:n olevan voimakas ase muutokseen.

Kuten EFT, myös Frequency Healing (värähtelyhoito) on helppo tehdä ja se on helposti saatavilla Internetin kautta. Meitä pommitetaan tässä maailmassa kaikenlaisilla värähtelyillä ja taajuuksilla, jotka ovat vaikutukseltaan negatiivisia, esimerkiksi WiFi ja kännykän käyttö. Muusikkona ja audio-insinöörinä olin hämmästynyt kun löysin teollisuusstandardin mukaisen A440-taajuuden, joka oli esitelty 20. vuosisadalla, ja joka stimuloi keskushermostoa, verrattuna vanhaan standardiin A432.

Hyvä uutinen oli se, että löysin monia taajuuksia, jotka olivat haitallisia. Jokainen värähtelytaajuus, 174 hertziä, 285 hz, 396 hz, 528 hz ja muut, toimivat uudelleen ohjaavina niin, että sain hajautuneen energian omiin tarpeisiini. Ei ollut mitään tarvetta meditoida tai keskittyä. Soitan vain taajuutta kevyesti taustalla ja teen normaaleja kotitouhujani.

Tärkein asia esteiden eliminoimisessa ja energian palauttamisessa omaan käyttöön on jatkuvuus. Jos haluat enemmän elämältäsi ja haluat toteuttaa sen tarkoitusta, sen onnellisemmaksi tulet, mitä nopeammin aloitat.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Katriina Katriina
Odottaa soittoasi
Katriina nro 524Energiahoito, Astro, Ennustajat, Ennustaja, Ennustaminen,...
 

Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
TuuliTuuli
Odottaa soittoasi
Uusi! Tuulinro 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot tulkinta
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
EevaEeva
Ei paikalla
Uusi! Eevanro 222Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Eeva on ratkaisukeskeinen energiatietoinen valmentaja, rinnalla kulkija ja opas,...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Lumipyryn seurailijat

333 näyttökerrat

Lumi symboloi ilmatilan ja elämäntilanteen muutosta, joka voi olla positiivinen tai negatiivinen.

 

Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla

4786 näyttökerrat

Aarrekartta on tuttu käsite monille. Vaikka et olisi koskaan kuullut termiä, olet varmaan jossain elämäsi vaiheessa istunut alas ja miettinyt niitä kaikkia asioita, joita haluat elämäsi aikana tehdä, ennen kuin aikasi maan päällä on ohi. Saattaa kuitenkin olla ylitsevuotavan hankalaa koota kaikkia näitä ajatuksia paperille. Kun otat huomioon horoskooppimerkkisi ominaisuudet, se voi auttaa sinua päättämään, mitä haluat karttaasi lisätä.

 

Hevosenkenkä

5313 näyttökerrat

Kuvittelepa olevasi aurinkoisena päivänä metsäkävelyllä. Millaisia symboleja metsän poluilta voikaan löytää?

 

Tarina suitsukkeesta

7134 näyttökerrat

Kerron tässä miten erilaisia suitsukkeita käytetään nykyään, kuinka herkkiä aivomme ovat juuri tuoksuille sekä miten suitsukkeita käytettiin ennen vanhaan.

 

Pelätyt ja kunnioitettavat Aghorit

4090 näyttökerrat

On olemassa ihmisiä, jotka elävät erilaisissa yhteiskunnissa ja eri tavalla kuin me. Tässä saat katsauksen siihen, millaisia Aghorit ovat.

 

Ida Pingala, hengitysteknikko

2933 näyttökerrat

Ida Pingala on joogan hengitysteknikko. Ennustajana tiedän, että tästä harjoituksesta on suuri apu tasapainon ja energian saavuttamisessa.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy