LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Kuinka poistaa tukkeumat ja saada takaisin kadoksissa oleva energia

Kuinka poistaa tukkeumat ja saada takaisin kadoksissa oleva energia

Jokainen meistä valuu välillä epätietoisuuden ja stressin olotilaan, jonka ympäröivä maailma aiheuttaa. Olipa kyseessä elämää muuttava tilanne, työ tai perheasiat - ellet ole tietoinen siitä, energiasi valuu pois. Kun näitä esteitä tulee aina uudestaan, luo se meihin negatiivisen kehän, joka heijastuu moniin elämänpolkumme alueisiin.


Vaikka on aina tärkeää etsiä ohjausta siihen, mikä sinulle on oikein, on energioiden uudelleenohjaus tiettyyn asiaan kuitenkin sisäinen työ. Toisin sanoen olin yksin vastuussa siitä, että niin tapahtuu.

Olemme energiayksiköitä, joten keskityään ensin kehoon

Suuri osa aivoistamme on luonnon jäljennintä. Tämä tarkoittaa, että voimme toistaa monia päivittäisiä tehtäviä. Se, mitä söin, näyttelee suurta osaa fyysisen energian tuotannossa, joka keskittyy ravinnon käsittelyyn.

Kasvoin perinteiseen amerikkalaiseen ruokavalioon, joka sisälsi paljon lihaa ja käsiteltyä ruokaa. Söin kolme ateriaa päivässä. Vaihtaessani kevyempään ruokaan, kuten vihanneksiin, huomasin, että kehoni antoi minulle lepotauon ja sain enemmän energiaa käyttööni. Se oli yhtä yksinkertaista kuin säännöllinen paastoaminen. Tein sen omalla tavallani, mutta halusin laajentaa sitä vielä pidemmälle. Henkinen opas voi olla avuksi siinä, mikä on juuri sinulle oikein, mutta jos olet määrätietoinen, saat aikaa myöten paljon enemmän energiaa itsellesi.

Tukkeutuneen energian virittäminen paremmalle taajuudelle

Löysin hyvän opastajan Yogis-paikasta ja muita, jotka ovat keskittyneet hengitykseen. Olin valmis keskittämään energiani luodakseni itseni uudestaan. Ensimmäinen osa oli meditaatio, jota harjoitettiin perusteellisesti. Saattaa vaikuttaa sisäänpäin kääntyneeltä, koska se perustuu mielen puhdistukseen. Kuitenkin säännöllisesti harjoiteltuna tämä itsehillintä antaa todellisen tietoisuuden, jonka avulla voit vaikuttaa mieleesi, joka on vastuussa esteistäsi.

EFT tai Tunteiden Puhdistus Tekniikka oli täynnä oman energiani taistelukentän esteiden puhdistusta. Se on yksinkertaista ja sen voi oppia itse, mutta ohjaaja, esimerkiksi Reiki-ohjaaja, voi nopeuttaa prosessia. Tekniikka perustuu kehon meridiaanien avaamiseen yksinkertaisesti taputtelemalla niitä. Kun vielä samanaikaisesti sanallisesti vahvistin tiettyjen sisälläni olevien esteiden poistumista ja sitä, mitä halusin, auttoivat nämä kolme kohtaa yhdessä kokoamaan hajanaiset energiat positiiviseen suuntaan. Huolimatta siitä, onko kysymys emotionaalisesta tai fyysisestä esteestä, havaitsin EFT:n olevan voimakas ase muutokseen.

Kuten EFT, myös Frequency Healing (värähtelyhoito) on helppo tehdä ja se on helposti saatavilla Internetin kautta. Meitä pommitetaan tässä maailmassa kaikenlaisilla värähtelyillä ja taajuuksilla, jotka ovat vaikutukseltaan negatiivisia, esimerkiksi WiFi ja kännykän käyttö. Muusikkona ja audio-insinöörinä olin hämmästynyt kun löysin teollisuusstandardin mukaisen A440-taajuuden, joka oli esitelty 20. vuosisadalla, ja joka stimuloi keskushermostoa, verrattuna vanhaan standardiin A432.

Hyvä uutinen oli se, että löysin monia taajuuksia, jotka olivat haitallisia. Jokainen värähtelytaajuus, 174 hertziä, 285 hz, 396 hz, 528 hz ja muut, toimivat uudelleen ohjaavina niin, että sain hajautuneen energian omiin tarpeisiini. Ei ollut mitään tarvetta meditoida tai keskittyä. Soitan vain taajuutta kevyesti taustalla ja teen normaaleja kotitouhujani.

Tärkein asia esteiden eliminoimisessa ja energian palauttamisessa omaan käyttöön on jatkuvuus. Jos haluat enemmän elämältäsi ja haluat toteuttaa sen tarkoitusta, sen onnellisemmaksi tulet, mitä nopeammin aloitat.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
StellaStella
Odottaa soittoasi
Stellanro 256Energiahoito, Ennustaja, Ennustus
 
Stella loistaa valoa ja saa sinutkin sädehtimään.
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 
Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
SerenaSerena
Ei paikalla
Serenanro 546Meedio, Tarot tulkinta, Unien tulkinta, Ennustaminen
 
Serenan esivanhemmissa on ollut useita näkijöitä ja taidot ovat siirtyneet...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
RitaRita
Ei paikalla
Ritanro 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen
 
Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Henkiparantajat

1438 näyttökerrat
Henkiparantajat ovat yksilöitä, jotka ovat erityisen herkkiä muiden ihmisten tunteille. He voivat tuntea kipua ja tunteiden epätasapainoa ihmisistä, joihin he sitoutuvat syvästi
 

Epätäydellisyyden tunteen käsitteleminen

3034 näyttökerrat
Jos olet joskus tuntenut itsesi tyhjäksi ja epätäydelliseksi, ymmärrät ehkä hyvin, kuinka vakavia tällaiset tunteet voivat olla. Onneksi on ihmisiä, jotka osaavat auttaa, eikä ainoastaan terapeutteja, jotka antavat sinulle vain lääkkeitä.
 

Miten ennustaja voi auttaa minua?

5084 näyttökerrat
Ennustaja voi antaa sinulle ammattiapua auttaakseen sinua ymmärtämään itseäsi paremmin. Hengellisen neuvonannon avulla voit saada silmäsi auki uusille mahdollisuuksille.
 

Syntynyt meedioksi?

5360 näyttökerrat
Meedioiden intuitio on synnynnäistä, mutta joskus taidon voi myös oppia. Tässä on joitain merkkejä siitä, että olet syntynyt ennustajaksi.
 

Yliluonnolliset unet - kun unesta tulee näky

2674 näyttökerrat
Onko sinulla unia tai näkyjä, jotka vaikuttavat? Jos on, et ole yksin. On monia, jotka näkevät erilaisia yliluonnollisia unia.
 

Horoskooppi ennustus

166 näyttökerrat
Horoskooppi ennustus pohjautuu syntymäaikaasi perustuvaan tähtikarttaan.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy