Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Kuinka poistaa tukkeumat ja saada takaisin kadoksissa oleva energia

Kuinka poistaa tukkeumat ja saada takaisin kadoksissa oleva energia

Jokainen meistä valuu välillä epätietoisuuden ja stressin olotilaan, jonka ympäröivä maailma aiheuttaa. Olipa kyseessä elämää muuttava tilanne, työ tai perheasiat - ellet ole tietoinen siitä, energiasi valuu pois. Kun näitä esteitä tulee aina uudestaan, luo se meihin negatiivisen kehän, joka heijastuu moniin elämänpolkumme alueisiin.


Vaikka on aina tärkeää etsiä ohjausta siihen, mikä sinulle on oikein, on energioiden uudelleenohjaus tiettyyn asiaan kuitenkin sisäinen työ. Toisin sanoen olin yksin vastuussa siitä, että niin tapahtuu.

Olemme energiayksiköitä, joten keskityään ensin kehoon

Suuri osa aivoistamme on luonnon jäljennintä. Tämä tarkoittaa, että voimme toistaa monia päivittäisiä tehtäviä. Se, mitä söin, näyttelee suurta osaa fyysisen energian tuotannossa, joka keskittyy ravinnon käsittelyyn.

Kasvoin perinteiseen amerikkalaiseen ruokavalioon, joka sisälsi paljon lihaa ja käsiteltyä ruokaa. Söin kolme ateriaa päivässä. Vaihtaessani kevyempään ruokaan, kuten vihanneksiin, huomasin, että kehoni antoi minulle lepotauon ja sain enemmän energiaa käyttööni. Se oli yhtä yksinkertaista kuin säännöllinen paastoaminen. Tein sen omalla tavallani, mutta halusin laajentaa sitä vielä pidemmälle. Henkinen opas voi olla avuksi siinä, mikä on juuri sinulle oikein, mutta jos olet määrätietoinen, saat aikaa myöten paljon enemmän energiaa itsellesi.

Tukkeutuneen energian virittäminen paremmalle taajuudelle

Löysin hyvän opastajan Yogis-paikasta ja muita, jotka ovat keskittyneet hengitykseen. Olin valmis keskittämään energiani luodakseni itseni uudestaan. Ensimmäinen osa oli meditaatio, jota harjoitettiin perusteellisesti. Saattaa vaikuttaa sisäänpäin kääntyneeltä, koska se perustuu mielen puhdistukseen. Kuitenkin säännöllisesti harjoiteltuna tämä itsehillintä antaa todellisen tietoisuuden, jonka avulla voit vaikuttaa mieleesi, joka on vastuussa esteistäsi.

EFT tai Tunteiden Puhdistus Tekniikka oli täynnä oman energiani taistelukentän esteiden puhdistusta. Se on yksinkertaista ja sen voi oppia itse, mutta ohjaaja, esimerkiksi Reiki-ohjaaja, voi nopeuttaa prosessia. Tekniikka perustuu kehon meridiaanien avaamiseen yksinkertaisesti taputtelemalla niitä. Kun vielä samanaikaisesti sanallisesti vahvistin tiettyjen sisälläni olevien esteiden poistumista ja sitä, mitä halusin, auttoivat nämä kolme kohtaa yhdessä kokoamaan hajanaiset energiat positiiviseen suuntaan. Huolimatta siitä, onko kysymys emotionaalisesta tai fyysisestä esteestä, havaitsin EFT:n olevan voimakas ase muutokseen.

Kuten EFT, myös Frequency Healing (värähtelyhoito) on helppo tehdä ja se on helposti saatavilla Internetin kautta. Meitä pommitetaan tässä maailmassa kaikenlaisilla värähtelyillä ja taajuuksilla, jotka ovat vaikutukseltaan negatiivisia, esimerkiksi WiFi ja kännykän käyttö. Muusikkona ja audio-insinöörinä olin hämmästynyt kun löysin teollisuusstandardin mukaisen A440-taajuuden, joka oli esitelty 20. vuosisadalla, ja joka stimuloi keskushermostoa, verrattuna vanhaan standardiin A432.

Hyvä uutinen oli se, että löysin monia taajuuksia, jotka olivat haitallisia. Jokainen värähtelytaajuus, 174 hertziä, 285 hz, 396 hz, 528 hz ja muut, toimivat uudelleen ohjaavina niin, että sain hajautuneen energian omiin tarpeisiini. Ei ollut mitään tarvetta meditoida tai keskittyä. Soitan vain taajuutta kevyesti taustalla ja teen normaaleja kotitouhujani.

Tärkein asia esteiden eliminoimisessa ja energian palauttamisessa omaan käyttöön on jatkuvuus. Jos haluat enemmän elämältäsi ja haluat toteuttaa sen tarkoitusta, sen onnellisemmaksi tulet, mitä nopeammin aloitat.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

NellaNella
Odottaa soittoasi
Nellanr 238Tarot tulkinta, Ennustajat, Ennustaminen, Rajatieto
 
Nella on lämminsydäminen ja todella kokenut ennustaja, jonka erityisalana ovat...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
MarjaanaMarjaana
Odottaa soittoasi
Marjaananr 526Unien tulkinta, Ennustaja, Rajatieto, Ennustajat
 
Marjaana tulkitsee unesi ja hoitaa tunteitasi herkkyydellä.
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AuraAura
Odottaa soittoasi
Auranr 550Unien tulkinta, Tarot tulkinta, Ennustus, Rajatieto
 
Aura auttaa näkemään tulevaisuuteesi ja tulkitsemaan uniasi. Soita hänelle ja sa...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
TeaTea
Odottaa soittoasi
Teanr 552Ennustaja, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustajat
 
Keskustele Tean kanssa niin huomaat elämänlaatusi paranevan huimasti. Soita Tealle...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Henkiparantajat

1056 näyttökerrat
Henkiparantajat ovat yksilöitä, jotka ovat erityisen herkkiä muiden ihmisten tunteille. He voivat tuntea kipua ja tunteiden epätasapainoa ihmisistä, joihin he sitoutuvat syvästi
 

Syntynyt meedioksi?

5062 näyttökerrat
Meedioiden intuitio on synnynnäistä, mutta joskus taidon voi myös oppia. Tässä on joitain merkkejä siitä, että olet syntynyt ennustajaksi.
 

Kynttilätoivomus

4974 näyttökerrat
Ihmiset ovat satojen vuosien ajan uhranneet tavaroita polttamalla saadakseen toiveensa toteen. Tässä kerrotaan, miten voit toimia.
 

Miten ennustaja voi auttaa minua?

4846 näyttökerrat
Ennustaja voi antaa sinulle ammattiapua auttaakseen sinua ymmärtämään itseäsi paremmin. Hengellisen neuvonannon avulla voit saada silmäsi auki uusille mahdollisuuksille.
 

Viisi syytä, miksi on hyvä astua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle

1710 näyttökerrat
Elämä voi olla haasteellinen matka. Voi olla vaikeaa tehdä itsetutkiskelua, astua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle tai kokeilla jotakin uutta. Saatat yhä yrittää ymmärtää elämäsi tarkoitusta ja saatat tuntea olevasi hukassa tai yksin. Tämä saattaa vaikuttaa rajoittavasti niin, ettet pysty käyttämään täyttä potentiaaliasi.
 

Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla

3676 näyttökerrat
Aarrekartta on tuttu käsite monille. Vaikka et olisi koskaan kuullut termiä, olet varmaan jossain elämäsi vaiheessa istunut alas ja miettinyt niitä kaikkia asioita, joita haluat elämäsi aikana tehdä, ennen kuin aikasi maan päällä on ohi. Saattaa kuitenkin olla ylitsevuotavan hankalaa koota kaikkia näitä ajatuksia paperille. Kun otat huomioon horoskooppimerkkisi ominaisuudet, se voi auttaa sinua päättämään, mitä haluat karttaasi lisätä.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy