LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

  Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille   

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Kolme energiahoitotapaa
Kolme energiahoitotapaa

Kolme energiahoitotapaa

Energiahoito on yksi vaihtoehtoisen lääketieteen harjoittamisen muoto, joka käsittelee äkillistä kipua, kroonista särkyä ja muita terveysongelmia. Se avaa tukoksia ja saa energiavirtauksen liikkeelle.


Näitä energioita ei mitata tieteellisin välinein, vaan pikemminkin filosofisen/metafyysisen käsitteen kautta, sillä se perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen sekä muihin ei-länsimaisiin hoitomuotoihin. Energiahoito on yleisesti turvallista ja sivuvaikutuksia on raportoitu vain vähän.

Monet parantamistavat yhdistetään erityisesti joihinkin uskontoihin tai hengellisiin tapoihin, mutta sinun ei tarvitse kuulua mihinkään tiettyyn uskontoon voidaksesi ottaa vastaan energiahoitoja. Hoidon antajat voivat oppia käyttämään hoitoja sekä muihin ihmisiin että itseensä.

Akupunktio

Akupunktio on energiahoitomuoto, jossa käytetään ohuita metallineuloja, jotka stimuloivat tiettyjä kehon kohtia. Näitä kohtia kutsutaan meridiaanikohdiksi, mikä viittaa kehon energiavirtojen "karttaan", jonka perinteinen kiinalainen lääketiede (TCM) kuvaa. TCM kutsuu näitä energioita nimellä chi ja qi.

Tyypillisen akupunktiovastaanoton aikana käytetään 5-20 neulaa. Jotkut ammatinharjoittajat liikuttelevat neuloja sen jälkeen, kun ovat laittaneet ne ihoon. Se voi olla kivuliasta, vaikka taitava akupunktiohoitaja tietääkin, miten saadaan kaikkein vähiten kipua aikaan.

Samantyyppinen hoitomuoto on akupainanta, jossa käytetään fyysistä kosketusta neulojen sijasta niin, että hoitaja pystyy stimuloimaan kehon meridiaanikohtia.

Hierojat voivat sisällyttää akupainannan osaksi hierontatekniikoitaan, joihin he ovat erikoistuneet. Akupainantahierontaa voidaan tehdä käsin tai siihen tarkoitukseen suunnitelluilla välineillä, joista joitakin lämmitetään ennen käsittelyä.

Reiki

Mikau Usuin katsotaan kehittäneen reikin 1900-luvun alussa, vaikka se perustuukin paljon aikaisempaan perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. "Ki" sanassa reiki viittaa samaan hienovaraiseen energiaan kuin kiinalainen sana "qi". Kun akupunktiota on perinteisesti käytetty monien sairauksien oireiden hoitamiseen, on reiki holistinen hoitomuoto, jonka tarkoituksena on edistää yleistä hyvinvointia.

Reikihoitaja ymmärtää myös sen, että jos elämänvoiman virtaus on tukossa, alkaa se vaikuttaa myös kehon fyysisiin kudoksiin.
Reiki eroaa perinteisistä hierontatekniikoista mm. sillä, että reikihoitaja manipuloi kehon energioita ennemmin kuin kehon kudoksia. Hoitaja voi esimerkiksi asettaa kätensä kevyesti tiettyyn kehon kohtaan tai pyörittää käsiä aivan pään yläpuolella.

Zonterapia

Energiahoidoista myös zonterapia on tunnettu. Se sisältää hyvin erityisiä hierontatekniikoita, joita tehdään käsillä, sormilla ja peukalolla, usein hoidettavan käsiin ja jalkoihin. Kuten muissakin hierontatekniikoissa, voi hoitaja käyttää hierontaöljyä tai voidetta.
Zonterapian harjoittaja näkee kehon jakautuvan kymmeneen pystysuoraan kenttään. Viisi näistä kentistä sijaitsee kehon vasemmalla puolella ja viisi oikealla puolella.

Refleksologiaan perustuva diagrammi näyttää käsien ja jalkojen alueet, jotka vastaavat kehon muita alueita, ja käsittelemällä näitä tiettyjä käsien ja jalkojen kohtia reflexiohoitaja suuntaa energiavirran kehon läpi. Tämäntyyppinen energiahoito on suosittua skandinaavisissa maissa, erityisesti Tanskassa ja Norjassa.

Hoitomenetelmät kuten akunpunktio, akupainanta, reiki ja refleksologia käyttävät kaikkia niitä epäfyysisiä tai hienovaraisia energioita, joiden uskotaan virtaavan kehon läpi ja joita hoitamalla lievitetään kipua sekä saadaan kehollinen terveys ja tasapaino kuntoon. Vaikka tieteellistä todistusaineistoa ei juurikaan ole olemassa, se ei pelota niitä, jotka uskovat energiavoimaan, jota ei voida löytää tieteellisten välineiden avulla.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
EevaEeva
Ei paikalla
Uusi! Eevanro 222Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Eeva on ratkaisukeskeinen energiatietoinen valmentaja, rinnalla kulkija ja opas,...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
EmiliaEmilia
Ei paikalla
Uusi! Emilianro 505Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Emiilia tulkitsee sinulle Tarot -kortit ja erilaiset Oraakkelit intuitiota apuna...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
RitaRita
Ei paikalla
Ritanro 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen
 

Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Maagisen nimen valinta

6283 näyttökerrat
Ennustajina tai meedioina työskentelevät eivät aina käytä omia nimiään. Kerromme sinulle, miten valitset oman maagisen nimesi.
 

Tärkeät tarot-kortit ja niiden merkitykset

15682 näyttökerrat
Ottamalla yhteyttä tarot-oppaisiin voit ymmärtää, mihin kohtalo haluaa sinua viedä. Selvänäkijä voi käyttää ennustamisessa tarot-kortteja intuitiotaan vahvistaakseen.
 

Henkisen opastuksen käyttäminen kumppanin löytämiseksi

1737 näyttökerrat

Jossain elämän kohdassa jokainen tarvitsee kumppanin, ja kosmos onkin varustettu erilaisilla keinoilla aviomiehen tai vaimon löytämiseen.

 

Jumalallinen kääpiö

6641 näyttökerrat
Maailmamme on täynnä niin paljon mystiikkaa. Maailmassa on olemassa energioita, joista ei edes kokeneillakaan näkijöillä ja ennustajilla ole tietoa.
 

Henkiparantajat

2521 näyttökerrat

Henkiparantajat ovat yksilöitä, jotka ovat erityisen herkkiä muiden ihmisten tunteille. He voivat tuntea kipua ja tunteiden epätasapainoa ihmisistä, joihin he sitoutuvat syvästi.

 

Aivoaaltojen erilaiset asteet

1815 näyttökerrat

Aivoissa tapahtuvien aaltojen merkityksen syvällinen ymmärtämys lisää taitoa hallita tietoisuuden tasoja, joka taas vaikutttaa intuitiivisuuteen. Tässä artikkelissa käsittelemämme neljänlaiset aivoaaltoalueet ovat beta, alpha, theta ja delta. Niiden opiskeleminen avaa intuitiivisuuteen aivan uusia osa-alueita.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy