LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Kolme energiahoitotapaa

Kolme energiahoitotapaa

Energiahoito on yksi vaihtoehtoisen lääketieteen harjoittamisen muoto, joka käsittelee äkillistä kipua, kroonista särkyä ja muita terveysongelmia. Se avaa tukoksia ja saa energiavirtauksen liikkeelle.


Näitä energioita ei mitata tieteellisin välinein, vaan pikemminkin filosofisen/metafyysisen käsitteen kautta, sillä se perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen sekä muihin ei-länsimaisiin hoitomuotoihin. Energiahoito on yleisesti turvallista ja sivuvaikutuksia on raportoitu vain vähän.
Monet parantamistavat yhdistetään erityisesti joihinkin uskontoihin tai hengellisiin tapoihin, mutta sinun ei tarvitse kuulua mihinkään tiettyyn uskontoon voidaksesi ottaa vastaan energiahoitoja. Hoidon antajat voivat oppia käyttämään hoitoja sekä muihin ihmisiin että itseensä.


Akupunktio
Akupunktio on energiahoitomuoto, jossa käytetään ohuita metallineuloja, jotka stimuloivat tiettyjä kehon kohtia. Näitä kohtia kutsutaan meridiaanikohdiksi, mikä viittaa kehon energiavirtojen "karttaan", jonka perinteinen kiinalainen lääketiede (TCM) kuvaa. TCM kutsuu näitä energioita nimellä chi ja qi.
Tyypillisen akupunktiovastaanoton aikana käytetään 5-20 neulaa. Jotkut ammatinharjoittajat liikuttelevat neuloja sen jälkeen, kun ovat laittaneet ne ihoon. Se voi olla kivuliasta, vaikka taitava akupunktiohoitaja tietääkin, miten saadaan kaikkein vähiten kipua aikaan.


Samantyyppinen hoitomuoto on akupainanta, jossa käytetään fyysistä kosketusta neulojen sijasta niin, että hoitaja pystyy stimuloimaan kehon meridiaanikohtia.
Hierojat voivat sisällyttää akupainannan osaksi hierontatekniikoitaan, joihin he ovat erikoistuneet. Akupainantahierontaa voidaan tehdä käsin tai siihen tarkoitukseen suunnitelluilla välineillä, joista joitakin lämmitetään ennen käsittelyä.


Reiki
Mikau Usuin katsotaan kehittäneen reikin 1900-luvun alussa, vaikka se perustuukin paljon aikaisempaan perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. "Ki" sanassa reiki viittaa samaan hienovaraiseen energiaan kuin kiinalainen sana "qi". Kun akupunktiota on perinteisesti käytetty monien sairauksien oireiden hoitamiseen, on reiki holistinen hoitomuoto, jonka tarkoituksena on edistää yleistä hyvinvointia.
Reikihoitaja ymmärtää myös sen, että jos elämänvoiman virtaus on tukossa, alkaa se vaikuttaa myös kehon fyysisiin kudoksiin.
Reiki eroaa perinteisistä hierontatekniikoista mm. sillä, että reikihoitaja manipuloi kehon energioita ennemmin kuin kehon kudoksia. Hoitaja voi esimerkiksi asettaa kätensä kevyesti tiettyyn kehon kohtaan tai pyörittää käsiä aivan pään yläpuolella.


Zonterapia
Energiahoidoista myös zonterapia on tunnettu. Se sisältää hyvin erityisiä hierontatekniikoita, joita tehdään käsillä, sormilla ja peukalolla, usein hoidettavan käsiin ja jalkoihin. Kuten muissakin hierontatekniikoissa, voi hoitaja käyttää hierontaöljyä tai voidetta.
Zonterapian harjoittaja näkee kehon jakautuvan kymmeneen pystysuoraan kenttään. Viisi näistä kentistä sijaitsee kehon vasemmalla puolella ja viisi oikealla puolella.
Refleksologiaan perustuva diagrammi näyttää käsien ja jalkojen alueet, jotka vastaavat kehon muita alueita, ja käsittelemällä näitä tiettyjä käsien ja jalkojen kohtia reflexiohoitaja suuntaa energiavirran kehon läpi. Tämäntyyppinen energiahoito on suosittua skandinaavisissa maissa, erityisesti Tanskassa ja Norjassa.


Hoitomenetelmät kuten akunpunktio, akupainanta, reiki ja refleksologia käyttävät kaikkia niitä epäfyysisiä tai hienovaraisia energioita, joiden uskotaan virtaavan kehon läpi ja joita hoitamalla lievitetään kipua sekä saadaan kehollinen terveys ja tasapaino kuntoon. Vaikka tieteellistä todistusaineistoa ei juurikaan ole olemassa, se ei pelota niitä, jotka uskovat energiavoimaan, jota ei voida löytää tieteellisten välineiden avulla.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 
Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
StellaStella
Odottaa soittoasi
Stellanro 256Energiahoito, Ennustaja, Ennustus
 
Stella loistaa valoa ja saa sinutkin sädehtimään.
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
RitaRita
Ei paikalla
Ritanro 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen
 
Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
YasminYasmin
Ei paikalla
Yasminnro 264Astro, Ennustaja, Tarot tulkinta, Unien tulkinta,...
 
Hei, olen Yasmin. Käytän apunani Tarot kortteja ja heiluria. Joskus ihmisten...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Aivoaaltojen erilaiset asteet

1129 näyttökerrat
Aivoissa tapahtuvien aaltojen merkityksen syvällinen ymmärtämys lisää taitoa hallita tietoisuuden tasoja, joka taas vaikutttaa intuitiivisuuteen. Tässä artikkelissa käsittelemämme neljänlaiset aivoaaltoalueet ovat beta, alpha, theta ja delta. Niiden opiskeleminen avaa intuitiivisuuteen aivan uusia osa-alueita.
 

Tärkeät tarot-kortit ja niiden merkitykset

12297 näyttökerrat
Ottamalla yhteyttä tarot-oppaisiin voit ymmärtää, mihin kohtalo haluaa sinua viedä. Selvänäkijä voi käyttää ennustamisessa tarot-kortteja intuitiotaan vahvistaakseen.
 

Tulevaisuuden ennustaminen

769 näyttökerrat
Onko tulevaisuuden ennustaminen tarot-korteilla todella mahdollista?
 

Viisi merkkiä siitä, että sinun täytyy tehdä sisäistä tutkiskelua

4042 näyttökerrat
Lääkkeet, kirurgiset toimenpiteet ja hoitomenetelmät ovat kaikki tapoja, joita ihmiset käyttävät ratkaistakseen ja hallitakseen asioita kehossaan. Nämä menetelmät eivät kuitenkaan ole ainoita tapoja tehdä niin. Itse asiassa voit saada merkkejä, että sinun pitää sen sijaan lähteä henkiselle matkalle.
 

Ensimmäinen henkinen kokemukseni

4714 näyttökerrat
Kaikilla meedioilla on kertomus ensimmäisestä kokemuksestaan henkien kanssa. Tämä on erään näkijän kertomus ensimmäisestä henkisestä kokemuksestaan.
 

Henkiparantajat

1439 näyttökerrat
Henkiparantajat ovat yksilöitä, jotka ovat erityisen herkkiä muiden ihmisten tunteille. He voivat tuntea kipua ja tunteiden epätasapainoa ihmisistä, joihin he sitoutuvat syvästi
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy