LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Kolme energiahoitotapaa
Kolme energiahoitotapaa

Kolme energiahoitotapaa

Energiahoito on yksi vaihtoehtoisen lääketieteen harjoittamisen muoto, joka käsittelee äkillistä kipua, kroonista särkyä ja muita terveysongelmia. Se avaa tukoksia ja saa energiavirtauksen liikkeelle.


Näitä energioita ei mitata tieteellisin välinein, vaan pikemminkin filosofisen/metafyysisen käsitteen kautta, sillä se perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen sekä muihin ei-länsimaisiin hoitomuotoihin. Energiahoito on yleisesti turvallista ja sivuvaikutuksia on raportoitu vain vähän.

Monet parantamistavat yhdistetään erityisesti joihinkin uskontoihin tai hengellisiin tapoihin, mutta sinun ei tarvitse kuulua mihinkään tiettyyn uskontoon voidaksesi ottaa vastaan energiahoitoja. Hoidon antajat voivat oppia käyttämään hoitoja sekä muihin ihmisiin että itseensä.

Akupunktio

Akupunktio on energiahoitomuoto, jossa käytetään ohuita metallineuloja, jotka stimuloivat tiettyjä kehon kohtia. Näitä kohtia kutsutaan meridiaanikohdiksi, mikä viittaa kehon energiavirtojen "karttaan", jonka perinteinen kiinalainen lääketiede (TCM) kuvaa. TCM kutsuu näitä energioita nimellä chi ja qi.

Tyypillisen akupunktiovastaanoton aikana käytetään 5-20 neulaa. Jotkut ammatinharjoittajat liikuttelevat neuloja sen jälkeen, kun ovat laittaneet ne ihoon. Se voi olla kivuliasta, vaikka taitava akupunktiohoitaja tietääkin, miten saadaan kaikkein vähiten kipua aikaan.

Samantyyppinen hoitomuoto on akupainanta, jossa käytetään fyysistä kosketusta neulojen sijasta niin, että hoitaja pystyy stimuloimaan kehon meridiaanikohtia.

Hierojat voivat sisällyttää akupainannan osaksi hierontatekniikoitaan, joihin he ovat erikoistuneet. Akupainantahierontaa voidaan tehdä käsin tai siihen tarkoitukseen suunnitelluilla välineillä, joista joitakin lämmitetään ennen käsittelyä.

Reiki

Mikau Usuin katsotaan kehittäneen reikin 1900-luvun alussa, vaikka se perustuukin paljon aikaisempaan perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. "Ki" sanassa reiki viittaa samaan hienovaraiseen energiaan kuin kiinalainen sana "qi". Kun akupunktiota on perinteisesti käytetty monien sairauksien oireiden hoitamiseen, on reiki holistinen hoitomuoto, jonka tarkoituksena on edistää yleistä hyvinvointia.

Reikihoitaja ymmärtää myös sen, että jos elämänvoiman virtaus on tukossa, alkaa se vaikuttaa myös kehon fyysisiin kudoksiin.
Reiki eroaa perinteisistä hierontatekniikoista mm. sillä, että reikihoitaja manipuloi kehon energioita ennemmin kuin kehon kudoksia. Hoitaja voi esimerkiksi asettaa kätensä kevyesti tiettyyn kehon kohtaan tai pyörittää käsiä aivan pään yläpuolella.

Zonterapia

Energiahoidoista myös zonterapia on tunnettu. Se sisältää hyvin erityisiä hierontatekniikoita, joita tehdään käsillä, sormilla ja peukalolla, usein hoidettavan käsiin ja jalkoihin. Kuten muissakin hierontatekniikoissa, voi hoitaja käyttää hierontaöljyä tai voidetta.
Zonterapian harjoittaja näkee kehon jakautuvan kymmeneen pystysuoraan kenttään. Viisi näistä kentistä sijaitsee kehon vasemmalla puolella ja viisi oikealla puolella.

Refleksologiaan perustuva diagrammi näyttää käsien ja jalkojen alueet, jotka vastaavat kehon muita alueita, ja käsittelemällä näitä tiettyjä käsien ja jalkojen kohtia reflexiohoitaja suuntaa energiavirran kehon läpi. Tämäntyyppinen energiahoito on suosittua skandinaavisissa maissa, erityisesti Tanskassa ja Norjassa.

Hoitomenetelmät kuten akunpunktio, akupainanta, reiki ja refleksologia käyttävät kaikkia niitä epäfyysisiä tai hienovaraisia energioita, joiden uskotaan virtaavan kehon läpi ja joita hoitamalla lievitetään kipua sekä saadaan kehollinen terveys ja tasapaino kuntoon. Vaikka tieteellistä todistusaineistoa ei juurikaan ole olemassa, se ei pelota niitä, jotka uskovat energiavoimaan, jota ei voida löytää tieteellisten välineiden avulla.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Ukko KaleviUkko KaleviUusi!
Ei paikalla
Uusi! Ukko Kalevinro 208Astro, Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen,...
 

Ukko Kalevin kyvyt ovat perittyjä, sukupolvelta toiselle. Hänellä on vuosien...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
TuuliTuuli
Ei paikalla
Tuulinro 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot...
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
RitaRita
Ei paikalla
Ritanro 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen,...
 

Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Ensimmäinen henkinen kokemukseni

6240 näyttökerrat

Kaikilla meedioilla on kertomus ensimmäisestä kokemuksestaan henkien kanssa. Tämä on erään näkijän kertomus ensimmäisestä henkisestä kokemuksestaan.

 

Enkelihoito

605 näyttökerrat

Enkelihoito auttaa stressiin ja ahdistukseen ja antaa energiaa ja suuntaviivoja elämään.

 

Miten ennustaja voi auttaa minua?

6158 näyttökerrat

Ennustaja voi antaa sinulle ammattiapua auttaakseen sinua ymmärtämään itseäsi paremmin. Hengellisen neuvonannon avulla voit saada silmäsi auki uusille mahdollisuuksille.

 

Hevosenkenkä

5896 näyttökerrat

Kuvittelepa olevasi aurinkoisena päivänä metsäkävelyllä. Millaisia symboleja metsän poluilta voikaan löytää?

 

Kodinpuhdistusrituaali

6927 näyttökerrat

Työskentelen meediona, ennustajana, povaajana ja näkijänä. Minulta on monta kertaa kysytty voinko puhdistaa kodin negatiivisista energioista.

 

Tarina suitsukkeesta

7603 näyttökerrat

Kerron tässä miten erilaisia suitsukkeita käytetään nykyään, kuinka herkkiä aivomme ovat juuri tuoksuille sekä miten suitsukkeita käytettiin ennen vanhaan.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy