LAADUKAS PALVELULINJA HYVÄSYTTY TULKITSIJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Kodinpuhdistusrituaali
Kodinpuhdistusrituaali

Kodinpuhdistusrituaali

Työskentelen meediona, ennustajana, povaajana ja näkijänä. Minulta on monta kertaa kysytty voinko puhdistaa kodin negatiivisista energioista


Saattaa olla olemassa monia eri syitä, joiden takia jokin tila tarvitsee puhdistuksen. Esimerkkinä voi olla, että on juuri muuttanut ja haluaa edellisen asukkaan energioiden neutralisoinnin.

Joku on ehkä on läpikäynyt vaikean jakson elämässään tuntee tarvetta päästä eroon vanhasta ”romusta”, jota on kiinni seinissä. Voi myös olla, että on tuntenut itsensä väsyneeksi, ja kehonsa ja sielunsa raskaaksi kodissaan, mutta ei kodin ulkopuolella. Tilaan, jossa käy paljon ihmisiä erilaisine taustoineen ja energioineen, jää paljon negatiivista ja positiivista energiaa. Syy voi myös olla se, että kodissa tai tilassa kummittelee, ja sen läsnäolo voi aiheuttaa epäjärjestystä ja selittämättömiä ilmiöitä. Me elävät emme ole ainoita, jotka tarvitsemme energiahoitoa ja henkisen tien ohjausta, vaan myös tuonpuoleiseen siirtyneet henkilöt, jotka ja vaeltaneet vuosia löytääkseen tien valoon, voivat olla energiahoidon tarpeessa. 

Esimerkkinä voimme ottaa tapauksen naisesta, jonka nähtiin vaeltavan päämäärättömästi. Hän ei koskaan edennyt minnekään. Henkilöt, kuten tämä nainen, voivat olla energiahoidon ja henkisen tien ohjauksen tarpeessa, nähdäkseen ”uuden” maailmansa sellaisen kuin se todellisuudessa on. Nainen tarvitsi jonkun, joka lahjojensa avulla pystyi antamaan sen erityisavun, joka oikean tien löytämiseen tarvittiin.

Useimmissa tapauksissa pystyy itsekin tekemään yksinkertaisilla ja edullisilla tavoilla hyvin tehokkaan puhdistuksen. Tasapainon voi palauttaa käyttämällä symbolia neljästä elementistä: maa, tuli, ilma ja vesi. Puhdisturituaaliin tarvitaan seuraavat asiat:

Kynttiläjalassa oleva kynttilä. Tavallinen puhdistus tehdään valkoisella kynttilällä, mutta jos negatiivista energiaa on paljon tai läsnä jokin epämiellyttävä henki, on kynttilän oltava musta. Musta puhdistaa tehokkaasti hyvin negatiiviset ja epäpuhtaat energiat. Kynttilä symbolisoi elementtiä tuli.

Noin 1 kg suolaa, joka symbolisoi elementtiä maa.

Suitsuke, salvia, Frankincense-öljy, mirhami tai tiibetiläinen suitsuke symbolisoivat elementtiä ilma, ja toimivat erinomaisesti.

Noin litra kylmää vettä, joka symbolisoi elementtiä vesi.

Rituaali tulee tehdä sellaisena vuorokauden aikana, jolloin kukaan ei häiritse ja jolloin rituaaliin voi rauhassa keskittyä. Laita puhelin äänettömälle, eikä siihen tule vastata, ettei keskittyminen häiriinny. Ikkunoiden ja ovien sulkeminen parantaa rituaalin tehoa. Mahdollinen palohälytin saattaa reagoida suitsukkeisiin, joten se kannattaa ottaa väliaikaisesti pois käytöstä. Ennen kuin aloitat, sytytä kynttilä ja rukoile rituaalille menestystä.

Ota kynttilä käteesi ja aloita kulkemalla ympäri kotia sanoen samalla (käytä mielellään omia sanoja):
”Kuin tuli polttaa kaiken epäpuhtaan, haluan tämänkin tulen tuhoavan kaiken epäpuhtaan kodissani/tilassani”.

1. Liikuta kynttilää ylös alas nurkissa ja tiloissa, kuten WC:t ja kaapit (ole varovainen, ettet vahingossa sytytä mitään tuleen).

2. Sytytä suitsuke, ja kulje sen kanssa ympäri kotia/tilaa ja sano ääneen: ” Kuten savu nousee, haluan että tämä savu nousisi, kuten toiveeni puhdistumisesta”.

3. Aseta sitten suitsuke kynttilän viereen, ja ota esiin iso kulho, johon kaadat kylmän veden.

4. Kulje ympäriinsä kulhon kanssa ja ruiski vähän vettä lattialle kodissa/tilassa, ja sano ääneen: ”Kuten vesi puhdistaa kaiken epäpuhtaan, haluan että tämä vesi puhdistaa epäpuhtaudet kodissani/tilassani”. Kun ruiskit vettä, tarvitset vain muutamia tippoja siellä täällä.

5. Laita pois vesikulho ja ota esiin kulho, johon kaadat suolaa. Kulje myös suolan kanssa ja ripottele sitä ympäriinsä kodissa/tilassa ääneen sanoen: ”Kuten suola poistaa negatiivisuutta, haluan että tämä suola poistaa kaiken negatiivisuuden kodissani/tilassani”.

6. Sammuta sitten kynttilä ja suitsuke, ja tuuleta koti.

7. Viimeinen osa rituaalissa on tärkeä. Se sisältää kodin fyysisen puhdistuksen, joka tehdään ottamalla esiin imuri ja imuroimalla suola pois lattialta. Imurinpussi on nyt täynnä epäpuhtautta ja negatiivisuutta, joka on poistettu imuroinnin avulla. Tämä pussi tulee heittää niin kauas kodista kuin mahdollista ja mielellään paikkaan, jonka ohi harvoin kulkee. Sen voi esimerkiksi heittää kaatopaikalle tai roskalaatikkoon kodin ulkopuolelle. Rituaali on nyt valmis ja suuri parannus tuntuu niin pian, kun on päässyt eroon imurinpussista.

Onnittelut! Mikäli olet sitä mieltä, että tekemäsi puhdistus ei auttanut, silloin voit tarvita erikoisapua, jota onneksi on olemassa. Sen sijaan, että etsit meedion, joka tulee henkilökohtaisesti kotiisi auttaakseen sinua, on olemassa henkilöitä jotka osaavat puhdistaa kotisi etänä. Tee haku Internetissä ja etsi sanoilla Tarot-linja, ennustuslinja, henkisen tien ohjaus, energiahoito, Tarot- online, ennustaja, meedio tai ennustusta suorana. Voit myös lukea työntekijöiden henkilökohtaiset esittelyt.

On olemassa monia erilaista meedioita, selvänäkijöitä, näkijöitä ja ennustajia, jotka eivät työskentele saman asian parissa, tai edes samalla tavalla. Kaikilla ennustajilla ei ole kodinpuhdistustaitoa, mutta jos käyt läpi ennustajien esittelyt ennustus online-sivulla, löydät myös ennustajia, joilla on tämä taito.

Erikoisapua on saatavilla, joten älä anna periksi. Älä koskaan unohda, että kotisi on todellakin sinun ja sinulla on oikeus olla ja viihtyä siellä. Seuraa ohjeita, joita on saatavilla tässä artikkelissa ja mikäli ohjeista ei jostain syystä olisi apua, ota yhteyttä ennustuslinjalle, selvänäkijään, meedioon tai unil ennustajaan ja saat tarvitsemasi avun.

 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

Tuuli
Vapaa
TuuliNRO 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot...
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Sanna
Vapaa
SannaNRO 226Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Sofiia
Kutsu minua
SofiiaNRO 228Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana.

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Serena
Kutsu minua
SerenaNRO 246Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä.

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Marena
Kutsu minua
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Miten ennustaja voi auttaa minua?

6530 näyttökerrat

Ennustaja voi antaa sinulle apua auttaakseen sinua ymmärtämään itseäsi. Hengellisen neuvonannon avulla voit saada silmäsi auki uusille mahdollisuuksille

 

Viimeinen ulospääsy

4707 näyttökerrat

Ennustajana autan näkemään tulevaisuuteen, ja tarjoan myös erityisapua kodinpuhdistuksessa ja henkisen tien ohjauksessa

 

Enkelin viesti numerot

2920 näyttökerrat

Enkelin viesti numerot ilmestyvät toistuvasti eteesi. Enkelin viesti numerot voi ilmestyä eteesi missä ja milloin vaan

 

Kolme energiahoitotapaa

4309 näyttökerrat

Energiahoito on yksi vaihtoehtoisen lääketieteen harjoittamisen muoto, joka käsittelee äkillistä kipua, kroonista särkyä ja muita terveysongelmia

 

Hevosenkenkä

6297 näyttökerrat

Kuvittelepa olevasi aurinkoisena päivänä metsäkävelyllä. Millaisia symboleja metsän poluilta voikaan löytää?

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy