LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Kodinpuhdistusrituaali
Kodinpuhdistusrituaali

Kodinpuhdistusrituaali

Työskentelen meediona, ennustajana, povaajana ja näkijänä. Minulta on monta kertaa kysytty voinko puhdistaa kodin negatiivisista energioista.


Saattaa olla olemassa monia eri syitä, joiden takia jokin tila tarvitsee puhdistuksen. Esimerkkinä voi olla, että on juuri muuttanut ja haluaa edellisen asukkaan energioiden neutralisoinnin.

Joku on ehkä on läpikäynyt vaikean jakson elämässään tuntee tarvetta päästä eroon vanhasta ”romusta”, jota on kiinni seinissä. Voi myös olla, että on tuntenut itsensä väsyneeksi, ja kehonsa ja sielunsa raskaaksi kodissaan, mutta ei kodin ulkopuolella. Tilaan, jossa käy paljon ihmisiä erilaisine taustoineen ja energioineen, jää paljon negatiivista ja positiivista energiaa. Syy voi myös olla se, että kodissa tai tilassa kummittelee, ja sen läsnäolo voi aiheuttaa epäjärjestystä ja selittämättömiä ilmiöitä. Me elävät emme ole ainoita, jotka tarvitsemme energiahoitoa ja henkisen tien ohjausta, vaan myös tuonpuoleiseen siirtyneet henkilöt, jotka ja vaeltaneet vuosia löytääkseen tien valoon, voivat olla energiahoidon tarpeessa. 

Esimerkkinä voimme ottaa tapauksen naisesta, jonka nähtiin vaeltavan päämäärättömästi. Hän ei koskaan edennyt minnekään. Henkilöt, kuten tämä nainen, voivat olla energiahoidon ja henkisen tien ohjauksen tarpeessa, nähdäkseen ”uuden” maailmansa sellaisen kuin se todellisuudessa on. Nainen tarvitsi jonkun, joka lahjojensa avulla pystyi antamaan sen erityisavun, joka oikean tien löytämiseen tarvittiin.

Useimmissa tapauksissa pystyy itsekin tekemään yksinkertaisilla ja edullisilla tavoilla hyvin tehokkaan puhdistuksen. Tasapainon voi palauttaa käyttämällä symbolia neljästä elementistä: maa, tuli, ilma ja vesi. Puhdisturituaaliin tarvitaan seuraavat asiat:

Kynttiläjalassa oleva kynttilä. Tavallinen puhdistus tehdään valkoisella kynttilällä, mutta jos negatiivista energiaa on paljon tai läsnä jokin epämiellyttävä henki, on kynttilän oltava musta. Musta puhdistaa tehokkaasti hyvin negatiiviset ja epäpuhtaat energiat. Kynttilä symbolisoi elementtiä tuli.

Noin 1 kg suolaa, joka symbolisoi elementtiä maa.

Suitsuke, salvia, Frankincense-öljy, mirhami tai tiibetiläinen suitsuke symbolisoivat elementtiä ilma, ja toimivat erinomaisesti.

Noin litra kylmää vettä, joka symbolisoi elementtiä vesi.

Rituaali tulee tehdä sellaisena vuorokauden aikana, jolloin kukaan ei häiritse ja jolloin rituaaliin voi rauhassa keskittyä. Laita puhelin äänettömälle, eikä siihen tule vastata, ettei keskittyminen häiriinny. Ikkunoiden ja ovien sulkeminen parantaa rituaalin tehoa. Mahdollinen palohälytin saattaa reagoida suitsukkeisiin, joten se kannattaa ottaa väliaikaisesti pois käytöstä. Ennen kuin aloitat, sytytä kynttilä ja rukoile rituaalille menestystä.

Ota kynttilä käteesi ja aloita kulkemalla ympäri kotia sanoen samalla (käytä mielellään omia sanoja):
”Kuin tuli polttaa kaiken epäpuhtaan, haluan tämänkin tulen tuhoavan kaiken epäpuhtaan kodissani/tilassani”.

1. Liikuta kynttilää ylös alas nurkissa ja tiloissa, kuten WC:t ja kaapit (ole varovainen, ettet vahingossa sytytä mitään tuleen).

2. Sytytä suitsuke, ja kulje sen kanssa ympäri kotia/tilaa ja sano ääneen: ” Kuten savu nousee, haluan että tämä savu nousisi, kuten toiveeni puhdistumisesta”.

3. Aseta sitten suitsuke kynttilän viereen, ja ota esiin iso kulho, johon kaadat kylmän veden.

4. Kulje ympäriinsä kulhon kanssa ja ruiski vähän vettä lattialle kodissa/tilassa, ja sano ääneen: ”Kuten vesi puhdistaa kaiken epäpuhtaan, haluan että tämä vesi puhdistaa epäpuhtaudet kodissani/tilassani”. Kun ruiskit vettä, tarvitset vain muutamia tippoja siellä täällä.

5. Laita pois vesikulho ja ota esiin kulho, johon kaadat suolaa. Kulje myös suolan kanssa ja ripottele sitä ympäriinsä kodissa/tilassa ääneen sanoen: ”Kuten suola poistaa negatiivisuutta, haluan että tämä suola poistaa kaiken negatiivisuuden kodissani/tilassani”.

6. Sammuta sitten kynttilä ja suitsuke, ja tuuleta koti.

7. Viimeinen osa rituaalissa on tärkeä. Se sisältää kodin fyysisen puhdistuksen, joka tehdään ottamalla esiin imuri ja imuroimalla suola pois lattialta. Imurinpussi on nyt täynnä epäpuhtautta ja negatiivisuutta, joka on poistettu imuroinnin avulla. Tämä pussi tulee heittää niin kauas kodista kuin mahdollista ja mielellään paikkaan, jonka ohi harvoin kulkee. Sen voi esimerkiksi heittää kaatopaikalle tai roskalaatikkoon kodin ulkopuolelle. Rituaali on nyt valmis ja suuri parannus tuntuu niin pian, kun on päässyt eroon imurinpussista.

Onnittelut! Mikäli olet sitä mieltä, että tekemäsi puhdistus ei auttanut, silloin voit tarvita erikoisapua, jota onneksi on olemassa. Sen sijaan, että etsit meedion, joka tulee henkilökohtaisesti kotiisi auttaakseen sinua, on olemassa henkilöitä jotka osaavat puhdistaa kotisi etänä. Tee haku Internetissä ja etsi sanoilla Tarot-linja, ennustuslinja, henkisen tien ohjaus, energiahoito, Tarot- online, ennustaja, meedio tai ennustusta suorana. Voit myös lukea työntekijöiden henkilökohtaiset esittelyt.

On olemassa monia erilaista meedioita, selvänäkijöitä, näkijöitä ja ennustajia, jotka eivät työskentele saman asian parissa, tai edes samalla tavalla. Kaikilla ennustajilla ei ole kodinpuhdistustaitoa, mutta jos käyt läpi ennustajien esittelyt ennustus online-sivulla, löydät myös ennustajia, joilla on tämä taito.

Erikoisapua on saatavilla, joten älä anna periksi. Älä koskaan unohda, että kotisi on todellakin sinun ja sinulla on oikeus olla ja viihtyä siellä. Seuraa ohjeita, joita on saatavilla tässä artikkelissa ja mikäli ohjeista ei jostain syystä olisi apua, ota yhteyttä ennustuslinjalle, selvänäkijään, meedioon tai unil ennustajaan ja saat tarvitsemasi avun.

Toimittaja: A. Alanen

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Vapaa
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
RitaRita
Kutsu minua
RitaNRO 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen,...
 

Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Helmi RauhaHelmi RauhaUusi!
Kutsu minua
Uusi! Helmi RauhaNRO 229Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Helmi Rauha on selvänäkijä ja enkelikorttien tulkitsija.

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Viimeinen ulospääsy

4487 näyttökerrat

Ennustajana autan näkemään tulevaisuuteen, ja tarjoan myös erityisapua kodinpuhdistuksessa ja henkisen tien ohjauksessa.

 

Ensimmäinen henkinen kokemukseni

6397 näyttökerrat

Kaikilla meedioilla on kertomus ensimmäisestä kokemuksestaan henkien kanssa. Tämä on erään näkijän kertomus ensimmäisestä henkisestä kokemuksestaan.

 

Henkiparantajat

3946 näyttökerrat

Henkiparantajat ovat yksilöitä, jotka ovat erityisen herkkiä muiden ihmisten tunteille. He voivat tuntea kipua ja tunteiden epätasapainoa ihmisistä, joihin he sitoutuvat syvästi.

 

Miten ennustaja voi auttaa minua?

6288 näyttökerrat

Ennustaja voi antaa sinulle ammattiapua auttaakseen sinua ymmärtämään itseäsi paremmin. Hengellisen neuvonannon avulla voit saada silmäsi auki uusille mahdollisuuksille.

 

Enkelin viesti numerot

2483 näyttökerrat

Enkelin viesti numerot ilmestyvät toistuvasti eteesi.

 

Viisi tapaa, joilla voit vetää hyvää onnea puoleesi

2724 näyttökerrat

Eikö olekin voimia antavaa ymmärtää, että hallitset omaa kohtaloasi ainakin jossain määrin? Se on myös eteenpäin vievä tekijä elämässäsi, kuten sekin, että voit vetää puoleesi hyvää onnea.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy