LAADUKAS PALVELULINJA HYVÄSYTTY TULKITSIJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Kaikelle on aikansa ja paikkansa
Kaikelle on aikansa ja paikkansa

Kaikelle on aikansa ja paikkansa

Elämäni ei ole aina ollut helppoa, vaan olen ollut negatiivinen, vihan ja surun täyttämä ihminen


Elämääni on monen vuoden ajan leimannut huumeiden ja alkoholin väärinkäyttö. Olen ollut vuosia yksin ja asunnoton pohtien usein sitä, miksi juuri minulle on käynyt näin? Mitä oikein olen tehnyt väärin? En kuitenkaan osannut nähdä sitä, että juuri oma toimintani johti tilanteeseeni, vaan pidin muita ihmisiä syyllisinä ongelmiini. Olin suuren avun, johdatuksen ja hyvän energian tarpeessa.

Olin kieltänyt tunteeni vuosikausia, enkä aktiivisesti etsinyt itselleni kumppania, kun tapasin Johnin, josta tuli elämäni suuri rakkaus. Uskon Johnin ja minun tavanneen henkisen johdatuksen kautta, koska tapaamisellamme tuntui olevan todellinen tarkoitus.

Valitettavasti myös John oli asunnoton väärinkäyttäjä, samanlainen kuin minäkin. Asiat, joita teimme yhdessä olivat sekä vaarallisia että laittomia. Jälkeenpäin ajattelen alkuaikamme olleen opettavaista, mutta samalla olen pahoillani asioista, joita teimme. Vähitellen aloimme keskustella asioista enemmän ja ymmärsimme, ettemme halunneet elää senkaltaista elämää. Muistan, kuinka istuimme penkillä veden äärellä ja millaisena näimme tulevaisuutemme. Olimme selvin päin potien kaameita vieroitusoireita, joista huolimatta pystyimme näkemään, että haluamme elämältä enemmän.

Enkelit ja henkiset tarot-ohjaajat, joita ympärillämme on, auttavat meitä huomaamaan tarpeemme ja päätymään oikealle tielle. Johnin kanssa tulisimme ottamaan itseämme niskasta kiinni pystyäksemme rakentamaan itsellemme arvokkaan elämän. Emme tienneet miten se tapahtuisi, mutta tiesimme, että vain me itse voisimme sen tehdä.

Keskustelun jälkeisenä päivänä John oli tavallisella kaupunkikierroksellaan löytänyt valkoisen höyhenen, jonka hän toi minulle symbolina uudesta. Rakastan höyheniä, olen aina kerännyt niitä ja pidinkin höyhentä taskussani, aina mukanani. Parin kuukauden jälkeen höyhen oli kuitenkin poissa – olin onnistunut kadottamaan sen.

Luin aika paljon ennustuksista ja ennustajista ja kulttuurista, jonka mukaan valkoiset höyhenet merkitsevät enkeleiden läsnäoloa ympärillämme. Höyheneni katoaminen tarkoitti sitä, että se oli jo antanut minulle apunsa, eikä sitä, että olin yksin.

John ja minä aloimme hoitaa asioita. Oman kodin, joka on vakain pohja turvallisuudelle, saaminen ei kuitenkaan ollut kahdelle epäluottamusta herättävälle väärinkäyttäjälle mikään helppo asia. Vaikeuksia oli paljon ja taistelu liian rankkaa. Emme olleet vielä riittävän vahvoja emmekä sovinnossa itsemme kanssa. Vaikeat ja työläät olosuhteet aiheuttivat sen, että John ja minä erosimme. Kaiken tuhoisuuden jälkeen meidän suhteemme oli joitain, josta minun oli päästävä oikealle tielle.

Jonkin ajan kuluttua aloin taas juoda. En tosin käyttänyt huumeita, mutta join rankasti monta viikkoa, ennen kuin ymmärsin, että minun oli vain jatkettava taistelua ihmisarvoni takia. Matka oli pitkä, mutta lopulta onnistuin. Tein kaikkeni pysyäkseni kuivilla ja saadakseni oman kodin, taloudellisen turvalisuuden….ja minä selvisin siitä!

Sain lopulta apua asumiseen, enkä ollut juonut moneen kuukauteen. Tuolloin mietin usein valkoista höyhentä, opastani ja symboliamme. Kerran soitin ennustuslinjalle. En oikeastaan odottanut liikoja, mutta kun nainen, jonka kanssa juttelin, alkoi puhua ympärillämme olevista enkeleistä mainiten myös valkoisen höyhenen, haihtuivat kaikki epäilyni. Hänen mukaansa meillä kaikilla on näkijän lahja – oma intuitiomme. Meidän täytyy vain kuunnella sitä ja antaa sen työskennellä vapaasti. Ennustaja sanoi myös, että kaikki tarvitsemamme energiahoito ja erityisapu on jo meissä itsessämme. Valitettavasti huumeiden ja alkoholin väärinkäyttö oli tehnyt minusta ”kuuron” avulle, enkä kuullut mitä sisimpäni yritti minulle kertoa. Ennustaja kertoi lisäksi näkevänsä henkilön, joka oli lähetetty minulle näkemään paremmin itseäni ja elämäni tarkoitusta. Kohta keskustelun jälkeen tapasin taas Johnin. Hän oli myös onnistunut pysyttelemään raittiina, mutta ei ollut muuten edennyt yhtä pitkälle kuin minä….Mutta: en voinut jättää häntä kadulle asumaan.

Rakastavat tunteet olivat vielä olemassa, joten annoin hänen muuttaa luokseni epävirallisesti, ystävänä. Vaadin häntä lupaamaan, ettei hän kutsuisi kotimme ketään vanhoista ”ystävistämme”, joista irtautuminen oli ehdoton edellytys sille, että pääsisimme eteenpäin. Parin kuukauden kuluttua rakkaus roihusi välillämme, enkä ole tainnut koskaan elämässäni olla niin onnellinen. Yhtenä päivänä päätimme tehdä kävelyretken ”meidän penkillemme”, veden äärelle, puhumaan siitä, mitä kaikkea olimme jo saaneet aikaan. Tullessamme onnellisina, toisiimme kietoutuneina penkille näin sen…valkoisen höyhenen.

Valkoinen höyhen on minulle edelleen voimakas symboli, jota kannan mukanani. Se on ehkä viesti, joka tulee suoraan enkeleiltä? Tai tarot-ohje?

Elämä ei vieläkään ole meille helppoa, mutta näkemyksemme elämästä on nyt erilainen. Kun kohtaan vaikeuksia, katson höyhentäni, joka muistuttaa minua meidän vahvuudestamme, ja siitä, että John ja minä selviämme kaikesta.

Et koskaan ole yksin. Vaikka elämäsi olisi kuinka vaikeaa, niin aina on olemassa tarot-ohjaajia, ennustajia, johdatusta antavia ohjaajia ja enkeleitä, jotka haluavat vain meidän löytävän voiman ja rakkauden sisimmästäme. Kun tunnet olevasi ylitsepääsemättömässä tilanteessa, käytä mahdollisuutesi – vaikka olisit miten kriittinen – ja etsi: näkijä, ennustaja, selvänäkijä tai meedio; joku heistä auttaa sinua pääsemään lähemmäksi itseäsi. Googleta näkijä, ennustaja, selvänäkijä, tarot-linja, ennustaa, ennustus online, ennustus sinulle, henkisen tien neuvonta, ennustuslinja tai energiahoito, ja tulet löytämään hyviä ennustussivustoja. Ne voivat usein auttaa sinua enemmän kuin luuletkaan.

Ole myös avoin symboleille, joita todella on ympärilläsi. Maassa oleva höyhen jää helposti huomaamatta. Mieleesi yllättäen tulevaa ajatusta kannattaa kuunnella. Ja muista, että sinua myös kuullaan – älä pelkää pyytää apua sinua vahtivilta.

 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

Tuuli
Vapaa
TuuliNRO 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot...
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Sanna
Soita myöhemmin
SannaNRO 226Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Annikki
Kutsu minua
AnnikkiNRO 206Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Ennustus, Ennustajat,...
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Marena
Kutsu minua
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Helena
Kutsu minua
HelenaNRO 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Enkelit viestilähettiläinä

1054 näyttökerrat

Enkelit viestilähettiläinä ovat "sanan tuojia", joka on oikea käännös kreikankielisestä sanasta "angelos"

 

Kuuntele kuinka äärettömyys puhuu

2275 näyttökerrat

Monet meistä toivovat saavansa universumilta apua pulmiimme. Kuuntele kuinka äärettömyys puhuu meille

 

Ajatuksen voima

5923 näyttökerrat

Olemme usein kuulleet ennustajalta, selvänäkijältä tai povaajalta, että positiivinen ajattelu vetää positiivisia asioita puoleensa

 

Kuinka pääset sisälle henkimaailmaan?

4396 näyttökerrat

Jos sinulla on aavistuksia henkisistä kyvyistä, mutta olet kokenut vaikeaksi päästä oikeaan mielentilaan, jatka lukemista

 

Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla

5355 näyttökerrat

Aarrekartta on tuttu käsite monille. Ja vaikka et olisi koskaan ennen kuullutkaan termistä, olet kuitenkin jossain vaiheessa elämääsi haaveillut tulevasta 

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy