0700-80000

2,95 €/min + pvm

Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
 
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus 


Nostradamus oli synkkä, pitkäpartainen mies, joka syntyi ruton Eurooppaan vuonna 1503. Rutto tappoi 75 miljoonaa ihmistä, eikä kukaan osannut selittää syytä. Notradamus opiskeli itsensä lääkäriksi ja tuolloin taikauskolla oli otteensa lääketieteestä. Oli myös tavanomaista, että lääkärit laativat horoskooppeja ja ennustuksia. Vuonna 1555 Nostradamus julkaisi ensimmäisen teoksensa, Les Prophéties – Ennustukset.

Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus, joka eli 1500-luvulla Etelä-Ranskassa. Nostradamus oli tunnettu ranskalainen lääkäri ja apteekkari, joka tuli kuuluisaksi teoksestaan ​​Les Prophéties – Ennustukset. Nostradamus kirjoitti 6338 ennustusta ja ennustukset jatkuvat aina vuoteen 3797 asti. Nostradamuksen ennusten yleinen sävy on pessimistinen. Hän näkee ihmiskunnan tien kulkevan uskomattomien koettelemusten ja vaikeuksien kautta. 

Nostradamuksen ennustuksista puhuttaessa on keskeinen kysymys ollut se, onko kyse kuitenkaan ennustamisesta, vai koemmeko jo toisen kerran kaiken sen mikä itse asiassa on aiemmin jo koettu ja on siis ollut historiaa vai elämmekö kahdessa rinnakkaisessa maailmassa? Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Nostradamuksella ei niitä hyviä ennustuksia liiemmin tainnut olla.

Nostradamus ennusti meille Hiroshiman ydinpommin, World Trade Centerin iskun New Yorkissa, John F. Kennedyn murhan, Hitlerin itsemurhan, kommunismin kaatumisen jne. Mutta mitä ennusteita Nostradamus teki vuodelle 2021?

Mikäli Nostradamusta on uskominen, tulee vuodesta 2021 pahempi kuin koronavuodesta 2020. Vuonna 2021 avaruuslennot ovat tavallisten ihmisten ulottuvilla. Robotit hallitsevat maailmaa ja tämä johtaa siihen, että työnantajat valitsevat robotit ihmisten sijaan jo lähitulevaisuudessa. Mutta näin ilmastonmuutoksen aikana mielenkiintoisimmat ennustukset kohdistuvat luonnonkatastrofeihin. Merenpinta jatkaa nousuaan, tällä hetkellä 50 % ihmisistä maapallolla asuu veden äärellä ja vaarassa ovat suurkaupungit, jotka ovat rakennettu merestä vallatulle maalle. Toukokuun 6. pvä maapalloon osuu asteroidi ja Nasan tietojen mukaan asteroidin törmäysvoima on 15 kertaa suurempi, kuin Hiroshiman pommitukset vuonna 1945. Nostradamus ennusti myös vuodelle 2021 suurta maanjäristystä ”Uuteen maailmaan” Onkin spekuloitu paljon sillä, mitä paikkaa Nostradamus tarkoitti - loogisin paikka lienee Kalifornia. 

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia, mutta Nostradamuksen profetioiden, ”runojen” mukaan ihmiskunta tuhoutuu vuonna 2021. Venäläinen tiedemies luo biologisen aseen ja tuottaa viruksen, joka muuttaa ihmiskunnan zombeiksi. Taloudellinen katastrofi on edessä syksyllä, jolloin osakerahastot menevät konkurssiin ja pankit menevät sekaisin. Nostradamus kirjoittaa myös kahden valtion välisestä konfliktista, joka muuttuisi maailmanlaajuiseksi sodaksi.   

Onko Nostradamus otettava vakavasti, vai onko jälkikäteen viitteelliset ennustukset aina helpompi tulkita? Samalla tavalla Raamatun kirjoituksia voidaan pitää eräänlaisina ennustuksina. Nostradamuksesta on aikojen kuluessa kirjoitettu tuhansia tutkimuksia. Runomittaan kirjoitettujen profetioiden ymmärtäminen on ollut niin vaikeaa, että niitä on pystytty selittämään vasta historiallisten ja merkittävien tapahtumien jälkeen. On tehty myös valtavasti virhetulkintoja. Kaikenlaisten ennustusten tulkitseminen avaavat meidän silmiämme ja aina ohjaavat meitä oikeaan suuntaan, ovat ennustukset totta tai ei. 

Ihmiskunta on epävarma tulevaisuudestaan ja Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Tarvitsemme uusia näkemyksiä, uusia näkökulmia, joista saamme valoa, tietoutta ja ideoita omiin elämäntilanteisiimme. Elämä tuo eteemme haasteita, joissa henkiset oppaamme voivat toimia neuvonantajinamme

 
Annikki
VAPAA
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Marena
VAPAA
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Helena
EI TÖISSÄ
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Tuuli
EI TÖISSÄ
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Déjà vu

Déjà vu

Déjà vu on tunne siitä, että nykyinen tilanne on tapahtunut ennenkin. Déjà vu on hämmentävä ja vahva...
 
Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä ovat "sanan tuojia", joka on oikea käännös kreikankielisestä sanasta...
 
Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun niin suositun tänä päivänä , että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina tarot ennustus opastaa meitä...
 
Ennustaminen

Ennustaminen

Riimuilla ennustaminen on keskustelua oman itsensä eri tasojen kanssa. Ennustaminen riimuilla on yksinkertaista...
 
 
 
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää