LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Nostradamus oli synkkä, pitkäpartainen mies, joka syntyi ruton Eurooppaan vuonna 1503. Rutto tappoi 75 miljoonaa ihmistä, eikä kukaan osannut selittää syytä. Hän opiskeli itsensä lääkäriksi ja tuolloin taikauskolla oli otteensa lääketieteestä. Oli myös tavanomaista, että lääkärit laativat horoskooppeja ja ennustuksia. Vuonna 1555 Nostradamus julkaisi ensimmäisen teoksensa, Les Prophéties – Ennustukset.


Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus, joka eli 1500-luvulla Etelä-Ranskassa. Nostradamus oli tunnettu ranskalainen lääkäri ja apteekkari, joka tuli kuuluisaksi teoksestaan ​​Les Prophéties – Ennustukset. Nostradamus kirjoitti 6338 ennustusta ja ennustukset jatkuvat aina vuoteen 3797 asti. Nostradamuksen ennusten yleinen sävy on pessimistinen. Hän näkee ihmiskunnan tien kulkevan uskomattomien koettelemusten ja vaikeuksien kautta. 

Nostradamuksen ennustuksista puhuttaessa on keskeinen kysymys ollut se, onko kyse kuitenkaan ennustamisesta, vai koemmeko jo toisen kerran kaiken sen mikä itse asiassa on aiemmin jo koettu ja on siis ollut historiaa vai elämmekö kahdessa rinnakkaisessa maailmassa?

Nostradamus ennusti meille Hiroshiman ydinpommin, World Trade Centerin iskun New Yorkissa, John F. Kennedyn murhan, Hitlerin itsemurhan, kommunismin kaatumisen jne. Mutta mitä ennusteita Nostradamus teki vuodelle 2021?

Mikäli Nostradamusta on uskominen, tulee vuodesta 2021 pahempi kuin koronavuodesta 2020. Vuonna 2021 avaruuslennot ovat tavallisten ihmisten ulottuvilla. Robotit hallitsevat maailmaa ja tämä johtaa siihen, että työnantajat valitsevat robotit ihmisten sijaan jo lähitulevaisuudessa. Mutta näin ilmastonmuutoksen aikana mielenkiintoisimmat ennustukset kohdistuvat luonnonkatastrofeihin. Merenpinta jatkaa nousuaan, tällä hetkellä 50 % ihmisistä maapallolla asuu veden äärellä ja vaarassa ovat suurkaupungit, jotka ovat rakennettu merestä vallatulle maalle. Toukokuun 6. pvä maapalloon osuu asteroidi ja Nasan tietojen mukaan asteroidin törmäysvoima on 15 kertaa suurempi, kuin Hiroshiman pommitukset vuonna 1945. Nostradamus ennusti myös vuodelle 2021 suurta maanjäristystä ”Uuteen maailmaan” Onkin spekuloitu paljon sillä, mitä paikkaa Nostradamus tarkoitti - loogisin paikka lienee Kalifornia. 

Nostradamuksen profetioiden, ”runojen” mukaan ihmiskunta tuhoutuu vuonna 2021. Venäläinen tiedemies luo biologisen aseen ja tuottaa viruksen, joka muuttaa ihmiskunnan zombeiksi. Taloudellinen katastrofi on edessä syksyllä, jolloin osakerahastot menevät konkurssiin ja pankit menevät sekaisin. Nostradamus kirjoittaa myös kahden valtion välisestä konfliktista, joka muuttuisi maailmanlaajuiseksi sodaksi.   

Onko Nostradamus otettava vakavasti, vai onko jälkikäteen viitteelliset ennustukset aina helpompi tulkita? Samalla tavalla Raamatun kirjoituksia voidaan pitää eräänlaisina ennustuksina. Nostradamuksesta on aikojen kuluessa kirjoitettu tuhansia tutkimuksia. Runomittaan kirjoitettujen profetioiden ymmärtäminen on ollut niin vaikeaa, että niitä on pystytty selittämään vasta historiallisten ja merkittävien tapahtumien jälkeen. On tehty myös valtavasti virhetulkintoja. Kaikenlaisten ennustusten tulkitseminen avaavat meidän silmiämme ja aina ohjaavat meitä oikeaan suuntaan, ovat ennustukset totta tai ei. 

Ihmiskunta on epävarma tulevaisuudestaan ja kaipaa hyviä ennustuksia. Tarvitsemme uusia näkemyksiä, uusia näkökulmia, joista saamme valoa, tietoutta ja ideoita omiin elämäntilanteisiimme. Elämä tuo eteemme haasteita, joissa henkiset oppaamme voivat toimia neuvonantajinamme. 

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Vapaa
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Ukko KaleviUkko KaleviUusi!
Kutsu minua
Uusi! Ukko KaleviNRO 208Astro, Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen,...
 

Ukko Kalevin kyvyt ovat perittyjä, sukupolvelta toiselle. Hänellä on vuosien...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
TuuliTuuli
Kutsu minua
TuuliNRO 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot...
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
RitaRita
Kutsu minua
RitaNRO 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen,...
 

Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Ennustus

1814 näyttökerrat

Mikä voisi olla upeampaa kuin kuulla paikkansapitävä ja innostava ennustus tulevalle vuodelle! Saat sellaisen ennustajiltamme.

 

Tarkka ennustus

2068 näyttökerrat

Tarkka ennustus on vaikea saavuttaa kun asiakas ei tiedä mitä tahtoo kysyä.

 

Ensimmäinen henkinen kokemukseni

6398 näyttökerrat

Kaikilla meedioilla on kertomus ensimmäisestä kokemuksestaan henkien kanssa. Tämä on erään näkijän kertomus ensimmäisestä henkisestä kokemuksestaan.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy