LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

  Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille   

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Horoskooppi ennustus
Horoskooppi ennustus

Horoskooppi ennustus

Horoskooppi ennustus pohjautuu syntymäaikaasi perustuvaan tähtikarttaan.


Horoskooppi tarkoittaa varsinaisesti astrologiassa käytettyä pelkistettyä tähtikarttaa, johon on merkitty eri taivaankappaleiden sijainnit suhteessa eläinradan merkkeihin. Auringon, Kuun ja planeettojen sijaintien lisäksi paikkakunnan sijainnilla on oma merkityksensä. Tavallisimmin kyseessä on niin sanottu syntymäkartta, joka osoittaa taivaankappaleiden sijainnit jonkun henkilön syntyessä. Sanaa "horoskooppi" käytetään myös niistä ennustuksista ja tulkinnoista, joita astrologit tekevät tällaisten karttojen perusteella. Horoskooppi ennustus tai tulkinta laaditaan siis syntymäajan perusteella.

Horoskooppimerkki tarkoittaa käytännössä sitä trooppisen eläinradan merkkiä, jossa Aurinko sijaitsi syntymähetkellä. Merkkien nimiä käytetäänkin usein myös henkilöistä, jotka ovat syntyneet Auringon ollessa kussakin merkissä. Eläinradan merkit ovat saaneet nimensä niiden tähdistöjen mukaan, joiden kanssa ne likipitäen sattuivat yhteen kauan sitten eli noin 2200 vuotta sitten ja astrologien eläinrata on sidottu luonnolliseen vuodenkiertoon.

Länsimaisen horoskoopin eläinradan merkkejä on 12 ja ne ovat Oinas, Härkä, Kaksonen, Rapu, Leijona, Neitsyt, Vaaka, Skorpioni, Jousimies, Kauris, Vesimies ja Kalat.

Horoskooppi ennustus laaditaan tähtikartan perusteella, joka kertoo luonteenpiirteistä, rakkauselämästä, työelämästä ja terveydestä, mutta sen avulla saat tulkintaa myös yhteensopivuuksista muiden merkkien kanssa.

Tässä muutamia lyhyitä esimerkkejä länsimaisen horoskoopin merkkien luonteenpiireistä:

Astrologisen eläinradan ensimmäinen merkki on keväällä syntynyt tulinen Oinas. Oinaan merkissä syntynyt ihminen rakastaa haasteita. Oinas on rehellinen, ennen kaikkea itselleen ja hyvin sitoutunut omiin visioihinsa ja periaatteisiinsa. Oinas on spontaani, impulsiivinen, suora ja itsevarma. Hän uskoo positiivisen ajattelun voimaan – ja itseensä.

Kesän merkki, rapu, eläinradan saksiniekka, on yleensä varsin myötätuntoinen ja suojelevainen tyyppi. Merkin suurimpiin vahvuuksiin kuuluvat lempeys, empaattisuus, intuitiivisuus ja kyky tehdä toisille hyvä olo. Toisaalta hänestä löytyy varsin piikikäs, tuima ja oikukas puoli. Herkkyys on merkin pääpiirre. Sen ansiosta rapu on usein varsin taiteellinen ja miellyttävä tyyppi.

Tasapainoilu, kontaktikyky, diplomaattisuus, elämänmyönteisyys ja kyky nauttia elämästä ovat syksyllä syntyneelle vaa'alle ominaisia piirteitä. Mietteliäs ja herkkä vaakaihminen hakee tasapainoa ja harmoniaa kaikkialta. Hän kaipaa huomiota enemmän kuin muut merkit, eikä osaa oikein olla yksin. Hyvät ihmissuhteet ovatkin avain vaa’an onneen ja tyytyväisyyteen.

Talvella Kauriin merkeissä syntynyt on usein totinen, rauhallinen ja salaa sisimmässään erittäin kunnianhimoinen. Kauris pyrkii hankkimaan olemassaololleen oikeutusta olemalla suorittajaihminen, minkä avulla hän saavuttaakin usein menestystä, mainetta ja materiaa. Muiden mielipide on kauriille usein tärkeämpi kuin läheisimpien ihmisten. Kaurisihminen ei tunne oikein koskaan olevansa odotusten veroinen. Siksi hän yrittääkin kaikkensa ja on usein ylitunnollinen ja ahkera puurtaja. Tämän vuoksi kauris voi olla usein kyynikko, joka suhtautuu kriittisesti ennen kaikkea itseensä ja uskaltautuu ennemmin järjen kuin tunteiden vietäväksi.

Löydät netistä omat merkkisi helposti syntymäaikasi perusteella. Länsimaisen horoskoopin lisäksi kiinalainen horoskooppi on suosittu ja ehkä arvostetumpikin. On olemassa myös muita horoskooppeja, esimerkiksi druidien puuhoroskooppi ja atsteekkien eläinhoroskooppi.

Kiinalaisella horoskoopilla tarkoitetaan kiinalaiseen ajanlaskuun liittyvää järjestelmää, jossa vuodet on nimetty eri eläinten mukaan niin, että saman eläimen mukaan nimetty vuosi toistuu joka kahdestoista vuosi. Kiinalaiseen horoskooppiin liittyvät eläimet ovat Rotta, Härkä, Tiikeri, Jänis, Lohikäärme, Käärme, Hevonen, Vuohi, Apina, Kukko, Koira ja Sika.Kiinalaisen horoskooppivuoden aloittavat Rotan merkeissä syntyneet. Rotat ovat opportunisteja, omistautuneita perheelleen - erityisesti lapsilleen - ja he voivat olla päällisin puolin sosiaalisia ja anteliaita, mutta sisimmässään pikkumaisia ja saitoja.Kiinassa sika on hedelmällisyyden ja vaurauden vertauskuva. Niinpä Sian vuonna syntyneistä uskotaan tulevan onnekkaita ja varakkaita. Sika arvostaa nautintoja ja hemmottelee itseään ja muita.

Sika on hyvin seurallinen, vaikka hän saattaa aluksi vaikuttaa ujolta ja aralta.Kiinalaisen horoskoopin Tiikerit ovat herkkiä ja taipuvaisia syvälliseen ajatteluun. He kykenevät tarvittaessa suureen myötätuntoisuuteen, mutta saattavat olla myös äkkipikaisia ja itsekkäitä. Tiikerit ovat myös rauhattomia ja joskus jääräpäisiä. Horoskooppi ennustus paljastaa syvimmän minäsi. Kannattaa tutustua ensin etenkin omien merkkien luonnehoroskooppeihin ja oppia sitä kautta tuntemaan itseään paremmin. Myös läheisten ihmisten luonteen tunnistaminen horoskooppimerkkien kautta voi olla erittäin hyödyllistä. Mielenkiintoisia hetkiä horoskooppien parissa.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
RitaRita
Odottaa soittoasi
Ritanro 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen
 
Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
KirsiKirsi
Odottaa soittoasi
Kirsinro 521Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustus, Meedio,...
 
Kirsi on intuitiivinen näkijä, ja on lapsesta asti ollut herkkä aistimaan ja...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AnnikkiAnnikki
Ei paikalla
Annikkinro 206Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Ennustus, Ennustajat
 
Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
SofiaSofia
Ei paikalla
Sofianro 213Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sofia on intuitiivinen auttaja ja enkeliviestien välittäjä. Apunaan Sofia käyttää...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Yliluonnolliset unet - kun unesta tulee näky

3722 näyttökerrat

Onko sinulla unia tai näkyjä, jotka vaikuttavat? Jos on, et ole yksin. On monia, jotka näkevät erilaisia yliluonnollisia unia.

 

Viisi merkkiä siitä, että sinun täytyy tehdä sisäistä tutkiskelua

4548 näyttökerrat
Lääkkeet, kirurgiset toimenpiteet ja hoitomenetelmät ovat kaikki tapoja, joita ihmiset käyttävät ratkaistakseen ja hallitakseen asioita kehossaan. Nämä menetelmät eivät kuitenkaan ole ainoita tapoja tehdä niin. Itse asiassa voit saada merkkejä, että sinun pitää sen sijaan lähteä henkiselle matkalle.
 

Aivoaaltojen erilaiset asteet

1679 näyttökerrat

Aivoissa tapahtuvien aaltojen merkityksen syvällinen ymmärtämys lisää taitoa hallita tietoisuuden tasoja, joka taas vaikutttaa intuitiivisuuteen. Tässä artikkelissa käsittelemämme neljänlaiset aivoaaltoalueet ovat beta, alpha, theta ja delta. Niiden opiskeleminen avaa intuitiivisuuteen aivan uusia osa-alueita.

 

Maaginen pata

3649 näyttökerrat
Pata on ollut monen sukupolven ajan noitien symboli. Seuraavassa kerrotaan mihin padan symboliikka perustuu.
 

Kuinka poistaa tukkeumat ja saada takaisin kadoksissa oleva energia

6940 näyttökerrat
Jokainen meistä valuu välillä epätietoisuuden ja stressin olotilaan, jonka ympäröivä maailma aiheuttaa. Olipa kyseessä elämää muuttava tilanne, työ tai perheasiat - ellet ole tietoinen siitä, energiasi valuu pois. Kun näitä esteitä tulee aina uudestaan, luo se meihin negatiivisen kehän, joka heijastuu moniin elämänpolkumme alueisiin.
 

Kynttilätoivomus

5670 näyttökerrat
Ihmiset ovat satojen vuosien ajan uhranneet tavaroita polttamalla saadakseen toiveensa toteen. Tässä kerrotaan, miten voit toimia.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy