LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

  Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille   

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Horoskooppi astro
Horoskooppi astro

Horoskooppi astro

Horoskooppi astro kertoo astrologian keinoin Sinulle tulevaisuutesi ja mahdollisuutesi


Mikä on horoskooppi astro? Mitä astrologiaan oikein kuuluu ja minkälaisia ovat eri horoskooppimerkit? Onko todella niin, että samaan aikaan syntyneet ihmiset olisivat samanlaisia. Näin ei suinkaan ole, vaan ihmisen tarkalla syntymäajalla ja kellonajalla on merkitystä, koska silloin saadaan tehtyä tarkka astrologinen syntymäkartta. Sen vuoksi esimerkiksi, jos olet leijona horoskoopiltasi, voit olla aivan erilainen kuin toinen leijona. Niin sanotulla nousevalla merkillä on myös tärkeä merkitys. Nousevan merkin merkitys näkyy ihmisen luonteessa varsinkin vanhemmalla iällä. Suomen pohjoisen sijainnin vuoksi valtaosa suomalaisista on nousumerkiltään Skorpioneja.

Myös muiden planeettojen sijainnilla on tärkeä merkitys, nousumerkin lisäksi voidaan määrittää myös kuumerkki. Internetistä löytyykin horoskooppi astro -sivuja, joilla voit omilla henkiökohtaisilla tiedoilla laatia oman astrologisen syntymäkarttasi, niin näet miten eri planeetat ovatkaan ryhmittäytyneet juuri Sinun syntymäkartallasi. Myös sillä asialla on merkitystä, jos jossain huoneessa on suuri määrä planeettoja. Maamerkkeihin kuuluvat Härkä, Neitsyt ja Kauris.

Maaelementin ominaisuuksiin kuuluvat käytännöllisyys, varovaisuus, realistinen elämänasenne, konservatiivisuus ja kärsivällisyys. Ilmamerkkejä ovat Kaksoset, Vaaka ja Vesimies, joiden luonteista löytyy usein roppakaupalla seurallisuutta, älyllisyyttä ja laaja-alaista ajattelukykyä. Vesielementtiä edustavat Rapu, Skorpioni ja Kalat, joille on tyypillistä tunteellisuus, herkkyys, mielikuvitusrikkaus ja vaiston varassa toimiminen. Tulimerkit Oinas, Leijona ja Jousimies ovat nimensä mukaisesti tulta ja tappuraa. Heidän tunnussanansa ovat aktiivisuus, eteenpäinpyrkivyys, ulospäinsuuntautuneisuus ja kunnianhimo.

Maskuliinisiin merkkeihin luetaan Ilma- ja Tulielementin merkit Oinas, Kaksoset, Leijona, Vaaka, Jousimies ja Vesimies. Feminiinisiä merkkejä ovat Maa- ja Vesielementtiin kuuluvat Härkä, Rapu, Neitsyt, Skorpioni, Kauris ja Kalat. Maskuliinisuus edustaa kartalla rohkeutta, aloitekykyä ja ulospäinsuuntautuneisuutta, kun taas feminiinisyys varovaisuutta, passiivisuutta, sisäänpäinkääntyneisyyttä ja turvallisuudentarvetta. Johtavia merkkejä ovat Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris. Johtaviin merkkeihin liitetään dynaamisuus, aktiivisuus ja vahva elinvoima. Johtavat merkit haluvat nimensä mukaisesti olla oman elämänsä maestroja. Muiden johdossa eläminen ei ole heidän omin juttunsa - niin yksityiselämässä kuin urallakaan. Johtaviin merkkeihin liitetään myös vahva luovuus, tahto, kunnianhimo ja yritteliäisyys. Kiinteisiin merkkeihin luetaan kuuluvaksi Härkä, Leijona, Skorpioni ja Vesimies.

Kiinteä merkki on vahvalla tahdonvoimalla varustettu, ja usein tahdonvoimaa valjastetaan pitämään elämä suhteellisen muuttumattomana. Kiinteät merkit edustavat negatiivisimmillaan taipumattomuutta, omapäisyyttä ja takertuvuutta, positiivisimmallaan taas organisointikykyä ja luotettavuutta. Muuttuvien merkkien elämän johtoajatuksena on nimensä mukaisesti muutos. Ja nimenomaan muutoshan on nykyajan elämässä pysyvää. Jatkuvaan muutokseen pitää olla valmistautumut ja mielellään myös sopeutunut. Kaksoset, Neitsyt, Jousimies ja Kalat ovatkin hyvin sopeutuvaisia elämän mukanaan tuomiin muutoksiin. Parhaimmillaan Muuttuvat merkit ovat hyvin sopeutuvaisia ja monipuolisia monitaitureita, joskus taas melkoisen levottomia ja häilyviä.

Planeetat ovat astrologiassa näkyvimmin käyttäytymisestämme kertovia tekijöitä. Jos tunnet syvää pettymystä jotakin merkkivaikutusta kohtaan tai et kerta kaikkiaan pysty löytämään siitä itseäsi, on kyseinen planeetta todennäköisesti voimakkaassa kulminaatiossa (aspektissa) toisiin planeettoihin. Tietyissä tilanteissa nämä kulminaatiot voivat muuttaa käyttäytymismalleja lähes päinvastaisiksi. Sopiva annos kriittisyyttä ja huumorintajua helpottaa ensiaskelten ottamista tällä itsensä kehittämisen joskus vaikeallakin tiellä.

Luonneanalyysin, samoin kuin astrologisen tulkinnan tekemiseen tarvitaan tiedoksi syntymäaika ja syntymäpaikka. Myös kumppanin tiedot tarvitaan, jos haluaa tietää yhteisestä tilanteesta ja tulevaisuudesta. Astrologisen kartan aspektit ja planeettojen transiitit kertovat luonteestasi ja mahdollisuuksistasi sekä sudenkuopista matkalla tähtiin. Kenties voit hyödyntää paremmin mahdollisuutesi, kun olet tietoinen tähtitaivaan tapahtumista. Menitkö jo päästäsi pyörälle? Horoskooppi astro suosittelee esittämään kysymyksiä ammattitaitoiselle astrologille, jos haluat kattavan ja asiantuntevan tulkinnan omista vahvuuksistasi, heikkouksistasi ja mahdollisuuksistasi astrologian kannalta.

Ei hätää. Useimmat tietokoneohjelmat summaavat automaattisesti syntymäkartasta vahvimmat ja heikoimmat laadut ja elementit. Käytännössä henkilö, jonka kartalla vallitsee tasapaino elementtien välillä, on taidoiltaan ja ajatusmaailmaltaan monipuolinen, eräänlainen "sekatyömies", kun taas henkilö, jolla jokin elementti on erittäin vahva toisen elementin kustannuksella, on enemmänkin taidoiltaan ja ajatusmaailmaltaan vallitsevan elementin suuntaan orientoitunut. Monesti puuttuvaa tai heikkoa elementtiä yritetään tasapainottaa ihmissuhteissa. Vastakohtaisuus viehättää alitajuisena ajatuksena pyrkimys täydentää omia, heikkoja puolia toisen vastaavilla vahvuuksilla. Kun ihminen näin oli halkaistu, puolikkaat hakeutuivat ikävissään toistensa luo; ne syleilivät toisiaan ja kietoutuivat yhteen sulautuakseen jälleen yhdeksi." - Platon, Pidot

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

TuuliTuuli
Odottaa soittoasi
Tuulinro 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot tulkinta
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AnnikkiAnnikki
Odottaa soittoasi
Annikkinro 206Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Ennustus, Ennustajat
 
Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
MallaMalla
Ei paikalla
Mallanro 577Astro, Energiahoito, Ennustajat, Ennustaja, Ennustus,...
 

Malla on empaattinen ja ehdottomasti luotettava valotyöntekijä. Malla käyttää apunaan...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Katriina Katriina
Ei paikalla
Katriina nro 524Energiahoito, Astro, Ennustajat, Ennustaja, Ennustaminen,...
 

Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Luotettava ennustaja

2215 näyttökerrat
Mistä voi todella tietää, onko ennustaja luotettava?
 

Tärkeät tarot-kortit ja niiden merkitykset

15349 näyttökerrat
Ottamalla yhteyttä tarot-oppaisiin voit ymmärtää, mihin kohtalo haluaa sinua viedä. Selvänäkijä voi käyttää ennustamisessa tarot-kortteja intuitiotaan vahvistaakseen.
 

Tulevaisuuden ennustaminen

1602 näyttökerrat
Onko tulevaisuuden ennustaminen tarot-korteilla todella mahdollista?
 

Kaikelle on aikansa ja paikkansa

7333 näyttökerrat
Elämäni ei ole aina ollut helppoa, vaan olen ollut negatiivinen, vihan ja surun täyttämä ihminen.
 

Viisi merkkiä siitä, että sinun täytyy tehdä sisäistä tutkiskelua

4580 näyttökerrat
Lääkkeet, kirurgiset toimenpiteet ja hoitomenetelmät ovat kaikki tapoja, joita ihmiset käyttävät ratkaistakseen ja hallitakseen asioita kehossaan. Nämä menetelmät eivät kuitenkaan ole ainoita tapoja tehdä niin. Itse asiassa voit saada merkkejä, että sinun pitää sen sijaan lähteä henkiselle matkalle.
 

Kuinka poistaa tukkeumat ja saada takaisin kadoksissa oleva energia

7009 näyttökerrat
Jokainen meistä valuu välillä epätietoisuuden ja stressin olotilaan, jonka ympäröivä maailma aiheuttaa. Olipa kyseessä elämää muuttava tilanne, työ tai perheasiat - ellet ole tietoinen siitä, energiasi valuu pois. Kun näitä esteitä tulee aina uudestaan, luo se meihin negatiivisen kehän, joka heijastuu moniin elämänpolkumme alueisiin.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy