LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

  Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille   

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Henkisen opastuksen käyttäminen kumppanin löytämiseksi
Henkisen opastuksen käyttäminen kumppanin löytämiseksi

Henkisen opastuksen käyttäminen kumppanin löytämiseksi

Jossain elämän kohdassa jokainen tarvitsee kumppanin, ja kosmos onkin varustettu erilaisilla keinoilla aviomiehen tai vaimon löytämiseen.


Henkisyys todellakin näyttelee suurta roolia sopivan kumppanin löytämisessä, mutta se ei yleensä ole ihmisille avainasemassa. Ihmissuhteissa kummankin ajattelu kehittyy ja toisella voi olla jopa eri uskonto tai erilainen ajatusmaailma. Siitä huolimatta yhteiselo voi olla sujuvaa, jos yhteistä ajattelutapaa on tarpeeksi. Jos vaikka molemmat pidämme ostoksilla käymisestä tai matkustelusta, voimme nauttia yhteisistä mielenkiinnon kohteista aina kun se on mahdollista ja näin lujittaa suhdetta. Samoin voi olla muita, syvällisempiä yhteisiä ’parametrejä’, joita voimme hyödyntää hyvän ihmissuhteen ylläpitämisessä ja siten tuntea onnellisuutta ja tyytyväisyyttä toisistamme.  

Henkistä opastusta ja voimaa tarvitaan konfliktitilanteissa, sillä henkisyys auttaa meitä ratkaisemaan parisuhteenkin ongelmia sivistyneemmillä tavoilla. Silloin rauha ja harmonia voi vallita kumppanien kesken.

Mielipiteitä on monenlaisia ja henkinen polku ei ole minkään tietyn yhden prosessin tai uskon järjestelmän seuraamista. Henkinen polku tarkoittaa sitä, että sinusta tulee etsijä – haluat kiihkeästi tietää. Käytät mitä tahansa sellaista metodia, joka tehoaa ja tuo lisää tietoa. Ne ovat työkaluja kaivaaksesi esiin mitä tahansa sitten tahdotkaan tietää – nuo metodit eivät ole itsessään päämäärä. Jos aviomiehesi, vaimosi tai kuka tahansa kumppanisi ei ole etsijä, silloin hänestä tulee luonnollisesti pyytäjä. Maailma toimii näin – kaiken aikaa tällaiset ihmiset pyytävät lisää. Jos olet etsijä, pyytäminen vähenee. Vaikkapa ostoksilla ostat vain sen mitä tarvitset, et mielihyvän tai jonkin sisimpäsi tyhjän aukon täyttämisen vuoksi.

Henkinen prosessi tarkoittaa syvää ymmärrystä yhteydestä, sellaista yhteyden tasoa, joka ylittää oman persoonasi rajat, osallisuutta joka on niin absoluuttista, että jokainen hengenveto, ravinnon nauttiminen.. kaikesta tulee syvä ja merkityksellinen kokemus. Tajunnan räjäyttävä ja mullistava kokemus.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
RitaRita
Odottaa soittoasi
Ritanro 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen
 

Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
TuuliTuuli
Odottaa soittoasi
Uusi! Tuulinro 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot tulkinta
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
EevaEeva
Ei paikalla
Uusi! Eevanro 222Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Eeva on ratkaisukeskeinen energiatietoinen valmentaja, rinnalla kulkija ja opas,...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Aivoaaltojen erilaiset asteet

1823 näyttökerrat

Aivoissa tapahtuvien aaltojen merkityksen syvällinen ymmärtämys lisää taitoa hallita tietoisuuden tasoja, joka taas vaikutttaa intuitiivisuuteen. Tässä artikkelissa käsittelemämme neljänlaiset aivoaaltoalueet ovat beta, alpha, theta ja delta. Niiden opiskeleminen avaa intuitiivisuuteen aivan uusia osa-alueita.

 

Viisi merkkiä siitä, että sinun täytyy tehdä sisäistä tutkiskelua

4623 näyttökerrat
Lääkkeet, kirurgiset toimenpiteet ja hoitomenetelmät ovat kaikki tapoja, joita ihmiset käyttävät ratkaistakseen ja hallitakseen asioita kehossaan. Nämä menetelmät eivät kuitenkaan ole ainoita tapoja tehdä niin. Itse asiassa voit saada merkkejä, että sinun pitää sen sijaan lähteä henkiselle matkalle.
 

Tärkeät tarot-kortit ja niiden merkitykset

15692 näyttökerrat
Ottamalla yhteyttä tarot-oppaisiin voit ymmärtää, mihin kohtalo haluaa sinua viedä. Selvänäkijä voi käyttää ennustamisessa tarot-kortteja intuitiotaan vahvistaakseen.
 

Elämänpolun tulkinnan edut

4829 näyttökerrat

Tiesitkö, että henkiset tulkinnat eivät ole vain yliherkän oireyhtymän (ESP) kokemuksia tai yhteydenpitoa henkien kanssa? Laadukas henkinen tulkinta voi antaa sinulle paremman käsityksen elämästäsi, samoin kuin luotettavaa ohjausta tulevaisuuttasi varten. Yksi suosituimpia ja tehokkaimpia henkimaailman tulkintoja on elämänpolun tulkinta.

 

Maagisen nimen valinta

6285 näyttökerrat
Ennustajina tai meedioina työskentelevät eivät aina käytä omia nimiään. Kerromme sinulle, miten valitset oman maagisen nimesi.
 

Viisi uskomusta meedioista

2459 näyttökerrat

On paljon uskomuksia liittyen meedioihin. Tässä yhteydessä otan esille viisi tavallisinta myyttiä, joihin jokaiseen annan vastauksen.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy