Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Henkisen opastuksen käyttäminen kumppanin löytämiseksi

Henkisen opastuksen käyttäminen kumppanin löytämiseksi

Jossain elämän kohdassa jokainen tarvitsee kumppanin, ja kosmos onkin varustettu erilaisilla keinoilla aviomiehen tai vaimon löytämiseen.


 

Henkisyys todellakin näyttelee suurta roolia sopivan kumppanin löytämisessä, mutta se ei yleensä ole ihmisille avainasemassa. Ihmissuhteissa kummankin ajattelu kehittyy ja toisella voi olla jopa eri uskonto tai erilainen ajatusmaailma. Siitä huolimatta yhteiselo voi olla sujuvaa, jos yhteistä ajattelutapaa on tarpeeksi. Jos vaikka molemmat pidämme ostoksilla käymisestä tai matkustelusta, voimme nauttia yhteisistä mielenkiinnon kohteista aina kun se on mahdollista ja näin lujittaa suhdetta. Samoin voi olla muita, syvällisempiä yhteisiä ’parametrejä’, joita voimme hyödyntää hyvän ihmissuhteen ylläpitämisessä ja siten tuntea onnellisuutta ja tyytyväisyyttä toisistamme.  

Henkistä opastusta ja voimaa tarvitaan konfliktitilanteissa, sillä henkisyys auttaa meitä ratkaisemaan parisuhteenkin ongelmia sivistyneemmillä tavoilla. Silloin rauha ja harmonia voi vallita kumppanien kesken.

 

Mielipiteitä on monenlaisia ja henkinen polku ei ole minkään tietyn yhden prosessin tai uskon järjestelmän seuraamista. Henkinen polku tarkoittaa sitä, että sinusta tulee etsijä – haluat kiihkeästi tietää. Käytät mitä tahansa sellaista metodia, joka tehoaa ja tuo lisää tietoa. Ne ovat työkaluja kaivaaksesi esiin mitä tahansa sitten tahdotkaan tietää – nuo metodit eivät ole itsessään päämäärä. Jos aviomiehesi, vaimosi tai kuka tahansa kumppanisi ei ole etsijä, silloin hänestä tulee luonnollisesti pyytäjä. Maailma toimii näin – kaiken aikaa tällaiset ihmiset pyytävät lisää. Jos olet etsijä, pyytäminen vähenee. Vaikkapa ostoksilla ostat vain sen mitä tarvitset, et mielihyvän tai jonkin sisimpäsi tyhjän aukon täyttämisen vuoksi.

 

Henkinen prosessi tarkoittaa syvää ymmärrystä yhteydestä, sellaista yhteyden tasoa, joka ylittää oman persoonasi rajat, osallisuutta joka on niin absoluuttista, että jokainen hengenveto, ravinnon nauttiminen.. kaikesta tulee syvä ja merkityksellinen kokemus. Tajunnan räjäyttävä ja mullistava kokemus. 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

TeaTea
Odottaa soittoasi
Teanr 552Ennustaja, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustajat
 
Keskustele Tean kanssa niin huomaat elämänlaatusi paranevan huimasti. Soita Tealle...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AuraAura
Odottaa soittoasi
Auranr 550Unien tulkinta, Tarot tulkinta, Ennustus, Rajatieto
 
Aura auttaa näkemään tulevaisuuteesi ja tulkitsemaan uniasi. Soita hänelle ja sa...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
NellaNella
Odottaa soittoasi
Nellanr 238Tarot tulkinta, Ennustajat, Ennustaminen, Rajatieto
 
Nella on lämminsydäminen ja todella kokenut ennustaja, jonka erityisalana ovat...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AnnikkiAnnikki
On juuri vapautunut
Annikkinr 206Ennustaja, Ennustaminen, Selvännäkijä, Neuvonantajamme,...
 
Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Elämänpolun tulkinnan edut

3913 näyttökerrat
Tiesitkö, että henkiset tulkinnat eivät ole vain yliherkän oireyhtymän (ESP) kokemuksia tai yhteydenpitoa henkien kanssa? Laadukas henkinen tulkinta voi antaa sinulle paremman käsityksen elämästäsi, samoin kuin luotettavaa ohjausta tulevaisuuttasi varten. Yksi suosituimpia ja tehokkaimpia henkimaailman tulkintoja on elämänpolun tulkinta.
 

Tärkeät tarot-kortit ja niiden merkitykset

9761 näyttökerrat
Ottamalla yhteyttä tarot-oppaisiin voit ymmärtää, mihin kohtalo haluaa sinua viedä. Selvänäkijä voi käyttää ennustamisessa tarot-kortteja intuitiotaan vahvistaakseen.
 

Aivoaaltojen erilaiset asteet

921 näyttökerrat
Aivoissa tapahtuvien aaltojen merkityksen syvällinen ymmärtämys lisää taitoa hallita tietoisuuden tasoja, joka taas vaikutttaa intuitiivisuuteen. Tässä artikkelissa käsittelemämme neljänlaiset aivoaaltoalueet ovat beta, alpha, theta ja delta. Niiden opiskeleminen avaa intuitiivisuuteen aivan uusia osa-alueita.
 

Viisi merkkiä siitä, että sinun täytyy tehdä sisäistä tutkiskelua

3802 näyttökerrat
Lääkkeet, kirurgiset toimenpiteet ja hoitomenetelmät ovat kaikki tapoja, joita ihmiset käyttävät ratkaistakseen ja hallitakseen asioita kehossaan. Nämä menetelmät eivät kuitenkaan ole ainoita tapoja tehdä niin. Itse asiassa voit saada merkkejä, että sinun pitää sen sijaan lähteä henkiselle matkalle.
 

Maagisen nimen valinta

5134 näyttökerrat
Ennustajina tai meedioina työskentelevät eivät aina käytä omia nimiään. Kerromme sinulle, miten valitset oman maagisen nimesi.
 

Viisi uskomusta meedioista

1610 näyttökerrat
On paljon uskomuksia liittyen meedioihin. Tässä yhteydessä otan esille viisi tavallisinta myyttiä, joihin jokaiseen annan vastauksen.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy