LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

  Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille   

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Ennustus
Ennustus

Ennustus

Mikä voisi olla upeampaa kuin kuulla paikkansapitävä ja innostava ennustus tulevalle vuodelle! Saat sellaisen ennustajiltamme.


Monilla ihmisillä on jatkuva epävarmuus tulevaisuudestaan. Ennustajiltamme voit saada ennustuksen, joka tuo sinulle voimaa sekä lisää uskoa tulevaisuuteen. Hyvä ennustus tuo uusia näkemyksiä ja tuoreita näkökulmia, jolloin myös asiakas saa lisää valoa, tietoa ja selkeyttä omiin elämänratkaisuihinsa. Neutraali ennustaja antaa puolueettoman näkemyksen tulevasta asiasta tai tapahtumasta sekä siihen johtavista tekijöistä. Ennustus avaa asiakkaan silmiä aivan uudella tavalla. Hyvä ennustus tuo mukanaan uutta intoa sekä rohkeutta kohdata tulevat muutokset rakentavasti.

Asiantunteva ennustus myös antaa lisää tietoa asiakkaan omista kyvyistä ja mahdollisuuksista, sekä varoittaa ongelmista ja petollisista lähimmäisistä. Soita nyt meille vaikka heti ja pyydä asiantuntijoiltamme kattava katsaus omiin kykyihisi ja mahdollisuuksiisi juuri sinun ainutkertaisessa elämässäsi. Älä anna onnen mennä ohitsesi vaan kohtaa kaikki haasteesi rohkeasti. Meidän linjoillamme työskentelee useita erilaisia kykyjä omaavia kokeneita asiantuntijoita vuorokauden ympäri odottamassa soittoasi. Ihmisillä voi olla ennakkoluuloja, että ennustajat ovat pelottavia ja salamyhkäisiä hahmoja. Ennustajien persoonallisuudet ovat hyvin erilaisia, useimmat ovat niinsanottuja erityisherkkiä persoonia, jotka aistivat ympäröivät energiat ja tapahtumat paljon herkemmin kuin muut ihmiset.

Sinä löydät varmasti joukostamme juuri sinulle sopivan ennustajan, joka pystyy tukemaan sinua vaihtelevassa elämäntilanteessasi juuri oikealla tavalla. Jos et tiedä miten toimia erityisessä tilanteessa, voit kysyä neuvoa ennustajiltamme, jotka kertovat mikä on sinulle se juuri oikea ratkaisu. Elämässäsi löytyy haasteita henkimaailmassa tekemäsi sielunsuunnitelman pohjalta. Sinun tulee käsitellä tietyt haasteet, jotka tulevat jatkuvasti eteesi kunnes osaat ratkaista ne oikealla tavalla. Kaikkien asioiden sanotaan löytyvän syvältä sisältä sinusta itsestäsi, eli hiljentymällä vaikka meditoimaan, hiljaisuus voi tuoda sinulle vastauksen universumiin lähettämällesi kysymykselle. Jos elämässä on liikaa vaikeuksia ja haasteita, joku päätyy itsemurhaan, eli sielunsuunnitelma jää kesken.

Näissä tapauksissa kyseiset haasteet jatkuvat vaikeampina myös seuraavassa elämässä, kunnes sielu pystyy käymään läpi valitsemansa elämäkoulun eli sielunsuunnitelman. Itsemurhan pikaisesti tehneet yleensä katuvatkin hätiköityä ratkaisuaan henkimaailmaan saavuttuaan. Sielun olisi jatkuvassa kehityttävä henkisesti täällä maan päällä erilaisten oppiläksyjen parissa. Ihmisten tulisi hakea maan päällä ollessaan tukea muunmuassa omalta suojelusenkeliltään ja muilta enkeleiltä. Enkeleihin saat parhaiten yhteyttä metsässä ja vesistön rannalla, missä on paljon niinsanottuja negatiivisia ioneja, eli siellä on helpointa saada yhteys enkeleihin. Enkeleille voit puhua joko hiljaa mielessäsi tai ääneen, miten puhuisit esimerkiksi ystävällesi. Enkeleiden käsitys ajasta on häilyvä, joten heille voi myös kertoa ajasta missä haluat toiveesi toteutuvan.

Kymmenen vuotta, joka on silmänräpäys henkimaailmassa, on usein toiveillemme aivan liian pitkä odotusaika. Jos toiveesi ei toteudu, se ei ole sielunsuunnitelmasi mukainen. Sarjakuvissa esiintyy yleensä turbaanipäinen hahmo, joka katsoo kristallipallosta tulevaa. Elokuvissa ruudulle ilmestyy tarotpakan kuolema- ja paholaiskortti, jotka ovat pahaenteisiltä kuulostavia jo pelkän nimensä perusteella. Näin syntyy pelottava ja yliluonnollinen tunnelma, nyt on tapahtumassa jotain todella järkyttävää. Tosiasiassa tarotkortit ovat erittäin monimerkityksellisiä, kuolema ei suinkaan merkitse fyysistä kuolemaa, vaan jonkun vaiheen päättymistä ihmisen elämässä. Paholainen kertoo enemmän tunteista ja peloista, toki ikävistäkin asioista, mutta esimerkiksi kestävästä avioliitosta. Eli korteilla on tietty kirjoista löytyvä merkitys, mutta vaihteleva salainen ja intuitiivinen merkitys löytyy taitavalta tulkitsijalta.a

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
RitaRita
Odottaa soittoasi
Ritanro 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen
 
Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 
Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
KirsiKirsi
Odottaa soittoasi
Kirsinro 521Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustus, Meedio,...
 
Kirsi on intuitiivinen näkijä, ja on lapsesta asti ollut herkkä aistimaan ja...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AnnikkiAnnikki
Ei paikalla
Annikkinro 206Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Ennustus, Ennustajat
 
Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Lemmikkien pyyteetön rakkaus

2966 näyttökerrat

Jos olet lemmikin omistaja, tiedätkin jo, kuinka ne vastaavat rakkauteemme. Vaikka emme valitettavasti kykene ymmärtämään niiden kieltä, ne silti näyttävät meitä kohtaan tuntemaansa rakkautta ja kiintymystä monin eri tavoin.

 

Kortti numero 13

3944 näyttökerrat
Olet ehkä törmännyt Tarotkortteihin vierailleissasi selvänäkijän, ennustajan tai näkijän luona. Tarotkortit ovat helvetilliset.
 

Henkinen suojakenttä

1648 näyttökerrat

Olet varmasti kuullut sanan suojaus. Suojausta tai suojakenttää käytetään normaalisti, kun puhumme suojautumisesta tai puolustautumisesta.

 

Kodinpuhdistusrituaali

6339 näyttökerrat
Työskentelen meediona, ennustajana, povaajana ja näkijänä. Minulta on monta kertaa kysytty voinko puhdistaa kodin negatiivisista energioista.
 

Syntynyt meedioksi?

5934 näyttökerrat

Meedioiden intuitio on synnynnäistä, mutta joskus taidon voi myös oppia. Tässä on joitain merkkejä siitä, että olet syntynyt ennustajaksi.

 

Viisi tapaa, joilla voit vetää hyvää onnea puoleesi

2209 näyttökerrat

Eikö olekin voimia antavaa ymmärtää, että hallitset omaa kohtaloasi ainakin jossain määrin? Se on myös eteenpäin vievä tekijä elämässäsi, kuten sekin, että voit vetää puoleesi hyvää onnea.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy