LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Ennustus

Ennustus

Mikä voisi olla upeampaa kuin kuulla paikkansapitävä ja innostava ennustus tulevalle vuodelle! Saat sellaisen ennustajiltamme.


Monilla ihmisillä on jatkuva epävarmuus tulevaisuudestaan. Ennustajiltamme voit saada ennustuksen, joka tuo sinulle voimaa sekä lisää uskoa tulevaisuuteen. Hyvä ennustus tuo uusia näkemyksiä ja tuoreita näkökulmia, jolloin myös asiakas saa lisää valoa, tietoa ja selkeyttä omiin elämänratkaisuihinsa. Neutraali ennustaja antaa puolueettoman näkemyksen tulevasta asiasta tai tapahtumasta sekä siihen johtavista tekijöistä. Ennustus avaa asiakkaan silmiä aivan uudella tavalla. Hyvä ennustus tuo mukanaan uutta intoa sekä rohkeutta kohdata tulevat muutokset rakentavasti.

Asiantunteva ennustus myös antaa lisää tietoa asiakkaan omista kyvyistä ja mahdollisuuksista, sekä varoittaa ongelmista ja petollisista lähimmäisistä. Soita nyt meille vaikka heti ja pyydä asiantuntijoiltamme kattava katsaus omiin kykyihisi ja mahdollisuuksiisi juuri sinun ainutkertaisessa elämässäsi. Älä anna onnen mennä ohitsesi vaan kohtaa kaikki haasteesi rohkeasti. Meidän linjoillamme työskentelee useita erilaisia kykyjä omaavia kokeneita asiantuntijoita vuorokauden ympäri odottamassa soittoasi. Ihmisillä voi olla ennakkoluuloja, että ennustajat ovat pelottavia ja salamyhkäisiä hahmoja. Ennustajien persoonallisuudet ovat hyvin erilaisia, useimmat ovat niinsanottuja erityisherkkiä persoonia, jotka aistivat ympäröivät energiat ja tapahtumat paljon herkemmin kuin muut ihmiset.

Sinä löydät varmasti joukostamme juuri sinulle sopivan ennustajan, joka pystyy tukemaan sinua vaihtelevassa elämäntilanteessasi juuri oikealla tavalla. Jos et tiedä miten toimia erityisessä tilanteessa, voit kysyä neuvoa ennustajiltamme, jotka kertovat mikä on sinulle se juuri oikea ratkaisu. Elämässäsi löytyy haasteita henkimaailmassa tekemäsi sielunsuunnitelman pohjalta. Sinun tulee käsitellä tietyt haasteet, jotka tulevat jatkuvasti eteesi kunnes osaat ratkaista ne oikealla tavalla. Kaikkien asioiden sanotaan löytyvän syvältä sisältä sinusta itsestäsi, eli hiljentymällä vaikka meditoimaan, hiljaisuus voi tuoda sinulle vastauksen universumiin lähettämällesi kysymykselle. Jos elämässä on liikaa vaikeuksia ja haasteita, joku päätyy itsemurhaan, eli sielunsuunnitelma jää kesken.

Näissä tapauksissa kyseiset haasteet jatkuvat vaikeampina myös seuraavassa elämässä, kunnes sielu pystyy käymään läpi valitsemansa elämäkoulun eli sielunsuunnitelman. Itsemurhan pikaisesti tehneet yleensä katuvatkin hätiköityä ratkaisuaan henkimaailmaan saavuttuaan. Sielun olisi jatkuvassa kehityttävä henkisesti täällä maan päällä erilaisten oppiläksyjen parissa. Ihmisten tulisi hakea maan päällä ollessaan tukea muunmuassa omalta suojelusenkeliltään ja muilta enkeleiltä. Enkeleihin saat parhaiten yhteyttä metsässä ja vesistön rannalla, missä on paljon niinsanottuja negatiivisia ioneja, eli siellä on helpointa saada yhteys enkeleihin. Enkeleille voit puhua joko hiljaa mielessäsi tai ääneen, miten puhuisit esimerkiksi ystävällesi. Enkeleiden käsitys ajasta on häilyvä, joten heille voi myös kertoa ajasta missä haluat toiveesi toteutuvan.

Kymmenen vuotta, joka on silmänräpäys henkimaailmassa, on usein toiveillemme aivan liian pitkä odotusaika. Jos toiveesi ei toteudu, se ei ole sielunsuunnitelmasi mukainen. Sarjakuvissa esiintyy yleensä turbaanipäinen hahmo, joka katsoo kristallipallosta tulevaa. Elokuvissa ruudulle ilmestyy tarotpakan kuolema- ja paholaiskortti, jotka ovat pahaenteisiltä kuulostavia jo pelkän nimensä perusteella. Näin syntyy pelottava ja yliluonnollinen tunnelma, nyt on tapahtumassa jotain todella järkyttävää. Tosiasiassa tarotkortit ovat erittäin monimerkityksellisiä, kuolema ei suinkaan merkitse fyysistä kuolemaa, vaan jonkun vaiheen päättymistä ihmisen elämässä. Paholainen kertoo enemmän tunteista ja peloista, toki ikävistäkin asioista, mutta esimerkiksi kestävästä avioliitosta. Eli korteilla on tietty kirjoista löytyvä merkitys, mutta vaihteleva salainen ja intuitiivinen merkitys löytyy taitavalta tulkitsijalta.a

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
KaarinaKaarina
Odottaa soittoasi
Kaarinanr 241Energiahoito, Tarot tulkinta, Ennustus, Ennustajat
 
Kaarina on suurisydäminen, intuitiivinen ja herkkävaistoinen neuvonantajasi.
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
NellaNella
Odottaa soittoasi
Nellanr 238Tarot tulkinta, Ennustajat, Ennustaminen, Rajatieto
 
Nella on lämminsydäminen ja todella kokenut ennustaja, jonka erityisalana ovat...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
RitaRita
Odottaa soittoasi
Ritanr 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen
 
Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
AnnikkiAnnikki
Ei paikalla
Annikkinr 206Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Ennustus, Ennustajat
 
Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Kortti numero 13

3469 näyttökerrat
Olet ehkä törmännyt Tarotkortteihin vierailleissasi selvänäkijän, ennustajan tai näkijän luona. Tarotkortit ovat helvetilliset.
 

Kodinpuhdistusrituaali

5820 näyttökerrat
Työskentelen meediona, ennustajana, povaajana ja näkijänä. Minulta on monta kertaa kysytty voinko puhdistaa kodin negatiivisista energioista.
 

Henkinen suojakenttä

1147 näyttökerrat
Olet varmasti kuullut sanan suojaus. Suojausta tai suojakenttää käytetään normaalisti, kun puhumme suojautumisesta tai puolustautumisesta.
 

Lemmikkien pyyteetön rakkaus

1599 näyttökerrat
Jos olet lemmikin omistaja, tiedätkin jo, kuinka ne vastaavat rakkauteemme. Vaikka emme valitettavasti kykene ymmärtämään niiden kieltä, ne silti näyttävät meitä kohtaan tuntemaansa rakkautta ja kiintymystä monin eri tavoin.
 

Viisi syytä, miksi on hyvä astua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle

1808 näyttökerrat
Elämä voi olla haasteellinen matka. Voi olla vaikeaa tehdä itsetutkiskelua, astua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle tai kokeilla jotakin uutta. Saatat yhä yrittää ymmärtää elämäsi tarkoitusta ja saatat tuntea olevasi hukassa tai yksin. Tämä saattaa vaikuttaa rajoittavasti niin, ettet pysty käyttämään täyttä potentiaaliasi.
 

Oma koti kullan kallis

3331 näyttökerrat
Kotimme on turvallisuuden, ilon ja yhteisöllisyyden paikka. Kerron tässä, kuinka kutsumattomista vieraista pääsee eroon.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy