LAADUKAS PALVELULINJA HYVÄSYTTY TULKITSIJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Ennustus
Ennustus

Ennustus

Ennustus avaa silmiä aivan uudella tavalla. Ennustus tuo mukanaan rohkeutta kohdata tulevat muutokset rakentavasti


Monilla ihmisillä on jatkuva epävarmuus tulevaisuudestaan. Hyvä ennustus tuo uusia näkemyksiä ja tuoreita näkökulmia, jolloin myös saa lisää valoa, tietoa ja selkeyttä omiin elämänratkaisuihinsa. Neutraali ennustaja antaa puolueettoman näkemyksen tulevasta asiasta tai tapahtumasta sekä siihen johtavista tekijöistä. Ennustus avaa silmiä aivan uudella tavalla. Hyvä ennustus tuo mukanaan uutta intoa sekä rohkeutta kohdata tulevat muutokset rakentavasti.

Asiantunteva ennustus myös antaa lisää tietoa asiakkaan omista kyvyistä ja mahdollisuuksista, sekä varoittaa ongelmista ja petollisista lähimmäisistä. Pyydä asiantuntijoilta kattava ennustus ja katsaus omiin kykyihisi ja mahdollisuuksiisi juuri sinun ainutkertaisessa elämässäsi. Älä anna onnen mennä ohitsesi vaan kohtaa kaikki haasteesi rohkeasti. Meidän linjoillamme työskentelee useita erilaisia kykyjä omaavia kokeneita asiantuntijoita vuorokauden ympäri odottamassa soittoasi. Ihmisillä voi olla ennakkoluuloja, että ennustajat ovat pelottavia ja salamyhkäisiä hahmoja. Ennustajien persoonallisuudet ovat hyvin erilaisia, useimmat ovat niinsanottuja erityisherkkiä persoonia, jotka aistivat ympäröivät energiat ja tapahtumat paljon herkemmin kuin muut ihmiset.

Sinä löydät varmasti joukostamme juuri sinulle sopivan ennustajan, joka pystyy tukemaan sinua vaihtelevassa elämäntilanteessasi juuri oikealla tavalla. Jos et tiedä miten toimia erityisessä tilanteessa, voit kysyä neuvoa ennustajiltamme, jotka kertovat mikä on sinulle se juuri oikea ratkaisu. Elämässäsi löytyy haasteita henkimaailmassa tekemäsi sielunsuunnitelman pohjalta. Sinun tulee käsitellä tietyt haasteet, jotka tulevat jatkuvasti eteesi kunnes osaat ratkaista ne oikealla tavalla. Kaikkien asioiden sanotaan löytyvän syvältä sisältä sinusta itsestäsi, eli hiljentymällä vaikka meditoimaan, hiljaisuus voi tuoda sinulle vastauksen universumiin lähettämällesi kysymykselle. Jos elämässä on liikaa vaikeuksia ja haasteita, joku päätyy itsemurhaan, eli sielunsuunnitelma jää kesken.

Näissä tapauksissa kyseiset haasteet jatkuvat vaikeampina myös seuraavassa elämässä, kunnes sielu pystyy käymään läpi valitsemansa elämäkoulun eli sielunsuunnitelman. Itsemurhan pikaisesti tehneet yleensä katuvatkin hätiköityä ratkaisuaan henkimaailmaan saavuttuaan. Sielun olisi jatkuvassa kehityttävä henkisesti täällä maan päällä erilaisten oppiläksyjen parissa. Ihmisten tulisi hakea maan päällä ollessaan tukea muunmuassa omalta suojelusenkeliltään ja muilta enkeleiltä. Enkeleihin saat parhaiten yhteyttä metsässä ja vesistön rannalla, missä on paljon niinsanottuja negatiivisia ioneja, eli siellä on helpointa saada yhteys enkeleihin. Enkeleille voit puhua joko hiljaa mielessäsi tai ääneen, miten puhuisit esimerkiksi ystävällesi. Enkeleiden käsitys ajasta on häilyvä, joten heille voi myös kertoa ajasta missä haluat toiveesi toteutuvan.

Kymmenen vuotta, joka on silmänräpäys henkimaailmassa, on usein toiveillemme aivan liian pitkä odotusaika. Jos toiveesi ei toteudu, se ei ole sielunsuunnitelmasi mukainen ennustus. Sarjakuvissa esiintyy yleensä turbaanipäinen hahmo, joka katsoo kristallipallosta tulevaa. Elokuvissa ruudulle ilmestyy tarotpakan kuolema- ja paholaiskortti, jotka ovat pahaenteisiltä kuulostavia jo pelkän nimensä perusteella. Näin syntyy pelottava ja yliluonnollinen tunnelma, nyt on tapahtumassa jotain todella järkyttävää. Tosiasiassa tarotkortit ovat erittäin monimerkityksellisiä, kuolema ei suinkaan merkitse fyysistä kuolemaa, vaan jonkun vaiheen päättymistä ihmisen elämässä. Paholainen kertoo enemmän tunteista ja peloista, toki ikävistäkin asioista, mutta esimerkiksi kestävästä avioliitosta. Eli korteilla on tietty kirjoista löytyvä merkitys, mutta vaihteleva salainen ja intuitiivinen merkitys löytyy taitavalta tulkitsijalta.

 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

Bloggaajat
Sanna
Vapaa
SannaNRO 226Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Tuuli
Vapaa
TuuliNRO 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot...
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Sofiia
Kutsu minua
SofiiaNRO 228Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana.

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Helmi Rauha
Kutsu minua
Helmi RauhaNRO 229Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Helmi Rauha on selvänäkijä ja enkelikorttien tulkitsija. Helmi Rauha on myös reiki...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Helena
Kutsu minua
HelenaNRO 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

1139 näyttökerrat

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus 

 

Eksoottinen kristallipallo ennustus

1039 näyttökerrat

Elokuvien jännittävä eksoottinen kristallipallo ennustus. Näkyvätkö vastaukset todella kristallipallossa?

 

Tarkka ennustus

2328 näyttökerrat

Tarkka ennustus on vaikea saavuttaa kun asiakas ei tiedä mitä tahtoo kysyä

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy