0700-80000

2,95 €/min + pvm

Paina 1, niin yhdistämme ensimmäiselle vapaalle henkilölle. Paina 2 kuunnellaksesi esityksiä. Paina 3 valitaksesi, kenen kanssa haluat puhua. 2,95 €/min + pvm
 
Ennustaminen
Ennustaminen

Ennustaminen

Riimuilla ennustaminen on keskustelua oman itsensä eri tasojen kanssa. Ennustaminen riimuilla on yksinkertaista puhetta 


Käytännössä riimuilla ennustaminen toimii niin, että kysytään neuvoa Itseltä, joka parhaiten tietääkin miten tulisi toimia.

Riimukivet kuuluvat erityiseen riimujärjestelmään, joissa riimu on joko uurrettu tai maalattu pieniin kiviin tai puisiin nappuloihin. Ennustaminen riimuilla on yksinkertaista puhetta riimujen kautta ja mystistä symboliikkaa, ikiaikaista viisauden kieltä. Jo viikingit käyttivät riimuja asioiden ja tapahtumien kulun oivaltamiseen. Luonto ja luonnon kiertokulku ovat olennainen osa riimuja ja ennustaminen myöskin. 

Futhark on vanhin riimumerkistö ja se käsittää 24 merkkiä, joilla jokaisella on oma luonteensa. Riimut ovat olleet myös riimukirjoituksen aakkosia. Jokainen riimumerkki kertoo erilaisesta maailman tai tietoisuuden elementistä. Riimut muodostavat metakielen, jonka avulla voi kertoa merkityksiä, joihin tavallisella kielellä ei pysty tai johon tällä kevyellä tietoisuuden tasollamme emme yllä. 

Riimuja on hyödynnetty jo muinaisina aikoina maagisina merkkeinä. Niiden käyttö ja lukeminen on käytännönläheistä ja konkreettista. Esimerkiksi astrologia ja numerologia eivät ole niin konkreettisia, mutta niidenkin välityksellä on kommunikoitu jumalien kanssa. Ennustaminen riimuilla tuo vastauksia niin arkipäivän, kuin elämän ja kuolemankin asiohin. Ne ovat sekä muutoksen, että henkisen kasvun välineitä ja ne neuvot joita riimuilta saadaan, ovat olleet aina pyhästi kunnioitettuja. 

Oman intuition hyödyntämiseen riimut ovat oikein hyvä oppiväline. Neuvonpito riimujen kanssa tarkoitaa tavallaan sitä, että niiden avulla ollaan yhteydessä oman minuutensa kanssa, eri tasoilla. Eli periaatteessa kysytään neuvoa Itseltä, joka tietää, miten tulee toimia ja joka sisältää jo kaikki vastaukset. Riimut ja ennustaminen niillä voikin auttaa kehittämään omaa henkistä polkuaan ja elämäänsä parempaan suuntaan ja avata elämän solmukohtia. 

Kaikista helpoin riimuneuvonpidon tapa on miettiä kysymys mielessään ja nostaa sitten yksi riimu riimupussista. Riimun sanoma tulkitaan riimujen tulkintaoppaan avulla. Riimut eivät vastaa kyllä tai ei -vastauksia vaativiin kysymyksiin, vaan kertovat enemmänkin tarkoituksista ja perisyistä. 

Riimukivien tarkoitus on nostaa esille niitä vastauksia, jotka jo ovat meidän sisällämme. Ennustaminen riimukivien avulla onnistuu myös tekemällä erilaisia tulkintakuvioita kuin esimerkiksi tarotkorteilla. Voidaan katsoa tietyssä järjestyksessä menneisyyttä, nykyhetkeä ja tulevaisuutta tai pyytää ohjausta. Vaikka riimumerkeillä onkin jokaisella oma juureva ja erityinen sanomansa, mikään ei estä lukemasta riimukiviä, kuten muitakin oraakkeleita tai taikamerkkejä, oman vaiston avulla. Niitä voi tulkita ikään kuin ”omien merkkien” tai niiden lähteiden antajina. Lopulta riimut vain valaisevat sen, minkä jo tiedät syvällä sisimmässäsi: tapahtumien ja asioiden luonnollisen merkityksen. 

 
Marena
VAPAA
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Annikki
VAPAA
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Tuuli
EI TÖISSÄ
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Sofiia
EI TÖISSÄ
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Déjà vu

Déjà vu

Déjà vu on tunne siitä, että nykyinen tilanne on tapahtunut ennenkin. Déjà vu on hämmentävä ja vahva...
 
Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä ovat "sanan tuojia", joka on oikea käännös kreikankielisestä sanasta...
 
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus 
 
Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun niin suositun tänä päivänä , että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina tarot ennustus opastaa meitä...
 
 
 
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää