LAADUKAS PALVELULINJA HYVÄSYTTY TULKITSIJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Ennustaja
Ennustaja

Ennustaja

Ennustaja on toisten tasojen tulkki. Ennustaja ratkaisee sinua vaivaavat asiasi parhaalla mahdollisella tavalla


Ennustaminen tarkoittaa yleisesti enteiden tulkitsemista ja tulevaisuuden katsomista. Ennustaja saa tiedon tulevista tapahtumista erilaisten, usein yliluonnollisten menetelmien avulla. Tulevaisuutta ennustaja voi katsoa pelikorteista tai tarotkorteista tai melkein mistä tahansa pilvistä teenlehtiin. Apuvälineiksi sopivat heijastavat pinnat, kuten vanhat hopeapeilit sekä kristallipallot ja lasipallot. Ennustajat näkevät tavallisimmin kuvia tai filmejä tai tulkittavia symboleita. Ennustaja voi lukea ajatukset, tunteet ja aikomukset sekä nähdä tulevia tapahtumia. Tunteet ovat tavallisesti voimakkaampia kuin ajatukset. Ennustamiseen on suhtauduttava pienellä varauksella, koska toisinaan ennustuksiin sekoittuvat toiveet ja pelot. Maalaisjärkeä onkin hyvä käyttää ennustuspalveluita käytettäessä. Ennustus on todennäköinen tulevaisuus - ei kiveen hakattu kirjoitus tai ehdoton kohtalo.

Ennustaja on toisten tasojen tulkki. Hän tulkitsee todellisuutta. Loppuen lopuksi ennustaja on vain ihminen, mutta hänellä on erityinen kyky saada tietoa toisilta tasoilta. Ennustaminen mielletään yleensä vain tulevien tapahtumien katsomiseksi ja niistä kertomiseksi. Lisäksi se on keskustelua ja avainten antamista. Oman elämän avaimet voivat löytyä ennustajalta. Keskustelu voi antaa uusia voimavaroja vaikeassa elämäntilanteessa. Ennustus voi avata elämässäsi uuden oven ja uuden avaimen. Kuolema kuuluu elämään, ei kuitenkaan ennustettaviin tulevaisuuden tapahtumiin. Siitä ei tarvitse tietää sen enempää, koska suremisen aika ei ole sillä hetkellä, vaan vasta silloin, kun kuolema on jo koittanut. Mikäli ennustaja näkee näyssä jonkun kuolevan, hänen on oltava hyvin varovainen asian ilmaistessaan.

Siksi ennustaja ei yleensä puhukaan kuolemasta, koska se ei kuulu hyviin ennustustapoihin. Astrologia, enkelikortit, tarotkortit, pelikortit, heiluri ja kristallipallo ovat kaikki erilaisia tapoja ennustaa tulevaa. Ennustava astrologia tarkastelee tähtitaivaan tapahtumia ennalta. Tähdistä ennustava astrologia voi myös tarvita tuekseen selvänäköä. Tähdistä ennustaja käyttää taivaankappaleiden liikkeitä apuna astrologissa ennusteissa ja tekee luonneanalyyseja. Luonneanalyysin, samoin kuin astrologisen tulkinnan, tekemiseen tarvitaan tiedoksi syntymäaika ja syntymäpaikka. Myös kumppanin tiedot tarvitaan, jos haluaa tietää yhteisestä tilanteesta ja tulevaisuudesta. Astrologisen kartan aspektit ja planeettojen transiitit kertovat luonteestasi ja mahdollisuuksistasi sekä sudenkuopista matkalla tähtiin.

Kenties voit hyödyntää paremmin mahdollisuutesi, kun olet tietoinen tähtitaivaan tapahtumista. Ennustajalla on kyky ennustaa tulevaa. Ennustaja harjoittaa ennustamista yleensä jonkin apuvälineen eli työvälineen avulla. Apuvälineenä voivat toimia niin tarotkortit kuin enkelikortit, niin kristallipallo kuin heiluri. Ennustaminen on myös enteiden, näkyjen ja unien tulkitsemista. Ennustajalta saatetaan kysyä hyvinkin tarkkoja kysymyksiä, ja asiakkaan olisi hyvä pitää mielessä, että jokainen ennustaja vastaa oman intuitionsa avulla. Yksi ennustaja voi antaa yhden näkökulman asiaan, toinen ennustaja voi antaa toisenlaisen näkökulman asiaan, josta soittaja tiedustelee.

Ennustamisella tarkoitetaan enteiden tulkitsemista ja tulevaisuuden katsomista. Ennustaja saa tiedon sinulle tulevista tapahtumista niin sanottujen yliluonnollisten menetelmien avulla. Hän on kehittänyt kolmatta silmäänsä ja pystyy katsomaan paitsi sinun mielesi, myös oman mielensä kuvia. Hän näkee ihmisen toiveita ja pelkoja sekä unelmia, tulkiten niitä. Ne on erotettava todennäköisestä tulevaisuudesta. Ehdotonta kohtaloa ei ole, vaikkakin tietyt virstanpylväät ovat olemassa, sillä on todennäköisyyksiä. Asioita voidaan lukea ihmisen aurasta, ihmisen energiasta. Kortit ja kristallipallo edistävät keskittymistä. Ennustuksia joutuu joskus päivittämään, varsinkin muutosvaiheissa. Jos elämä on tasaista, eikä muutoksia ole tiedossa, ennustukseen voi kysyä päivitystä kerran pari vuodessa. Akuutit asiat, kuten avainten katoamiset tai pienet terveysongelmat, saattavat saada valaistusta ennustajalta. Ennustaja ei kuitenkaan tee diagnooseja, joiden tekeminen sekä hoito-ohjeiden laatiminen kuuluvat lääkärille.

Koska ihmisellä on vapaa tahto, hänen koko elämänkaartansa ei voi nähdä tai ennustaa. Onkin hyvä pitää mielessä, että kun ennustaja ennustaa tai harjoittaa ennustamista, niin kyse on todennäköisyyksistä. Ihminen itse päättää, mihin hän menee mukaan ja mitä hän elämällään tekee. Ennustaja voi nähdä hyvän tilaisuuden, johon hänen mielestään kysyjän kannattaa tarttua. Jos kysyjä ei tätä tee, niin hänen elämänsä voi muotoutua toisenlaiseksi, kuin on alun perin ennustettu. Mutta se ei tee siitä automaattisesti parempaa tai huonompaa. Asiakkaan ei tulisi jäädä kiinni siihen, mitä olisi pitänyt tehdä, koska teemme kaikki ratkaisut aina sen hetkisessä parhaassa ymmärryksessä. Ennustajan neuvokin voi olla "väärä". Jos jokin asia jää harmittamaan, niin se kertoo ainakin siitä, että ensi kerralla kannattaa ottaa härkää sarvista ja tarttua tilaisuuteen.

Kaikki tuntevat joskus katumusta. Toteuttaaksemme kutsumuksemme tai kohtalomme meidän tulee kysyä neuvoa itseltämme, omalta sydämeltämme. Miltä jokin ratkaisu tai valinta minusta tuntuu? Tekeekö se minut onnelliseksi? Jos se tekee minut onnelliseksi, niin se tekee myös toiset onnellisiksi. Kohtalo ei ole ehdoton. Ennustaja voi auttaa selvittämään elämäntehtävän: sen, mitä olet tullut tänne tekemään ja mitkä ovat mahdollisuudet tai tilaisuudet, joita eteesi on tulossa tulevien vuosien aikana. Ennustus ei tarkoita sitä, että pitäisi jäädä odottelemaan sen toteutumista. Se on aina vain suuntaa-antava. Ihminen itse päättää ja toimii. Ennustaja voi kertoa tarkkoja aikoja ja päivämääriä, jopa kellonaikoja, mutta se ei ole oleellista.

Tärkeintä on se, että jotakin tiettyä tapahtuu lähiaikoina tai ainakin sen on mahdollista tapahtua. Aikataulujen suhteen olisi syytä olla joustava, sillä jos soitat hänelle kesällä ja ennustaja sanoo, että jotakin tapahtuu syksyllä, niin ette kumpikaan voi tietää, tapahtuuko se tulevana syksynä vai vasta vuoden päästä syksyllä. Henkimaailmassa ei ole aikaa, sanotaan. Ihmisellä on myös vapaa tahto. Kuitenkin tietyt tapahtumat, todennäköisyydet, kompastuskivet, ongelmat, ratkaisut ja elämänasiat pitävät paikkansa. Mutta on hyvä pitää mielessä, ettei ennustaja ole kaikkitietävä, koska hän ei ole mikään jumala.

 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

Tuuli
Vapaa
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
 
Marena
Vapaa
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
 
Sanna
Vapaa
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
 
Annikki
Kutsu minua
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
Serena
Kutsu minua
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä.

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Déjà vu

Déjà vu

Déjà vu on tunne siitä, että nykyinen tilanne on tapahtunut ennenkin. Déjà vu on hämmentävä ja vahva...
 
Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä ovat "sanan tuojia", joka on oikea käännös kreikankielisestä sanasta...
 
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus 
 
Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun niin suositun tänä päivänä , että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina tarot ennustus opastaa meitä...
 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy