LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

2.95 €/min + pvm/mpm
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2.95 €/min + pvm/mpm
 
Ennustaja

Ennustaja

Taitava ennustaja ratkaisee Sinua vaivaavat asiasi parhaalla mahdollisella tavalla


Ennustaminen tarkoittaa yleisesti enteiden tulkitsemista ja tulevaisuuden katsomista. Ennustaja saa tiedon tulevista tapahtumista erilaisten, usein yliluonnollisten menetelmien avulla. Tulevaisuutta voi katsoa pelikorteista tai tarotkorteista tai melkein mistä tahansa pilvistä teenlehtiin. Apuvälineiksi sopivat heijastavat pinnat, kuten vanhat hopeapeilit sekä kristallipallot ja lasipallot. Ennustajat näkevät tavallisimmin kuvia tai filmejä tai tulkittavia symboleita. Ennustaja voi lukea ajatukset, tunteet ja aikomukset sekä nähdä tulevia tapahtumia. Tunteet ovat tavallisesti voimakkaampia kuin ajatukset. Ennustamiseen on suhtauduttava pienellä varauksella, koska toisinaan ennustuksiin sekoittuvat toiveet ja pelot. Maalaisjärkeä onkin hyvä käyttää ennustuspalveluita käytettäessä. Ennustus on todennäköinen tulevaisuus - ei kiveen hakattu kirjoitus tai ehdoton kohtalo.

Ennustaja on toisten tasojen tulkki. Hän tulkitsee todellisuutta. Loppuen lopuksi hän on vain ihminen, mutta hänellä on erityinen kyky saada tietoa toisilta tasoilta. Ennustaminen mielletään yleensä vain tulevien tapahtumien katsomiseksi ja niistä kertomiseksi. Lisäksi se on keskustelua ja avainten antamista. Oman elämän avaimet voivat löytyä ennustajalta. Keskustelu voi antaa uusia voimavaroja vaikeassa elämäntilanteessa. Ennustus voi avata elämässäsi uuden oven ja uuden avaimen. Kuolema kuuluu elämään, ei kuitenkaan ennustettaviin tulevaisuuden tapahtumiin. Siitä ei tarvitse tietää sen enempää, koska suremisen aika ei ole sillä hetkellä, vaan vasta silloin, kun kuolema on jo koittanut. Mikäli ennustaja näkee näyssä jonkun kuolevan, hänen on oltava hyvin varovainen asian ilmaistessaan.

Siksi ennustajat eivät yleensä puhukaan kuolemasta, koska se ei kuulu hyviin ennustustapoihin. Astrologia, enkelikortit, tarotkortit, pelikortit, heiluri ja kristallipallo ovat kaikki erilaisia tapoja ennustaa tulevaa. Ennustava astrologia tarkastelee tähtitaivaan tapahtumia ennalta. Tähdistä ennustava astrologia voi myös tarvita tuekseen selvänäköä. Tähdistäennustaja käyttää taivaankappaleiden liikkeitä apuna astrologissa ennusteissa ja tekee luonneanalyyseja. Luonneanalyysin, samoin kuin astrologisen tulkinnan, tekemiseen tarvitaan tiedoksi syntymäaika ja syntymäpaikka. Myös kumppanin tiedot tarvitaan, jos haluaa tietää yhteisestä tilanteesta ja tulevaisuudesta. Astrologisen kartan aspektit ja planeettojen transiitit kertovat luonteestasi ja mahdollisuuksistasi sekä sudenkuopista matkalla tähtiin.

Kenties voit hyödyntää paremmin mahdollisuutesi, kun olet tietoinen tähtitaivaan tapahtumista. Ennustajalla on kyky ennustaa tulevaa. Ennustaja harjoittaa ennustamista yleensä jonkin apuvälineen eli työvälineen avulla. Apuvälineenä voivat toimia niin tarotkortit kuin enkelikortit, niin kristallipallo kuin heiluri. Ennustaminen on myös enteiden, näkyjen ja unien tulkitsemista. Ennustajalta saatetaan kysyä hyvinkin tarkkoja kysymyksiä, ja asiakkaan olisi hyvä pitää mielessä, että jokainen ennustaja vastaa oman intuitionsa avulla. Yksi ennustaja voi antaa yhden näkökulman asiaan, toinen ennustaja voi antaa toisenlaisen näkökulman asiaan, josta soittaja tiedustelee.

Ennustamisella tarkoitetaan enteiden tulkitsemista ja tulevaisuuden katsomista. Ennustaja saa tiedon sinulle tulevista tapahtumista niin sanottujen yliluonnollisten menetelmien avulla. Hän on kehittänyt kolmatta silmäänsä ja pystyy katsomaan paitsi sinun mielesi, myös oman mielensä kuvia. Hän näkee ihmisen toiveita ja pelkoja sekä unelmia, tulkiten niitä. Ne on erotettava todennäköisestä tulevaisuudesta. Ehdotonta kohtaloa ei ole, vaikkakin tietyt virstanpylväät ovat olemassa, sillä on todennäköisyyksiä. Asioita voidaan lukea ihmisen aurasta, ihmisen energiasta. Kortit ja kristallipallo edistävät keskittymistä. Ennustuksia joutuu joskus päivittämään, varsinkin muutosvaiheissa. Jos elämä on tasaista, eikä muutoksia ole tiedossa, ennustukseen voi kysyä päivitystä kerran pari vuodessa. Akuutit asiat, kuten avainten katoamiset tai pienet terveysongelmat, saattavat saada valaistusta ennustajalta. Ennustaja ei kuitenkaan tee diagnooseja, joiden tekeminen sekä hoito-ohjeiden laatiminen kuuluvat lääkärille.

Koska ihmisellä on vapaa tahto, hänen koko elämänkaartansa ei voi nähdä tai ennustaa. Onkin hyvä pitää mielessä, että kun ennustaja ennustaa tai harjoittaa ennustamista, niin kyse on todennäköisyyksistä. Ihminen itse päättää, mihin hän menee mukaan ja mitä hän elämällään tekee. Ennustaja voi nähdä hyvän tilaisuuden, johon hänen mielestään kysyjän kannattaa tarttua. Jos kysyjä ei tätä tee, niin hänen elämänsä voi muotoutua toisenlaiseksi, kuin on alun perin ennustettu. Mutta se ei tee siitä automaattisesti parempaa tai huonompaa. Asiakkaan ei tulisi jäädä kiinni siihen, mitä olisi pitänyt tehdä, koska teemme kaikki ratkaisut aina sen hetkisessä parhaassa ymmärryksessä. Ennustajan neuvokin voi olla "väärä". Jos jokin asia jää harmittamaan, niin se kertoo ainakin siitä, että ensi kerralla kannattaa ottaa härkää sarvista ja tarttua tilaisuuteen.

Kaikki tuntevat joskus katumusta. Toteuttaaksemme kutsumuksemme tai kohtalomme meidän tulee kysyä neuvoa itseltämme, omalta sydämeltämme. Miltä jokin ratkaisu tai valinta minusta tuntuu? Tekeekö se minut onnelliseksi? Jos se tekee minut onnelliseksi, niin se tekee myös toiset onnellisiksi. Kohtalo ei ole ehdoton. Ennustaja voi auttaa selvittämään elämäntehtävän: sen, mitä olet tullut tänne tekemään ja mitkä ovat mahdollisuudet tai tilaisuudet, joita eteesi on tulossa tulevien vuosien aikana. Ennustus ei tarkoita sitä, että pitäisi jäädä odottelemaan sen toteutumista. Se on aina vain suuntaa-antava. Ihminen itse päättää ja toimii. Ennustaja voi kertoa tarkkoja aikoja ja päivämääriä, jopa kellonaikoja, mutta se ei ole oleellista.

Tärkeintä on se, että jotakin tiettyä tapahtuu lähiaikoina tai ainakin sen on mahdollista tapahtua. Aikataulujen suhteen olisi syytä olla joustava, sillä jos soitat hänelle kesällä ja ennustaja sanoo, että jotakin tapahtuu syksyllä, niin ette kumpikaan voi tietää, tapahtuuko se tulevana syksynä vai vasta vuoden päästä syksyllä. Henkimaailmassa ei ole aikaa, sanotaan. Ihmisellä on myös vapaa tahto. Kuitenkin tietyt tapahtumat, todennäköisyydet, kompastuskivet, ongelmat, ratkaisut ja elämänasiat pitävät paikkansa. Mutta on hyvä pitää mielessä, ettei ennustaja ole kaikkitietävä, koska hän ei ole mikään jumala.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

TeaTea
Odottaa soittoasi
Teanr 552Ennustaja, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustajat
 
Keskustele Tean kanssa niin huomaat elämänlaatusi paranevan huimasti. Soita Tealle...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
NellaNella
Odottaa soittoasi
Nellanr 238Tarot tulkinta, Ennustajat, Ennustaminen, Rajatieto
 
Nella on lämminsydäminen ja todella kokenut ennustaja, jonka erityisalana ovat...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
SerenaSerena
Ei paikalla
Serenanr 546Meedio, Tarot tulkinta, Unien tulkinta, Ennustaminen
 
Serenan esivanhemmissa on ollut useita näkijöitä ja taidot ovat siirtyneet...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
KaarinaKaarina
Ei paikalla
Kaarinanr 241Energiahoito, Tarot tulkinta, Ennustus, Ennustajat
 
Kaarina on suurisydäminen, intuitiivinen ja herkkävaistoinen neuvonantajasi.
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Miten ennustaja voi auttaa minua?

4974 näyttökerrat
Ennustaja voi antaa sinulle ammattiapua auttaakseen sinua ymmärtämään itseäsi paremmin. Hengellisen neuvonannon avulla voit saada silmäsi auki uusille mahdollisuuksille.
 

Kuinka poistaa tukkeumat ja saada takaisin kadoksissa oleva energia

6129 näyttökerrat
Jokainen meistä valuu välillä epätietoisuuden ja stressin olotilaan, jonka ympäröivä maailma aiheuttaa. Olipa kyseessä elämää muuttava tilanne, työ tai perheasiat - ellet ole tietoinen siitä, energiasi valuu pois. Kun näitä esteitä tulee aina uudestaan, luo se meihin negatiivisen kehän, joka heijastuu moniin elämänpolkumme alueisiin.
 

Viisi tapaa, joilla voit vetää hyvää onnea puoleesi.

1457 näyttökerrat
Eikö olekin voimia antavaa ymmärtää, että hallitset omaa kohtaloasi ainakin jossain määrin? Se on myös eteenpäin vievä tekijä elämässäsi, kuten sekin, että voit vetää puoleesi hyvää onnea.
 

Syntynyt meedioksi?

5210 näyttökerrat
Meedioiden intuitio on synnynnäistä, mutta joskus taidon voi myös oppia. Tässä on joitain merkkejä siitä, että olet syntynyt ennustajaksi.
 

Epätäydellisyyden tunteen käsitteleminen

2946 näyttökerrat
Jos olet joskus tuntenut itsesi tyhjäksi ja epätäydelliseksi, ymmärrät ehkä hyvin, kuinka vakavia tällaiset tunteet voivat olla. Onneksi on ihmisiä, jotka osaavat auttaa, eikä ainoastaan terapeutteja, jotka antavat sinulle vain lääkkeitä.
 

Yliluonnolliset unet - kun unesta tulee näky

2395 näyttökerrat
Onko sinulla unia tai näkyjä, jotka vaikuttavat? Jos on, et ole yksin. On monia, jotka näkevät erilaisia yliluonnollisia unia.
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy