LAADUKAS PALVELULINJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Enkelit viestilähettiläinä
Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä ovat "sanan tuojia", joka on oikea käännös kreikankielisestä sanasta "angelos"


Usein ihmiset kertoessaan enkelien esiintymisistä osoittavat, että näiden enkeleiden ensisijainen tehtävä on tuoda enkeliviesti ylhäältä. Enkelit viestilähettiläinä tuovat niin henkilökohtaisia viestejä, että vain sinä tunnistat niiden merkityksen. 

Enkelit ovat vartijoitamme ja oppaitamme. Enkelit viestilähettiläinä ovat yksilöllisiä ja meillä jokaisella on omamme. Enkelit kunnioittavat vapaata tahtoasi, he eivät puutu suoraan elämääsi. Enkelit kuitenkin lähettävät meille viestejä ja opastusta työntääkseen meidät hienovaraisesti kohti parempaa ja hyvää elämää. Enkelit lähettävät meille joskus varmuuden vuoksi viestejä, vaikka emme niitä edes suoraan kysy ja jos olet avoin kommunikointiin, sitä enemmän viestejä saat. Jos uskot sydämessäsi, että jokin asia on enkelisi ohjausta, se todellakin sitä on.

On myös olemassa yleisiä viestejä, joita koetaan, mutta ei ehkä ymmärretä, että ne ovat enkeliviestejä. Nämä viestit eivät koskaan ole suurieleisiä. Tässä on muutama tavallinen tapa, joilla enkelit tuovat sinulle viestejä:

Musiikki on enkeleiden kieli. Enkelit viestilähettiläinä käyttävät kappaleita ja musiikkia enkeliviestien välittämiseen parilla eri tavalla. Sanoitukset koskettavat ja saattavat vahvistaa intuitiiviset tunteesi tai kappale saattaa nostaa mielialaasi ja vakuuttaa, että kaikki on hyvin. Laulu voi edustaa suojelusenkelisi läsnäoloa; minulla on sellainen oma kappale ja kuulen sen aina, kun tarvitsen sitä eniten. Se on minun voimakappaleeni.

Ihmiset ovat hyvin skeptisiä ja meidän elämämme filosofia onkin yleensä se, että uskomme vain sen mitä näemme. Koska kyseenalaistamme kuudennen aistin olemassaolon, enkelit lähettävät meille viestejä, jotka voidaan havaita vain muiden aistien, kuten äänien ja hajujen avulla. Valojen vilkkuminen, pilvien enkelimäiset muodot, korvien soiminen, nämä kaikki ovat yleisiä viestejä enkeleiltä. Kukkien tuoksu on merkki siitä, että enkelisi ovat lähellä. Mikään ei ole sattumaa, mikään ei ole sinun omaa mielikuvitustasi, enkelit ovat lähelläsi valmiina auttamaan sinua.

Me olemme osa luontoa ja luonto on hyvin henkinen, joten ei ole mikään ihme, että enkelit työskentelevät luonnon kanssa viestissään meille. Lintujen ja eläinten symboliikka on merkittävää ja jokaisella eläimellä on oma erilainen viestinsä. George M. Schulzin piirretyssä sarjassa ”Tenavat”, Jaska Jokunen pesäpallopelin lomassa kertoi Tellulle perhosesta, joka lensi hänen nenälleen: ”Perhosella oli sanoma. Laittomasta on tultava palo.” Vaikka sarjakuvassa humoristisesti kuvattiin perhosen sanomaa, on maailma täynnä tarinoita eläimistä, jotka ovat tuoneet ihmisille enkeleiden viestejä.

Enkelit viestilähettiläinä käyttävät elämässäsi olevia ihmisiä kertomaan sinulle sen, mitä sinun on suoraan kuultava. Kokemukset ovat hyvin yleisiä. Mietit jotakin asiaa tai päätöstä ja haluaisit opastusta, ohjeistusta siihen, niin yllättäen ystäväsi huomaamattaan antaa ne sinulle. Joskus se voi olla täysin ulkopuolinen ihminen, jonka neuvot ja ohjeet huomaat myöhemmin hyvin käytännöllisiksi.

Tärkeintä on oppia uskomaan viesteihin ja uskomaan itseesi. Luota vaistoihisi ja intuitioon kaikessa. Kun olet epävarma, pyydä enkeleiltäsi merkki vahvistamaan, mitä aistit tilanteesta. 

 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

Sanna
Vapaa
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
 
Tuuli
Kutsu minua
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
 
Sofiia
Kutsu minua
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaa
Serena
Kutsu minua
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä.

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
 
Marena
Kutsu minua
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Déjà vu

Déjà vu

Déjà vu on tunne siitä, että nykyinen tilanne on tapahtunut ennenkin. Déjà vu on hämmentävä ja vahva...
 
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus 
 
Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun niin suositun tänä päivänä , että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina tarot ennustus opastaa meitä...
 
Ennustaminen

Ennustaminen

Riimuilla ennustaminen on keskustelua oman itsensä eri tasojen kanssa. Ennustaminen riimuilla on yksinkertaista...
 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy