LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Enkelit viestilähettiläinä
Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä

Enkeli tulee kreikankielisestä sanasta angelos, joka oikein käännettynä tarkoittaa "sanan tuojaa". Usein ihmiset kertoessaan enkelien esiintymisistä osoittavat, että näiden enkeleiden ensisijainen tehtävä on tuoda enkeliviesti ylhäältä. Nämä enkeliviestit ovat usein niin henkilökohtaisia, että vain sinä, tunnistat niiden merkityksen. 


Enkelit ovat vartijoitamme ja oppaitamme. Enkelit ovat yksilöllisiä ja meillä jokaisella on omamme. Enkelit kunnioittavat vapaata tahtoasi, he eivät puutu suoraan elämääsi. Enkelit kuitenkin lähettävät meille viestejä ja opastusta työntääkseen meidät hienovaraisesti kohti parempaa ja hyvää elämää. Enkelit lähettävät meille joskus varmuuden vuoksi viestejä, vaikka emme niitä edes suoraan kysy ja jos olet avoin kommunikointiin, sitä enemmän viestejä saat. Jos uskot sydämessäsi, että jokin asia on enkelisi ohjausta, se todellakin sitä on.

On myös olemassa yleisiä viestejä, joita koetaan, mutta ei ehkä ymmärretä, että ne ovat enkeliviestejä. Nämä viestit eivät koskaan ole suurieleisiä. Tässä on muutama tavallinen tapa, joilla enkelit tuovat sinulle viestejä:

Musiikki on enkeleiden kieli. Enkelit käyttävät kappaleita ja musiikkia enkeliviestien välittämiseen parilla eri tavalla. Sanoitukset koskettavat ja saattavat vahvistaa intuitiiviset tunteesi tai kappale saattaa nostaa mielialaasi ja vakuuttaa, että kaikki on hyvin. Laulu voi edustaa suojelusenkelisi läsnäoloa; minulla on sellainen oma kappale ja kuulen sen aina, kun tarvitsen sitä eniten. Se on minun voimakappaleeni.

Ihmiset ovat hyvin skeptisiä ja meidän elämämme filosofia onkin yleensä se, että uskomme vain sen mitä näemme. Koska kyseenalaistamme kuudennen aistin olemassaolon, enkelit lähettävät meille viestejä, jotka voidaan havaita vain muiden aistien, kuten äänien ja hajujen avulla. Valojen vilkkuminen, pilvien enkelimäiset muodot, korvien soiminen, nämä kaikki ovat yleisiä viestejä enkeleiltä. Kukkien tuoksu on merkki siitä, että enkelisi ovat lähellä. Mikään ei ole sattumaa, mikään ei ole sinun omaa mielikuvitustasi, enkelit ovat lähelläsi valmiina auttamaan sinua.

Me olemme osa luontoa ja luonto on hyvin henkinen, joten ei ole mikään ihme, että enkelit työskentelevät luonnon kanssa viestissään meille. Lintujen ja eläinten symboliikka on merkittävää ja jokaisella eläimellä on oma erilainen viestinsä. George M. Schulzin piirretyssä sarjassa ”Tenavat”, Jaska Jokunen pesäpallopelin lomassa kertoi Tellulle perhosesta, joka lensi hänen nenälleen: ”Perhosella oli sanoma. Laittomasta on tultava palo.” Vaikka sarjakuvassa humoristisesti kuvattiin perhosen sanomaa, on maailma täynnä tarinoita eläimistä, jotka ovat tuoneet ihmisille enkeleiden viestejä.

Enkelit käyttävät elämässäsi olevia ihmisiä kertomaan sinulle sen, mitä sinun on suoraan kuultava. Kokemukset ovat hyvin yleisiä. Mietit jotakin asiaa tai päätöstä ja haluaisit opastusta, ohjeistusta siihen, niin yllättäen ystäväsi huomaamattaan antaa ne sinulle. Joskus se voi olla täysin ulkopuolinen ihminen, jonka neuvot ja ohjeet huomaat myöhemmin hyvin käytännöllisiksi.

Tärkeintä on oppia uskomaan viesteihin ja uskomaan itseesi. Luota vaistoihisi ja intuitioon kaikessa. Kun olet epävarma, pyydä enkeleiltäsi merkki vahvistamaan, mitä aistit tilanteesta. 

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Vapaa
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Ukko KaleviUkko KaleviUusi!
Kutsu minua
Uusi! Ukko KaleviNRO 208Astro, Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen,...
 

Ukko Kalevin kyvyt ovat perittyjä, sukupolvelta toiselle. Hänellä on vuosien...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
TuuliTuuli
Kutsu minua
TuuliNRO 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot...
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
SelenaSelenaUusi!
Kutsu minua
Uusi! SelenaNRO 220Tarot tulkinta, Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Meedio,...
 

Olen tarot-tulkitsija, ja reikihoitaja monen vuoden kokemuksella. Olen erittäin...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Lumipyryn seurailijat

829 näyttökerrat

Lumi symboloi ilmatilan ja elämäntilanteen muutosta, joka voi olla positiivinen tai negatiivinen.

 

Viisi merkkiä siitä, että sinun täytyy tehdä sisäistä tutkiskelua

4969 näyttökerrat

Lääkkeet, kirurgiset toimenpiteet ja hoitomenetelmät ovat kaikki tapoja, joita ihmiset käyttävät ratkaistakseen ja hallitakseen asioita kehossaan. Nämä menetelmät eivät kuitenkaan ole ainoita tapoja tehdä niin. Itse asiassa voit saada merkkejä, että sinun pitää sen sijaan lähteä henkiselle matkalle.

 

Hevosenkenkä

5957 näyttökerrat

Kuvittelepa olevasi aurinkoisena päivänä metsäkävelyllä. Millaisia symboleja metsän poluilta voikaan löytää?

 

Tarina suitsukkeesta

7661 näyttökerrat

Kerron tässä miten erilaisia suitsukkeita käytetään nykyään, kuinka herkkiä aivomme ovat juuri tuoksuille sekä miten suitsukkeita käytettiin ennen vanhaan.

 

Pelätyt ja kunnioitettavat Aghorit

4678 näyttökerrat

On olemassa ihmisiä, jotka elävät erilaisissa yhteiskunnissa ja eri tavalla kuin me. Tässä saat katsauksen siihen, millaisia Aghorit ovat.

 

Ida Pingala, hengitysteknikko

3344 näyttökerrat

Ida Pingala on joogan hengitysteknikko. Ennustajana tiedän, että tästä harjoituksesta on suuri apu tasapainon ja energian saavuttamisessa.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy