LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

  Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille   

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Enkelinviesti
Enkelinviesti

Enkelinviesti

Ihana enkelinviesti on aina rakkaudellinen ja juuri sinulle tarkoitettu, korkeimmaksi parhaaksesi.


Enkelit rakastavat sinun auttamistasi ja mielellään tukevat sinun unelmiesi toteutumista. Tästä tekstistä löydät yleisiä merkkejä, joista voit tunnistaa, että he ovat sinunkin luonasi auttamassa sinua avautumaan heidän olemassaololleen ja energialleen yhä vahvemmin. Suojelusenkelisi on aina vierelläsi ja häneltä voit pyytää apua aina kun sitä tarvitset. Suojelusenkeli on sinua varten, joten voit keskustella hänen kanssaan päivittäin ja pyytää apua, kun tunnet olevasi pulassa. Silloin ihana enkelinviesti piristää ja auttaa Sinua jaksamaan ja kohtaamaan haasteesi. Tässä on näitä yleisiä merkkejä ja ehkä sinäkin olet kokenut joitain näistä! Muista, että apua on aina saatavilla. Yksi hyvin yleinen merkki enkeleiden tuesta ja läsnäolosta on se, että löydät höyhenen jostain lähistöltäsi.

Tämä ei luonnollisestikaan tarkoita sitä, että enkelit olisivat irrottaneet omista enkelinsiivistään höyhenen ja asettaneet sen lähistöllesi, sillä enkelit eivät tietenkään ole fyysisiä olentoja. Höyhenet ovat kuitenkin yksi yleinen symboli, joka kertoo siivistä, jota enkelitkin energiatasolla kantavat itsessään. Tästä syystä höyhenet ovat hyvä merkki, sillä meille tulee helposti mieleen tästä symbolista enkeli. Jos satut siis löytämään höyhenen lähistöltäsi ja se tuntuu merkiltä, silloin se on merkki enkeleiltä. Eikä sillä ole niinkään merkitystä, mistä tuo höyhen on peräisin, tärkeintä on se, että se on asetettu lähistöllesi muistuttamaan sinua jostain tärkeästä ja antamaan sinulle vahvistusta mielessäsi olevaan asiaan.

Yleensä enkeleihin liitetään valkoiset kauniit höyhenet, mutta jos löydät erivärisiä höyheniä, niin sinun on hyvä miettiä, mitä tuo väri sinulle merkitsee. Mitä tulee ensimmäisenä mieleesi? Muista, että enkeleiden merkit, enkelinviesti ja ohjaus on aina rakkaudellista, positiviista ja kannustavaa. Enkelit ovat peräisin jumalallisesta rakkaudesta. Heillä ei siis ole tapana stressata, eikä miettiä, mitä muut heistä ajattelevat tai murehtia, tulevatko he onnistumaan tai epäonnistumaan jossain asiassa. He eivät myöskään jää kiinni asioihin, joita tapahtui joskus kauan sitten menneisyydessä. Tämä johtuu siitä, että enkelit elävät puhtaassa rakkaudessa, rauhassa ja lempeydessä. He ovat täydellisiä, jumalallisia olentoja. Yksi hyvin yleinen merkki siis siitä, että enkelit ovat luonasi on se, että sinulle tulee syvä rauhan tunne.

Olosi tuntuu huolettomalta, sinulle tulee ajatus, että elämä menee ihan niinkuin pitääkin, kun ihana enkelinviesti tavoittaa Sinut. Tämä johtuu tietenkin siitä, että enkeli on lähelläsi ja tuona hetkenä sinä aistit enkeleiden rakkaudellisen olemuksen ja tuo sama energia alkaa vahvistumaan sinussa. Enkelit rakastavat sitä, että he voivat ilahduttaa ja ohjata meitä rakkaudelliseen suuntaan elämässämme ja he käyttävät juuri sellaisia keinoja, jotka me helposti huomaamme arkemme keskellä. Yksi keino antaa meille vahvistusta omalle polullemme on asettaa nähtävillemme numerosarjoja. Joskus saatat kohdata näitä samoja numerosarjoja usein ja se on silloin selkeä merkki enkeleiltä. Ehkä jossain elämänvaiheessa kohtaat usein numeroita 111, 444 tai 777 tms. Ehkäpä tällainen numerosarja näkyy kellossasi, auton rekisterikilvessä, mainostaulussa jne. - mahdollisuuksia on monia.

Ymmärrä, että nämäkin ovat usein merkkejä enkeleiltä, varsinkin jos ne tuntuvat siltä. Jokaiseen numerosarjaan liittyy oma viestinsä ja tarkoituksensa. Enkeleillä on monia erilaisia mahdollisuuksia ja keinoja tuoda tietoisuuteesi viestejä sekä ohjata sinua eteenpäin. He voivat käyttää omaa ympäristöäsi hyödyksesi. Jos kohtaat joskus merkityksellisiä sanoja tai lauseita, ja ne tuntuvat jollain tavalla merkeiltä, ne ovat varmasti viestejä enkeleiltä. Ehkäpä ystäväsi sanoo sinulle juuri oikeat sanat, koska enkelit kuiskuttelevat näitä hänen mieleensä, kuulet lohdullisia sanoja radiosta tulevasta laulusta tai kohtaat jossain muualla rakkaudellisia sanoja, jotka puhuttelevat sinua vahvasti tuona hetkenä. Ihanat sattumalta tapahtuneet asiat ja ihmeet ovat myös upeita enkelinviestejä, samoin kuten enkelinmuotoiset pilvet ja muut luonnossa esiintyvät asiat.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

AnnikkiAnnikki
Odottaa soittoasi
Annikkinro 206Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Ennustus, Ennustajat
 
Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
TuuliTuuli
Odottaa soittoasi
Tuulinro 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot tulkinta
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
RitaRita
Ei paikalla
Ritanro 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen
 

Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
MarenaMarena
Ei paikalla
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 
Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Unien tulkinta 2

6292 näyttökerrat
Kaikki ihmiset näkevät noin viisi unta yössä. Näiden unien kesto vaihtelee 15 ja 40 minuutin välillä. Unien tulkinta on ikivanha tekniikka, jota käytetään ennustamisessa.
 

Kuinka pääset sisälle henkimaailmaan?

3589 näyttökerrat
Jos sinulla on aavistuksia siitä, että sinulla on henkisiä kykyjä, mutta olet kokenut vaikeaksi päästä oikeaan mielentilaan niin, että voit sopeutua siihen, kannattaa jatkaa lukemista. Vaikka tarvitaankin harjoitusta ja itsekuria voimistamaan vahvuuksiasi, tulet ajan mittaan huomaamaan, kuinka on aina helpompaa päästä yhteyteen henkimaailman kanssa. Saat varmasti erityistä apua, jos seuraat neuvojani.
 

Kummitteleva munkki

5896 näyttökerrat
Minua on siunattu meedion ja näkijän lahjalla. Sen takia voin vapauttaa kotisi ei-toivotuista vieraista erityistaitojani käyttäen.
 

Pelätyt ja kunnioitettavat Aghorit

4009 näyttökerrat

On olemassa ihmisiä, jotka elävät erilaisissa yhteiskunnissa ja eri tavalla kuin me. Tässä saat katsauksen siihen, millaisia Aghorit ovat.

 

Unien tulkinta

6859 näyttökerrat
Unet ovat kiehtoneet meitä ihmisiä aikojen alusta lähtien. Mitä unet oikein ovat? Ja mitä ne haluavat meille kertoa?
 

Ensimmäinen henkinen kokemukseni

5463 näyttökerrat

Kaikilla meedioilla on kertomus ensimmäisestä kokemuksestaan henkien kanssa. Tämä on erään näkijän kertomus ensimmäisestä henkisestä kokemuksestaan.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy