LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

  Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille   

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
10 ilmaisminuuttia
Enkelinviesti
Enkelinviesti

Enkelinviesti

Ihana enkelinviesti on aina rakkaudellinen ja juuri sinulle tarkoitettu, korkeimmaksi parhaaksesi.


Enkelit rakastavat sinun auttamistasi ja mielellään tukevat sinun unelmiesi toteutumista. Tästä tekstistä löydät yleisiä merkkejä, joista voit tunnistaa, että he ovat sinunkin luonasi auttamassa sinua avautumaan heidän olemassaololleen ja energialleen yhä vahvemmin. Suojelusenkelisi on aina vierelläsi ja häneltä voit pyytää apua aina kun sitä tarvitset. Suojelusenkeli on sinua varten, joten voit keskustella hänen kanssaan päivittäin ja pyytää apua, kun tunnet olevasi pulassa. Silloin ihana enkelinviesti piristää ja auttaa Sinua jaksamaan ja kohtaamaan haasteesi. Tässä on näitä yleisiä merkkejä ja ehkä sinäkin olet kokenut joitain näistä! Muista, että apua on aina saatavilla. Yksi hyvin yleinen merkki enkeleiden tuesta ja läsnäolosta on se, että löydät höyhenen jostain lähistöltäsi.

Tämä ei luonnollisestikaan tarkoita sitä, että enkelit olisivat irrottaneet omista enkelinsiivistään höyhenen ja asettaneet sen lähistöllesi, sillä enkelit eivät tietenkään ole fyysisiä olentoja. Höyhenet ovat kuitenkin yksi yleinen symboli, joka kertoo siivistä, jota enkelitkin energiatasolla kantavat itsessään. Tästä syystä höyhenet ovat hyvä merkki, sillä meille tulee helposti mieleen tästä symbolista enkeli. Jos satut siis löytämään höyhenen lähistöltäsi ja se tuntuu merkiltä, silloin se on merkki enkeleiltä. Eikä sillä ole niinkään merkitystä, mistä tuo höyhen on peräisin, tärkeintä on se, että se on asetettu lähistöllesi muistuttamaan sinua jostain tärkeästä ja antamaan sinulle vahvistusta mielessäsi olevaan asiaan.

Yleensä enkeleihin liitetään valkoiset kauniit höyhenet, mutta jos löydät erivärisiä höyheniä, niin sinun on hyvä miettiä, mitä tuo väri sinulle merkitsee. Mitä tulee ensimmäisenä mieleesi? Muista, että enkeleiden merkit, enkelinviesti ja ohjaus on aina rakkaudellista, positiviista ja kannustavaa. Enkelit ovat peräisin jumalallisesta rakkaudesta. Heillä ei siis ole tapana stressata, eikä miettiä, mitä muut heistä ajattelevat tai murehtia, tulevatko he onnistumaan tai epäonnistumaan jossain asiassa. He eivät myöskään jää kiinni asioihin, joita tapahtui joskus kauan sitten menneisyydessä. Tämä johtuu siitä, että enkelit elävät puhtaassa rakkaudessa, rauhassa ja lempeydessä. He ovat täydellisiä, jumalallisia olentoja. Yksi hyvin yleinen merkki siis siitä, että enkelit ovat luonasi on se, että sinulle tulee syvä rauhan tunne.

Olosi tuntuu huolettomalta, sinulle tulee ajatus, että elämä menee ihan niinkuin pitääkin, kun ihana enkelinviesti tavoittaa Sinut. Tämä johtuu tietenkin siitä, että enkeli on lähelläsi ja tuona hetkenä sinä aistit enkeleiden rakkaudellisen olemuksen ja tuo sama energia alkaa vahvistumaan sinussa. Enkelit rakastavat sitä, että he voivat ilahduttaa ja ohjata meitä rakkaudelliseen suuntaan elämässämme ja he käyttävät juuri sellaisia keinoja, jotka me helposti huomaamme arkemme keskellä. Yksi keino antaa meille vahvistusta omalle polullemme on asettaa nähtävillemme numerosarjoja. Joskus saatat kohdata näitä samoja numerosarjoja usein ja se on silloin selkeä merkki enkeleiltä. Ehkä jossain elämänvaiheessa kohtaat usein numeroita 111, 444 tai 777 tms. Ehkäpä tällainen numerosarja näkyy kellossasi, auton rekisterikilvessä, mainostaulussa jne. - mahdollisuuksia on monia.

Ymmärrä, että nämäkin ovat usein merkkejä enkeleiltä, varsinkin jos ne tuntuvat siltä. Jokaiseen numerosarjaan liittyy oma viestinsä ja tarkoituksensa. Enkeleillä on monia erilaisia mahdollisuuksia ja keinoja tuoda tietoisuuteesi viestejä sekä ohjata sinua eteenpäin. He voivat käyttää omaa ympäristöäsi hyödyksesi. Jos kohtaat joskus merkityksellisiä sanoja tai lauseita, ja ne tuntuvat jollain tavalla merkeiltä, ne ovat varmasti viestejä enkeleiltä. Ehkäpä ystäväsi sanoo sinulle juuri oikeat sanat, koska enkelit kuiskuttelevat näitä hänen mieleensä, kuulet lohdullisia sanoja radiosta tulevasta laulusta tai kohtaat jossain muualla rakkaudellisia sanoja, jotka puhuttelevat sinua vahvasti tuona hetkenä. Ihanat sattumalta tapahtuneet asiat ja ihmeet ovat myös upeita enkelinviestejä, samoin kuten enkelinmuotoiset pilvet ja muut luonnossa esiintyvät asiat.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
TuuliTuuli
Odottaa soittoasi
Tuulinro 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot tulkinta
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
EmiliaEmiliaUusi!
Ei paikalla
Uusi! Emilianro 505Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus,...
 

Emiilia tulkitsee sinulle Tarot -kortit ja erilaiset Oraakkelit intuitiota apuna...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
HelenaHelena
Ei paikalla
Helenanro 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 
Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Lumipyryn seurailijat

427 näyttökerrat

Lumi symboloi ilmatilan ja elämäntilanteen muutosta, joka voi olla positiivinen tai negatiivinen.

 

Rakenna aarrekarttasi astrologian avulla

4845 näyttökerrat

Aarrekartta on tuttu käsite monille. Vaikka et olisi koskaan kuullut termiä, olet varmaan jossain elämäsi vaiheessa istunut alas ja miettinyt niitä kaikkia asioita, joita haluat elämäsi aikana tehdä, ennen kuin aikasi maan päällä on ohi. Saattaa kuitenkin olla ylitsevuotavan hankalaa koota kaikkia näitä ajatuksia paperille. Kun otat huomioon horoskooppimerkkisi ominaisuudet, se voi auttaa sinua päättämään, mitä haluat karttaasi lisätä.

 

Hevosenkenkä

5427 näyttökerrat

Kuvittelepa olevasi aurinkoisena päivänä metsäkävelyllä. Millaisia symboleja metsän poluilta voikaan löytää?

 

Tarina suitsukkeesta

7231 näyttökerrat

Kerron tässä miten erilaisia suitsukkeita käytetään nykyään, kuinka herkkiä aivomme ovat juuri tuoksuille sekä miten suitsukkeita käytettiin ennen vanhaan.

 

Pelätyt ja kunnioitettavat Aghorit

4177 näyttökerrat

On olemassa ihmisiä, jotka elävät erilaisissa yhteiskunnissa ja eri tavalla kuin me. Tässä saat katsauksen siihen, millaisia Aghorit ovat.

 

Ida Pingala, hengitysteknikko

3005 näyttökerrat

Ida Pingala on joogan hengitysteknikko. Ennustajana tiedän, että tästä harjoituksesta on suuri apu tasapainon ja energian saavuttamisessa.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy