LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

  Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille   

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Enkelin viesti numerot
Enkelin viesti numerot

Enkelin viesti numerot

Enkelin viesti numerot ilmestyvät toistuvasti eteesi.


Mitä enkelit ovat? Raamatun ja Koraanissa mukaan enkelit ovat Jumalan tahdon ilmoittajana ja sanansaattajina toimivia siivekkäitä, taivaallisia henkiolentoja. Enkelit kuuluvat juutalaisuuteen, kristinuskoon ja islamiin. Myös uusissa uskonnollisissa henkisyyttä korostavissa liikkeissä viitataan usein enkeleihin. On myös tahoja, joiden mielestä enkeleillä ei ole mitään yhteyttä uskonnollisuuteen ja että ne liittyvät meitä ympäröivään energiakenttään.Enkeleitä on olemassa lukematon määrä, heidän todellista määräänsä ei tarkalleen tiedä kukaan. Juutalaisen perimätiedon mukaan on varmuudella olemassa 72 suojelusenkeliä, mutta näiden lisäksi on tuo lukematon joukko muita enkeleitä.Suojelusenkelit ovat salaisia ja piilossa pysyviä valo-olentoja siksi, että ihmisten tieto heistä on vähäistä tai se on ihmisten mielissä salassapidettävää tai piilotettua tietoutta. Silti suojelusenkelit ovat olemassa olevia energioita.

Suojelusenkeleillä on nimi, jolla heitä kutsua ja tarvittaessa he opastavat meitä jokaista.Syntymähetkellä saamme omat suojelusenkelimme, joita on yhteensä kolme. Ensimmäinen, se tärkein suojelusenkeli, määräytyy päivän ja kuukauden perusteella. Tämä suojelusenkeli antaa elämäämme yleiset suuntaviivat ja suhtautumisen arkipäivän toimintaamme. Toinen ja kolmas suojelusenkeli määräytyvät syntymähetken kelloajan perusteella. Toinen ohjaa tunne-elämäämme ja kolmas vaikuttaa ajatuksiimme ja siihen, miten käsittelemme vaikeita tilanteita elämässämme. Ne kaikki kolme vaikuttavat persoonaamme tehden meistä sen, mikä kokonaisuutena olemme. Enkelit antavat näkijöilleen valoa, värejä ja energiaa. Vain harva on varsinaisesti nähnyt enkeliä, mutta enkelin jättämiä merkkejä on havainnut sen sijaan moni. Enkeli ei välttämättä näy, se voi olla tuntemus, valo tai tuoksu. Se voi olla eteesi leijaileva tai polullasi oleva höyhen tai vaikkapa numero tai numerosarja, joka toistuu usein ja ehkä yllättävissäkin paikoissa.

Usein havahdut toistuviin numeroihin erilaisissa kelloissa tai ohi ajavien autojen rekisterinumeroissa yms. Moni reagoi ja ymmärtää, että kyseessä on enkelin lähettämä merkki, mutta kuinka moni onkaan näitä merkkejä saanut, eikä ole ymmärtänyt niitä enkelin viesteiksi, heidän tuomikseen neuvoiksi ja ohjenuoriksi. Enkelin lähettämä viesti sinulle voi olla numerot, jotka tulevat eteesi toistuvasti. Puhutaan myös enkelinumeroista. Enkelin viesti numerot voivat ilmestyä eteesi missä vaan ja milloin vaan.Kun ihmisen tietoisuustaso enkeleistä kasvaa, ymmärrys lisääntyy ja ihminen pystyy kommunikoimaan paremmin korkeavärähteisten olentojen kuten enkeleiden kanssa. Enkeli joutuu tulemaan matalammalle värähtelytasolle halutessaan näyttäytyä tarkoituksella ihmiselle ja sitä tapahtuu harvoin. Kun pääset sinuiksi asian kanssa, voit jutella tai muuten kommunikoida niiden kanssa vaikka päivittäin.

Onnistuessasi tässä tunnet itsesi onnelliseksi, rauhalliseksi ja turvalliseksi, ja juuri sitähän enkelisi sinulle haluaa.Eräillä ihmisillä on lapsuudessaan ollut mielikuvituskavereita, joko itsellään tai sisaruksillaan. Oletko varma, että ne ovat olleet mielikuvitusta? Jos ne ovatkin olleet enkeleitä, ehkä tämän ihmisen omia suojelusenkeleitä? Tätä mieltä on kirjailija Lorna Byrne. Hän allekirjoittaa sen puolesta, että me kaikki olemme lapsena sillä tietyllä taajuudella, jossa enkeleitä havaitaan. Kaikki eivät sitä tiedosta, kaikki eivät niistä puhu, mutta meillä kaikilla enkeli on vierellämme, etenkin lapsuudessa. Aikuistumisen myötä monilta tämä kyky enkelien kanssa kommunikointiin katoaa. On tutkittu, että esimerkiksi puolet suomalaisista uskoo enkeleihin. Se on melko paljon ja antaa uskoa siihen, että enkelikohtaamisia on ja he saavat tuomiaan viestejä eteenpäin.Enkelit tekevät parhaansa herättääkseen huomiomme ja kommunikoidakseen kanssamme. Näin he auttavat meitä parantamaan oman elämämme.

Me emme kuitenkaan usein välitä merkeistä, joita he meille antavat, vaan miellämme ne sattumiksi tai mielikuvituksemme tuotteiksi. Ihmisen tulee siis olla herkkä ja tarkkaavainen sekä uskoa niihin toistuviin asoihin, joita eteemme tuodaan. Jos törmäät samoihin merkkeihin toistuvasti - vaikkapa samaan melodiaan tai numerosarjaan - on se selkeästi viesti omalta enkeliltäsi. Enkelin viesti numerot kertovat tärkeästä asiasta, joka sinun tulisi huomioida elämässäsi. Numerot ja numerosarjat ovat enkelien yleinen tapa jättää viestejä. Saman numeron tai numerosarjan toistuminen on enkelin muistutus siitä, että näillä numeroilla on sinulle viesti, joka sinun pitää ottaa vastaan ja tulkita. Enkelin viesti numerot, ovat lukusarja, joilla on viesti ja merkitys juuri sinun elämääsi.

On olemassa myös enkelikouluja, joissa opetetaan kommunikoimaan enkelten kanssa ja pidemmälle mennessään opettamaan sitä myös muille. Maailman kuuluisin enkelikoulu lienee Norjan prinsessalla Märtha Louisella, joka kohautti muutama vuosi sitten kertomalla kohtaamisistaan enkelien kanssa ja siitä, miten ihmiset voivat saada yhteyden omaan suojelusenkeliinsä. Märtha Louisen paljastus enkelikohtaamisistaan oli rohkea teko, jolla hän todennäköisesti halusi antaa ihmisille voimaa todella uskoa siihen, että enkelit ja niiden viestit ovat totisinta totta.Ellet itse keksi, mitä numerot tarkoittavat tai mitä niiden kautta sinulle halutaan sanoa, voit käyttää avuksesi enkelinumeroita avaavaa opaskirjaa, enkelikortteja tai netistä löytyviä numerotulkintoja. Ellei näistäkään ole sinulle riittävästi apua, voit aina soittaa ammattimaiselle tulkitsijalle, joka auttaa sinua eteenpäin. Enkelin viesti numerot ovat taivaan lahja juuri sinulle.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

AnnikkiAnnikki
Odottaa soittoasi
Annikkinro 206Selvännäkijä, Neuvonantajamme, Ennustus, Ennustajat
 
Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
MariaMaria
Odottaa soittoasi
Marianro 268Tarot tulkinta, Neuvonantajamme, Ennustaja, Ennustajat,...
 

Maria on tarot -tulkitsija. Hän käyttää kykyjään auttamiseen ja näin ohjaa sinua...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
TuuliTuuli
Odottaa soittoasi
Tuulinro 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot tulkinta
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
MarenaMarena
Ei paikalla
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme
 
Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...
Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Henkisyys

966 näyttökerrat

Henkisyys auttaa ihmistä saavuttamaan sisäisen rauhan.

 

Tarina suitsukkeesta

7061 näyttökerrat
Kerron tässä miten erilaisia suitsukkeita käytetään nykyään, kuinka herkkiä aivomme ovat juuri tuoksuille sekä miten suitsukkeita käytettiin ennen vanhaan.
 

Tutki tuonpuoleista elämää

2421 näyttökerrat

Kuten monilla ihmisillä ympäri maailmaa, voi sinullakin olla aikoja, jolloin tunnet itsesi hukassa olevaksi, etkä löydä vastauksia tiettyihin kysymyksiin. Jos niin on, ota hyöty tästä tekstistä ja saat näin opastusta yhdeltä online-linjoilla toimivista henkisistä auttajistamme.

 

Kortti numero 13

4002 näyttökerrat
Olet ehkä törmännyt Tarotkortteihin vierailleissasi selvänäkijän, ennustajan tai näkijän luona. Tarotkortit ovat helvetilliset.
 

Meditoimalla luot omaa todellisuuttasi

4346 näyttökerrat
Mielesi on uskomattoman voimakas työkalu. Voit koputella sitä meditaation avulla, jolloin avaat oven uuteen todellisuuteen. Kuvittelemalla asioita, joita haluat ja olemalla ymmärtäväinen sen suhteen, että kaikki kuvittelemasi on myös mahdollista, voit luoda haluamasi todellisuuden, jonka ansaitset.
 

Henkiparantajat

2366 näyttökerrat

Henkiparantajat ovat yksilöitä, jotka ovat erityisen herkkiä muiden ihmisten tunteille. He voivat tuntea kipua ja tunteiden epätasapainoa ihmisistä, joihin he sitoutuvat syvästi.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy