LAADUKAS PALVELULINJA HYVÄSYTTY TULKITSIJA

Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Enkelihoito
Enkelihoito

Enkelihoito

Enkelihoito auttaa stressiin ja ahdistukseen ja antaa energiaa elämään. Enkelihoito on yksi energiahoidon muodoista


Enkelihoito on enkeleiden, arkkienkeleiden ja menneiden mestareiden kanssa tehtävää parantavaa, maadoittavaa, suojaavaa hoitoa, josta saat inspiraatiota ja täyttymystä, koet onnen ja kiitollisuuden tunteita. Enkelihoito on yksi energiahoidon muodoista.Tässä hoidossa enkelihoitaja kanavoi enkelien energiaa ja se aktivoidaan kutsumalla enkeleitä auttamaan hoidettavaa jokapäiväisessä elämässä. Enkelit ovat täällä valmiina auttamaan meitä kaikkia, mutta toki meidän pitää sitä apua pyytää.

Enkelihoitaja voi auttaa toisia löytämään ja ottamaan yhteyttä suojelusenkeliin ja siihen laajaan enkeleiden piiriin, joihin kuuluvat esimerkiksi Arkkienkeli Mikael, Arkkienkeli Rafael ja Arkkienkeli Gabriel. Hoitajalla on herkempi ja korkeampi yhteys näihin enkeleihin ja pystyy kanavoimaan heidän energiaansa. Tämä hoito on hyvin samantyyppistä kuin enkelireikihoito. Enkeleiden historiaa tunnetaan niinkin kauas kuin 550 eKr., enkelihoito nosti suosiotaan vasta 1900-luvun lopussa. Enkelien todettiin vaikuttavan positiivisesti ihmisten elämään ja poistavan psyykkisiä, henkisiä ja jopa fyysisiä esteitä ihmisten elämästä.

Enkelihoito on syntynyt rakkaudesta ja myötätunnosta ja mitä enemmän olemme yhteydessä enkeleiden piiriin, sitä enemmän saamme varmistusta heidän läsnäolostaan. He lähettävät meille viestejä, merkkejä, sattumuksia ja synkronisointeja. Yleensä nämä ovat höyhenten, kolikoiden, kellojen, pilvien, värien tai numeroiden muodossa. Usein käytetyt enkelien numerosarjat sisältävät kolme samaa numeroa, esim. 111, 222, 333…

Ja henkilökohtaiset numerot, jotka tarkoittavat jotain vain sinulle. Joten tarkkaile höyheniä, tarkkaile numerosarjoja, ja kun näet kolikon lattialla, tai kuulet oudon kilahduksen oudolla hetkellä tai huomaat että asioita tapahtuu synkronoidusti tai silmiinpistävän samanaikaisesti: tiedä, että enkelit ovat lähelläsi. Enkelihoito voi tarjota sinulle lisääntynyttä hyvinvointia ja tasapainoa elämääsi. Se voi vähentää stressiä, ahdistusta ja levottomuutta ja tarjota sinulle vapauden, rauhallisuuden ja rauhan tunteita. Enkelihoito tyypillisesti poistaa tukkeumia energiassasi ja helpottaa fyysisiä vaivojasi.

Mutta tässäkin kuten kaikissa kokonaisvaltaisissa hoidoissa, sen ei tulisi koskaan korvata perinteistä lääketiedettä tai tutkimuksia, jos ne ovat tarpeen. Enkelihoito voi tapahtua vastaanotolla tai ns. etähoitona. Hoitaja kanavoi energiaa ja hoito voi sisältää myös auran puhdistuksen ja chakrojen tasapainottamisen. Chakrat ja aura puhdistavat ja tasapainottavat ihmisten polkua ja avaavat kanavia energian vastaanottoa varten. Enkelihoitoon voi kuulua myöskin enkelikorttien tulkinta, meditaatio ja rentoutus.

Valkoisen liekin voiman nettisivujen mukaan. Jokainen ihminen kantaa mukanaan pelkoja, vanhoja negatiivisia muistoja, tunteita ja ajatusmalleja sekä surua ja tuskaa, jopa entisistä elämistä lähtien. Nämä taakat vaikuttavat kielteisellä tavalla ihmisen tämän hetkiseen elämään, esimerkiksi heikkona itsetuntona, pelkoina ja fyysisinä kipuina ja vaivoina. Tämä puhdistava, rauhoittava ja lempeä enkelihoito nostaa hellästi negatiiviset tunteet ja muistot pintaan, poistaen ne, ja täyttäen hoidettavan ihanalla parantavalla energialla, rauhalla, rakkaudella, itseluottamuksella ja rohkeudella.

Enkelihoitoon mennäkseen ei tarvitse uskoa enkeleihin. Enkelit tulevat ja valaisevat ihmisen elämän ja usko nousee, kun aika on kypsä ja ihminen valmis. Joskus ihminen ei ole valmis uskomaan mihinkään ennen kuin hänen elämäntilanteensa on sopiva enkeleille. Usein enkelit tulevat kun ihmisen elämässä on haasteita, toki toisille enkelit näyttäytyvät myös ilon ja harmonian kautta. Mutta useimmiten ihmisen pitää päätyä polvilleen ja todeta itselleen ja universumille olevansa vailla apua ja ohjausta. Silloin ovi avautuu enkelienergialle. Silloin universumi lähettää tuon viestin niille enkeleille, jotka voivat auttaa juuri siinä tilanteessa.

Enkelihoito voi olla ensimmäinen askel kohti yhteyttä enkeleiden kanssa. Voit keskustella hoitajasi kanssa siitä millaisia enkeleitä hän kanavoi ja saat tietoa siitä ketä sinun kannattaa kutsua ja millaisia viestejä enkelit sinulle lähettävät.

 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

Sanna
Vapaa
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
 
Tuuli
Vapaa
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
 
Sofiia
Kutsu minua
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana.

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
 
Helena
Kutsu minua
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
 
Miranda
Kutsu minua
 

Hei, olen Miranda. Sielusi enkeli. Sinua varten.

Minun sivuniSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Déjà vu

Déjà vu

Déjà vu on tunne siitä, että nykyinen tilanne on tapahtunut ennenkin. Déjà vu on hämmentävä ja vahva...
 
Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä ovat "sanan tuojia", joka on oikea käännös kreikankielisestä sanasta...
 
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus 
 
Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun niin suositun tänä päivänä , että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina tarot ennustus opastaa meitä...
 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy