0700-80000

2,95 €/min + pvm

Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Eksoottinen kristallipallo ennustus
Eksoottinen kristallipallo ennustus

Eksoottinen kristallipallo ennustus

Elokuvien jännittävä eksoottinen kristallipallo ennustus. Näkyvätkö vastaukset todella kristallipallossa?


Miltä tuntuisi saada maaginen ja jännittävä, eksoottinen kristallipallo ennustus? Moni selvännäkijä tarvitsee jonkin välineen, mihin keskittyä ennustaessaan. Jotkut voivat katsoa teenlehtiä, vesimaljaa, tarotkortteja, pelikortteja tai sitten tätä taianomaista kristallipalloa. He eivät suinkaan näe kristallipallosta näitä jännittäviä tapahtumia, kuten sarjakuvissa usein näytetään, vaan he saavat omaan mieleensä kuvia ja näkyjä kysyjän tulevaisuudesta. Usein elokuvissa ja sarjakuvalehdissä, kuten esimerkiksi eeppisessä Aku Ankassa on sirkus- tai tivolialue, jossa on salaperäinen ennustajan teltta. Siellä usein itämainen ennustajanainen turbaani päässään istuu pöydän takana, ja pöydällä on tämä taianomainen ja maaginen, pelottavakin kristallipall, jolla luodaan eksoottinen kristallipallo ennustus. Taianomainen ympäristö on pimeä, jännittävä ja salaperäinen, ympärillä leijuu tämä mystinen rajantakainen energia, jolla on vastaus näihin vastaamattomiin kysymyksiin ja outoihin sekä lukemattomiin salaisuuksiin. Mieleeni tuli tässä myös vaalitilaisuudet viime vuodelta, jolloin tilaisuuden vetonaulana oli yllättäen ennustajan teltta.

Viime vuosisadalla myös valtion päämiehet ja kuuluisat taiteilijat kävivät selvännäkijän vastaanotolla. Nyt jo edesmennyt Aino Kassinen oli kuuluisa selvänäkijä, jonka luona muun muassa Urho Kekkonen ja Vesa-Matti Loiri ovat käyneet. Myös maailman mahtivaltioiden eli suurvaltojen päämiehet ovat tunnetusti käyttäneet yliluonnollisia kykyjä omaavien palveluita saadakseen tukea ja turvaa usein erittäin vaativiin ja suuria ihmisjoukkoja koskeviin ratkaisuihin. Miksei myös me nykyajan ihmiset voisi käyttää meidän pienempiin ongelmiimme näkijöiden ja tietäjien apua, koska sitä on niin helposti saatavissa nykyään. Neuvonantajat pystyvät saamaan vastauksen, esim. eksoottinen kristallipallo ennustus tai tarotkorttiennustus.

Nykyaika on usein hyvin pelottavaa ja vaativaa tällaiselle tavalliselle tallaajallekin. Moni ihminen pelkää työpaikkansa puolesta. Julkisuuteen on vuotanut pienipalkkaisten alojen suuripalkkaiset johtajat, jotka haluavat ennestään pienentää työntekijöidensä minipalkkoja. Hoitoala ja postinjakelu ovat negatiivisessa julkisuudessa, ihan aiheesta minun mielestäni. Yt-neuvottelut ovat valitettavasti arkipäivää monelle tavan kansalaiselle. Mutta nämäkin ikävät asiat voivat olla positiivisia. Voi herätä ajatuksia, että mitä muuta minä voisin tehdä, voisinko ehkä lähteä opiskelemaan sitä unelmieni alaa, jolle kannukseni eivät riittäneet aivan riittäneetkään nuorena. Monella lapset ja perhe ovat olleet asioita, jotka ovat ajaneet hänet usein epätyydyttäväänkin työhön ja opiskelu on jäänyt peruskoulu- tai lukiotasolle.  Ihmisen elämä on juuri sitä aikaa, jolloin sinun tulee toteuttaa unelmiasi ja miettiä elämäntehtävääsi, koska kukaan toinen ei voi tehdä sitä sinun puolestasi. Sinä olet se henkilö, jolla on onnen avaimet juuri sinun elämääsi. Taivaalliset viestit voivat tulla sinulle unessa toistuvina ajatuksina, tai laulun sanoina, tai voit nähdä lehdestä yllättäen artikkelin, joka onkin enkelin viesti juuri Sinulle ja Sinua varten. Jos et tunne vastaanottavasi tälläisiä taivaallisia viestejä, voit soittaa jollekin neuvonantajalle ja pyytää antamaan kristallipalloennustus. Ehkä sieltä tuleekin juuri se voimallinen ja eteenpäintyöntävä viesti, joka sytyttää sekä innostaa sinut yrittämään jotain uutta elämässäsi, mikä on samalla askel kohti uutta ja parempaa elämääsi 5D-unelmayhteiskunnassa.

 
Tuuli
VAPAA
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Sofiia
EI TÖISSÄ
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana

0700-80000MINUN SIVUNI
 
bloggaa
Serena
EI TÖISSÄ
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Déjà vu

Déjà vu

Déjà vu on tunne siitä, että nykyinen tilanne on tapahtunut ennenkin. Déjà vu on hämmentävä ja vahva...
 
Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä ovat "sanan tuojia", joka on oikea käännös kreikankielisestä sanasta...
 
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus 
 
Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun niin suositun tänä päivänä , että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina tarot ennustus opastaa meitä...
 
 
 
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää