0700-80000

2,95 €/min + pvm

Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Ei enää pahoja unia
Ei enää pahoja unia

Ei enää pahoja unia

Nukkuessamme näemme unia ja koemme aistiharhoja. Unissa näemme hyviä ja pahoja asioita ja toivomme, ei enää pahoja unia


Näissä pelottavissa unissa asiat ilmestyvät tavoilla, joita emme voi selittää kenellekään. Tällaisia pahoja unia kutsutaan painajaisiksi. Näillä painajaisilla on usein eloisa ja häiritsevä sisältö, johon liittyy voimakas negatiivinen tunnelataus (kuten pelko, kauhu, epätoivo, ahdistus, suru, jne). Sisäisen toiveemme usein onkin, ei enää pahoja unia.

Nukkuessamme meidän mielemme astuu tilaan, missä voimme ottaa yhteyden henkimaailmaan ja taivaaseen. Tässä tilassa voimme kohdata rakkaamme, jotka ovat taivaassa ja haluavat puhua kanssamme. Nämä unet ovat kuin silta fyysisen maailman ja henkimaailman välillä. Mutta me tiedämme, että joskus ajattelemme negatiivisesti unissamme ja siksi näemme painajaisia. Painajaisuni häiritsee meidän kommunikaatiota taivaassa olevien rakkaittemme kanssa. Unohdamme elämän polkumme ja menemme toiseen maailmaan, jossa näemme vain ne asiat, joita pelkäämme. Jos me ajattelemme positiivisia ja hyviä asioita (sielut) nämä painajaiset katoavat itsestään. Ei enää pahoja unia.

Voit mennä unissasi taivaaseen vain jos mielesi on rauhallisessa tilassa. Painajaisille on monia syitä, mutta jos noudatat seuraavia ohjeita voit välttää niitä.

Pidä pelkosi syvällä sielussa: Monet asiakkaista tulevat luokseni, koska pelkäävät menettävänsä jonkun, koska luulivat tulleensa huijatuiksi heidän taholtaan. Kun olen kuullut tämän kaltaisia tarinoita hymyilen niille, koska he olettavat, ettei heidän rakastettunsa ole enää heille uskollinen. Vakuutan heille, että he ovat enimmäkseen väärässä. Heidän kumppaninsa ei koskaan ajatellut huijaavansa heitä, ja löysin syvää rakkautta ja kestävän siteen heidän välillään. Pelko heidän mielissään kätkeytyy heidän sisälleen ja luo tämänkaltaisia huonoja uskomuksia heidän kumppaneistaan.

Ratkaisu: Enkelit tulevat aina luoksemme tyhjin käsin ja kun meillä on tämänkaltainen ongelma meidän täytyy luovuttaa heille nämä stressiä aiheuttavat asiamme. Enkelit tietävät kuinka niitä käsitellään. Usko heihin, he voivat parantaa ongelmamme hyvin rauhallisesti ja huolehtia sinusta taivaasta käsin. Ei enää pahoja unia.

Negatiiviset värähtelyt vääriltä ihmisiltä: Meille on sattunut usein niin, että me istumme jonkun kanssa mutta emme tunne heidän puheidensa vuoksi oloamme mukavaksi. Ajattelemme, että mitä ikinä he sanovat kun, se on vastakohta sille mitä itse ajattelet. Me kaikki olemme yhteydessä toistemme energioihin, mutta jos joku on täynnä negatiivista energiaa, me menetämme positiivisuutemme. He imevät meistä meidän positiivisen energiamme. Tätä tapahtuu kun toinen henkilö ei halua sinun menestyvän. He haluavat vain lannistaa sinut. Tätä tapahtuu toisinaan silloin kun päätämme ihmissuhteen.

Ratkaisu: Tämän ongelman ratkaisemiseksi me voimme käyttää “psyykkistä suojausta.” Se auttaa meitä paljon, koska negatiivinen energia ei saavuta mieltämme. Se palauttaa negatiivisen energian sinne mistä se on tullutkin eli alkulähteeseen. Me voimme tehdä tästä suojasta paljon voimakkaamman meditoimalla rauhallisella paikalla rakkaitamme muistellen. Parhaiten auttaa se kun puhumme kasvotusten henkilön kanssa. Kun sinulla on raskaita aikoja, tämä auttaa sinua pitämään negatiiviset energiat sinusta loitolla.

 
Tuuli
VAPAA
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
Marena
EI TÖISSÄ
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

0700-80000MINUN SIVUNI
 
bloggaa
Serena
EI TÖISSÄ
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

0700-80000MINUN SIVUNI
 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Déjà vu

Déjà vu

Déjà vu on tunne siitä, että nykyinen tilanne on tapahtunut ennenkin. Déjà vu on hämmentävä ja vahva...
 
Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä

Enkelit viestilähettiläinä ovat "sanan tuojia", joka on oikea käännös kreikankielisestä sanasta...
 
Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia

Ihmiskunta kaipaa hyviä ennustuksia. Kaikkien aikojen tunnetuin ja puhutuin ennustaja lienee Nostradamus 
 
Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun

Mikä tekee astrologiasta suositun niin suositun tänä päivänä , että moni kääntyy sen puoleen arvioidessaan...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus kertoo tarinan elämästämme. Epävarmoina aikoina tarot ennustus opastaa meitä...
 
 
 
 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää