LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Ei enää pahoja unia
Ei enää pahoja unia

Ei enää pahoja unia

Kun nukumme me näemme unia ja koemme aistiharhoja. Unissa näemme hyviä ja pahoja asioita. Pahimmissa tapauksissa näemme kuolleita ihmisiä ja koemme heidän olevan vihaisia meille.


Näissä pelottavissa unissa asiat ilmestyvät tavoilla, joita emme voi selittää kenellekään. Tällaisia pahoja unia kutsutaan painajaisiksi. Näillä painajaisilla on usein eloisa ja häiritsevä sisältö, johon liittyy voimakas negatiivinen tunnelataus (kuten pelko, kauhu, epätoivo, ahdistus, suru, jne).

Nukkuessamme meidän mielemme astuu tilaan, missä voimme ottaa yhteyden henkimaailmaan ja taivaaseen. Tässä tilassa voimme kohdata rakkaamme, jotka ovat taivaassa ja haluavat puhua kanssamme. Nämä unet ovat kuin silta fyysisen maailman ja henkimaailman välillä. Mutta me tiedämme, että joskus ajattelemme negatiivisesti unissamme ja siksi näemme painajaisia. Painajaisuni häiritsee meidän kommunikaatiota taivaassa olevien rakkaittemme kanssa. Unohdamme elämän polkumme ja menemme toiseen maailmaan, jossa näemme vain ne asiat, joita pelkäämme. Jos me ajattelemme positiivisia ja hyviä asioita (sielut) nämä painajaiset katoavat itsestään.

Voit mennä unissasi taivaaseen vain jos mielesi on rauhallisessa tilassa. Painajaisille on monia syitä, mutta jos noudatat seuraavia ohjeita voit välttää niitä.

Pidä pelkosi syvällä sielussa: Monet asiakkaista tulevat luokseni, koska pelkäävät menettävänsä jonkun, koska luulivat tulleensa huijatuiksi heidän taholtaan. Kun olen kuullut tämän kaltaisia tarinoita hymyilen niille, koska he olettavat, ettei heidän rakastettunsa ole enää heille uskollinen. Vakuutan heille, että he ovat enimmäkseen väärässä. Heidän kumppaninsa ei koskaan ajatellut huijaavansa heitä, ja löysin syvää rakkautta ja kestävän siteen heidän välillään. Pelko heidän mielissään kätkeytyy heidän sisälleen ja luo tämänkaltaisia huonoja uskomuksia heidän kumppaneistaan.

Ratkaisu: Enkelit tulevat aina luoksemme tyhjin käsin ja kun meillä on tämänkaltainen ongelma meidän täytyy luovuttaa heille nämä stressiä aiheuttavat asiamme. Enkelit tietävät kuinka niitä käsitellään. Usko heihin, he voivat parantaa ongelmamme hyvin rauhallisesti ja huolehtia sinusta taivaasta käsin.

Negatiiviset värähtelyt vääriltä ihmisiltä: Meille on sattunut usein niin, että me istumme jonkun kanssa mutta emme tunne heidän puheidensa vuoksi oloamme mukavaksi. Ajattelemme, että mitä ikinä he sanovat kun, se on vastakohta sille mitä itse ajattelet. Me kaikki olemme yhteydessä toistemme energioihin, mutta jos joku on täynnä negatiivista energiaa, me menetämme positiivisuutemme. He imevät meistä meidän positiivisen energiamme. Tätä tapahtuu kun toinen henkilö ei halua sinun menestyvän. He haluavat vain lannistaa sinut. Tätä tapahtuu toisinaan silloin kun päätämme ihmissuhteen.

Ratkaisu: Tämän ongelman ratkaisemiseksi me voimme käyttää “psyykkistä suojausta.” Se auttaa meitä paljon, koska negatiivinen energia ei saavuta mieltämme. Se palauttaa negatiivisen energian sinne mistä se on tullutkin eli alkulähteeseen. Me voimme tehdä tästä suojasta paljon voimakkaamman meditoimalla rauhallisella paikalla rakkaitamme muistellen. Parhaiten auttaa se kun puhumme kasvotusten henkilön kanssa. Kun sinulla on raskaita aikoja, tämä auttaa sinua pitämään negatiiviset energiat sinusta loitolla.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
RitaRita
Odottaa soittoasi
Ritanro 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen,...
 

Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Taivaasta tulevat merkit ja viestit

491 näyttökerrat

Joskus näemme unia, missä tunnemme, että jotain epämiellyttävää on tapahtumassa.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy