LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Déjà vu
Déjà vu

Déjà vu

Tiedätkö tai tunnetko ne hetket, joissa nykyinen tilanne tuntuu tapahtuneen ennenkin? Olet varma, että näin on tapahtunut ennenkin, mutta et tiedä milloin. Kyse on ilmiöstä Déjà vu. Se on kokemus, jonka aikana henkilö tuntee, että hän on kokenut jollain lailla tämän saman tilanteen aiemminkin. Déjà vu on usein hämmentävä ja vahva ”entiselämys”. 


Käsitteestä kirjoitti ensimmäisen kerran Émile Boirac, Ranskalainen filosofi ja parapsykologi, kirjeessään Revue Philosophique -lehden toimittajalle. Tämä tapahtui jo vuonna 1876. Hän myös myöhemmin kirjassaan ehdotti selvänäköisyydelle termiä metagnomia, eli tieto asioista, jotka sijaitsevat niiden ulkopuolella, jotka voimme normaalisti tuntea. Vuonna 1896 järjestetyssä tieteellisessä kokouksessa neurologi F.L. Arnaud ehdotti Déjà vu -termin tieteellistä käyttöönottoa tuli kaksikymmentä vuotta myöhemmin, vuonna 1896.

Tieteellisesti on vaikeaa tutkia ilmiötä, koska ei ole luotettavaa tapaa aiheuttaa laboratoriossa samanlaista tilannetta, joka kokemuksen hetkellä tapahtuu ihmisten päissä. Sen tiedämme, että ihmiset eivät näytä kokevan ilmiötä useinkaan ennen 10 vuoden ikää ja yleisintä se on teini-ikäisillä. Iän karttuessa kokemukset harvenevat. Tästä voimme päätellä, että jotain tekemistä tällä voisi olla aivojen kehittymisen kanssa. Paras tieteellinen selitys tällä hetkellä liittyy muistiin ja sen toimintaan. Se tutkii koko ajan tiedostamattamme, onko jokin kokemamme meille jo tuttua, vaiko aivan upouutta ja sovittelee näitä havaintoja menneisyyden muistojen kanssa. Tämän hetken teoria on se, että ”tämä on jo nähty” -tunne voi tulla, jos tilanteessa on joitain samanlaisia piirteitä, joita aiemmassa menneisyyden muistossa on ollut. Samat piirteet nostavat pintaan tuttuuden tunteen, mutta kuitenkaan muistista ei löydy juuri siihen tunteeseen sopivaa oikeaa muistoa. Silti muistimme tulkitsee tilanteen virheellisesti tapahtuneeksi, vaikka ei muistoa löytynytkään. Nykyisen tutkimuksen mukaan tämä olisi ns. Déjà vu -ilmiö.

Ei-tieteellinen selitys perustuu sille oletukselle, että tunteeseen voi luottaa, koska tapahtuma on oikeasti koettu aiemmin, esimerkiksi entisessä elämässä. Toisaalta kokemukset voivat olla välähdyksiä rinnakkaisesta todellisuudesta. Monilla henkisillä ihmisillä on oma näkemyksensä ilmiöön. Osa väittää, että ”entiselämys” -kokemukset ovat viestejä korkeammasta minästä ja kokemukset antavat oivalluksia ja neuvoja oman elämän päätöksenteoissa. Toisille kokevat ilmiön auttavan syventämään ymmärrystä omasta elämästään ja maailmankaikkeudesta. Osa meedioista on eri mieltä tieteen tutkijoiden kanssa Déjà vu -ilmiön merkityksestä – heidän mukaansa kokemuksen laukaisee ihmisen alitajuntainen mieli, joka haluaa välittää meille viestin.

Déjà vu voi olla toisille tieteellinen ilmiö, toisille ei-tieteellinen kokemus. Se voi olla yhdistelmä molempia. Nyt jo 150 vuoden ajan ilmiötä on tutkittu. Voi olla, että emme koskaan saa tietää todellista vastausta…

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Vapaa
MarenaNRO 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Ukko KaleviUkko KaleviUusi!
Kutsu minua
Uusi! Ukko KaleviNRO 208Astro, Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen,...
 

Ukko Kalevin kyvyt ovat perittyjä, sukupolvelta toiselle. Hänellä on vuosien...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
Bloggaajat
RitaRita
Kutsu minua
RitaNRO 291Energiahoito, Selvännäkijä, Ennustus, Ennustaminen,...
 

Rita on henkimaailman ennustaja ja näkijä sekä parantaja. Hän on laajasti...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
HelenaHelena
Kutsu minua
HelenaNRO 231Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Neuvonantajamme,...
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Paranormaali

1817 näyttökerrat

Paranormaali ilmiö tarkoittaa arkitodellisuudesta poikkeavaa tapahtumaa. Ennustajamme auttavat ymmärtämään sinua askarruttavan kokemuksen merkitystä.

 

Kasvaako lapseni tuonpuoleisessa?

4887 näyttökerrat

Lapsen menetys on vanhemmille kauhea taakka kantaa. Monet ihmettelevät, kasvaako heidän lapsensa tuonpuoleisessa, pysyykö hän samanikäisenä tai pysyykö maan päällä? Työssäni meediona tiedän, että tuonpuoleisen elämän asiat ovat yhdenmukaisia tämän maailman kanssa ja lapset todella kasvavat siellä. Heidän täytyy kuitenkin ensin siirtyä toiseen ulottuvuuteen.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy