LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO

Uskollisuus ja rehellisyys - Soita meille

0700-80000

  2,95 €/min + pvm  
Soita 0700-80000 saadaksesi ennustuksen ja avunantoa. Kuuntelemalla valikkoa pääset keskustelemaan haluamasi auttajan kanssa. Paina 1, mikäli haluat kohtalon ohjaavan sinut auttajalle. Paina 2 kuullaksesi esittelyt ja valitaksesi sen jälkeen kenen kanssa haluat keskustella. Paina 3, mikäli jo tiedät kenen kanssa haluat keskustella. Puhelun hinta on 2,95 €/min + pvm
 
Astro tarot
Astro tarot

Astro tarot

Astro tarot -symbolit ovat tärkeä osa useimpia klassista järjestelmää seuraaville tarotpakoille.


Astro-tarot eli korttien astrologiset symbolit ovat merkittävä osa tarotpakan tulkinnasta ja kertoo jotain niiden energiasta. Sauvat edustavat kevättä, miekat talvea, maljat kesää ja lantit syksyä. Jokainen niistä symboloi myös yhtä neljästä elementistä. Sauvat symboloivat tulta, maljat vettä, miekat ilmaa ja lantit maata. Pienten salaisuuksien kortit kertovat arkipäiväisistä ja jokapäiväisistä asioista asiakkaan elämässä. Eli ne käsittelevät juuri sitä todellisuutta missä me elämme ja ovat henkisen kehityksen kannalta ihan yhtä tärkeitä kuin suurten salaisuuksien kortitkin.

Lisäksi kortit jaetaan hovikortteihin, joita on neljä jokaisessa maassa, ja numerokortteihin, joita on kymmenen jokaista maata kohden. Jokaisessa maassa on siis neljätoista korttia ja pienten salaisuuksien kortteja on yhteensä 56 kappaletta. Hovikortteja on jokaisessa maassa neljä kappaletta, ne muodostavat kuninkaallisen perheen. Kuningas, kuningatar, prinssi ja prinsessa ovat joissakin pakoissa, toisissa taas prinssi, kuningatar, ritari ja lähetti. Suurten salaisuuksien kortit kertovat ihmisen henkisestä kehityksestä ja kiertokulusta enemmän. Ne symbolisoivat erilaisia arkkityyppejä eli kollektiivisia elämän perustotuuksia, jotka ovat meissä kaikissa kulttuuritaustastamme riippumatta. Jokainen kortti sisältää jonkun suuremman elämänopetuksen tai merkittävän ihmiselämään liittyvän tapahtuman. Astro tarot kertoo myös enemmän suurten salaisuuksien korteista. Suuren arkanan ensimmäisen kortin eli narri merkitsee rohkeaa muutosta ja uuden syntymistä. Astro-tarot eli astrologinen yhteys Uranukseen hallitsee äkillisiä ja arvaamattomia muutoksia, suoraviivaista toimintaa, uudistumista ja kapinallisuutta kuten itse narrikin. Hallitsijatar-kortilla on taas astrologinen yhteys Venukseen, joka hallitsee rakkautta, sopusointua, kauneutta, taidetta, nautintoa ja korkeita ihanteita. Myös pienen arkanan kortit edustavat kukin tiettyä aspektia eli myös niillä on tarkka astrologinen merkitys. (lähde: Christina Freija & Dhyan Manik: Opaskirja Crowley-tarotkortteihin).

Käyttämällä näitä astrologisia merkkejä ja merkityksiä mukana tulkinnassasi kortit voitat saada ihan uusia merkityksiä. Korteillahan on muutenkin sekä tietty että salainen merkitys.Joillekin tarottulkitsijoille kortit alkavat kertoa asiakkaan elämästä tarinaa, jonka asiakas tunnistaakin tutuksi. Tulkintaa tehdessäni asiakkaan kertoessa elämästään olen usein huomannut että niinhän juuri ne kortit kertovatkin. Tarotkortit ovat aina oikeassa, tulkintamahdollisuuksia on erilaisia. Tarotkortit kertovat mahdollisuuksista ja vaihtoehdoista, jotka asiakas voi toteuttaa omassa elämässään. Tarotkorttien kuvissa luonnon lainalaisuudet on puettu ikivanhojen viisauden symbolien muotoon.Vaikka ensisilmäyksellä tämä järjestelmä voi vaikuttaa täysin sattumanvaraiselta, asia ei kuitenkaan ole niin.

Tarotkorteissa, kutan kabbalassakin, kuvastuvat maailmankaikkeuden ja erityisesti aurinkokuntamme rakenne ja lainalaisuudet. Astro tarot laajentaa tarottulkintaa huomattavasti tuomalla mukaan astrologisen jatkuvasti muuttuvan maailman. Vain muutos on pysyvää nykyajan muuttuvassa maailmassa. Muutosta ei tulisi pitää uhkana vaan mahdollisuutena. Lisäksi positiivinen ajatusmaailma ja valoisa suhtautuminen elämään tuo enemmän positiivisia asioita eteemme. Meidän tulisi jättäytyä täysin eroon kaikesta negatiivisesta, sekä puheista että ajatuksista muokataksemme viidennen ulottuvuuden unelmatodellisuutta. Rahakin on vain energiaa. Tärkeimmät asiat elämässä ovat sellaisia, joita ei rahalla saa, kuten rakkaus, lapset ja terveys.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
MarenaMarena
Odottaa soittoasi
Marenanro 288Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Neuvonantajamme,...
 

Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
TuuliTuuli
Ei paikalla
Tuulinro 235Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Tarot...
 

Tuuli voi antaa sinulle asioihin aivan uuden näkökulman. Silloin voi kuulla enkelten...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
SannaSannaUusi!
Ei paikalla
Uusi! Sannanro 252Ennustaja, Ennustajat, Ennustus, Ennustaminen,...
 

Sanna on intuitiivinen, empaattinen, rehellinen, maanläheinen, valotyöntekijä,...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
MarlenaMarlenaUusi!
Ei paikalla
Uusi! Marlenanro 207Astro, Energiahoito, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen,...
 

Henkimaailman opastus voi tuoda selvyyttä omiin ja muiden tunteisiin. Miten tästä...

Lue lisää minustaSoita nyt painamalla tästä!
 
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Tarot kortit

1760 näyttökerrat

Hyvä tarottulkitsija avaa mahdollisuutesi, mitä tarot kortit tänään kertovat sinulle.

 

Kortti numero 13

4592 näyttökerrat

Olet ehkä törmännyt Tarotkortteihin vierailleissasi selvänäkijän, ennustajan tai näkijän luona. Tarotkortit ovat helvetilliset.

 

Tarot astro

997 näyttökerrat

Tarot kortit kertovat meille astro tarinaa ihmisen henkisestä evoluutiosta kohti valaistumista.

 

Tärkeät tarot-kortit ja niiden merkitykset

17022 näyttökerrat

Ottamalla yhteyttä tarot-oppaisiin voit ymmärtää, mihin kohtalo haluaa sinua viedä. Selvänäkijä voi käyttää ennustamisessa tarot-kortteja intuitiotaan vahvistaakseen.

 

Hevosenkenkä

5896 näyttökerrat

Kuvittelepa olevasi aurinkoisena päivänä metsäkävelyllä. Millaisia symboleja metsän poluilta voikaan löytää?

 

Kodinpuhdistusrituaali

6926 näyttökerrat

Työskentelen meediona, ennustajana, povaajana ja näkijänä. Minulta on monta kertaa kysytty voinko puhdistaa kodin negatiivisista energioista.

 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 
Soita nyt painamalla tästä!0700-800002,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy